icon

Povedali by ste to jeho partnerke?

18. okt 2023

Keby ste 10 rokov udržiavali ,,vzťah,, so zadaným a konečne to všetko ukončili, informovali by ste o tom jeho partnerku?
Len tak pre uzavretie celej veci a pre ten pocit, aby nezostalo všetko len tak akoby nič neexistovalo a nebolo.
Nechcem veľmi konkretizovať ale situáciu aspoň trosku priblížim, všetci sme bezdetni, žiadne manželstvo. Ja som s ním bola ešte pred ňou a nejako sa to v živote vyvinulo tak, že sme naďalej zostali v kontakte, písomnom aj osobnom ale nebolo to zase niečo typu že ja čakám kým sa rozídu, aby sme boli spolu. Nikdy sme si nešpecifikovali ako to medzi nami vlastne je, iba môžem za oboch povedať že sme sa nevedeli jeden druhého vzdať. Samozrejme bol za tie roky aj sexuálny kontakt ale vo veľmi malej miere.
Ja som sa to rozhodla ukončiť pretože som jednak staršia a chcem mat život naporiadku a taktiež hlavným dôvodom bolo, že doposledku už ten kontakt nebol to čo to bývalo kedysi. Už sme sa nevedeli ani zladiť kedy sa vieme stretnúť, vždy nejaké výhovorky a s ním sa nedala ani viest komunikácia. Prestalo ma to baviť viacej mi to už bralo ako dávalo a konečne som ho prestala vnímať ako niečo osudové vynimocne.
No a hlavne si tak trochu myslím či nemá aj niekoho nového pretože vieme ako to chodí, keď mame o niekoho záujem stále s ním chceme byt v kontakte a keď príde niekto iny ten záujem sa presunie tam. Myslím si že toto je hlavný dôvod prečo to medzi nami zostalo takéto a ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci.
Takže preto teraz váham ako sa zachovať. Či všetko nechať tak a riešiť si už len svoj život a ich nechať napokoji alebo nejako tu jeho informovať. Že som tu bola celé roky a zrejme počas mna/ po mne aj tak príde iná. Už len preto ako sa ku mne zachoval, napisala som mu celkom veľkú sumarizaciu čo si myslím a vôbec na to neodpísal. On si zrejme mysli že tých 10 rokov pôjde len tak do stratena akoby nič nebolo a bude spokojný že ta jeho sa nič nedozvedela a môže pokrscovat veselo inde. Ja som o ňom takúto mienku nemala, nikdy som niečo takéto neplánovala ono to skôr bolo take akoby sme nikdy ani neskončili. Takze sklamalo ma že on to bral asi inak ako ja ( alebo možno Až od nejakej doby)

Nekritizujte a nehodnotte ma tu nejak morálne, nebudem si take komentáre ani všímať chcem viest len diskusiu či povedať nepovedať, sama to nemám spracované čiže si z toho možno dosť vezmem

autor
18. okt 2023

@katkami123 netaham stacia štatistiky rozvodov ktoré hovoria jasným cislom a za rozvodom žiaľ vo väčšine prípadov ide pravé o tretiu osobu. A skryte prípady typu už sme si nerozumeli ale zázračne po rozvode je na scéne hneď niekto nový 😊niečo naštudované mám

taga
18. okt 2023

Pozri, sama hovoris, ze je to pomsta
Sama hovoris, ze to chces urobit preto, lebo TY si to este ukoncit nechcela, ale ON to sekol bez vysvetlenia..

Zaver: si ohrdnuta, urazena, a jesitna
Tvoja prirodzena reakcia je uhrat to akoze na vitazku, akoze spravodlivu, akoze jej otvorit oci a jemu to poriadne zratat.

