icon

Povedali by ste to jeho partnerke?

18. okt 2023

Keby ste 10 rokov udržiavali ,,vzťah,, so zadaným a konečne to všetko ukončili, informovali by ste o tom jeho partnerku?
Len tak pre uzavretie celej veci a pre ten pocit, aby nezostalo všetko len tak akoby nič neexistovalo a nebolo.
Nechcem veľmi konkretizovať ale situáciu aspoň trosku priblížim, všetci sme bezdetni, žiadne manželstvo. Ja som s ním bola ešte pred ňou a nejako sa to v živote vyvinulo tak, že sme naďalej zostali v kontakte, písomnom aj osobnom ale nebolo to zase niečo typu že ja čakám kým sa rozídu, aby sme boli spolu. Nikdy sme si nešpecifikovali ako to medzi nami vlastne je, iba môžem za oboch povedať že sme sa nevedeli jeden druhého vzdať. Samozrejme bol za tie roky aj sexuálny kontakt ale vo veľmi malej miere.
Ja som sa to rozhodla ukončiť pretože som jednak staršia a chcem mat život naporiadku a taktiež hlavným dôvodom bolo, že doposledku už ten kontakt nebol to čo to bývalo kedysi. Už sme sa nevedeli ani zladiť kedy sa vieme stretnúť, vždy nejaké výhovorky a s ním sa nedala ani viest komunikácia. Prestalo ma to baviť viacej mi to už bralo ako dávalo a konečne som ho prestala vnímať ako niečo osudové vynimocne.
No a hlavne si tak trochu myslím či nemá aj niekoho nového pretože vieme ako to chodí, keď mame o niekoho záujem stále s ním chceme byt v kontakte a keď príde niekto iny ten záujem sa presunie tam. Myslím si že toto je hlavný dôvod prečo to medzi nami zostalo takéto a ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci.
Takže preto teraz váham ako sa zachovať. Či všetko nechať tak a riešiť si už len svoj život a ich nechať napokoji alebo nejako tu jeho informovať. Že som tu bola celé roky a zrejme počas mna/ po mne aj tak príde iná. Už len preto ako sa ku mne zachoval, napisala som mu celkom veľkú sumarizaciu čo si myslím a vôbec na to neodpísal. On si zrejme mysli že tých 10 rokov pôjde len tak do stratena akoby nič nebolo a bude spokojný že ta jeho sa nič nedozvedela a môže pokrscovat veselo inde. Ja som o ňom takúto mienku nemala, nikdy som niečo takéto neplánovala ono to skôr bolo take akoby sme nikdy ani neskončili. Takze sklamalo ma že on to bral asi inak ako ja ( alebo možno Až od nejakej doby)

Nekritizujte a nehodnotte ma tu nejak morálne, nebudem si take komentáre ani všímať chcem viest len diskusiu či povedať nepovedať, sama to nemám spracované čiže si z toho možno dosť vezmem

oliolijanka
18. okt 2023

Niest nasledky za svoje ciny. Ides predsa oznamovat neveru. To je tvoj cin, za to nie je nik iny zodpovedny.

Takze este raz, ja som za to, aby si teraz vstala a isla k tej zene jej povedat, ze predtym, ako ho oralne uspokojovala, ho mal namoceny do teba a teraz ho pcha, do nejakej inej. Ale nie si si ista, lebo iba ho nepcha do teba.

Mozno ta zena na teba iba vyvrati, co mala na obed, mozno ti vytrha vlasy,ci vyskriabe oci, mozno iba ticho odide a ty sa na aktualitach.sk dozvies, ze ju nasli v lese.

Pekne chod a znasaj nasledky svojich cinov.

beronsche
18. okt 2023

..nie je nic horsie a pomstichtivejsie ako ohrdnuta milenka.

misinka0611
18. okt 2023

Takže keď ty si klamala s nim ju to bolo OK ale keď on klame teba s nejakou to už nieje OK ?

