icon

Povedať ex priateľovi, že je otec?

28. júl 2023

Ahojte zienky
Uz krasne 3 tyzdne som maminka zdraveho dietatka.
Sme uz doma, zvykame si na seba, vsetko vyzera byt v poriadku, no je tu jedno velke ale...
Moj ex priatel nevie, ze som uz porodila. Nekomunikujem s nim, pretoze ma velmi sklamal.
S rozchodom som vyrovnana, sama som to ukoncila, ide mi o to, ci mu dat vediet.
V rodnom liste zapisany nieje.
O peniaze mi nejde, dieta je z mojej strany vytuzene a dokazem sa postarat.
Avsak, ma on o tom vediet?
On uz deti ma, pre mna je toto prve.

jan510
30. júl 2023

nie ja som s nim nespala, aj ked ma lamal tusim 7 rokov. Tak sa drz

marca12
30. júl 2023

Mal by to vediet. Ja neviem,preco si zeny narokuju na dieta a otca vytlacia zo zivota deti. Mala si rozmyslat,s kym si robis deti. To,ze je to vytuzene dieta neznamena,ze je to iba tvoje dieta.

zuzana212722
30. júl 2023

Škoda vlastne si si poriadne dogabala život a nie len sebe ale aj tej rodine chlap z tohto príbehu toho vynechám on ma vinu najviac..
No ty si teraz ideš žiť akože šťastne so svojim bábätkom vytúženým? S rozchodom určite niesi vyrovnaná len pocit ze cele tehotenstvo si bola sama a všetky tie hory emócií a období si prežívala sama plus pôrod o to viac keď bol ťažký..to sa nedá len tak mávnutím ruky ze kašlem na to..
Obrala si sa sama o všetko pekné co rodina zažíva vo zažíva zrna ktorá má manžela s ich vytúženým dieťatkom schválne pisem ich lebo ak je to len tvoj cieľ vytúžené nieje je to cieľ jednej ženy okej splnený .ale cena?
Mať vedľa seba chlapa ktorý je chlap si na neho hrdá miluješ ho respektujes lebo to je muž s veľkým M všetky tie pocity po pôrode v tehotenstve a keď sa babo narodí ten pocit keď sa na vytúžené dieťa s úžasným chlapom otcom pozeráš na vašej posteli v jeho náručí a vidíš tu silu lásky..od začiatku po koniec etapy tehotenstvo pôrod starostlivosť v tých najnáročnejších dňoch a to práve keď je novoredenec na svete a ty v sestonedeli..jeho pomoc jeho láska a láska toho celého procesu je krok a dôležitý v živote aj ťažkých chvíľach .ty si na to sama lebo zrejme sa vieš postarať finančne to je všetko áno istú dávku lásky vieš dať možno si nájdeš aj ďalšieho ale tento prvý krát už nevratis a navždy to bude v tebe s týmto budeš žiť..
A teraz ty nieže rozmýšľaš ze ci mu dat vedieť oteckovi ale ci znovu skúsiť ci pricupita lebo samej je ťažko..a aj ty chceš mať otecka pre svoje dieťa..a môžeš napísať veru co chces jedna nahormonovana žena po pôrode sa necíti len ako v oblaciku plnom lásky pôrodu so svojim dietatom ktoré áno miluješ ale navždy sama v tejto časti tvojho života s tým všetkým..tie prebdene noci ešte len prídu a bude to horšie ..
Slobodné matky ktoré toto zažijú iqle z inej strany majú aspoň čistý štít nerozbijali manželstvo tie treba obdivovať ako sa postavili k tomu a co dokazali..no tento príbeh si si sama vytvorila sama..

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mima172
30. júl 2023

Áno, mal by to vedieť a mal by platiť. Ak nechceš peniaze ty, tak odkladaj výživné do posledného centu na bočný účet a dáš ich raz dieťaťu. Čiže v prvom rade rieš uvedenie otca v RL, následne to ostatné. Len k vete "je to slušný normálny chlap" - naozaj? Niekto, kto má manželku a nájde si milenku a ako bonus s nou ma aj dieťa, nie je ani slušný a ani normálny 🙂 Píšem to čiastočne aj z pohľadu ženy, ktorej sa jedna "milá" dáma snažila rozbiť dlhoročný vzťah.

