icon

Povedali by ste to jeho partnerke?

18. okt 2023

Keby ste 10 rokov udržiavali ,,vzťah,, so zadaným a konečne to všetko ukončili, informovali by ste o tom jeho partnerku?
Len tak pre uzavretie celej veci a pre ten pocit, aby nezostalo všetko len tak akoby nič neexistovalo a nebolo.
Nechcem veľmi konkretizovať ale situáciu aspoň trosku priblížim, všetci sme bezdetni, žiadne manželstvo. Ja som s ním bola ešte pred ňou a nejako sa to v živote vyvinulo tak, že sme naďalej zostali v kontakte, písomnom aj osobnom ale nebolo to zase niečo typu že ja čakám kým sa rozídu, aby sme boli spolu. Nikdy sme si nešpecifikovali ako to medzi nami vlastne je, iba môžem za oboch povedať že sme sa nevedeli jeden druhého vzdať. Samozrejme bol za tie roky aj sexuálny kontakt ale vo veľmi malej miere.
Ja som sa to rozhodla ukončiť pretože som jednak staršia a chcem mat život naporiadku a taktiež hlavným dôvodom bolo, že doposledku už ten kontakt nebol to čo to bývalo kedysi. Už sme sa nevedeli ani zladiť kedy sa vieme stretnúť, vždy nejaké výhovorky a s ním sa nedala ani viest komunikácia. Prestalo ma to baviť viacej mi to už bralo ako dávalo a konečne som ho prestala vnímať ako niečo osudové vynimocne.
No a hlavne si tak trochu myslím či nemá aj niekoho nového pretože vieme ako to chodí, keď mame o niekoho záujem stále s ním chceme byt v kontakte a keď príde niekto iny ten záujem sa presunie tam. Myslím si že toto je hlavný dôvod prečo to medzi nami zostalo takéto a ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci.
Takže preto teraz váham ako sa zachovať. Či všetko nechať tak a riešiť si už len svoj život a ich nechať napokoji alebo nejako tu jeho informovať. Že som tu bola celé roky a zrejme počas mna/ po mne aj tak príde iná. Už len preto ako sa ku mne zachoval, napisala som mu celkom veľkú sumarizaciu čo si myslím a vôbec na to neodpísal. On si zrejme mysli že tých 10 rokov pôjde len tak do stratena akoby nič nebolo a bude spokojný že ta jeho sa nič nedozvedela a môže pokrscovat veselo inde. Ja som o ňom takúto mienku nemala, nikdy som niečo takéto neplánovala ono to skôr bolo take akoby sme nikdy ani neskončili. Takze sklamalo ma že on to bral asi inak ako ja ( alebo možno Až od nejakej doby)

Nekritizujte a nehodnotte ma tu nejak morálne, nebudem si take komentáre ani všímať chcem viest len diskusiu či povedať nepovedať, sama to nemám spracované čiže si z toho možno dosť vezmem

autor
18. okt 2023

@katkami123 tak potom by si nemohla napísať toto čo píšeš, ja by som teda nikdy nešla na sedenie k lekárovi / terapeutovi ktorý by každú vec radil do škatuliek presne určených odhliadnuc od individuality jedinca . Na svete u ľudí existuje toľko rozmanitosti že na základe jednej diskusie a pár odpovedi nemôžeš napísať takúto vec. Potom to tak aj vyzerá keď sa diagnózy strieľajú kadejak od brucha na diaľku 😃

mykka
18. okt 2023

úplne píšes jak urazená milenka...že keď k tebe "ochladol" tak nech trpia aj oni...vraj že už si "staršia", podľa mna si porát rozum potratila, veď mne to príde jakeby to píše urazené decko, prepáč, buď rozumná a j*b na to/ňho....a vraj "dať veci na poriadok" hovno bude všetko na poriadku...akurát vyrobíš problémy sebe aj okoliu...čo keby to tá "prvá" partnerka vytrúbila do sveta?? čiže tebe by akože nevadilo keby sa potom o tebe po dedine/meste/v práci/v obchode povrávalo poza chrbty že si bola 10r. "tá druhá"? to jaký "na poriadku život" potom chceš viesť 😀 ešte povedz, že si katolíčka a chodíš do kostola a už mi úplne odpáli dekel...
bože žena, ožer sa, vytrtkaj nejakého zajacika, alebo aj dvoch keď ti bude málo, vyspi sa a hlavne drž zobák.....čus💣

