icon

Prečo ma ženy stále prehliadajú?

unbeholfen
19. okt 2025

Spravíme trošká taký prieskum, podebatujeme, a skúsíme pozisťovať prečo to tak je. Mám nejaké teórie aj nejaký feedback od ženy. To si povieme neskôr.

Opíšem reálne situácie ako sa diali. Aj dnes som došiel z tanečnej zábavy, a zase to isté čo aj pred tým. Ženy ma stále berú ako také pozadie, a vždy sa im páčia moji kamaráti, nie ja. Napríklad dnes sme boli na zábave s dvomi kamošmi. Boli tam dve baby ktoré spoznali na minulej zábave kde som ja nebol. Ale ja som nevedel že sa poznajú. Kamoš ma poslal za nimi nech sa im prihovorím. Ja som sa im prihovoril, potom sa kamoš pridal a už sme boli partia, kecali sme, tancovali, a vždy keď ideme zo zábavy tak v aute preberáme čo sa udialo. Vraj jedna z tých žien (práve tá čo sa mi páčila) vraj kamošovi povedala že prečo poslal mňa, že ona čakala že ich osloví on. A potom aj ďalej klasický scenár že kamošovi v pohode dala rovno číslo, mne nechcela dať ani len kontakt na messenger. Nejako to zahovorila. Potom keď sme pili víno, tak vraj balila kamoša ale on ju nechcel. Ten druhý kamoš medzi tým bol s ďalšou ženou z inej partie ktorú som ja chcel ešte na dávnejšej zábave, a odmietla ma, somnou nechcela nič, ale druhý kamoš mi hovoril že s ňou tancoval slaďák a že ju držal za zadok a ona nebola proti, a ževraj mu ona posúvala ruku bližššie k prsiam. A vraj na ešte dávnejšej zábave vtedy som ja nebol, vraj tá baba ktorá balila prvého kamoša tam mala nejakú kamošku ktorá balila oboch kamošov a že tiež mu dávala ruku na prsia. Keď som im v aute hovoril že o nich sa ženy zaaujímajú a o mňa nie, tak ten kamoš č.2 dodal že jeho ženy po zoznámení volajú na kávu, ďalšia ho volala na wellnes, ďalšia na výlet... Somnou si len zatancujú, pokecajú, ale ďalej nič neriešia. Ešte dávnejšie s iným kamošom sme boli na diskotéke tak že sme šli on, ja a jeho frajerka, s tým že tam bude jeho kamoška. Ja som sa zase tešil že budeme taká 4ka že 2 ženy 2 muži, on s frajerkou a ja zbalím tú jeho kamošku. Ale tá kamoška aj napriek tomu že kamoš tam bol s frajerkou ho volala na byt, a ja som pre ňu bol len taký niekto kto prišiel s jej kamošom, že proste nijako špeci sa o mňa nezaujímala. Pritom kamoš ju odmietol že je zadaný. Ten istý kamoš mi ešte dávnejšie prebral babu tak, že ja som ju riešil, ona mala priatela ale nežili dobre, uvažovala o rozchode. Ja som s ňou mesiac behal, spoznával sa, ona tak stále váhala že možno sa s ním rozíde ale ešte nevie... Išli sme spolu von ja, ona, ten kamoš. Oni sa videli prvýkrát v ten deň, a už večer na diskotéke, aj v aute domov už hrkútali, ešte v tú noc sa aj vyspala s ním, ráno mu už vypisovala že ho chce vidieť, či by nezašli na kávu a tak. Keď kamoš jej pripomenul že nech si najprv porieši toho priatela, tak v jeho prípade sa s ním okamžite rozišla. Ďalší kamoš ešte pred tým dávnejšie mi rovno 2x prebral babu. Obe prípady kopírovali ten predošlý že ja som sa zoznámil, ja som mesiac-dva dvoril, a keď baba spoznala kamoša tak sa do neho hneď zalúbila a bolo. Chápete že iní muži OK idú po nich ženy, lahko ich získajú, alebo ich aj odmietnu, a ja čo by som chcel, snažím sa, a ajtak ich nezaujímam. Akože pokecajú, zabavia sa, ale niesom pre ne ten, s kým sa chcú vidieť aj nabudúce, niesom ten s kým radi vymenia kontakt, s kým by zašli na kávu. Akože keď som tam OK pokecajú, posrandujú, ale inák som im lahostajný, že proste furt ich zaujímajú moji kamaráti.

andrejka2424
19. okt 2025
@anonym_c832c7

Jajjjj už viem kto si…To si ty, čo chodíš po smetiakoch a zbieras odpad? Už si tu mal viac nickov a aj fotky ako zbieras odpad s takym vozikom.Tam bude pes zakopaný.
Už máš prácu?

