Povedať ex priateľovi, že je otec?
Ahojte zienky
Uz krasne 3 tyzdne som maminka zdraveho dietatka.
Sme uz doma, zvykame si na seba, vsetko vyzera byt v poriadku, no je tu jedno velke ale...
Moj ex priatel nevie, ze som uz porodila. Nekomunikujem s nim, pretoze ma velmi sklamal.
S rozchodom som vyrovnana, sama som to ukoncila, ide mi o to, ci mu dat vediet.
V rodnom liste zapisany nieje.
O peniaze mi nejde, dieta je z mojej strany vytuzene a dokazem sa postarat.
Avsak, ma on o tom vediet?
On uz deti ma, pre mna je toto prve.
To co Borisove milenky? 😀😀
Sorry- 'je to slušný,vzdelaný chlap"
Vi výchove sa určite niečo po.ralo keď je pre neho normálne mať manželku,deti,milenku,neukončil ani jeden zo vzťahov,dokonca ešte vyznáva lásku tebe,ale teda rozvádzať sa nebude
Riad sa podla toho,čo cítiš,nechaj si ti prejsť hlavou a poriadne.
Asi ani ja by som nevedela dietatu odopierať otca..aj keď ho ty v živote nechces
Autorka, ked si to tak zhrnieme, ty si radu ani ziadnu nechcela, len si mu chcela prostrednictvom MK povedat, ze uz ma dceru na svete 😂😂😂
@veronikaszabova ako ked princess poppy vyrobi pohladnicu oznamko a vypadnu z toho confetti 🎉 len v realite cez MK
@jan510 ja som ti len chcela povedat, hoci to asi nikoho nezaujima, ale ako nezaujaty pozorovatel, skor verim tvojej verzii ako verzii autorky. Zazila som nieco podobne, nie az takto uplne psycho, ale to co pises, mi dava ovela vacsi zmysel ako to co autorka.
Citim s tebou, drz sa. Autorke to snad raz dojde..
Autorka tak na to, že si s vašim rozchodom vysporiadana máš nejak veľa informácií o ňom. Podľa toho ako tu reagujes tak stále čakáš, že ti zaklope na dvere a povie zlato už som len tvoj tú kravu som poslal do ....
Autorka, vsetko, co si spravila doteraz, si urobila dobre. Porodila si, dieta je iba tvoje, nema zapisane otca do RL, a biol otec sa o ňom dozvedel od ľudí. To všetko si urobila dobre. Gratulujem inak k narodeniu zdraveho dietata. Ale ak chceš, poradím ti. Nezostáva ti veľa možností. Dieťa už je na svete a mám otázku, či mu chceš maličkému , vlastnému dieťaťu do života ženatého sku.venca doniesť? Ktoreho pritomnost by ani tebe nerobila dobre. Nenechaj si z vlastneho dietata robit šaša, keď už tým šašom je dotyčného manželka naďalej a ty si nikto. Daj tomu dietatu nárok na zivot s cistym stitom a hladaj si sama noveho muza pre teba a dieta na zivot. Neviem, ako doslo k stretu teba a manzelky, ale ak este dojde, výhybka 100 m a útek preč. Neboj sa, ja viem, co hovorím, ale kvoli mne sa moj ženáč rozviedol. Ak chceš, mozem ti súkromne poradit, ako ďalej. Zatial ti viem povedat iba to, ze je to absolutne zbytocné pchat vlastnému dietatu do výhladu v ociach zenateho sku.venca a tak by som mu dala na tvojom mieste iba odkaz s tym, ze dieta mu predstavis, len ked bude rozvedený. O ostatné sa nestaraj a vobec s nim nekomunikuj, ak by prisiel, žiadny stret, nech odide naprazdno. Jeho to vnutorne zozere a bud to sa rozvedie, alebo nie, ak nie, co by si z jeho navstev aj mala. Neboj sa, ta jeho manzelka ho uz davno nelubi. No co má na nom lubit aj? Tvoje dieťa?! Drz sa a neurob chybu. Iba odkaz a vobec ziadna komunikacia, len výluka zo života.
@kassandra25 ahoj. Ja o neho uz nestojim. V podstate sa o par tyzdnov stahujem stovky km daleko a on je prilis lakomy cestovat tolko za nami, to uz viem.
Chcem s malou zacat odznova. Ja rodinu nemam, nic ma tu uz nedrzi a pracu si neskor najdem hocikde, z toho strach nemam.
Od muzov chcem pokoj, chcem sa venovat dcerke a uzivat si materstvo. Ci sa on rozvedie, to uz mi je ozaj jedno, ani to nebudem zistovat.
Takze dakujem za prispevok k temu, pekny vecer.
Autorka, dobre sa ti stalo,keď sa od neho odstrihneš.Raz nájdeš určite lepšieho.
@joesvk nechcem chlapov ani vidiet. Len si dat zivot do poriadku a uzivat si konecne malu. Ten cas v porodnici bol nekonecne dlhy a plny strachu.
@joesvk ale som uprimne rada, ze sa tu najdu zeny, ktore podporia a nesudia. Dakujem za mily prispevok, pohladil na dusi.
Nemám právo ťa súdiť. Neviem podrobnosti ako vzťah začal,ani ako fungoval. Ale aj keď bola chyba si s ním začať, je to pre teba veľká škola do života. Drž sa.