autor
18. okt 2023

Už končím debatu môže prebiehať mimo mna strávila som tu viac času ako som plánovala až mám z toho zly pocit 😃 ako som napísala nechystám sa na tento krok, naďalej bude medzi nami minimálne jedna žena ktorá sa o ničom nedozvie 😊

anna777115
18. okt 2023

Áno, je to tvoja vec, všetko čo robíš aj to čo nerobíš je tvoja vec, je to však vizitka tvojej osoby, a všetky tvoje činy a rozhodnutia svedčia o tvojej morálke a životných hodnotách ktoré preferuješ.

bessie12
18. okt 2023

matrac sa nastval na to, ze si chlap nasiel iny matrac a teraz kvoli svojej frustrovanosti a zufalstvu to vsetko chces povedat jeho zene ??? 😂 si uboha

anna777115
18. okt 2023

Bohužiaľ, bude medzi nami, aj jedna žena, ktorá svoj život prežije v ilúzii a sebaklame namiesto skutočného plnohodnotného vzťahu v reálnom živote.

katkami123
18. okt 2023

Ja nie som psychologicka ani terapeutka. Psychologiu som mala na VŠ okrajovo, poznám svoje limity a na zadubenych ľudí nemám nervy, takze viem, žeby zo mna dobrá terapeutka s chápavým úsmevom nebola. Čo ma zaujme viac do hĺbky, o tom si kúpim knihy a precitam v rámci samostudia.

Nechcem uraziť tvoj názor o rozmanitosti, je to z časti pravda, ale aj psychiater ti stanoví diagnózu na základe 20-30min sedenia, stačí mu pár otázok a vie, ktorá bije. Zas tie diagnózy nie sú nejaké veľké záhady, tí ľudia sa často fakt chovajú podľa šablón.

Ty v skutočnosti, teraz sa neuraz, nie v zlom, naozaj potrebuješ psychológa viac ako ísť za jeho priateľkou. Ničíš samu seba a ešte si to nelogicky obhajuješ, čo ti tu iné zeny, tie tvoje tvrdenia, s ľahkosťou vyvracajú. Čo z teba bude za dalsich 10 rokov, keď túžiš zotrvávať v takomto “vzťahu” skôr nevzťahu? Uz teraz píšeš občas z cesty. Aj ked ti to píšem tvrdo, nie som moc veľký diplomat, tiež moja nevýhoda, ale úplne seriózne tú pomoc potrebuješ. Tvoje riešenie na to je, že sa urazíš. Mozes sa aj uraziť, ale to tvoj psychicky problém nevyrieši. Lebo ešte raz, normalna žena s normálnym alebo aj mierne podpriemerným sebavedomím by takto 10 rokov nefungovala, ako funguješ ty. A ty najlepšie vieš, prečo si mi na moje otázky o tvojich rodičoch a detstve nezodpovedala a prečo to musíš tajiť. Ja ani nepotrebujem odpoved. Ty by si ju našla, keby si si prešla svoje detstvo.

lussyl5
18. okt 2023

Mala by si jej to povedať.Možno mu odpustí a možno aj nie.Ale ona dostane možnosť rozhodnúť sa a on dostane príučku.Takto keď jej to nepovieš,on sa naučí že sa mu to prepečie a bude ju podvádzať celý život.Tým skôr že ste všetci bezdetný treba to otvoriť.Ty si stratila roky ale takto aspoň dáš tej druhej šancu otvoriť oči a nezničiť si život s blbcom.

kassandra25
18. okt 2023

Vzdy bol k nej uzasny, ked dosiel od teba? Co si ty hotdog nazjedenie? Urcite bud o tebe vedela, alebo podozrenia boli, ak aj nie odhalenia, s tym, ze prislubil ostat s nou.