@anonym_c832c7 Toto fakt ??? Ak je to pravda, tak nech hľadá medzi zberačmi. Rovný rovného si hľadá. To nie je hanba, ale teda, chlap ako hora, aj robotu by si vedel nájsť snáď , keď aj na stavbe ,alebo smetiara. Žiadna práca nie je hanba. Ale snažiť sa obchytkávať dievčatá v baroch v jeho pokročilom veku, nečudujem sa, že utekajú.

derdia
19. okt 2025

@unbeholfen ja si myslim, ze nie kazdy ma v "osude" partnera....
Proste nemusi ti byt nic... Ale vzdy oproti tebe stoji zena, ktoru proste nezaujmes...
Nie je to tebou... Len tym, ze nestretnes tu, ktoru by si zaujal...
Bud si vyberas vzdy rovnaky typ.... A tym sa proste nepacis...
Nemas nejaku kamosku, kriru ti pise, ktora sa o teba zaujima? Ktora je sice len kamoska, ale mozno by chcela viac, ale ty ju prehliadas?
Skus porozmyslas....

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
19. okt 2025
@andrejka2424

@anonym_c832c7 Toto fakt ??? Ak je to pravda, tak nech hľadá medzi zberačmi. Rovný rovného si hľadá. To nie je hanba, ale teda, chlap ako hora, aj robotu by si vedel nájsť snáď , keď aj na stavbe ,alebo smetiara. Žiadna práca nie je hanba. Ale snažiť sa obchytkávať dievčatá v baroch v jeho pokročilom veku, nečudujem sa, že utekajú.

karolinakr
19. okt 2025

zbieraš smeti na vozíku a pýtaš sa, prečo ťa ženy nechcú? tak neviem..

karolinakr
19. okt 2025
@anonym_c832c7

Jajjjj už viem kto si…To si ty, čo chodíš po smetiakoch a zbieras odpad? Už si tu mal viac nickov a aj fotky ako zbieras odpad s takym vozikom.Tam bude pes zakopaný.
Už máš prácu?

@anonym_c832c7 ?? s akými smeťami? bezďák?

anonym_c832c7
19. okt 2025
@karolinakr

@anonym_c832c7 ?? s akými smeťami? bezďák?

@andrejka2424
@karolinakr
Áno už tu mal kopec nickov, vždy ho vyhodili, naposledy nick thunderdome.Upravil si vozik, aj ten mal v profile na ktorom chodil zbierať po odpadkoch, čo sa mu hodilo.Flaše, plechovky zbieral tiež.Kolkokrat, si zarobil na rožky a tresku.Býva v byte ktorý mu platí rodina.
To je diagnóza, možno aj AUTIZMUS, aj písal, že má.Radili mu tu aj o invalidný dôchodok požiadať
Pozrite si jeho staré témy

@unbeholfen

rozkvet1
19. okt 2025
@derdia

@unbeholfen ja si myslim, ze nie kazdy ma v "osude" partnera....
Proste nemusi ti byt nic... Ale vzdy oproti tebe stoji zena, ktoru proste nezaujmes...
Nie je to tebou... Len tym, ze nestretnes tu, ktoru by si zaujal...
Bud si vyberas vzdy rovnaky typ.... A tym sa proste nepacis...
Nemas nejaku kamosku, kriru ti pise, ktora sa o teba zaujima? Ktora je sice len kamoska, ale mozno by chcela viac, ale ty ju prehliadas?
Skus porozmyslas....

@derdia presne tak, nie každý má v osude mať partnera. Ja som asexualka, výzorom nedachnem neurazim a tiež už roky som sama a viem že to nemám v osude. Netreba veci siliť. Ja som šťastná, zvykla som si a neberiem to tragicky. Lebo zúfalost je to najhoršie

anonym_fc43e3
19. okt 2025

@unbeholfen niektorí ľudia su proste asexualni, nepriťahuju opačne pohlavie, asi budeš ten prípad. A popravde po prečítaní tohto slohu by som ta tiež ghostla 😅

rozculena
19. okt 2025
@anonym_d62346

@unbeholfen problém je, že veľmi chceš. Si z toho frustrovaný a presne to na tie ženy vyžaruješ. To žiadna žena doma nechce mať a odrádza ich to - to je tá tvoja chyba. A ak ti to žiadna nepovedala úprimne na rovinu, tak si vyberáš dosť nevyzreté dievčatá a z popisu aj lacné dievčatá. Choď hľadať inde, nie na párty 🙈. Rovnako čo sa týka výzoru ja som všetkých tučných/chudých chalanov brala ako kamarátov. Necítila som z nich tú mužnosť - ochranárskosť ale ja som viac menej feminny typ ženy, takže som to tam vždy potrebovala vidieť a cítiť. A to vôbec nemusí byť chlap napichaný steroidmi, proste úplne natural fit, zaoblené ramená, silné nohy.

Mimo to, jedna dobrá rada - oslov babu prehoď pár slov a odíď - ona príde sama. Toto používal na ženy môj muž. Až pri jednej mu to nevyšlo a musel prísť znovu on, tak si ju zobral za ženu (mňa) 😅.

