Povedať ex priateľovi, že je otec?
Ahojte zienky
Uz krasne 3 tyzdne som maminka zdraveho dietatka.
Sme uz doma, zvykame si na seba, vsetko vyzera byt v poriadku, no je tu jedno velke ale...
Moj ex priatel nevie, ze som uz porodila. Nekomunikujem s nim, pretoze ma velmi sklamal.
S rozchodom som vyrovnana, sama som to ukoncila, ide mi o to, ci mu dat vediet.
V rodnom liste zapisany nieje.
O peniaze mi nejde, dieta je z mojej strany vytuzene a dokazem sa postarat.
Avsak, ma on o tom vediet?
On uz deti ma, pre mna je toto prve.
@mareka49 skor pokracovanie tejto sagy 🙂 https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/priatelove-deti-2/
@abbey1 ale vska ok, tu je uz zbytocne moralizovat… podkli sa obaja, nikoho nezabili… na moralizovanie v tomto pripade uz je, myslim, neskoro. Autorka riesi nejaku situaciu, nie, co bolo predtym. A aj taketo deti, ktore vzisli z mileneckych vztahov potrebuju oboch rodicov. Ak odmietne otca, odmietne aj jeho vetvu rodiny, tzn. pride nielen o otca, ale aj starych rodicov, strykov, tety, bratrancov, sesternice… a mozno budu vsetci to dieta velmi lubit a kazdy jeden clovek, ktory lubi nejake dieta je pre neho iba obrovske plus do zivota. To, ze autorka nepotkaci svoje ego, duetatu v ziadnom pripade nepomoze.
zeny ale on predsa to dieta odmieta inak by sa kntomu postavil ako chlap a podpisalmby uz predtym prehlasenie o otcovstve
sak mamdve deti hadam vie kolko trva tehotenstvo a porod moze prist skor aj neskor
proste toto su len reci toto dieta nema v rodnom liste otca lebo to otec nechcel
ak bude chciet matka tak cez sud to doriesi
@mamina7070 ja si myslim, ze ani manzelka o nej nevie. Pochybujem zeby toto nejaka manzelka trpela. Ja som raz mala znameho, slusny chlap, vzdelany naozaj sa s nim dobre bavilo, len mal slabost na zeny, a mal aj tajny zivot. Viacere zeny, stretaval sa, s jednou v stredu s dalsou v piatok. Potreboval k zivotu adrenalin, dvihat si ego...Manzelka do dnes netusi ze ma muza s dvojitym zivotom. Skoda ho, lebo inak to mohol byt celkom dobry chlap, len ta posadnutost zenami.
Ahoj. Mám podobný prípad. Dala som mu vedieť, že malý sa narodil a dala som ho aj do Rodného listu. Od začiatku tehotenstva nemal záujem a zostalo to doteraz. Malý ma 2 roky. Keby sa môžem znova rozhodnúť, tak to urobím inak. Nikdy by som mu nedala vedieť. Chcela by som ho dať preč aj z Rodného listu, kvôli malému , aby nepoznal otca, takého hajzla. Ale zisťovala som a preč z RL jedine ak testy DNA dokážu že otec nie je. Čo bohužiaľ sa nestane. Takže ty ak to tak cítiš, tak to tak urob. Stojí o to malé? Asi nie.
Ja by som mu to nevravela. Na čo?
Autorka, moja kamaratka riesila podobnu situaciu. Oznamila mu narodenie datumom narodenia, vaha, cm.. a to bolo vsetko. Nie je zapisany do RL.
Halooo Bosorka, mas tu informaciu, ze dietatko je uz na svete😀
Autorka, takze je to tak, ako sme ti tu vsetky pisali? Ze sa ten chlap nerozvedie a kym mu budes verit, ta este x-krat podvedie?🤦♀️
A uz si sa v minulej teme videla v jeho chalupe, aby si mohla pit kavu na terase, kym budes uspavat dietatko🙈
@oliolijanka ty mas nejake specialne informacie😲
@miadi Nie si divna, ani nechapava nie si😀
Praveze si si ako jedna z mala uvedomila, ze tema je nezmyselna.
Tato autorka tu pravidelne informuje exmilenku svojho zenateho milenca, teraz exmilenca o jej/ich stastnych udalostiach v ich zivote(vymyslenych).
Vzdy napise nejaku "zapeklitu" otazku, napriklad "Mam izbicku vymalovat na svetlo alebo tmavo zeleno? Deticky mojho priatela budu u mna byvat.." alebo " Mame si s priatelom prerobit jeho dom, alebo si mame kupit novy? Priatel sa rozviedol."
Nikdy jej nejde o odpovede na jej otazku, jej staci, ze informovala exmilenku. Ma pocit, ze jej tym ublizi.
Ono je to dokonca az tak sialene, ze predpokladam, ze otazky pise/vymysla chlap, ako pomstu pre svoju exmilenku, lebo ho nechala, lebo ich vztah sa nikam neposuval. Ta jeho exmilenka tu pisala, ze ten chlap je sialeny a ma 120 uctov na socialnych sietach a tesi ho vydavat sa za ine osoby.
Cisty stihomam ja viem😀
Presne ako milenka mojho mm..... chúďa....... rozhodla si sa ze mas dieta zo zadanym, nezabudaj ze ma aj surodencov aj to si vedela.... a ze ta miluje? 🤣 Preto zostal zo svojou zenou ktora o tom vie a radsej riesil najvacsiu krizu namiesto toho aby si s tebou uzival narodenie babetka.... co je najkrajšie na svete, ked sa narodi babo a spolu sa pozerate na ten zázrak...
myslim ze uz mali mat termin v decembri rozvodu 🙂 https://www.modrykonik.sk/forum/rozchod-a-rozvod/kolko-trva-rozvod-2/?page=2&scrollto=first
Nie, nehovorila by som mu to. Ak by sa chcel stretávať s dieťaťom, dieťa by s ním nechcelo chodiť, mala by si peklo zo života a dieta tiež. Ak nechceš výživné, nechaj to tak. Užívajte si pokojný život s dieťaťom, máte jeden druhého.
Baby, ja nemam priestor toto vsetko docitat a reagovat, tak v skratke, ex to uz vie, nakoniec sa ozval vcera vecer sam, tak som mu povedala. Respektuje moju potrebu byt teraz s malickou sama.
tak drzkajte sa v zivote a vela zdravicka 🙂🍀❤👏
@oliolijanka myslim, ze bosorka ma celu tuto story a dotycneho pana uz uplne na haku. Takze zrejme sa to ku nej ani nedostane. Ono nie je umenie otehotniet so zenatym chlapom, ale umenie ho odmietnut ked on dobiedza 🙂.
Necitala som diskusiu, ale vediet o tom ma pravo. To dieta ste splodili obaja. Samozrejme, potom bude zalezat na nom, extremne by som sa do zapisania otca do RL nehrnula.
Ked sa to dozvie aj tak, potom neviem na co sa pytas, ano povec mu to.
Nie, načo?on sa teba pýtal v tehotenstve ako sa cítiš, čo potrebuješ, čo má kúpiť?
Nedávaj si falošné nádeje, že keď zbadá dieťa vráti sa k vám.Zi si svoj život s dieťaťom on má svoju rodinu.
@luccija nečitala si celú tému. Ja o neho nestojím, ziadne falosne nadeje nehrozia, ten clovek ma velmi sklamal a dietatko na mojom rozhodnuti nic nezmeni. On to uz vie, malicku uz videl na fotke a momentalne respektuje, ze potrebujem cas sa zotavit z tazkeho porodu a hospitalizacie.
Pocuvaj my nepozname toho isteho muza? Mam pocit ze jeden cas sme tu obe viedli voci sebe debaty. Ak by si nieco pptrebovala napis mi
Sama si si odpovedala. A už keď nie otec dieťaťa, tak malé ti to časom môže vytknúť. Daj mu to vedieť, bez emócií, buď nad vecou. Predsa len, bez neho by si to krásne drobátko nemala. Dovoľ mi byť otcom, tvojím partnerom už nie, keďže zlyhal. Platiť by mal, ak už ty nechceš peniaze, odložíš malinkému. Daj mi vedieť, ako si sa rozhodla. Držím vám obom prsty, máte krásne obdobie vášho života.
@rossalinda najkrajšie je dívať sa na bábo a neprípušťať si predstavu, že krajšie by to bolo spolu s jeho otcom
@jan510 ďakujem, nemyslim si, ze od teba nieco potrebujem.
@jan510
@oliolijanka Super baby, už som myslela, že iba ja tu vidím postupnosť a podobu.😀 Len som nevedela nájsť diskusiu. Klobúk dole.😀
ved v poriadku, poznala som toho muza roky takze ak nepotrebujes je to v poriadku, som myslela, ze ti dobre padne sa porozpravat s niekym kto mu tiez naletel, ale az tak daleko to nezaslo. Lebo vsak ozyva sa stale aj mne aj inym. Uplne respektujem ak teda nechces a prajem vela stastia
@jan510 prepac, ale ja tu nemienim riesit svoje sukromie. Mam uz dieta a chcem ho chranit. Ty tu mas tiez uz minimalne druhy nick, mozno aj viac, mam na to svoj nazor. Ak tu teraz spolu s kamoskou olineviemco chcete do mna skakat, nech sa paci, je mi to jedno, na taketo detinske spravanie ja reagovat nebudem. Preto to tu pisem verejne. Sudite ma, ze som spala so zenatym, no a ty vari nie? Upracme si kazda svoj neporiadok. Vtipne, ako pises, ze bosorke je toto ukradnute, pritom vsetky vieme, ze bosorka si ty a reagovala si do par minut prva. Stalkujes ma tu, utocis v kazdej mojej teme, aj ked ja sa snazim ta ignorovat, fakt ma to uz nebavi. Nudis sa, okej, tak ja neviem, vysivaj si alebo co. V kazdej teme som ta prosila, aby si uz prestala a zas si tu. Zena, ved ty si tym chlapom posadnuta. Mile rada by som ti ho nechala, nemam o neho zaujem, len ty zjavne nechapes, ze on ta uz nechce.
Nezhadzuj sa uz a nevtieraj, fakt, maj hrdost. On za to nestoji.

@martinkatinka on je slušný, len vtáka ma neposlušného 🤣