lamar11
18. okt 2023

Ako môže byť niekto takto hlúpy? Takto pomstichtivy,zákerný a bez zdravého sebavedomia a sebaúcty...Že on je geroy? Len využil tvoju hlúposť ..na sebe zapracuj,a už ťa nikto nebude mať za handru.

maminkadeticiek
18. okt 2023

Aha,a to je dovod znicit zivot jemu aj tej zene hej?Este stale z toho vychadzas ako pomstychtiva ohrdnuta mrcha.Teba len serie ze o teba nebojuje,ze stale uprednostnuje ju.

oliolijanka
18. okt 2023

Autorka, necitala som vsetky komentare, ale daj... aj ty mas partnera a podvadzas ho, alebo si mala za poslednych 10 rokov len niekolkokrat sex?🙂

fauko
Odpoveď bola odstránená
marca12
18. okt 2023

Normalne ma odvalilo. To sa ako da 10 rokov podvadzat priatelku a ona nic netusi? Ja by som jej to povedala. Chuda,takto stratit 10 rokov s debilom. A keby som bola na mieste tej zeny,chcela by som nieco take vediet a nechcela by som byt nadalej klamana

kassandra25
18. okt 2023

@maminkadeticiek nemyslim si to. On ju strasne zerie a musi milovat podla tvojho mozgu, ked mal 10 rokov druhu a momentalne dalsiu. Ved autorka len dufala, ze ich prehodí. Zena doma vyhrala zatial. Taku lasku keby sme tu kazda mala, by si o nej snivala? Komplet vsetky viny tu nese iba nas schizáč - autorkin 10 rocny klamár. Boli to len jeho skutky, ciny, ktore spachal, je svojpravny a on je ten podlý. Autorka, takisto, mala aspon moznost a volbu, ostat s nim kratsie obdobie, dokedy ich neprehodí , neurobila to, nebol s nou tak spokojny, ako s manzelkou a tak padaka dostala autorka. Nesúdim ju, ze sa chce zdelit o svoje zazitky s manzelkou, ale ziadnu vyhru, ani vobec ziadne sofistikované zdelenie podat nemoze, vyhru ziskat nemoze, pretoze vyhra tu je láska a tá tu neni vobec nikde. On ju nema k manzelke, on ju nemal k autorke. Vyhra bude dalsia, potom sa rozide/rozvedie, ak tá príde, mu to doklapne. Opakujem: manzelku nemiluje, vyhovuje mu len viac ako autorka.

viestta
18. okt 2023

Autorka, vysvetli mi aký rozdiel je keď ma pomimo jednu alebo dve, 5, 25... ? Proste je to hajzel.

mk1111111111
18. okt 2023

Podarena si. Ohrdnuta, sokovana, ze Ta vymenil a tvaris sa nad vecou. Zahrabala by som sa pod drn, keby som 10 rokov tak zila a teraz isla vyplakavat k ofiko priatelke, ze vsak ma vymenil. to ako? Co budeme robit? Snad s nim nechces zostat? Jaaaj, mile pobavenie na podvecer, potom docitam tych 8 stran...🥸🤣🤣🤣

pralinka25
18. okt 2023

tak ja si myslim ze pomsta nakoniec vzdy znici pomstitela. vzdy.
ako podvadzana partnerka by som to vediet chcela ale to ci jej to mas povedat neviem.
preco si sa s nim vlastne rozisla ked si ho vo svojom zivote tak velmi chcela mat. nerozumiem tomu. akoze ano ja tiez nepalim mosty a udrziavam korektne vztahy co najviac ale vzdy to m urcite hranice.
preco ti na nom tak velmi zalezi milujes ho? pises ze by si ho na vztah nechcela. preco? preco ho na jednej strane tak velmi chces mat v zivote a na druhej je vztah take velke no go?
najlepsia vec ktoru pre seba mozes urobit je vypoustit ho zo svojho zivota. posunut sa dalej. zacat zit spravne. najst si niekoho normalneho. dat si zivot do poriadku. preco ti tak velmi zalezi na tych pozdravoch. tak chces ho ci nie? pretoze ak by nie bolo by ti uplne jedno ze sa len obidete.
inak vobec v tom nemusi byt tretia. mohlo sa v nom pohnut svedomie, mohla jeho partnerka otehotniet a uz to meni situaciu.... pricin moze byt vela a nemusi v tom byt tretia zena. a moze v tom byt aj iny zivotny problem. choroba, starosti, stres v praci .... hocico.
kazdopadne tento vztah je a vzdy bol toxicky. neudrziavaj ho na ziadnej urovni hlavne kvoli sebe. znici ta to uplne. daj si sancu na normalny zivot a odstrihni ho. to bude najlepsia pomsta pre neho ked mu uz tu sancu nedas, a pre teba to bude to najlepsie mozne riesenie.

