icon

Prečo má pekná kamarátka problém nájsť priateľa?

7. júl 2025

Máte/poznate kamarátku/zenu, ktorá je naozaj pekná, dobrá postava, no ma problém si nájsť partnera?

Strana
z2
diewcatqoo
7. júl 2025

Ano, poznam takych viac. Krasa nie je v zivote vsetko.

lucylaw
7. júl 2025

Áno poznám,krása je niekedy zbytočná,ak to tá osoba má v hlave trošku zle usporiadané..

biba_18
7. júl 2025

lebo to NIE JE iba o kráse. ...

mischy00
7. júl 2025

Mam kolegynu, krásna....ale ona vedie tak crazy a párty život, je taký bohem. Žiaľ, toto máloktorý muž dokáže dlhodobo zvládať, tak je s malými prestávkami furt sama. Na zábavu je absolútne skvelá, do života uz menej použiteľná. Ale ja ju mam rada 🙂.

autor
7. júl 2025

Myslím aj takú slušnú, nie napichanu, prirodzenú, milú

januska12323
7. júl 2025

Z peknej ale prázdnej misy sa človek nenaje.

zuzana9393
7. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_author ja mám tiež takú znamu. Je milá, pekná, dobrosrdečna, vzdelana... Ale nikdy neviem o čom sa s ňou mám baviť, je taká celkovo nudná. Má po 30 tke a vraj ešte ani nemala priateľa.

sevrin
7. júl 2025

Bude divná.

anjelicek26
7. júl 2025

Tak povaha, zaujmy, komunikacia...ked toto nefunguje, moze byt krasna ako obrazok...

maryetta
7. júl 2025

Nie len "krasa". Ale aj celkovo spravanie. Vystupovanie. Charakter.

danica2711
7. júl 2025

a "ponúka" aj niečo iné atraktívne okrem krásy?

vakatko
7. júl 2025

Možno má vyššie nároky a ešte nestretla svojho princa 🙂

midka
7. júl 2025
@vakatko

Možno má vyššie nároky a ešte nestretla svojho princa 🙂

@vakatko suhlasim, mozno ma len vyssie naroky a nechce randit s hocikym

motylik2559
7. júl 2025

To co si napisala nie je hlavne kriterium pre to, aby si lahko nasla chlapa. A ona ho vlastne aj chce, alebo jej ty len dohovaras, aby si nasla a pritom jej vyhovuje single zivot?
Velmi zavisi aj od povahy, to ze je mila ok, ale co z toho ak je placha, ticha a nicim inym zaujimava? to pisem len ako priklad, nepoznam ju...

janetinka27
7. júl 2025

@author ahoj, ano,.poznam pekne zeny, ktore ziju normalne, maju stabilnu pracu, su zodpovedne, na prvy aj druhy pohlad problem nevidno. A pritom nemaju partnera alebo aj ked si niekoho najdu, tak je to trapenie.ale zas viem,ze maju celkovo problem so vztahmi s kazdym clovekom

lenka_matko
7. júl 2025

@author ako píšu ženy , krása nieje všetko. Mám jednu známu, veľmi pekná žena to je, aj vzdelaná ale v normálnom živote tak tupá , že sama neviem o čom sa s nou baviť. Jeden chalan ju strašne chcel, povedal že tak krásnu ženu ešte nevidel, po prvom rande diametrálne zmením názor 😏 a viac sa s nou nestretol.

lindous
7. júl 2025

Aký problém? Nevie sa ani zoznámiť? Odmietajú ju? Alebo sa spoznáva, zoznamuje a proste nenarazila na toho pravého, lebo aj ona má nejaké požiadavky?? Lebo na to treba aj trochu šťastia..

gab1sol
7. júl 2025

@author poznám takú, mám ju rada, je to super baba, ale neviem si ju predstaviť v klasickom vzťahu…

anonym_f1cebd
7. júl 2025

Aj ti ktori hladaju trofej maju nejake poziadavky, ked je baba tupa ale nie nudna tak po takej pojdu skor ako po prirodzene peknej , ale tichej, uzavretej, hanblivej a pod.