Ved chod a sprav to!
On si len potvrdi, ze dobre spravil, ze to s tebou skoncil, mozno mu aj napadne, ako a preco s takouto trapkou "bol" 10 rokov...
Ona si poplace a o tebe si bude mysliet svoje..
Co bude medzi nimi JE UPLNE MIMO TEBA! 😊

Ale nemyl sa 🤣 on sa k tebe ani nevrati, ani to neolutuje, ani nebude za tebou plakat 🤣
Hovorim este raz, chod a sprav zo seba tu chuderu, ked tak strasne chces! asi to potrebujes ako finalnu facku

katkami123
18. okt 2023

Autorka a Nerozmyslala si nad terapiou? Nájsť príčinu, prečo si práve tým chlapom tak posadnutá a nedokážeš sa ho v živote vzdať toľké roky, aj keď vieš, ze oficiálne žije s inou? Nájsť stratené sebavedomie a sebaúctu, naučiť sa stanoviť si hranice vo vztahu? Kvôli čakanie na neho ti muselo ujsť kopu normálnych chlapov, ktorí by si ta vážili s nosili ty ta na rukach. Zabila si doslova 10 rokov.

autor
18. okt 2023

@dusankomoj ako som napísala v poslednom komentári to že jej to poviem ide mi hlavne o to čo som napísala že prečo
Ale fakt sa na to zatiaľ nechytsam 😊

katkami123
18. okt 2023

A co tvoji rodicia, oni ako spolu žili, aký ti dali vzor ako majú vyzerat vzťahy do budúcna? Správali sa k tebe pekne? Nechová sa on k tebe práve tak ako jeden z tvojich rodičov, ze to to ťa na ňom tak priťahuje?
Lebo ja to nedokazem pochopiť. Hrať 10 rokov druhé husle. Žiaden chlap by mi za to nestal.

mk22
18. okt 2023

Ty potrebuješ na tvoje rozhodnutie o ukončení jeho súhlas?
Tebe na ňom záleží?
Zjavne áno.. Podľa mňa mesiac počkáš, že sa ozve, lebo vieš ze sa ozve, a pokračuješ ďalej.
Keby nie.
Vbc nerieš jeho odpovede, že nereagoval.. Bloknes odstránis a neriešis.
Nezaujímalo by ta nič.

dusankomoj
18. okt 2023

To je dobre. Keď už pomsta,tak sofistikovaná a dôstojná. Teraz sa potrebuješ iba vyzúriť( nad ním a hlavne nad sebou) a o pár mesiacov budeš rada,že si nič neurobila. Kašli na to a pozeraj do predu,nie za seba.

katkami123
18. okt 2023

Alebo vieš definovat čo ťa tak na ním priťahuje? Ten pocit neistoty pri ňom?

misicka31
18. okt 2023

Takže kým ťa 10 rokov obrábal bolo všetko ok,teraz si našiel nový matrac a och chudinka jeho partnerka,netuší čo za hajzla má doma...máš vôbec chrbtovú kosť??????radšej drž jazyk za zubami lebo zo seba spravíš ešte väčšiu hlupaňu ...hnus

autor
18. okt 2023

@dusankomoj nepoznám ta ale ako asi jedina tu píšeš k veci a neutrálne bez nejakých emocii hnevu za všetky ženy na mna 😃a o tom by diskusia podľa mna mala byt

autor
18. okt 2023

@misicka31 tak radšej nech sa nikdy nedozvie dievča nič ani teraz ani predtým ani potom

mk22
18. okt 2023

No keď si nemala gule povedať jej to pocas 10rokov tak dnes ti to môže byť jedno.
Pohlo sa v tebe co?

autor
18. okt 2023

@mk22 ide mi o to, že v bežnom živote na seba natrafíme aj každý deň. A vzhľadom na toto ako to je ho určite nepostavim s úsmevom na perách. Toto cele prečo chcem odpoved a mat to vyjasnené robím aj kvôli nemu nielen kvôli sebe. Aby sme mohli ako dospelé osoby fungovať vidieť sa niekde a byt ok, nemať žiadne napätie

katkami123
18. okt 2023

Tu musí byt nejaka anomália. Lebo fungovať takto roky je fakt dlhá doba. Áno, manželstva sa rozpadnú aj kvôli nevere, ale nie všetky kvôli 10-ročnej ako ty s ním ťaháš. Niekde iba kvôli jednému pošmyknutiu. Ty mu robíš rohozku 10 rokov, toto je choré a si z neho úplne mimo. Ja tomu nerozumiem, čím ťa tak veľmi okúzlil, že takto ubližuješ sebe samej.