autor
18. okt 2023

@matkahelka tak ja neviem asi žijeme každá v inom vesmíre ale poväčšine sa Toto bezne deje možno až v 80% prípadoch. Že buď príde na niečo žena sama alebo jej to povie okolie alebo dotyčná žena keď je po všetkom. Len pre vás je to niečo vynimocne čo počujete prvýkrát

danieli
18. okt 2023

Privela sa v tom “bahnis”, treba zit dalej, cas lieci, vylieci, preboli, prijmes a zivot plynie dalej, nikomu by som na nos nic nevesala…

gaborka28
18. okt 2023

Napísala si: "Ja som sa to rozhodla ukončiť pretože som jednak staršia a chcem mat život naporiadku". tak to rešpektuj, bolo to tvoje rozhodnutie, i keď asi si čakala celkom inú reakciu, než aká sa ti dostala. nechaj tomu pár dní, týždňov, možno získaš na to iný pohľad. pretože aktuálne sa dookola vyviňuješ s tým, že veď on je tu ten chuj. no je.. ale prečo by si sa mala ty (stále nezabúdajme, že rozísť si sa chcela ty, lebo ti to viac bralo ako dávalo, lebo si chcela mať život na poriadku) pomstiť tým, že prídeš ako veľká hviezda, že s tebou ju podvádzal. nalej si čistého vína, tu vôbec nejde o ňu, ale o to, že ťa neprosil na kolenách, aby si si svoje rozhodnutie rozmyslela. ty odídeš, iná príde... a možno na ňu príde jeho partnerka. nechaj to na život a ty sa posuň ďalej. kvôli sebe.

autor
18. okt 2023

@misinka0611 on mi narovinu nič nepovedal pretože si nechce všetko pokaziť a brat ako hotovú vec že už nič nebude. Preto hovorím že som to ukončila ja, jeho správanie ma ku tomu len podporilo ale on si isto žije v tom že to koniec nie je. Takze ohrdnutost nejaká tu nie je len ma to prestalo definitívne baviť a vnímam ho inak. A vzhľadom ku tomu by som teda jej povedala ako čo bolo a ze ja sa od toho dištancujem a už ho chcieť nikdy nebudem, akurát nech si dá pozor na nejaké iné
Nič viac nič menej

lienka.7
18. okt 2023

@autorka ženatý ci slobodný, to je v princípe jedno. 10 rokov si robila milenku inému, a teraz, keď ta "nechal" sa chceš mstit oficiálnej patrnerke/manželke to je teraz uplne jedno aký status ma, za to, ze ta nechal? (Nie, nenechala si ho ty, ale v podstate on teba vymenil za inú, a toto ta sere). Ubohe 👎👎👎

zojazoja
18. okt 2023

Ty kokso keby som sa mala mstiť každému exovi ktorý podľa mojich predstáv neskončil nas vzťah alebo keby sa moji exovia mali mstiť mne že som neskončila vzťah podľa ich predstav, tak by pol slovenska bolo len pomstene😅😅 kašli na to..jeden vzťah niekto ukonci velice ľudský správne. Niekto to spraví naprd..niekto tak niekto onak...pomsta je zla..nerob to..

autor
18. okt 2023

@gaborka28 áno je to tak ale poviem to narovinu, veľakrát počas tých rokov som chcela aby na mna prišla, možno aby sa veci nejak pohli pretože som nemala guráž to ukončiť len som v tom ďalej plávala. A je mi cudzí ten pocit že keď nič nebude, ani o mne ona nebude vedieť a vlastne o ničom , ja som taký človek že neviem si predstaviť žeby nejaké tajomstvo malo vydržať cely zuvot či už niečo v rodine alebo čokoľvek

kvetinka75
18. okt 2023

@beronsche na jednej strane máš pravdu, ale ja osobne by som chcela vedieť, ako sa v minulosti alebo aj vo vzťahu so smnou zachoval napr. môj priateľ, muž. Či ma oklamal, podviedol a pod.

mk22
18. okt 2023

Správaj sa ako dáma.
Ukončila si to.
Nerieš, nerozoberaj.
Nechaj ho.
Keď sa ozve, zopakuj ze si vás "vzťah"? Ukončila.

autor
18. okt 2023

@zojazoja dakujem za otvorenosť máš pravdu ale zase pomsta niekedy je fajn niekedy uškodí, to málokedy vieme. Bolo veľa veci v živote ktoré som nechala tak bez pomsty ale potom sú aj veci kde si poviem prečo by to tak malo byt..