kp7333
18. okt 2023

Ked si sa chcela hrat na charakternu a spravodlivu, mala si to ukoncit uz pred 10 rokmi. Teraz sklop usi a modli sa, aby to neprasklo. Inak budes za trapnu ohrdnutu stetku. Nevies, kolko takych bokoviek mal popri tebe. A nevies ani pravy dovod, preco ta prestal kontaktovat. Mozno si ho len omrzela a mozno caka s partnerkou dieta.

irusa
18. okt 2023

Pokiaľ si desať rokov mlčala, tak nechápem na čo teraz niekoho informovať... Či teraz cítiš krivdu, keď ťa pustil k vode??? Zameraj sa na svoj život a druhých nechaj na pokoji, keď desať rokov Ti nevadilo sa o neho s niekym deliť.... Inak nemáme hodnotiť, no taký život by som nechcela deliť sa o posteľ s treťou osobou.

mandarinka555
18. okt 2023

Máš pošlapané ego a chceš sa pomstiť...Ale, že si mu desať rokov vystrkovala vevericu, tak to ti nevadilo? Nie je nič horšie, ako ohrdnutá milenka...Tá potom ide aj cez mŕtvoly, presne ako ty! Že ťa hanba nefackuje 👎

lubkavargova1
18. okt 2023

Napisem ti to z jej pohladu a v jej osobe mozno ta hlavicka aj pochopi...Kludne to povedz a vies čo dosiahnes? Len ta vysmejeme a ponizime este viac...nemysli si, ze to neviem co mam doma...ale su veci o ktorych ty ani netusis preco mu to tolerujem a aj on mne urcite veci...teraz sa metas na kazde strany, ale ak by si dosla, s chladnou a pokojnou tvarou by som ta vypocula a aj podakovala, zavrela dvere bez scen..co si chcela si povedala, chlap ta odpokol...ze si najde inu? No tak si najde, ale to uz bude zase len nas problem a nie uz tvoj...

No pochopila hlavicky makova? Ona velmi dobre vie, len ty nevies, ze co ona vie alebo obaja co vedia...

betulinka1
18. okt 2023

Mozno keby si jej to povedala, prekvapí ta informáciou, ze o tom vie. Mnoho zien to vie ale neriesia to. Urob to podla seba. Neboli sme 10 rokov vo Vasom vztahu a neviem o tom nic viac. Je to iba na tebe. Kazdopadne si myslim, ze ked sa nikto nepýta nic nehovor. Ja ako zena by som to chcela vediet, ze zabijam svoj cas s chlapom co ma milenky. Este tam nie je dieta.

katkazocele
18. okt 2023

@betulinka1 presne aj ja by som chcela vedieť 🤔 trošku nechápem ženy, ktoré sa Ho tu snáď skoro až zastávajú, že on má morálne právo aj naďalej mať bokovky popri jeho žene 🤯 takéto ženy Nikdy nepochopím, prečo žena praje druhej žene aby bola za hlupanu pred okolím, prečo sa ženy vyššie tak boja pravdy 🙏 veď nikto nechce žiť v ilúzií, jeho žena si zaslúži poznať pravdu 🙏

sheila121
Odpoveď bola odstránená
tanyag
18. okt 2023

@katkazocele Tu nejde o to, každá by to chcela vedieť.. ale trtkať s mužom 10 rokov sa jej páčilo, vtedy ženu neriešila, ale teraz, lebo nemá záujem, zrazu ide ženu riešiť? lebo už si s ním nezatrtká...ak by aj naďalej trtkali, tak by to tej žene nikdy nepovedala...10 rokov jej nevadilo, že robí hlupaňu z jeho ženy ale teraz už tú ženu zrazu ľutuje?

