icon

Pre chlapa je problém, že už mám dieťa

21. jún 2025

Ahojte. Spoznala som fakt super chlapa, rozumieme si vo všetkých smeroch. Čo je problém pre neho je, že mám dieťa. Je taký že nevie či to časom proste pominie, alebo nie.. necháva rozhodnutie na rozchod mne… a ja neviem čo mám robiť… či mám utiecť, či mám tomu dať čas… obom nám je spolu proste dobre… čo tu hľadám sú možno podobne príbehy, či už skončili happyendom alebo ne, je mi jedno… len nikoho takéhoto nepoznám ale verím že sa nájdu pary/ludia ktorí boli v podobnej situácii..

Strana
z2
zuzubb007
22. jún 2025

Keby sa chlap tak vyjadril k môjmu dieťaťu dostal by odpoveď okamžite, nech ide pápá, nechápem čo vôbec rozmýšľaš, príde taký ktorý bude tvoje dieťa milovať od prvej chvíle, tento taký nieje a dieťa ja vždy ja prvom mieste, a necháva rozhodnutie na teba to je dobrý slaboch utekaj

evcagabi
22. jún 2025

Ak by som sa, nedajboze, rozisla s otcom mojej dcery tak ziadny chlap, co by povedal, ze mu vadi by si u mna neskrtol a to som si ista takto dopredu.

mandzula
22. jún 2025

Pre mna nie je uprimny, ale praveze chrapunsky, ze nechava rozhodnut teba. Ak sa rozhodnes pokracovat, mozu nastat situacie, ze sa bude treba o niecom v suvislosti s dietatom rozhodovat, o niecom, co jemu nebude vyhovovat - a vtedy to pride - ty si sa rozhodla ostat so mnou, hoci si vedela, ze nie som s dietom stotozneny...
U nas to bolo tak, ze muz ma bral s dietatom v jednom baliku.

panonia
22. jún 2025

U mňa to nebol problém, teda nevadilo mu to a teraz máme aj spoločné dieťa. Hneď na začiatku si spolu kreslili, hrali sa, na výlety sme chodili, oblečenie jej kupoval, vitaminy...dokonca ju aj usvaval mala 4. Keď ten tvoj nevie určite by som s ním nebola...toto je vážna vec na celý život ..ak tvoje dieťa nevie prijať budeš trpieť celý život.

kvadrinkaaa
22. jún 2025

Haha… keby nechcel moje dieťa, tak ja nechcem jeho. Bodka.

katka13katka
22. jún 2025

Ak ma problem s mojim dietatom, koncim s nim. Bud bude mat rad vas oboch alebo je to za mna stopka. Muzov je habadej, aj takych, co maju radi cudzie deti 😉

luccija
22. jún 2025

A ešte je aj srab a necháva rozhodnutie na teba.ked mu to vadí má rozhodnúť on, že končíte.
Pre mňa to je alibista pri prvom konflikte povie veď som ti hovoril, že neviem či to dam

alickapusinka
22. jún 2025

Nikdy by som nechcela chlapa ktorý by ma nebral aj s dieťaťom.Ak teba chce dieťa nie nie je o čom.V prvom rade si mama a máš aj dieťa ako súčasť. Ak by si mala dajme tomu 3 deti pochopím ale s jedným kde je problém.Ak by ťa chcel chce ťa aj z dieťaťom.Chce nezaväzne stretavanie zostaneš tehotna a da TI zbohom a ostaneš sama s 2 deťmi s jedným je to vždy ľahšie ako z dvomi.Chce ťa bez dieťaťa podľa mna hluposť.Dieťa bude vždy tvojou súčasťou aj ked bude dospele dieťa pokiaľ budeš žiť je navždy tvoje.Smútne že kona takto ale aspoň že bol úprimný a povedal TI to že na rovinu.Horšie by bolo keby sa vo vzťahu celý čas pretvaroval.Nechava rozhodnutie na teba takže TY musiš povedať áno alebo nie.Ja by som povedala nie.

motylik2559
22. jún 2025

Ahoj, pises,ze si dobre rozumiete, to bude asi za vas dvoch,ze? On uz tvoje dieta videl? Dieta ma kolko rokov? A ak sa uz aj stretli, tak aka bola reakcia dietata na partnera a partnera na dieta-oni dvaja navzajom? Malinko informacii si napisala.