nevenka
18. okt 2023

Ja neverim na karmu, ale sem sa to doslova pyta same. Karma je zdarma 🙃.
A teraz si predstav, aka si teraz urazena, ma dalsiu. Ako by si sa citila, keby si sa o dalsich 10 rokov dockala casu, ako hus klasu a prisla by za Tebou nejaka baba a hovori, akoze sorry, ale zila som s tym Tvojim amantom 10 rokov, sex nebol nejak casty, ale na inej urovni sme komunikovali, bolo to nieco ine, vynimocne, ale vies co, ma dalsiu, tak som ho nechala, tak Ti to v dobrom teraz hovorim, ze Ta so mnou podvadzal...citas, ake je to absurdne? Nie ze drbes zivot sebe, ale aj dalsim ludom. Vy dvaja ste sa nasli, kreatury cloveka, bez stipky hrdosti. A slabosi. Lebo silny clovek si nieco, co nefunguje, uzatvori a potom riesi dalsie vztahy a nie toto. No neviem, chcela by som vediet, co za uboziaka doma mam, ale rozhodne skor, ako po 10 rokoch a keby dosla s tymto ta uz byvala milenka, asi jej oci vyskriabem. Ozaj, snivalo sa mi take volaco nedavno, zbila som ale svojho chlapa, riadne zbila 😅🤣🤣. Namet na film. Normalna divocina to bola. Tak skus, mozno dostanes jednu do nosa alebo Ti vysklbe par vlasov.

autor
18. okt 2023

@mk22 možno to znie opačne ale ja som na 70% naklonená tomu že nepoviem nič, len časť zo mna je taká že budeme si tu nažívať obchádzať sa ako keby nic nebolo a nikto sa to nikdy nedozvie?

mk22
18. okt 2023

Neriešila by som pomstu, skôr by ma mrzelo, sakra mrzelo kde som ku**a mala 10 rokov rozum.
10rokov!

autor
18. okt 2023

@nevenka čo pozorujem vsade nepoznám snáď nikoho kto sa rozide bez toho aby už mal na scéne niekoho iného, len tu sa stretli asi všetky take ktoré by to tak nemali. Divne. Neobhajujem to len píšem čo vidím. Každý necháva veci a prpblemy tak a žijú si naďalej spolu lebo sa im nechce riešiť atd, až keď vstúpi im do života niekto zaujímavý vtedy sa pohynaju lady.
Takáto vec sa môže stať každému môžeme mat vedľa seba milujúceho chlapa ktorý sa nespráva nijak podozrivo a raz toto môže prísť. Je to aj jej prípad, ani len netuší určite že niečo sa dialo. Lebo zrejme ani nemala dôvod pátrať tak ako je spokojná väčšina žien. Čiže si môžem povedať keby aj ona za tie roky trosku žila v hesle doveruj ale preveruj nemusela by po 10 rokoch mat vyvalené oči. Je to jeho šikovnosť že to takto bolo

autor
18. okt 2023

@mk22 ono ten čas ubehol ani sama neviem ako. Žili sme si každý svoje toto bol taký ,,doplnok,, radosť zo správy úsmev keď sme na seba natrafili vonku atd. Proste ma prekvapil tou komunikáciou ako šla dole vodou nic take som od neho nechcela

mk22
18. okt 2023

Jeho šikovnosť a tvoja ochota spolupracovať.
Ale tých 10r ti jeho šikovnosť imponovala, že?

mk22
18. okt 2023

Úprimne, čo si čakala, že to budete ťahať do smrti?

simca06022011
18. okt 2023

Podla mna s tebou drzal kontakt len z nejakeho sucitu, alebo zvyku. A ten nezauje a pod boli napr kovli partnerke. smiesne je tvoje "že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci". Ved ale on mal niekoho ineho okrem teba. A ty si zo seba robila chudiatko bokovku. Prepac, mala by si to ukoncit a viac sa v tom nehrabat, dat pokoj jemu a hlavne jeho priatelke. Svedomie nech si riesi on sam,ak ma on vycitky.
Tento vas vztah ide do zabudnutia roky, pretoze sa nikam nevyvija.. nebudete si predsa 50rokov smajliky posielat a nezavazne sa obcas stretavat :D

katkazocele
18. okt 2023

@laurita285 pomstiť? Ako sa človek môže pomstiť keď len povie pravdu o dotyčnom jej ? 🤔 to mi nevychádza, ja by som chcela vedieť ak by môj bol neverný 10r + chystal by ďalšie

autor
18. okt 2023

@simca06022011 pozrite sa je uplne bežne hoci len pri kamarátstve s výhodami že sa dvaja dohodnú, že nebudú okrem seba nikoho mat. V takom prípade keby ste zistili že dotyčný oklamal poviete že nemá vám čo vadiť lebo šlo len o sex? Je to všetko o komunikacii. Nie o tom čo sa deje ale o tom čo si povieme. Ja som vedela na čom sq pohybujem nebolo tajomstvo že frajerku má. Ale my dvaja sme si určite veci povedali, povedala som mu normálne že frajerku má o tom viem ale teda pre inú tu priestor nie je prečo by aj keď mna kŕmil tym ako je toto niečo vynimocne a ako nepotrebuje nič iné ani by ho to nebavilo.
Takze povedzte mi, keď si dvaja ľudia niečo takéto povedia a trebárs by som ho uvidela s nejakou cudzou, mala by som držať ústa a krok? Prečo keď sme o tom diskutovali ? Urobil by niečo čo by vedel že s tym vudem mat problém a že môžem sa podľa toho potom aj zariadiť , nie? On o mna prísť nechcel