autor
18. okt 2023

*nepozdravim

katkami123
18. okt 2023

Ale napätie máš jedine ty. On je len vypočítavý a robí tak, aby bolo najlepšie pre jeho penis. On ma tvoje city, aj svojej partnerky realne v paži, taký lubi iba sám seba. Mimochodom, pochybujem, ze ta tých 10 rokov si bola jediná bokovka.

Netrpela si v minulosti sklonmi k sebapoškodzovaniu?

mk22
18. okt 2023

On je Boh ci poloboh?
Jediný, posledný žijúci?
Prečo by si ho mala zdraviť.
Aha, takže keď to cele vyklopis jeho partnerke.. Neskôr sa budete zdravit, kyvat.. Napätie nebude?
Nechápem čo ti na ňom tak záleží.
Môže ti byť ukradnutý. Ale nie je, tak ho veleb, čakaj.. Ozve sa, vysvetli ti to a venuj mu ďalšie roky..

mk22
18. okt 2023

Takže ty to vlastne robíš preto aby ste sa v budúcnosti mohli pozdraviť s úsmevom?
Ten človek by ti mal byť ukradnuty.
Si pre neho nič, nula..

aurora33
18. okt 2023

Este raz: písala si, že si to ukončila ty. Tak čo riešiš? Ukončila si to? Ak ano tak to nerieš. Alebo si čakala že ti zrazu začne vypisovať dlhé sentimentálne správy o tom ako si jeho jediná a že ta lubi a že nechce bez teba žiť?
Ale pánko nereaguje tak zrazu ten ,,ukončený nevztah” ideš riešiť?

katkami123
18. okt 2023

@mk22
O to realne ide. Zúfalá žena, robí zúfale veci, aby získala aspoň na chvíľu alfa samcovu pozornost. Verný jej nebol, druhé husle hra už 10 rokov, tak kam hlbšie sa dá ešte klesnúť, keď potrebuje tu jeho pozornost ako drogu? Už jedine ísť za jeho oficiálnou, keď on na ňu nereaguje.

anna777115
18. okt 2023

Autorka, stále riešiš jeho a partnerku s ktorou žije.A čo ty, tvoj osobný život.Ved, "On", sa v tvojom živote, len občas mihne, to ti stačí od muža.Prečo, si nebuduješ vzťah, ktorý stojí zato.Toto, predsa nie je naplnenie tvojich potrieb, ani citových, ani sexuálnych, ani finančných, je to choré upínanie sa na niekoho a niečo, ktoré nemá žiadnu hlbšiu hodnotu, ani len výhodu pre teba.Ja, ťa nesúdim, ale takýto ľudia, ako ty a ten tvoj geroj, robia v životoch druhých, ktorý sú v tom nevinne, len zmätok.Ako, k tomu príde, tvoj partner,jeho partnerka, veď si treba upratať vzťahy a žiť s čistým štítom, lebo toto si ťa v živote nájde a potom budeš, veľmi prekvapená, prečo je život k tebe taký krutý.Ver mi mám už niečo za sebou a môžem ti poradiť, aj z vlastného života a osobných skúseností, že na každú opicu má pán Boh nejakú palicu, ako sa ľudovo vraví.Neviem, koľko máš rokov, ani z akého si sociálneho prostredia, ale natoľko inteligencie hádam máš, aby si vedela rozlišovať , čo je morálne a čo je miľe vzdialené od morálky, etikety, alebo úplne obyčajnej ľudskosti.Zariaď, si život tak, aby si v ňom bola spokojná sama, aj ľudia po tvojom boku a nemusela sa raz hanbit, za rozhodnutia, ktoré si v minulosti urobila.

