Prečo má pekná kamarátka problém nájsť priateľa?
Máte/poznate kamarátku/zenu, ktorá je naozaj pekná, dobrá postava, no ma problém si nájsť partnera?
Áno poznám,krása je niekedy zbytočná,ak to tá osoba má v hlave trošku zle usporiadané..
lebo to NIE JE iba o kráse. ...
Mam kolegynu, krásna....ale ona vedie tak crazy a párty život, je taký bohem. Žiaľ, toto máloktorý muž dokáže dlhodobo zvládať, tak je s malými prestávkami furt sama. Na zábavu je absolútne skvelá, do života uz menej použiteľná. Ale ja ju mam rada 🙂.
Myslím aj takú slušnú, nie napichanu, prirodzenú, milú
Z peknej ale prázdnej misy sa človek nenaje.
@anonym_author ja mám tiež takú znamu. Je milá, pekná, dobrosrdečna, vzdelana... Ale nikdy neviem o čom sa s ňou mám baviť, je taká celkovo nudná. Má po 30 tke a vraj ešte ani nemala priateľa.
Bude divná.
Tak povaha, zaujmy, komunikacia...ked toto nefunguje, moze byt krasna ako obrazok...
Nie len "krasa". Ale aj celkovo spravanie. Vystupovanie. Charakter.
a "ponúka" aj niečo iné atraktívne okrem krásy?
Možno má vyššie nároky a ešte nestretla svojho princa 🙂
To co si napisala nie je hlavne kriterium pre to, aby si lahko nasla chlapa. A ona ho vlastne aj chce, alebo jej ty len dohovaras, aby si nasla a pritom jej vyhovuje single zivot?
Velmi zavisi aj od povahy, to ze je mila ok, ale co z toho ak je placha, ticha a nicim inym zaujimava? to pisem len ako priklad, nepoznam ju...
@author ahoj, ano,.poznam pekne zeny, ktore ziju normalne, maju stabilnu pracu, su zodpovedne, na prvy aj druhy pohlad problem nevidno. A pritom nemaju partnera alebo aj ked si niekoho najdu, tak je to trapenie.ale zas viem,ze maju celkovo problem so vztahmi s kazdym clovekom
@author ako píšu ženy , krása nieje všetko. Mám jednu známu, veľmi pekná žena to je, aj vzdelaná ale v normálnom živote tak tupá , že sama neviem o čom sa s nou baviť. Jeden chalan ju strašne chcel, povedal že tak krásnu ženu ešte nevidel, po prvom rande diametrálne zmením názor 😏 a viac sa s nou nestretol.
Aký problém? Nevie sa ani zoznámiť? Odmietajú ju? Alebo sa spoznáva, zoznamuje a proste nenarazila na toho pravého, lebo aj ona má nejaké požiadavky?? Lebo na to treba aj trochu šťastia..
Aj ti ktori hladaju trofej maju nejake poziadavky, ked je baba tupa ale nie nudna tak po takej pojdu skor ako po prirodzene peknej , ale tichej, uzavretej, hanblivej a pod.
Má si nájsť debila ,tak nech je radsej sama
Áno poznám...ale asi boli.moc náročné co sa týka výberu partnera.
@anonym_autor pekná žena môže mat problém s tým, že muži ktorí sa jej páčia nemajú odvahu. A tí čo odvahu majú sa jej nepáčia. Tam veľmi pomôže pomôcť tomu nesmelému.
@anonym_autor poznala som takú.. a kade vhodila všade distingvované vystupovanie, úsmev na tvári.. ale .. skrytý narcis.. nie hneď sa dá taký človek odhaliť.. opýtaj sa napríklad aký boli jej partneri. Možno má väčšie očakávania ako vie sama ponúknuť.. je veľa faktorov ktoré na tieto stavy pôsobia.. a niekedy je lepšie aj nevedieť 😉
Záleží ako sa vníma ona.. aj tie naozaj pekné majú toľko mindrákov zo seba, že je to až nepochopiteľné.. a to môže byť prekážka na vzťah.. známe osobnosti, influencerky, majú psychické problémy a depky zo seba, pritom by nemuseli mať..
Záleží ako sa vníma ona.. aj tie naozaj pekné majú toľko mindrákov zo seba, že je to až nepochopiteľné.. a to môže byť prekážka na vzťah.. známe osobnosti, influencerky, majú psychické problémy a depky zo seba, pritom by nemuseli mať..
@macatt myslis take co vedida ze su pekne a maju midraky? Z krivych prstov, viac zahnutej spicke nosa a pod. Alebo take ktore si kyslia ake su neatraktivne aj kwd to nie je realita? Lebo to su dve rozlicne veci...
@macatt myslis take co vedida ze su pekne a maju midraky? Z krivych prstov, viac zahnutej spicke nosa a pod. Alebo take ktore si kyslia ake su neatraktivne aj kwd to nie je realita? Lebo to su dve rozlicne veci...
@anonym_f1cebd áno, kratší zub, chlpaté brucho.. pre niekoho banalita a pre niekoho je to prekážka, že sa neusmeje, nepojde na kúpalisko(dovolenku) a už vôbec nebude mať vzťah.. keď chýba zdravé sebavedomie, možno trauma z detstva, tak ho ťažko niečo presvedčí o opaku..
Tak sa hovorí, že žena je ako kvetina. Nežný muž sa jej bojí dotknúť, ale príde somár, a zožerie ju.
@macatt Naozaj sa mi páči, ako niekto dokáže zhodnotiť situáciu iného. Lebo ten niekto chodil v jeho (toho druhého) topánkach a všetko o tom niekom vie. Si proste úžasný.

Ano, poznam takych viac. Krasa nie je v zivote vsetko.