danyelia
18. okt 2023

Áno, povedz jej to, nech vie, akého k........a má doma tá žena. A takéto vzťahy nepochopím, veď ak chcem s niekym byť tak s ním budem, no ukončím predchádzajúci vzťah alebo sa vykašlem na ten milenecký - ale 10 rokov takého ,,dvojvzťahu,, o čom to je? A jeho odhalenie ublíži každému, hlavne jeho partnerke...

autor
18. okt 2023

@katkazocele áno je to pomsta voči nemu nehovorim že nie, pretože keď niekoho mame radi neurobíme to ale urobíme to až keď sa dačo pokazí a on nás sklame . Pre ňu by som bola najhoršia samozrejme ja aj s tým počítam. Možno by s ním zostala možno nie, ak nie možno časom by z nás ešte kamošky boli aj take sa stava 😃 pretože zatiaľ čo on by hľadal iné, ja nie. Boli by sme takpovediac na jednej lodi hoci ona ako sklamaná frajerka a ja ako bývala milenka

majlo1234
18. okt 2023

Ty si pre neho nemohla byt laska, lebo keby si bola, neskonci sa to takto. Zivot nie je telenovela. Prepac za tvrde slova, ale zda sa mi, ze si to cele tak nejak prikraslujes. Dovol mi moj pohlad:cavo ma partnerku, ktora mu doma skace okolo zadku, aj zatrtosit mu da kedykolvek. Ale chyba mu nejaka zmena, ta, co mu doma perie zaprdene slipy, ho nebude obdivovat a zrat do neba. A tu si prisla na scenu ty. Hovoris, ze sex nic moc, tu sa stracam, neviem preco ste to spolu potom tahali tolke roky. On z teba mal pocit arabskeho sejka, ze si vie udrziavat nejake bokovky. Ty si z neho mala z mojho pohladu hovno. Teraz si konecne volna, naco mu chces robit zle? Ved si cele roky bola na druhej kolaji, nie je to jedno?
Ja by som sice chcela vediet, keby ma muz podvadzal, ale zvrchu by som pozerala na tu chuderku, co by sa ulakomila na toho mojho. Takze ak by si to povedala mne, nakoniec by si z toho celeho mala este horsi pocit

simca06022011
18. okt 2023

jaj boze ty tak taras. teraz zo sbea urob svatu. na tuto avanturu zabudni. preco by o tom mal niekto vediet, preco okolie ma o tom vediet (pises, ze preco by sa to malo zabudnut a tvarit sa ze nic nebolo... ). Poviem ti to tak, ked sa uz niekto ponizi tak ze sa stane bokovkou, tak aspon nech to neroztrubuje do sveta :D a hlavne pre obycajnu pomstu, lebo si cakala ze co? ze po 10rokoch sa nebodaj date do kopy? a budete pismenkovat do dochodku spolu a sem tam posexujete ... ako smiesne je to naozaj.
A mala som takyto vztah veru, moj ex bol velmi kontaktny, a velmi priatelsky po rozchode, ale mala som ja tu trochu rozumu aby som na jeho hru neskocila... hlavne ked som vedela, ze veru on bez frajerky nebude :DDD Tento stav fakt vezmi ako konecnu a zacni si svoj novy zivot. Bez zavazkov s minulostou. A ci je to spravne a ci nie, frajerke nic nehovor. Preco si jej to nepovedala po 2r? alebo po 3r? ale teraz po ani neviem kolkych?

zojazoja
18. okt 2023

Ešte sa spýtam..keby sa rozidete v dobrom a tak ako by to tebe vyhovovalo..to by si asi nemala potrebu povedať jeho oficiálnej partnerke pravdu o ňom?

autor
18. okt 2023

@danyelia nechcem tu moralizovať nemám na to nárok nikdy som takéto nič nerobila neplanovala bolo to veľmi spontánne. Sama som nevedela co ako bude.. jemu som uverila ako to so mnou má a mala som zároveň varianty za akých to nechať tak. Ono by to tak či tak prišlo

simca06022011
18. okt 2023

a nie kamosky by z vas neboli.