mircalla
30. júl 2023

@jan510 Presne

anett90
30. júl 2023

Chúďa dieťa...otec ktorý nemá záujem a matka čo si nevie nájsť seberovneho slobodného 🤦 je mi na grc z takých ženských, snáď sa ti raz vráti čo si spôsobila jeho manželke

miadi
30. júl 2023

Velmi ta sklamal ženaty muž. A co si čakala ? Ze koli tebe sa vykasle na manzelku deti a bude tvoj ? Za to sklamanie si mozes sama. V dnesnej dobe moznosti antikoncepcii otehotniet s chlapom co nie je tvoj Je nezodpovedne a neuvazene, Tomu vytuzenemu dietatku si mohla najst otca ktory by tam bol prenho a pre teba . Single muzov su milioni, ak jeho zena p tebe a dietati vie, tak ju sklamal bilion x viac ako teba . Lebo teba mal len na sex jej prisahal vernost s nou bol v porodnici drzal ich deti v naruci . Ty si sklamana? Si predstav ze jeho biedny character ju sklamal ovela viac a ty si k tomu dopomohla. Ta zena ti nic neurobila na nu si nemyslela ked ta svrbelo dole a jej muz ti bol dobry na vyplnenie prazdnoty, Je jedno co ti nasluboval bolo hlupe verit jeho reciam. Profesionalke by musel platit milenke stacia sladke sluby- to je cena za sex. On nie je tvoj ex priatel nezili ste spolu mà zenu a deti je to len ex milenec. Pre teba bol viac ako ty prenho . Vyzivne ty nemusis chciet ale to si nepochopila ze to nie je pre teba ! Ale pre dieta a svojim egom ho oberas o to na co mà narok . Uz si ho obrala o sancu mat milujuceho otca . Sebeckost tvoja vlastna sebeckost ta dostala tam kde si. Nabuduce pouzi rozum a nezacinaj si s chlapom co ti nemoze splnit sluby.

eva8
30. júl 2023

Nebuď taká hrdá, dieťa má právo na otca aj v rodnom liste, nikdy nevieš, čo sa vyskytne v budúcnosti.

oliolijanka
30. júl 2023

@autorka, ale ved ja ta nesudim, ze si spala so zenatym chlapom.
Ano, rozbijat rodinu s dvomi detmi a spravit si dieta so zenatym, to je hadam ta najnizsia kasta zeny. Ale je to tvoja vec. Ked je zena taka uboha, skareda a neschopna, ze iny ju nechce, iba zenaty zaletnik, co ine jej ostava, ze?🤷‍♀️
(Len by si mala potom zvazit, ci sa chces verejne vysmievat z vyzoru alebo konania inej zeny.)

Ja ta ale konfrontujem(nesudim!) kvoli uplne inej veci.
Uz si mala rakovinu, uz si potratila, uz sa kvoli tebe rozviedol, uz ste spolu byvali a budovali si hniezdocko, lebo jeho zena sa vystahovala s batozkom a s detmi z domu. To vsetko si stihla vyfabulovat za 11 mesiacov.

Nie je rozvedeny? Ani manzelku neopustil? Nebyvate spolu? Cize si si to iba vymyslala?😳😳
A teraz ti mame verit, ze sa vam narodilo dietatko?

kvetinka75
30. júl 2023

Autorka povedz mu to a viac sa neozve. Asi s tymto nerata.

kvetinka75
30. júl 2023

@oliolijanka tiex mi zeny ktore si zacnu so zenatym pripadaju ubohe chudery.

autor
30. júl 2023

@oliolijanka mylis sa. Este nizsia kasta zeny je ta, co tu verejne uraza a ponizuje inu zenu, o ktorej nic nevie. Pozdrav kamosku.

sickynickyobsadene
30. júl 2023

Autorka,mala by si radšej poriesit predslov ako tvojmu dieťaťu vysvetlíš,že si robila rohožku ženatému ..akosi z teba cítiť feministku,aby si aj z tvojej dcéry nevychovala takú , ktorá bude považovať spávať zo zenatym za normálne,lebo preto alebo preto.. ..milenky vždy vedia prečo aj keď v skutočnosti vedia 💩

autor
30. júl 2023

@sickynickyobsadene mozno preto, ze mi ten zenaty klamal. Lahke je odsudit niekoho, ked poznas 10% z celeho pribehu. Nebudem tu pisat detaily, ano, bola som naivna a zalubena. A hlupa. Ale cielom temy nebolo urazat tu niekoho a mrzi ma to, ako sa to zvrhlo.

oliolijanka
30. júl 2023

@autorka, ano, konecne sa na niecom zhodneme. Zena, ktora sa verejne vysmieva z inej zeny, je nizsia kasta, ako ta, ktora rozbija rodinu. Len...

