Povedať ex priateľovi, že je otec?
Ahojte zienky
Uz krasne 3 tyzdne som maminka zdraveho dietatka.
Sme uz doma, zvykame si na seba, vsetko vyzera byt v poriadku, no je tu jedno velke ale...
Moj ex priatel nevie, ze som uz porodila. Nekomunikujem s nim, pretoze ma velmi sklamal.
S rozchodom som vyrovnana, sama som to ukoncila, ide mi o to, ci mu dat vediet.
V rodnom liste zapisany nieje.
O peniaze mi nejde, dieta je z mojej strany vytuzene a dokazem sa postarat.
Avsak, ma on o tom vediet?
On uz deti ma, pre mna je toto prve.
fíha🙈🙊🍹🎉💣💃
Autorka ,za chyby sa plati.Neverila si ,co ti tu jeho byvala milenka pisala .Teraz sa ti to vypomstilo ,potrestane je najviac tvoje dieta.
A nehovorim o tom ake zufalstvo to musi byt o takeho kur..a sa vobec zaujímat .Normalna žena by ani bicykel o neho neoprela.
Obe mu zdvihate jeho ego a on si mysli ,ze je nenahraditelny alfa samec .
Radi by sme videli jeho fotku .
Autorka ja by som napisala jeho byvalej milenke IP ,urovnala vztahy ,veď obe ste doplatili na jeho vychcanost .
Niektoré ste sa pustili do autorky, ze je milenkou ženatého avšak ona je aspoň slobodná čo ju samozrejme neospravedlňuje.. Narozdiel od milenky číslo 1 ktorá bola v tom čase vydata a jej je to prepáčené. Celkom tomu nerozumiem, u jednej je to ospravedlniteľné u druhej nie? ✌️
@lenkasarka milenka c.1je cely cas vydata. Len tu ma podoru...ale nevadi, nechcem to uz riesit. Uzavrime to uz, dakujem za prispevky, uz stacilo.
Kašli na tú ženu,autorka.
Jediný,kto si nezaslúži podporu je ten playboy.
Obidve ste mu dali priveľa.
@joesvk ja s tebou plne suhlasim. Niekolkorat som ju vyzvala, aby prestala, nechcem sa hrabat v minulosti, pre mna to skoncilo.
@lenkasarka to asi pre to, ze udajna milenka c1 nebola milenka, ale len kamaratka a milenku tu z nej robi len autorka, lebo asi ziarli alebo sa len nechala zmanipulovat tym blbeckom (zazila som nieco podobne, nie s tym istym muzom, samozrejme, takze mi je hned od zaciatku jasne, kto tu klame..)
@ruxandra pod slovom kamarát si nepredstavujem človeka,ktorý ma vraj 7 rokov láme na sex. Snáď o tom vedel jej manžel a navštívil ho, aby mu vysvetlil, kde je jeho miesto. A vôbec prečo vydatá žena naletí klamstvam najakeho zenača? V tomto prípade nám slovo morálka až tak nič nehovorí? Iba v prípade autorky tohto príspevku?
@lenkasarka nechcem ist do detailov, nakolko dotycna zena ma 2 deti, manzela, zbytocne by trpeli. Uz staci si myslim. Ze sa tu obuli do mna, nech sa paci, ale tak, ako chranim svoje babatko, chcem ochranit aj ine deti.
Mna skor trapi, ze si neda poradit a stalkuje stale. Ale nechajme to...neprispievajte uz, prosim. Kazda ma svoj nazor a nejaku zhodu asi nenajdeme. Zial..
@lenkasarka keby som taka pi.a ako ma tu vykresluju, kontaktujem s tym priamo jej rodinu. Neurobila som to. Tak...urob si nazor sama. A nie, jasne, ze nebola len kamaratka. Snad kazdy pricetny clovek to pochopil.
Minule som sa bavila s mamou a ta mi az teraz ked mam takmer 40 rokov a byvam prec povedala, kto vsetko v nasom okoli ma nemanzelske deti 😲 4 muzi z naseho okolia maju deti pomimo. Tento trend tu bol a je tu stale. Len som si pomyslela, ze chlap sa tam stara o hlavnu rodinu ktora ma dve aj tri deti ale budu sa tvarit ze dalsie neexistuje? Pride mi to nefer voci tomu dietatu. Ked mi to mama povedala, uplne sa mi zhnusili.
Dufam, ze si najdes noveho partnera a budete s malou spokojne.
@lenkasarka stale mi ale z “lame ma na sex” vyplyva len to, ze ten sex nebol. Cize to pani ustala a pana brala iba ako kamarata. Nadavat jej, ze bola milenka je hlupe, ked ocividne nebola.
To dnes uz nie je normalne mat ako vydata kamaratov? Lebo ja mam tiez kamaratov a moj partner to normalne akceptuje, nikto z mojich kamaratov mi sice neponuka sex, ale ja by som ich rychlo schladila. Len nerozumiem, ze tu na MK “byt kamaratka muzovi” vobec nie je pochopene a hned za tym kazdy hlada nejake bocne umysly :(
@kittykat22 dakujem, nechcem hladat aktualne nikoho, ani sa zaoberat minulostou. Verim, ze moja dcera bude stastna aj s jednym rodicom.