@anonym_d62346 mala si dobrú stratégiu😂

rozculena
Autor odpoveď zmazal
anonym_e97653
19. okt 2025
@rozculena
Odpoveď bola zmazaná

@rozculena no lebo som veštica :D :D. Pozrela si si diskusiu vôbec? A jeho profil? A profil na pokeci, na ktory tam odkazuje?

andrejka2424
19. okt 2025

Autor, u nás v práci máme tiež podobne chorých klientov, nie každý je zbavený svojprávnosti,majú všetci ID a tiež skúšajú,chodia po baroch a nerozumejù, prečo nepriťahujù dievčatá.Pritom sú v zariadení aj ženy s podobným psych.ochorením,ale to je pod ich úroveň.Chcú pekné,zdravé dievča.Problém je, že tie dievčatá chcú tiež pekného a zdravého chlapca. Proste vysoko rúbeš.Hĺadaj si dievča také, ktoré žije ako ty, ktorému nebude prekážať tvoja choroba.

sszuzu8
19. okt 2025

Fakt chceš také ženy? Dokážeš si predstaviť s nimi založiť rodinu? Vytvoriť domov?

anonym_d62346
19. okt 2025
@rozculena

@anonym_d62346 mala si dobrú stratégiu😂

@rozculena Zrovna vtedy som nikoho nechcela a ani som nikdy nechodila za chlapmi, nebola o nich núdza, tak to moc stratégia nebola ale osud zariadil 😅😅

sszuzu8
19. okt 2025
@rozkvet1

@derdia presne tak, nie každý má v osude mať partnera. Ja som asexualka, výzorom nedachnem neurazim a tiež už roky som sama a viem že to nemám v osude. Netreba veci siliť. Ja som šťastná, zvykla som si a neberiem to tragicky. Lebo zúfalost je to najhoršie

@rozkvet1 asexuali majú nejakí špeciálny výzor? 😁 Ja som tiež tak na 99 % asexualka necítim vzrušenie túžbu nemám chuť atď ale nemám pocit ze vyzerám nejak fádne alebo špecificky alebo žeby si ma muži nevšimli 🤷‍♀️ aj si natočim vlasy aj vezmem vzorované pančušky či saticky nejaké v lete. Aj vysoké topánky a legíny obtiahnute. Namalujem sa niekedy dám jemný výstrih. Nevnímam to sexuálne ale chcem sa sama sebe páčiť.

sszuzu8
19. okt 2025
@rozkvet1

@sszuzu8
@rozkvet1 nejaký *

rozkvet1
19. okt 2025
@sszuzu8

@rozkvet1 asexuali majú nejakí špeciálny výzor? 😁 Ja som tiež tak na 99 % asexualka necítim vzrušenie túžbu nemám chuť atď ale nemám pocit ze vyzerám nejak fádne alebo špecificky alebo žeby si ma muži nevšimli 🤷‍♀️ aj si natočim vlasy aj vezmem vzorované pančušky či saticky nejaké v lete. Aj vysoké topánky a legíny obtiahnute. Namalujem sa niekedy dám jemný výstrih. Nevnímam to sexuálne ale chcem sa sama sebe páčiť.

@sszuzu8 ahoj, ja viem, už som čítala pár príspevkov od teba. Ja som to tak nemyslela. To nebolo k asexualite, ale bol to druhý dôvod prečo nikoho nemám - že nevyzeram bohvieako dobre takže aj to bude príčina. To s asexualitou nič nemá

anonym_e97653
19. okt 2025

Myslíte, že chalan ešte stále spí? Ten sa nedočíta 🙂 / je to thunderdome, stupidman / iné nicky som nedešifrovala.

anonym_5d70a2
19. okt 2025

@unbeholfen ja som vždy našla partnera, keď som nehľadala. Nie že by som ich mala veľa, to nie. A to mám množstvo nedostatkov, ale keď som nehľadala, paradoxne si ma našli ani neviem ako. Stavím sa že keby som hľadala a tak moc tlačila na pílu ako ty tak by som veru úspešná nebola

marca12
19. okt 2025

@unbeholfen Ja neviem,ale mam pocit,ze pasies po kazdej. Tebe je jedno ako vyzera,aka je,len nech je to zena a mas vztah. Ved medzi muzom a zenou musi preskocit iskra,musi tam byt chemia.

sszuzu8
19. okt 2025
@rozkvet1

@sszuzu8 ahoj, ja viem, už som čítala pár príspevkov od teba. Ja som to tak nemyslela. To nebolo k asexualite, ale bol to druhý dôvod prečo nikoho nemám - že nevyzeram bohvieako dobre takže aj to bude príčina. To s asexualitou nič nemá

@rozkvet1 každá žena má niečo krásne 🩷🌸 krása je v Očiach pozorovateľa. Možno máš krásne vlasy ktoré sa stáčajú pri koncekoch v jemne vlnky. