Prečo existujú sebeckí muži bez rodinnej zodpovednosti?
Baby, co je to za chlapa, nadštandardne zarobí, 3000-4000e mesačne, ale žena zbiera iba omrvinky. On si užíva, vyletíky, drahé autá nové každych 4-5 rokov, drahé veci do domu, restiky, stretnutia s partiou, ktoré vlaci aj domov, robí grilovacky, cudzim nakúpi, benzín do auta, porozvaza kamarátov a kamarátky, bordel doma len robí, absolútne nerodinny typ, a ona staraj sa aj s deckom ako vieš. Totálne sebecky chlap, este aj v sexe, nech ona na ňom skáče. Takéto hovado ma kamoška a mňa to serie aj za ňu. S ničím jej nepomôže a ani finančne. Chce od neho odísť, ale ako keď je na materskej. A on každé dva dni ruka hore, ze co bude doma robiť. Teda skôr výnimočne sa objaví aj doma. Prečo vôbec existujú takéto vadné kusy chlapov? Prečo vôbec robia deti?
@stanulienkat kto sa pohybuje napr v IT sektore, vie, ze kazda "lepsia" firma ma niekolko vyssi veducich pozicii, kde takyto plat je normal a nikto z toho neodpadava...alebo sikovny podnikatel...
@stanulienkat ale toto, čo píšeš, že mladá má určite finacne vyhody je len tvoj predpoklad.
Možno naozaj ma a chce viac.
A možno naozaj nemá nicovate nič.
Nebola by prvá ani žiaľ posledná, ktorej muž počas rodičovskej vydeluje drobné a sám si užíva vo veľkom štýle..
@mabenn ja z toho platu neodpadávam, ani nezávidím (nezvyknem zavidiet..) A myslím si, že ani veľká väčšina tú diskutujúcich. Je to proste nosný údaj, ktory zadala na začiatku autorka tohto príspevku. Myslím, že o zlatokopke písali dievčatá preto že je na materskej a nema absolútne žiadne prostriedky, aby niečo robila so svojím stavom a životom. Keby patrila k oným úspešným podnikateľkam, tak určite nemá potrebu sa sťažovať, ale zariadi si život po svojom. Keďže zrejme patrí do prvej skupiny- zlatokopka, tak len čuši a sťažuje sa.
@beronsche Áno je to môj predpoklad a situácia môže byť aj úplne iná ako opisuje autorka príspevku. Môj názor je taký, že tento príspevok je zas a znova umelo vyvolaný na rozprúdenie diskusie. Podľa mňa príspevok nie je reálny.
@stanulienkat Ver mi, že to môže byť viac než reálne 😀
Ja teda neviem, preco ste sa do nej obuli, ze je zlatokopka. Co ked sa dali dokopy este predtym, nez mal takyto plat? My sme sa dali dokopy, ked manzel zarabal minimalku a dnes ma tiez nadstandardny plat. A teda ako zlatokopka (lebo som aktualne tiez na materskej) si nepridem. S ostatnym suhlasim, ze takto sa ale musel prejavovat uz predtym, nez prislo dieta.. pripadne mu zrazu s vyssim platom stuplo ego a preplo mu - to sa tiez stava.
A btw, ako existuju vadne kusy chlapov, tak tak isto existuju vadne kusy zien. Takze si nemame vzajomne vobec co vycitat ;)
Pre to isté, prečo existujú aj vadné kusy žien. Úprimne, ak si jedna žena zvolí toto za životného partnera a otca svojich detí, tak si to zaslúži. Niektoré proste potrebujú vedľa seba gaunera, počula som raz jednu, že má takého, lebo má pocit, ze ju ochráni, gauner na pohľadanie. Nuž hej, ochráni, do momentu, kým aj jej nedá pár po papuli.
@stanulienkat no ja teda neviem, moj chlap nema daleko od toho platu co napisala autorka v uvode, ale ze by sa nanho lepili zlatokopky s vidinou lahsieho bezstarostneho zivota.. 🤷🏻♀️ je to totiz aj o tom, ze nema potrebu sa nikde chvalit a ukazovat kolko zaraba. Ten chuj popisany v prispevku sa doslova predvadza a vyuziva vsetky sposoby k tomu, aby sa nanho lepili prave tie typy zenskych, ktore sa sami nikdy nezabezpecia. A potom nech sa baba stazuje, ze dopadla tak ako dopadla, ked jedine co jej vonalo boli tie prachy, co tak okato vsade predvadzal. Takze by sa v prvom rade mala pozriet na seba a svoje rozhodnutia, az potom obvinovat toho chuja, ktoreho vacsina normalne zmyslajucich zien zdaleka obide.
To tak dopadne keď sa nechá nabúchať pri predstave ako sa jej bude fajnovo žiť pri chlapovi s príjmom 4000 mesačne a všetko ostatné je v tej chvíli nepodstatné.
On sice žil podobne ako teraz, no nie az v takomto velkom style. Nemal tolko priatelov ako teraz, ked doma organizuje ozran party. Vtedy bol mlady chalan, mal 25 ked sa dali dokopy. V tom veku bol taky zivotny styl pochopitelny, no vekom sa to zhorsovalo a samozrejme takto zarabat zacal az neskor. Je v IT sektore ano.
Ja nechapem,preco si zeny s tymi vadnymi kusmi robia deti.
@stanulienkat moja kamoska sa dala dokopy s muzom ked zarabal 700€ roky dozadu, ona viac.
Rokmi on zacal zarabat stale viac a viac, prisli deti, krizy, nejake neprijemne udalosti v rodine a je dost podobny ako dotycny z prispevku...takze nie vzdy je to zlatokokopkovanie. Ludia sa menia, aj ked tu panuje vseobecny nazor, ze kkti su odjakziva, zena si ich takych vyberie, ALE radi sa psycholog, poradna - lebo zrazu sa teda mozu zmenit?
Zvlastne.
@babulkomale Vieš, veľa ľudí si myslí, že peniaze kazia charakter. Ja som toho názoru, že peniaze iba odhľajú, čo tam už vždy bolo😉
a prečo si ho zobrala, ked vedela, aky je?
Otazka neni, prečo existuju vadne kusy chlapov, ale prečo sa vždy najdu ženy, ktore si ho vezmu za muža? Ani jeden egoista v peniazoch či sexe ešte neostal na ocot, tak potom kde bude chyba? A zrejme nevstupoval do manželstva alebo vzťahu ako panic, takže vždy sa najdu ženy, čo to tolerujú, potom plačú a ešte ani potom len neodídu, len čakajú..
Potom je jedna velmi znama skupina žien, večne sťažovatelky, ktore nadavaju na chlapa ale nikdy neodidu, takže až tak im to nevadí zrejme..na oko sa posťažujú a pritom je to ich zlatíčko
toto su ťažke filozoficke otazky, ale može sa stať, že peniaze kazia charakter, stupne slava do hlavy, narastie ego, prejde si niečim, čim zblbne, niekoho osvieti a da sa dokopy aa stane sa normalnym opäž, a niekoho to drži do smrti
Jaj tieto rady, akoby mali všetci vestecku guľu 🙄 Áno, väčšinou sa da riadiť podľa red flags, ale človek je aj väčšinou na začiatku zaľúbený a veci prehliada a z môjho pozorovania nikto nevie aký bude partner keď sa narodia deti. Niekto sa unormalni a niekomu zrazu zadrbe. Mam kamaratku co boli spolu 10 rokov a dlho sa o deti snažili a všetko bolo v poriadku. Zrazu po deťoch sa sprava ako bulo. 🤷♀️
@domak2 presne tak, najväčšia skúška vzťahu su deti a nie je to vždy o nestarani sa, ale aj o tom, že sa rodičia na ničom bezhodnu. U nás to boli hádky aj ohľadom toho aké tričko dieťaťu obliecť 🤦♀️ Totálny nesúlad v trávení času s dieťaťom, aktivít na rozvíjanie, spôsobu učenia atd atď...
A v mladosti človek jednoducho aj sam nevie co chce a na co si ma dávať pozor.
Nechcem sa chlapov zastavať, ale ja som to tu raz písala, kto tych mužov vychovava a odmalička vedie k tomu, ako upratovat, ako riadiť domacnosť, financie, ako sa zapajat do domacich prac, ako sa spravať k žene, aky mať vzor? akych kamaratov sledovať? tak podla mňa vychova doma alebo matka ma vplyv na buduce spravanie syna, ktory raz bude manžel
ked je dieťa neposlúšné, rodičia sa rozkrajaju, to je ine, mali dobre umysly, syn sa nevydaril, ale neverim, že chlapec zapajany do domacich prac a vedeni k štedrosti, spolupatričnosti bude v dospelosti lajdak, lenivec a lakomec
Ja poznám hned 4 prípady, kde ženy matky vedu alebo viedli synov k tomu, že NE-musia doma nič robiť boli ofukovani, je to ženska praca a su neschopni dnes bohužiaľ musim skonštatovať, a poznam aj opaky, kde boli cepovani odmalička a su uspešní muži, bohužiaľ tak to je
Tak za vacsinou vadnych chlapov je nejaky vadny rodic. To sa vie niest aj cele generacie. A deti maju, lebo ich s nimi niekto chce mat. Ja mam kamosku, ktora ma neskutocne vadny kus, horsi ako tento, co pises. Nieco tusila uz pred svadbou, ale proste chcela sa vydat a mat deti, tak blikajuce kontrolky ignorovala. Potom su zeny, ktore maju vadnych otcov a v dospelosti vyhladaju presne rovnaky typ. Lebo sice prijemne to nie je, ale aspon je to nieco zname, v com vedia chodit.

Raz som si kupovala biele latkove tenisky, muz mi v obchode vravi, nekupuj si ich, lebo o chvilu budes vyklinat, ze su spinave. No moja tuzba bola vacsia ako zdravy rozum, takze, samozrejme, isli so mnou domov. Po par obutiach prislo na muzove slova. Nadavala som, ze ktory debil vyrobi biele tenisky. Moj muz na to, ze ktory debil si ich kupi. S tou tvojou kamoskou to vidim velmi podobne.