Prečo je iný meter na stretávanie po svadbe?
Čaute,
zaujímalo by ma, a aj by som požiadala mužov z ich pohľadu ak tu dáky budú mať chuť odpísať, čo hovoríte na to, keď vydatá žena (4roky sú manželia a majú 1dieťa) si chodí s kamošmi kedy sa jej dá ako sa jej dá napríklad na chatu oslavovať narodeniny kamošky(nespala tam bola o 2ráno doma), že sa stále stretáva s ľuďmi a chodí do kina, potom ide do baru a stretáva sa tam s hocikým aj sa zoznamuje s hocikým, vraj vo všetkej počestnosti, vraj prečo by mala doma sedieť, vypije si a ide domov, dakedy o 23:00 dakedy neskôr alebo ide na bowling, dohodne sa so svojimi kamošmi, ale tí kamoši majú svojich kamošov a už ich je 6 zrazu a srandičky narážky, capká po zadku chlapovi zo srandy aby nehodil guľou kuželku, mierne popíjanie, rýchla jazda autom domov a jeden s tých jej kamošových kamošov si vypýta pusu, že aká je krásna jej hovorí, no veľmi dobre vie (ON), že je vydatá, zadaná, s dieťaťom...
to že ide do kina s kamoškami bežne nejdem ani vypisovať, že napríklad chce aby ju ten kamoš trénoval v gyme(nie ten čo ho capla zo srandy po zadku), lebo on je nabúchaný a ona je trochu pri sebe a potrebuje cvičiť...
pritom nieje tučná, má plné tvary, áno, a veľké prsia a tým pádom zadok,ale myslím, že nič hrozné, čo by sama úplne v pohode kardiom dala dolu podľa mňa keby fakt chcela cvičiť. Prečo je to tak, že chlapi berú, že je to OK keď idú na pivo s kamošmi, či jedným kamošom a skončia o pol 4 či 3 ráno lebo boli na diskotéke v pohode a prečo to žena nemôže robiť? Prečo je iný meter v tomto? Však aj ten chlap keď ide von na to pivo, tiež môže náhodne stretnúť dáku ženu, s kamarátstva sa s ňou "zabávať" zaplatiť jej drinky, smiať sa, koketovať...
Díkes všetkým za odpovede!!!
@anna777115 dotycna s nou tiez bola parkrat takto vonku. Takze robi vlastne to iste.
@carrot_apple ziarlis? Zavidis? Pises v uvode, ze ti vadi, aj to chodenie mimo dom, nielen pusa a capnutie po zadku.
@anna777115 takze budeme kamaratov pretvarat na svoj obraz aby nas dobre reprezentovali?
Ved nech sa s nou nestretava a bodka. Ale nie ona s nou chodi nadalej do barov. Robi skoro to iste.
@carrot_apple a ty čo hasiš, čo ťa nepáli? Hádam ta žena vie, čo robí. A z teba hovorí len závisť
@carrot_apple veľmi záleží na tom, aký má človek život aj pred svadbou. Je veľmi nepravdepodobné, že človek bude meniť návyky, ktoré si pestoval 10, 20 rokov. Áno, láska by ( hlavne príchodom dieťaťa ) mala z rodičov spraviť starostlivých ľudí, ochotných viac sa obetovat a pracovať na vzťahu k deťom aj k druhej polovicke. Lenže...vzťahy su často zložité a ľudia si mylia lásku so sexom, zatiaľ čo sex má byť jej sucastou. A život si mýlia so zábavou, pričom tiez platí, že zábava má byť iba jeho súčasťou. Kto nepozná vlastne hranice, ten spôsobuje sebe aj druhým len ťažkosti. To vidíme napokon všade okolo seba. A na tvoju otázku, keby som ja mala mať vyššie uvedený životný štýl, tak moje manželstvo už buď neexistuje, alebo je úplne v troskách. To isté samozrejme platí, ak by išlo o môjho manžela.
@sono2 nieje to závisť závidieť jej, že jej takto zlyhal vzťah pred svadbou? čo mala bývalého? ide si svojim "životným štýlom" od neho to mala vykryčané vždy a pokračuje v tom, nepoučila sa, varovala som ju len raz a už som zlá? poznám ju 7 rokov, nie týždeň, a myslím, že bude v tom pokračovať...tak nech... jej vec.
pri stretávaní s inými pármi keď ideme niekde som sa stretla s názorom, že vydatá žena nemá čo mať takéto výjazdy a zamyslela som sa, že prečo?
však keď ide chlap von len na pivo (čo je úplne normálne a nech si ona chodí do kina, divadla, cvičiť...atď) skončí o pol 3 či 4 ráno na diskotéke a je to podľa neho OK?
takto to poviem:
keď ženatý chlap zbalí jednorázovku a pretiahne ju je BEJK, lebo ju dal👍, ALE keď sa vyspí, taká vydatá žena na diskotéke TAK UZ JE KURVA, PREČO???
Ja mám svoje aktivity a takéhoto druhu niesú, nemám 15 rokov, niesom puberťáčka.
