icon

Prečo má pekná kamarátka problém nájsť priateľa?

7. júl 2025

Máte/poznate kamarátku/zenu, ktorá je naozaj pekná, dobrá postava, no ma problém si nájsť partnera?

Strana
z2
nyusika
9. júl 2025
@anonym_autor

Myslím aj takú slušnú, nie napichanu, prirodzenú, milú

@anonym_autor
aj napichane sú slušné 🙈 😅
Ale pokiaľ sa kamaráti s niekým tak sprostym, ako ty, tiež nebude úplne OK.
Čiže záhada vyriešená - je blbá.
Nemáš za čo

orangiiina
9. júl 2025
@nyusika

@anonym_autor
Nemáš za čo

@nyusika v poslednej dobe pľuješ peknú síru. Nesvedčí ti to.

A k téme, mám jednu blízku osobu, má bohužiaľ veľké nároky, vyberá, nechce hocikoho.

anonym_a5034d
9. júl 2025

Poviem za seba lebo situaciu ineho zhodnotit neviem. Mozem povedat ze som pekna, staram sa o seba, cvicim, posuvam sa v zivote. Vsade kde sa objavim, stale sa najde niekto kto sa ma snazi - nazvyme to spoznat, zalichotit, potom mi pisu na socialnych sietach. Mimochodom, mam priatela. To tiez nikoho nesere a nikdy nesralo. Vraj to neni vada - tuto vetu nenavidim. Ale keby nemam toho svojho chlapa, ani jeden z nich by nebol na jeho mieste. Mne sa to vtieranie nepaci, odpudzuje ma to. Realne kazda pekna zena vie, ze je pekna. Pokial nema problem so sebavedomim, nema potrebu ani chut pocuvat aka je krasna. Krasa je nic. Ja nie som trofej ani doplnok. Chci ma spoznat, pytaj sa ma co mam rada, rozosmej ma. Moj chlap mi povie ze som pekna ked sa citim najviac v pi…. 🤣 a o tom to je.

mircalla
9. júl 2025

Znie to ako si nevies najst frajera, hoci si myslis, ze si pekna, mila a slusna a akoze pises o kamaratke

pikachu999
10. júl 2025
@anonym_a5034d

Poviem za seba lebo situaciu ineho zhodnotit neviem. Mozem povedat ze som pekna, staram sa o seba, cvicim, posuvam sa v zivote. Vsade kde sa objavim, stale sa najde niekto kto sa ma snazi - nazvyme to spoznat, zalichotit, potom mi pisu na socialnych sietach. Mimochodom, mam priatela. To tiez nikoho nesere a nikdy nesralo. Vraj to neni vada - tuto vetu nenavidim. Ale keby nemam toho svojho chlapa, ani jeden z nich by nebol na jeho mieste. Mne sa to vtieranie nepaci, odpudzuje ma to. Realne kazda pekna zena vie, ze je pekna. Pokial nema problem so sebavedomim, nema potrebu ani chut pocuvat aka je krasna. Krasa je nic. Ja nie som trofej ani doplnok. Chci ma spoznat, pytaj sa ma co mam rada, rozosmej ma. Moj chlap mi povie ze som pekna ked sa citim najviac v pi…. 🤣 a o tom to je.

@anonym_a5034d mne sa to s tým písaním stáva tiež je to nechutné, a úplne neznášam vetu že však snubenec nie je problém alebo priateľ , všetkých takých blokujem rovno

zuzikak
10. júl 2025

na teba posobi milo a krasne ale ty ju nepoznas ako s muzmi komunikuje, ako sa k nim sprava. Ono clovek sa ku kamoske sprava trochu inak ako v zacinajucom vztahu. MOzno ma vysoke naroky (ano aj take poznam, co by kvazi mohli byt radi, ze ma o ne clovek zaujem a oni cakaju na ideal). Mozno len nemala dost prilezitosti (sedi doma a necaka na partnera na tych spravnych miestach) , mozno sama nehlada, mozno ak ju niekto oslovi tak hned odplasi...tazko povedat.

redlet
10. júl 2025

A trápi to viac kamarátku, alebo Teba?

nyusika
10. júl 2025

zeny, to je vymyslena tema

autor
10. júl 2025
@nyusika

@anonym_autor
Nemáš za čo

@nyusika sprostým? Ja som vám nic zle nenapisala, tak vás poprosím slušného správania 🙂 to že vy očividne máte pichnute pery je vaša vec a nic vám zle na to nepíšem 🙂

lilke
10. júl 2025
@anonym_autor

@nyusika sprostým? Ja som vám nic zle nenapisala, tak vás poprosím slušného správania 🙂 to že vy očividne máte pichnute pery je vaša vec a nic vám zle na to nepíšem 🙂

@anonym_autor v okolí mám dosť nezadaných žien. Skoro všetky naozaj atraktívne, múdre, spoločenské ženy, 2 z nich na vysokých manažérskych pozíciach. Sú možno pripekne, primudre a chlapi utečú, možno majú vysoke nároky, či nesadli si s tými, s ktorými sa stretli... nemajú možnosť sa stretnúť bežne s niekým nezadaným. Rezignovali na inzeráty.

mircalla
10. júl 2025
@nyusika

zeny, to je vymyslena tema

@nyusika Jasne, ze je. Preco by dakto riesil, ze kamoska si nevie najst frajera....

zajinkakoni
10. júl 2025

@anonym_autor isteze. Je náročná, ma pocit, že nikto nie je pre ňu vhodný, dobrý….

Strana
z2