@joesvk dakujem ti, ani nevies, ako to potesilo. Ano, bola to chyba a velka. Mala som mat viac rozumu, preverit si skutocnosti, nedoverovat...no uz je neskoro sypat si popol na hlavu. Cas nevratim spat. No mam nadhernu a zdravu dcerku a kvoli nej musim byt silna. Dakujem este raz za mile slova, si zlata.
ja si myslím, že by ste mali s " Bosorkou" zakopať vojnovú sekeru. Ten chlap za to evidentne nestojí 👍😉
@mondolina to uz ja nechcem riesit, pre mna je to uzavreta kapitola a kludne nech mu dalej pise, len som ju upozornila, ze on sa z nej smeje. Nechcem v tejto teme ziadne hadky a osocovanie, preto som ani nechcela reagovat, no bola neoblomna. Tento chlap za to nestoji. A ona ma manzela a rodinu, bola by chyba o to prist, kvoli nemu. Snad si to uvedomi. Uz to prosim nerieste.
Zienky, idem si lahnut k malej, mam zimnicu, necitim sa dobre. Dakujem za mile prispevky. Ahojte.
Taky chlap sa smeje zo vsetkych zien ktore oblbol, Aj z teba . Teraz snim mas do konca zivota puto - vase dieta. Netreba verit vsetkemu co ti daky chlap natara. Dolezite su činy.
Ano, ma to vediet. To, ze ti ublizil ti nedava pravo neinformovat ho, ze je rodicom, tak ako aj ty si..
Autorka: A kto pisal tie diskusie pretym, ked nie ty? Ved tolko info co vies o mne, to je az nepochopitelne, zeby niekto rozoberal kamaratku zenateho milenca az tak detailne a tak dlhy cas ( rok!). A vsetky info vesal tu na konik. To ste sa ozaj asi bavili len o mne a v minulych diskusiach si pisala, ze temy zakladate schvalne. Schvalne ste zavesili info o mojich detoch, zamestnani a ty sa tu skryvas za anonym.
Takze aky je ciel diskusii? Naozaj oznamit verejne ze si porodila a dufat ze si to precita? Nie je to pod tvoju uroven? Nebolo by lahsie napisat sms?
A z coho sa vysmieva zo mna? Ze rok kybersikany ho nekontaktujem a po roku v juni ked tu zavesil moje meno, ze som mu sukromne napisala aby s tym prestal? A to ze potom mesiac on udrziaval kontakt, vyvolaval mi a tahal ma na stretko to uz ti asi zabudol spomenut , vsak? Aj to ze sa medzitym stretol s inou predpokladam. Zhodou okolnosti jednou znamou.. Od oktobra tu vykrikujes, ze ma nechce, aj ked ma sleduje vsade kde sa da a to aj na pracovnej stranke. Nie je tazke to zistit. Ukludnim Ta, napriek tomu, ze sme sa kamaratili roky , poznam ho viac nez dobre, viem ako uvazuje, a veru na obnovenie kamaratstva by ma uz nenahovoril. Milenku som mu odmietla robit, tak sa zariadil zda sa inak ( aj ked ma lamal cez 7 rokov). Ved sama som ho teraz po tom mesiaci stopla, ze nech radsej sa mi neozyva, lebo ma tam dost svojich starosti. Tak sa ozval tebe predpokladam. Takze, kto je tu na smiech? Mne len rozum neberie, ze si dokazala sa zapliest s clovekom, ktory sa netajil tym, ze ma dlhorocnu kamaratku, manzelku a neviem koho este, lebo vsak o mne si vedela zda sa od zaciatku. a viac ako manzelka ti ocividne lezim v zuboch ja, nie ta ktora s nim zdiela domacnost a ine vyhody. Ale ok, kazdy sme strojcom svojho stastia.
To, ze ty nechces hadky a osocovanie v diskusii je sice pekne ale ty vyvoj diskusie nemas v sile ovplyvnit. ak nechces aby som prispievala do diskusii tak ich pis tak, aby si nebola citatelna a mas po probleme. Vypisovat na plochu anonymne dokaze naozaj kazdy, ale konfrontovat sa osobne, sukromne to uz je problem. Pritom som v kontakte aj s inymi zenami, ktore mal ako rozptylenie a ani jedna nikdy nic proti mne nemala, oni dokonca ani netusili ze existujem. Niekedy dopomohla ozaj nahoda, ze sme zistili ze pozname rovnakeho muza. Sama si rozkrutila toto konikovske sialenstvo, vysmievali ste sa tu zo mna, tarali dve na tri od toho ze zije u teba, ze ta zoznamil s detmi, ze v decembri uz bude rozvedeny a veci si si neoverila napriek mojim upozorneniam. Zial, niekedy za naivitu plati, aj ked je mi ta velmi luto.
@zuzanockamt zatial nie, ale oni sa mi vyhrazali ze podali trestne oznamenie, tie diskusie som dala zmazat kedze tam boli moje osobne udaje, udaje o mojich detoch, zamestnavatelovi a tak. Myslela som, ze uz bude klud
@zuzanockamt riesila som to zmazanim diskusii
a ten chlap ma zlateho alebo miliony na konte?
@jan510 neprehanas to trochu?! Uz staci. Kto ta oslovil? Ani pes po tebe nestekne, sama sa pchas do kazdej temy a utocis na mna. Ved kludne podaj oznamenie na policii. Nech sa paci. Manzel bude mat z teba radost a deti hanbu po celom meste. Ja ti tu stale pisem, ze on ti nestoji za to, ako sa mu podkladas. On ta nekontaktuje, ty pises jemu aj jeho manzelke. Ukazeme screeny? Ok. Uz mam tych klamstiev dost!
cize ten chlap ma manzelku a deti , minimalne 1 milenku a 1 nemanzelske dieta a minimalne 1 tuziacu kamaratku ?
wau to co je za chlapa?

No ja odpadnem 😂😂😂😂😂 hotovy kurnik