autor
22. jún 2025

Takto… rovnako ako ja spálňam jehonpozoadavky na partnerku on spĺňa moje - toto sme si povedali po prvom stretnutí. Avšak proste tak povedal že nevie či prijme to dieťa, že nevie si predstaviť ako to vlastne môže fungovať… ze proste mám sa ja rozhodnúť či do toho chcem ísť aj s tým rizikom že môže prísť k tomu že si ublížime, môže prísť k tomu že budeme proste spolu… s malým sa už stretol keď tu prespal, sám tu chcel ostať, aj som sa čudovala že neodišiel skôr ešte než sa my zobudíme.. a hej tiež mi príde nefér že toto necháva na mne, celu zodpovednosť necháva na mne… akože on už ma po prvom stretnutí informoval o tom že si to nevie predstaviť, potom sme sa dohodli že budeme spolu len spávať, avšak jednu noc ostal na celu a hádam celu sme ju strávili intímne- ako pár. Toto mnou dosť zamávalo… dovtedy som si vravela že mi to aj bude vyhovovať, mám kopec iných veci čo riešiť… keď som munpovedlaa že teda nebudem už v rovine že len sex, tak povedal že buď to ukončím, obmedzíme, alebo riskneme.. a že sa mám rozhodnúť ja…

miusa00
22. jún 2025

Podla mna si spravila chybu, ze si ho zoznamila s malym, este s tym, ze u vas prespal. Plus si sa do toho sama zainteresovala skrz sex a on teraz moze robit, co chce a vyhovuje mu to, v podstate ti “nic neslubuje” “je to na tebe” “on nevie ako to bude”, cele zle, z vlastne skusenosti i ked bez dietata.

sense
22. jún 2025

Chýba že si už u vás spalnoed vieš aký má názor na to žea dieťa. A je správne že ti to povedal hneď a dal ti možnosť výberu, pretože keď náhodou kedykoľvek zdupka lebo tvoje dieťa tak ti bude musieť stačiť to že "ja som ti to hneď povedal".

Ako žena či už je matka , by som nikdy nebola s chlapom . Ktorý neakceptuje moje dieta

oliviakatka
22. jún 2025

Skončilo to happyendom 🫶🏼 mám mesiac do termínu 🤰🏼😀 rok a pol už bývame spolu, pre môjho syna je super partakom. Vychováva ho rovnakým dielom ako ja. Zo začiatku mal obavy ale sám tomu chcel dať šancu a inicioval výlety so synom, či nabehnú na jednu vlnu. Bal sa či si vytvoria vzťah obojstranne, či ho aj syn nebude odmietať a považovať za 'konkurenciu' Ale všetko šliape ako má ❤️

diaamax
22. jún 2025

Ja bych ho hned tak radikalne nezavrhovala. Aj my mame 9mesiacov na to sa “pripravit” na prichod dietata, on pride na hotove; nie vlastne… jasne, ze je to sok. Minimalne ti neklamal o tom jak dieta nie je problem a potom ti povedal sorry, ale nedavam to….

Mna by viac znepokojovalo, ze sa zacinas na neho slusne namotavat. Po jednej spolocnej noci… tam by mi zablikala kontrolka; lebo si zacnes iste veci racionalizovat. Ja si s byvaleho dcerou tiez vytvarala vztah dlhsie, lebo bola v puberte ked sme sa dali dokopy. To je proces, daj tomu cas, ale mysli hlavou pls

petronelag
22. jún 2025

Keď on to povedal, že dieťa mu prekáža, tak tento vzťah vydrží iba dovtedy, kým nestretne bezdetnú ženu, to je veľmi dôležitá vec, aby s dieťaťom vychádzal dobre.

martin96321
23. jún 2025
@barka1

V čom konkrétne vidí problém? Že nikdy u teba nebude na prvom mieste? Že je to dieta ineho muža? Že ten muž hra v tvojom živote nejaku úlohu? Že ste vždy spolu traja a nikdy s tebou nie je sám?
Mne sa teda nepáči, ze zodpovednost za vztah a rozchod hadze na teba.
Ja som si vzala rozvedeneho s dieťaťom. Ale nežilo s nami. Teraz som sama rozvedená s detmu v striedavke a ak by mal v tomto smere moj partner nejaky problém, tak má smolu. Deti su u mna este tak 10 rokov na 1. mieste.

@barka1 A presne v tom je problem. Dokonale si to opisala. Je tu bela prispevkov ako sa muz nevenuje zene,ze nieje romanticky,ze ti nieje vztah aky si vysnivala. Kazda druha rada je,ze sa rozved. Je absolutne normalne,ze dieta bude vzdy na prvom mieste. Takze sa nieje comu cudovat.

earlgrey
23. jún 2025

Poznám takú ženu, ktorá sa dokonca za takého muža vydala. A vieš, čo sa stalo? Splodili ďalsie spoločné deti a trpelo dieťa tej ženy ale až tak, že sa začalo sebapoškodzovať, skončilo na psychiatrii, a to len preto, lebo bolo pre toho muža vzduchom, nikdy, nikdy to dieta neprijal ale tá žena bola hlúpa tiež, keďže uprednostnila seba pred dieťaťom...vzácnejší jej bol vták a super sex ako to, či jej dieťa je spokojné a šťastné...takže to dieťa skončilo u otca, ktorý ju z toho dostal a otcovej partnerky, ktorá ju prijala ako vlastnú...dodnes to dieťa nenávidi vlastnú matku...

johanka21
23. jún 2025

Ak mu to dieťa teraz vadí, tak mu bude vadiť stále. Áno, je vám spolu dobre, ale... to dieťa keby nebolo... že? Ak by chcel iba mňa a moje dieťa nie, tak dovidenia! To dieťa je súčasťou teba, takže buď ťa chce aj s ním, alebo nech si nájde inú, bez dieťaťa. Ako dlho ste vlastne spolu, keď ešte nevie, či to pominie? A ak necháva rozchod na tebe, tak len preto, že sa mu to s tebou páči, tak ako to je. On je podľa mňa rozpoltená povaha, aj chce vzťah s tebou, aj nechce dieťa, takže je to naozaj len na tebe. Zlož si, prosím ťa, tie ružové okuliare, na začiatku vzťahu, alebo presnejšie povedané, keď ešte neprichádzajú do života bežné starosti, je všetko pekné. Ak by si sa s ním trebárs na nejaký čas rozišla, že nech si to ujasní v hlave, pretože bez dieťaťa ťa nikdy mať nemôže, tak ak ťa naozaj ľúbi, tak sa ti po čase sám ozve. A ak nie, tak aspoň budeš vedieť, že to tvoje dieťa naozaj nechcel.

barka1
23. jún 2025
@martin96321

@barka1 A presne v tom je problem. Dokonale si to opisala. Je tu bela prispevkov ako sa muz nevenuje zene,ze nieje romanticky,ze ti nieje vztah aky si vysnivala. Kazda druha rada je,ze sa rozved. Je absolutne normalne,ze dieta bude vzdy na prvom mieste. Takze sa nieje comu cudovat.

@martin96321 áno, u rozvedenej matky budu vždy deti dolezitejsie než nový partner. Aj preto, ze boli skor než on. Samozrejme, že je vztah k detom iny než k partnerovi, ale ak by si žena mala volit medzi mužom a dieťaťom, vacsina si vyberie dieta. Tým ale nemyslím, že sa bude vždy všetko podriadovat dietatu.
Alebo ako si to predstavuješ? Ako by to podla teba malo byť?

Som rada, ze som našla partnera, ktory to má rovnako a deti má na prvom mieste.

martin96321
23. jún 2025
@barka1

@martin96321 áno, u rozvedenej matky budu vždy deti dolezitejsie než nový partner. Aj preto, ze boli skor než on. Samozrejme, že je vztah k detom iny než k partnerovi, ale ak by si žena mala volit medzi mužom a dieťaťom, vacsina si vyberie dieta. Tým ale nemyslím, že sa bude vždy všetko podriadovat dietatu.
Alebo ako si to predstavuješ? Ako by to podla teba malo byť?

Som rada, ze som našla partnera, ktory to má rovnako a deti má na prvom mieste.

@barka1 Predstavujem si to presne tak ako som napisal a napisala si to tiez. Ani jeden nesmie uprednostnit ani deti ani partnera. Musi byt zdravy balans medzi tym. Ci je uz dieta jeho,alebo nie. Inac to nema vyznam a treba ti povedat rovno. Ak by sa mi partnerka navazala do mojich deti,alebo by s nimi mala problem,tak by uz bola bývalá

kamatopo
23. jún 2025

Z vlastnej skúsenosti ti poradím iba jedno. Dieťa je prvoradé. Ja som takéhoto podobného poslala po poznámke, že mu vadí môj syn do.... A moje najlepšie rozhodnutie. Syn je už veľký a je mi radosťou. Medzi časom som si našla úžasného muža a otca mojej dcéry. Sme rodina a nie zlatanec kto koho môže a kto koho nie.

monia123
23. jún 2025

Tiez som sama s dietatom, ked chlap povie, ze tam vidi problem, nie je dalej co riesit. Ak problem nevidi a bere dieta ako tvoju sucast, je to ine. Nemusia si sadnut, nenusia si k sebe najst cestu, ale tu uvidite jedine casom. Ale ked na zaciatku s tym problem ma, tak nie je o com. Ok, je vam spolu fajn, ale jemu len ak je s tebou sam...nema to cenu, pokial nehladas len milenca. V tom pripade ho neber ale domov...deti to vnimaju viac ako si myslis.

andrea2667
24. jún 2025

Koľko rokov má tvoj syn?

Strana
z2