kvietocek203
18. okt 2023

Mam z toho všetkého pocit, že si myslíš ze tým ze im rozbijes vzťah dosiahneš to, že Ťa znovu bude potrebovať. Úprimne asi konečne otvoril oči a našiel rozum preto začal s ignoraciou.

katkami123
18. okt 2023

@katkazocele
Kto tu písal, že ma ten chlap morálne právo mať bokovky? Lebo ja som to nepostrehla.

Keď chce, nech to povie, viaceré jej to písali.

Len dotyčná dúfa, ze taký kurevník k nej potom pobeží s otvorenou náručou a bude jej už asi na veky vekov verný a budu spolu šťastní asi až do smrti. Toto je to, čo tu asi všetky ženy zaráža. To je to, prečo jej odporúčam odbornú pomoc. Zmýšľanie mimo realitu. Aj keby sa kvôli tej informácii rozišli, ona by bola tá najposlednejsia, ku ktorej by šiel.
Ju len štve, že sa o ňu viac nezaujíma, zúfalo potrebuje jeho pozornost, aj na dalsich 20 rokov ako bokovka. Len nech je.

lalenka33
18. okt 2023

Zjednodušene povedané, keď už nechce, aby si mu ty robila madrac a už ťa nechce trtk.ť, tak ty nechceš, aby mu madrac robila iná a trtk.l ju a preto to chceš povedať jeho frajerke, aby si dávala pozor, aby nemal možnosť zasúvať do inej, ako do teba.
Ten chlap musí mať vtáka zo zlata, keď si na ňom tak závislá, že ti stačilo pár pekných správ, aby si mu roztiahla nohy aj keď si vedela, že má frajerku. A on celý šťastný ako málo stačí k tomu aby si mohol zasunút aj mimo domu. Pár pekných správ a má niekoľko rokov sex zadarmo.
Asi dobre vedel, ako na teba. Že ti stačí napísať pár správ a budeš mu kľačať pri nohách.
Asi si ho už omrzela, alebo si našiel mladšiu. A možno sa rozhodol, že už nechce ďalej podvádzať tú, s ktorou žije. Ty si celé roky bola len madrac na obćasný sex, nikdy si nebola preňho nič výnimočné. Keď mám niečo výnimočné, tak k tomu nepotrebujem nič ďalšie. Vedel ako od teba dostať sex zadarmo a ty si stratila roky života v umelej vymyslenej bubline ako si preňho niečo viac.
Ja len teda dúfam, že tá jeho frajerka všetkým povie, aká si a že si 10 rokov robila madrac zadanému chlapovi, aby ste obaja začínali s rovnakým štítom.
Ako žena by som nechcela chlapa, ako je tento chudák, ale keby som chlap, tak tiež by som nechcela ženu, ktorá roky dokázala robiť niekomu madrac. Človek, ktorý dokáže roky robiť milenku dokáže podvádzať aj vo vlastnom vzťahu.

lalenka33
18. okt 2023

@katkazocele nikto sa ho nezastáva. A nikto ho nepodporuje v tom, aby mal bokovky. Ale je úbohé, aby žena, ktora mu 10 rokov rozťahuje nohy aj keď vie, že je zadaný to ide povedať jeho frajerke potom, čo ju prestane preťahovať. Keby ju ďalej preťahoval, tak by jej nič povedať nechcela. Presne tak, ako jej to za celé roky nepovedala. Však načo. Ona mala sex, pár pekných správ a to jej stačilo k životu. Teraz nemá ani spravy, ani sex, tak rýchlo idem povedať pravdu. Mala hneď na začiatku slečne povedať, že spáva s jej frajerom a nie teraz, keď ju odkopol. Je to proste pomstichtivá chudera.