@autorka "...keby som taka pi.a ako ma tu vykresluju, kontaktujem s tym priamo jej rodinu..."
Si sa zblaznila? Co mas co ty niekoho z jej rodiny kontaktovat??🙈😀
A co by si rodine povedala?
"Dobry den, ja som nova milenka jedneho zenaca, otca od dvoch deti a tvrdim, ze s nim cakam dieta. Na brucho mi nesahajte, mam tam vankuse. A ten zenac sa kamaratil z vasou sesternicou z matkinej strany. Dovidenia."
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@ruxandra Je normálne a bežne mat ako vydatá kamarátov , ale nie takých ktorí ťa lamu na sex. Predne ako píšeš , bez bočných úmyslov. S takým človekom by som ako vydatá(zadaná) prerušila okamžite kontakt. Určite by som s s takým blbom nevypisovala 7 rokov. Ale čo je tebe prirodzene môže byt pre mna hlupe a naopak.
@oliolijanka a ze ona kontaktovala jeho manzelku, lebo nevedela predychat, ze ju nechce, tak jej zalovala, ze ma on novu milenku, to je v poriadku?
@lenkasarka ano, v tomto mas pravdu 🙂 asi by som to tiez ukoncila, ale netusim ako to bolo v ich pripade, tak to asi dalej rozmazavat nebudem..
@oliolijanka vela nenavisti voci mne v sebe zivis, no keby vies celu pravdu, asi by si dost pozerala...ale ok, kopni si.
@autorka Odkial vies? Povedal ti ten tvoj klamar?
Nerozumies, ze to on ta proti nej nahuckal? Ze on ma dalsich desat. Ze on tebe tvrdi jedno a milenke1 nieco ine?
Naozaj mu mozes verit?
Baby, prosim, ukoncime tuto nezmyselnu temu. Sklzlo to uplne inam a uz to nieje dobre. Nechcem tu nijake utoky a urazky.
@oliolijanka videla som mailovu komunikaciu. Viem zjavne viac, ako ty. Kopes nespravnu osobu...
Nepovedala by som. Tatka mozno najdes v buducnosti ineho. Takehoto nedostupneho dieta nepotrebuje.
Akoze mne pred ocami naskakuju same problemy. Ze ukratit dieta o otca? Ahoj Petko, toto je tvoj zenaty tatko, toto tvoji nevlastni surodenci. Mozes s tatkom byt tri krat v roku lebo som on ma SVOJU rodinu. Vsetko tajne? Aky vztah si vytvori s otcom? A so surodencami? V RL nie je, ak si vztah vytvoria, zapisete ho? Ak ano, stretne sa so surodencami na dedicskom konani raz? Alebo budu happy mixed family aj s macochou?
Smaaria. To radsej dietatu o 15 rokov povedat historku, ako si si s nejakym francuzom uzila leto plne lasky a ustric, a ostal ti najkrajsi darcek na svete v podobe dietata.
@dkethe tento nazor sa mi paci👍
Neverim ze ty chces ochranit aj ine deti ako tvrdis. Ked si si pustila do zivota zenateho s 2 detmi tie deti ta vobec nezaujimali. A zrazu ta zaujima dobro inych deti jeho kamosky/milenky. Ani to ze si tu zalozila temu nesvedci o tom ze toho uz mas dost .
@autorka To su tvoje predstavy, ze ja voci tebe nieco citim, dokonca nenavist.
To su tvoje pocity. Ja som tu nenapissla tvoje meno, ani meno tvojho zamestnavatela a nepisala som tu, ze sa mi chce vracat z tvojej roztahanej...ocnej linky(napriklad).
Ja reagujem iba na to, co citam v diskusiach, ktore si ty zalozila. Keby si sa bola udrzala a nemala potrebu tu klamat a manipulovat, tato diskusia by tu nebola.
To nie milenka1 tieto temy zaklada, ale ty.
Pises ze ho povazujes za normalneho slusneho muza. V tom pripade by ho malo dieta poznat aj Keby sa len raz v zivote stretli nemusi k nim chodit na navstevu a hrat sa na big happy family s lavobočkom. Za to akeho mà dieta otca si rovnako zodpovedna ako on. Ty si ho vybrala. Nezda sa mi slusny ani normalny naopak zvlastny vykvet. Ale to uz Musis vediet posudit ty. Ak je dietatu hrozbou tak ho ako matka mas povinnost chranit. A trebar sa aj odstahovat a zrusit svoje socialne media. Chudak dieta si to cele odpyka ked si mama urobi dieta s hocikym. Mozes sa len snazit vsetko mu vynahradit ale aj otec je dolezity .Nie na deti si ty nikdy nemyslela v tejto story . Zial .
@oliolijanka ano, si skvela, dakujem za tvoj prinos do temy. Krasny den prajem, ahoj. A myslim to uprimne. Uzivaj si leto a netrap sa kamoskou, co ti pise vzdy, ked vysnori moju temu. Ahoj.
@miadi tiež si slušného človeka predstavujem inak, nie že má milenku, kamarátku s výhodami na každom kroku. Ale asi sme už staré a stále nám niečo hovorí aj pojem morálne hodnoty