misicka31
18. okt 2023

Je to hrozne žiť v nevedomosti ale na samaritánku si sa mala hrať pred rokmi...neviem čo je najlepšie urobiť v tejto situácii...ale osobne by som chcela niečo také vedieť,ak by som bola v takej situácii...10 rokov v nevedomosti a začala by som odznova...neviem,čo by bolo najlepšie...

autor
18. okt 2023

@misicka31 mala nemala ale kde je v tom ta logika? Ja som jej mala niečo hovoriť v čase kedy som to nechcela ukončiť? Ja v tomto neviem chodiť nemám skúsenosti ale funguje to tak že ahoj som milenka tvojho chlapa, hovorím ti to ale nechcem to ukončiť ? To robia možno tie čo chcú o neho bojovať a chcú ho pre seba
Ja som to neriešila nebol dôvod, mala som kontakt s ním boli sme za dobre nebol dôvod robiť to
Teraz už nechcem s ním pokračovať je koniec takze kedy som to mala urobiť ak nie terqz? Keby to teda idem urobiť

milovnickakvetov
18. okt 2023

Zaujíma ma, ako často ste sa stretávali a co ste na tých stretnutiach robili, keď si písala, ze sexu bolo malo. Pozerali ste netflix, ci ste polemizovali o politike? Snažím sa predstaviť si mladého 25-27 ročného sta by kanca, ktorého baví jedno desaťročie takéto nezmyselné stretávanie. Lebo keby ste mali pravidelný kazdotyzdnovy divoký sex, to pochopím.

anna777115
18. okt 2023

A, chcem ešte dodať, aby som odpovedala na tvoju otázku, ktorá, je vlastne názvom tejto témy. Áno, chcela by som vedieť, ako podvádzaná partnerka pravdu, ale určite nie od teba, lebo ty na to nemáš žiadne morálne právo....

zuzanapjat
18. okt 2023

@katkami123 krásne si to celé vystihla. Vzťah kedysi dávno s nim nechcela, ale keď si našiel inú, tak to ju škrelo. Potrebovala cítiť, že je pre neho niečo viac a to ju napĺňalo 10 rokov. Teraz začína chápať, že pre neho nie je nič čo si nahovárala a tak chce aspoň rozbiť mu vzťah a dúfa, že ak ho jeho partnerka opustí, tak že dotyčnému nič iné neostane len zase sa priplaziť k nej... a to jej bude stačiť. Ten hoc aj malý záujem a jej predstava, že je pre neho tak jedinečná. A čím viac tu vysvetľuje dôvody pre ktoré to chce jeho priateľke povedať, tým viac sa zamotáva ... vraj chce ho potom zdraviť s úsmevom...

autor
18. okt 2023

@katkami123 musela som sa pozrieť na tvoj profil a vidím tam knihy o psychológii takze záhada rozlúštena ocitla som sa na nejakom imaginárnom sedení 😃 ja len toľko že psychológiu som aj študovala nie iba vo voľnom čase čítala, tak tomuto sa môžeme vyhnúť . Vopred odpoviem na tvoju otázku čo chceš napísať, máloktorý doktor je doktor aj sám sebe

autor
18. okt 2023

@anna777115 keby som jej to aj zakricala spod okna stále je to moja vec proti jej

misicka31
18. okt 2023

Presne boli ste za dobré a teraz nie ste,prečo máš teraz potrebu jej to povedať?Nemám na toto viac slov...rob čo chceš,ale pamätaj karma je zdarma...pekný zvyšok dňa

katkami123
18. okt 2023

V pohode, tiež som ju študovala. Či sa ti to páči alebo nie, ak by si pochádzala zo sociálneho citovo stabilného prostredia/rodiny, kde sú zdravé vzťahy, nebola by si s takým chlapom ani mesiac. Ty to ťaháš 10 rokov a si zúfalá, ak sa neozve. Takze o svojej normálnosti tu tažko niekoho presvedčíš.