dvoncb
7. júl 2025

Má si nájsť debila ,tak nech je radsej sama

lilika72
7. júl 2025
@dvoncb

Má si nájsť debila ,tak nech je radsej sama

@dvoncb Radšej niekoho nevzdelaného, ktorý nevie, kde sa vo vete píše/dáva čiarka, a či na konci vety dať bodku, alebo radšej nič.

vilma7
7. júl 2025

Áno poznám...ale asi boli.moc náročné co sa týka výberu partnera.

slovakboy
7. júl 2025

@anonym_autor pekná žena môže mat problém s tým, že muži ktorí sa jej páčia nemajú odvahu. A tí čo odvahu majú sa jej nepáčia. Tam veľmi pomôže pomôcť tomu nesmelému.

slaskou1975
7. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor poznala som takú.. a kade vhodila všade distingvované vystupovanie, úsmev na tvári.. ale .. skrytý narcis.. nie hneď sa dá taký človek odhaliť.. opýtaj sa napríklad aký boli jej partneri. Možno má väčšie očakávania ako vie sama ponúknuť.. je veľa faktorov ktoré na tieto stavy pôsobia.. a niekedy je lepšie aj nevedieť 😉

macatt
7. júl 2025

Záleží ako sa vníma ona.. aj tie naozaj pekné majú toľko mindrákov zo seba, že je to až nepochopiteľné.. a to môže byť prekážka na vzťah.. známe osobnosti, influencerky, majú psychické problémy a depky zo seba, pritom by nemuseli mať..

anonym_f1cebd
7. júl 2025
@macatt

Záleží ako sa vníma ona.. aj tie naozaj pekné majú toľko mindrákov zo seba, že je to až nepochopiteľné.. a to môže byť prekážka na vzťah.. známe osobnosti, influencerky, majú psychické problémy a depky zo seba, pritom by nemuseli mať..

@macatt myslis take co vedida ze su pekne a maju midraky? Z krivych prstov, viac zahnutej spicke nosa a pod. Alebo take ktore si kyslia ake su neatraktivne aj kwd to nie je realita? Lebo to su dve rozlicne veci...

macatt
7. júl 2025
@anonym_f1cebd

@macatt myslis take co vedida ze su pekne a maju midraky? Z krivych prstov, viac zahnutej spicke nosa a pod. Alebo take ktore si kyslia ake su neatraktivne aj kwd to nie je realita? Lebo to su dve rozlicne veci...

@anonym_f1cebd áno, kratší zub, chlpaté brucho.. pre niekoho banalita a pre niekoho je to prekážka, že sa neusmeje, nepojde na kúpalisko(dovolenku) a už vôbec nebude mať vzťah.. keď chýba zdravé sebavedomie, možno trauma z detstva, tak ho ťažko niečo presvedčí o opaku..

lilika72
7. júl 2025

Tak sa hovorí, že žena je ako kvetina. Nežný muž sa jej bojí dotknúť, ale príde somár, a zožerie ju.

lilika72
7. júl 2025
@macatt

@macatt Naozaj sa mi páči, ako niekto dokáže zhodnotiť situáciu iného. Lebo ten niekto chodil v jeho (toho druhého) topánkach a všetko o tom niekom vie. Si proste úžasný.

macatt
7. júl 2025
@lilika72

@macatt Naozaj sa mi páči, ako niekto dokáže zhodnotiť situáciu iného. Lebo ten niekto chodil v jeho (toho druhého) topánkach a všetko o tom niekom vie. Si proste úžasný.

@lilika72 ako ja? Veď tu nič nezhodnocujem.. píšem o tom, že nie každý pekný/á sa tak vníma.. aj keď to tak je..

Strana
z2