Spomen si, ako si tu zadala meno aj povolanie tvojej rivalky v laske a vysmievsla sa z jej zovnajsku.
Na druhej strane, ty si tu ako anonym. My nevieme, kto si. Mozno nie si ani zena, tak potom nemozes ani patrit do najnizsej kasty zeny, nie?🤷‍♀️😀

lenkasarka
30. júl 2023

O čo tu ide? To sa tu stretli 3 milenky ženatého chlapa? Toto sa len tak nevidí

autor
30. júl 2023

@oliolijanka kde beries istotu, ze tu temu a konkretny prispevok v nej bol moj?
Ja sa tu do minulosti vracat nejdem. Vravim ti, nepoznas cely pribeh. Nechaj to tak. On si to precita, cita to, kontaktoval ma takmer okamzite.
Nezvysuj mu zbytocne jeho chore sebavedomie.
Prepac, idem kojit.

sickynickyobsadene
30. júl 2023

Ženatý a hotovo! A vytúžené dieťatko ako bonus!

jan510
30. júl 2023

mna by len zaujimalo preco som ti tak lezala v zuboch v oktobri , ked ja som s nim bola kamaratka dlhorocna a minimalne rok a pol sa nekontaktujeme ak neratam teraz 3 tyzd dozadu ze ma volal na kavu. Lebo ja ten pribeh poznam takmer cely, ani som ta nesudila a viem ze tu chodi, spominal ze ma sleduje tu . Lebo vsak ste navymyslali kadeco od vysmechu z vyzoru, davali mena mojich deti, prace, a ine sukromne info. Ze co som ti urobila, ked taka nenavist voci mne.

katarina4141
30. júl 2023

Ak vedel ze si bola tehotna tak nedala by som vediet.
Predsa je dospely a pokial by mal zaujem sam by napisal alebo zavolal ci si nahodou uz neporodila.

jan510
30. júl 2023

prave preto, ze ti mohol natarat kadeco co nie je pravda tak sme si to mohli vyjasnit, ale ak nechces tak je to tvoje rozhodnutie.

autor
30. júl 2023

@jan510 mne si ukradnuta. Jedine, co by som ti napisala, ze si velmi vztahovacna. Maj prosim ta hrdost, nepodkladaj sa mu stale. On sa z teba smeje. Opakujem, tie prispevky som nepisala ja, naletela som tak, ako kopec inych.
Ak ti vadi tvoja nadvaha, tak schudni, ale kvoli sebe, nie preto, ze on ta uraza.
Bud hrda. Ja ta sukromne kontaktovat nechcem, pretoze som tuto kapitolu uzavrela. Ty si nedas pokoj. Naozaj zijes jeho zivot a zivot jeho rodiny a nie svoj. On ta ma uplne vies kde a smeje sa ti. Uz to pochop. Co si chces vyjasnovat? Za par mesiacov som zistila, co je zac. Uzavrete. Pre mna to skoncilo a ranil ma natolko, ze predavam byt a pojdeme s malou zacat novy zivot. Prec odtialto. Co chcete este pocut? Urazat ma tu a vyskakovat? Ach zeny, kaslite na to uz. Koncim s touto temou, lebo je pod moju uroven.

jan510
30. júl 2023

ved s nim nie som v kontakte od mojej operacie co je vyse roka, vsak never vsetkemu co ti nakeca. A ja nadvahu nemam. ani som nikdy vahu neriesila. Nezijem jeho zivot ved ani neviem kde je a co robi. TY mas uplne skreslene info ale uplne.

mondolina
30. júl 2023

toto čo je zase? 🙈

nelca0510
30. júl 2023

@mondolina tu vyzerá,že sa spoznali nejaké dievčatá toho ženaca :-O

autor
30. júl 2023

@jan510 sama mu vypisujes, tak preco tu klames? Ja som to videla. Mam sem pridat screen, ako ho ty prva stale kontaktujes? Naco sa tu hras? A klames tu tie zeny. Maj uz trochu hrdosti.

autor
30. júl 2023

@nelca0510 ano😀

autor
30. júl 2023

@jan510 tebe to nieje hlupe? Ze tu klames? Dospela zena, matka, manzelka.

jan510
30. júl 2023

V juni tu niekto uviedol moje meno do vasich diskusii. Tak som mu po roku napisala aby sctym prestal, ze je to trapne nakolko tie diskusie a prispevky musim davat mazat cez admina co je dost dlhy proces. A naozaj tuto kybersikanu zazivam od okt minuleho roku.Ste sa vyhrazali podanim trestneho oznamenia na mna. Myskim ze som mala aj screen ako ma stalkoval v decembri ale nejdem sa tu s tebou natahovat. S dotucnym nie som v komtakte, ak neratam v juni tu prosbu aby ma tu nemenoval lebo tu bolo zavesene vsetko od mena, priezviska, zamestnania. Co uz dost hranicilo so zdravym rozumom
.ak ti preposiela vsetky spravy aj ked realne nevedel ani termin porodu tvojho dietata tak mi rozum zastavuje co furt riesite. A na to ze si tie prispevky nepisala mas velmi dobry prehlad. Zelam ti vela stastia🍀❤️😃😃