@aurora33 ked ma zavolala,bola som par krat,malo to byt posedenie s kamoskami po kine,mali yme byt o 22.00 doma a zrazu pocas toho sedenia odisla ku baru a zozadu objala chlapa,ze kamos,a koketovala s nim asi hodinu,prisla vyrehotana,ze aha drink mi kupil a este po asi dalsej hodine prislo dievca s kosikom ruzi a,ze: ten pan pri bare vam jednu posiela🫣
Nebolo mi viac treba,isla som domov,samozrejme kamosku som stretla cez tyzden v meste po robote,chcela ist na kavu...a rozpravala ako bolo fajne,preco som sla domov...samozrejme s ruzou🫡 skoncila na diskoteke a vraj ju niekde zabudla[ myslim,ze velmi dobre vedela,ze nemoze prist domov s ruzou] ja ju nespehujem,sama sa chvali,asi ma pocit,ze je nieco viac ako ja,ale ja mam toto vsetko uz daaaaavno za sebou, mna to nebavi,nemam taku potrebu,ano jedine co jej mozem zavidiet,je,ze furt niekoho najde kto s nou ide,ja mam dve naozaj kamosky a nemame cas sa zladit a chodim vsade sama<kino,cvicit,bike>
Pre mna je to uz uzavreta tema momentalne,nejdem uz nikomu odpovedat.
@carrot_apple nie je to vobec normalne. sa nemala vydavat ked chce mat slobodu a chovat sa jak nevyburena pubertacka. teraz vyzera ako obycajna slapka a tak ju aj vsetci v tej jej partii beru, neboj sa.
@carrot_apple aj tak nerozumiem čo ta to trápi. Je to jej život.
@carrot_apple Neviem ako druhe ženy, ale ja od kedy mam dve deti a manžela sa už s nikym nestretavam ani nikam nechodim, ani s kamoškami. Nechce sa mi proste nikam chodit, nemam na to chut ani energiu. Vsetko davam detom a domacnosti. Taka je realita.
@carrot_apple je to v poriadku, ak to vyhovuje im obom.
Pokial nie, je dobre si sadnut a spravit kompromis. Zjavne jej muzovi to nevadi. A nestarala by som sa do nich.
a nemas nieco ty s jej manzelom? Nejako sa príliš angažujes
@sherynkamalinka hneď na začiatku príspevku som písala, že čakám odpovede hlavne mužov ak tu dáky sú. lebo ako som písala iným, čo mám známych tak práveže tí chlapi vraveli, že takú by nechceli ani za svet,že také správanie nieje vhodné pre vydatú, neviem prečo máte pocit, že je to o mne, je to o pohľade na správanie iných žien lebo je možno viac možno menej takýchto ako je moja kamoška🙄. každopádne ak to ešte niekoho zaujíma, kamoška mi už znova sama napísala, že kedy ideme narodeniny oslavovať na diskotéku...napísala som jej, že nemôžem, to čo som hľadala mám už doma a nemám potrebu vyhľadávať aktivity typu: ožierať a flirtovať na diske.
@natasha1988 ja si myslím, že keď si už vyzrela a ustálila si sa, tak to ani nepotrebuješ v určitom veku i ak nemáš deti či muža, mám známe čo sú samé a už ich nebaví furt niekde chodiť a hladať niekoho lebo mama vŕta, kedy budú vnúčatá...
@natalka13 chodím von a pár krát som snou bola ako sme vydaté, podstata je, že kým sme boli slobodné sme chodili pravidelne a jej správanie sa nezmenilo. poznala som jej bývalého a vadilo mu to, že dosť, tohto terajšieho dáko nepoznám, už vtedy som sa pomaly od nej oddelila a venovala som sa svojmu partnerovi, teraz už mužovi. takže nerobím to isté a preto aj vznikol tento príspevok, nie je to správne podľa mňa. budem sa opakovať, nech si chodí von, do baru, na disko, do kina, do divadla, na bike,ale nech sa správa adekvátne, a nie tak, že "chce byť do roka a do dňa rozvedená" lebo jej správanie tomu nasvedčuje a ako prevažná väčšina píše, mňa do toho nič, a nemyslím, že je zlé vedieť názor iných ľudí. nestranných.
@carrot_apple je to predsa jej vec aj keby sa vyspala s 15-timi mužmi.Keď to nerieši jej manžel načo to tu ty riešiš??Je dospelá je to jej vec,nie je to tvoje decko.Závidíš jej a nie že ju chrániš.Ona má muža na to aby ju chránil.
@gabrielabydzo ja nechápem čo máte všetci s tou závisťou, závidieť človek môže peniaze, majetky...ale toto? tak to ber, že som divná. ja si myslím, že kamošku treba varovať aj ak ideš s ňou von párkrát.
@carrot_apple ok, nezavidis, ale, preco jej chces linkovat zivot? Jej to takto vyhovuje. Mozno sa casom rozvedie, ale, to Ta tiez nijako neovplyvmi. Ak Ti vadi jej spravanie a chces s nou chodit von, popros ju, ci by niektore veci vedela v ten vecer obmedzit, aby si sa necitila trapne. Ak bude suhlasit, tak ok ak nedodrzi slub, viac s nou nechod von a budete obe spokojne. Je dospela, mozno sa takym sposobom ventiluje, tak jej to dopraj a najdi si inu kamosku, na Tvojej urovni
@anna777115 konecne rozumny komentar. kiezby kazdy takto rozmyslal......

@carrot_apple prosím, nemiesaj sa iným ľuďom do života. Neviem, prečo sú toľkí ľudia myslia, že človek sa po svadbe zázračné zmeni... To nie je žiadne kúzlo... Kto takto fungoval pred svadbou, chce pokračovať i po... Sú i ľudia, kt takýti druh zábavy ani pred svadbou veľmi nevyhľadávali a po svadbe riešia iné veci ... Ale prečo by to mal riešiť cudzí človek? Možno majú dôveru medzi sebou. Alebo k otvorený vzťah. Možno už dávno spolu nie sú, len formálne... Ale čo koho(Teba) do toho? Máš málo vlastných problémov?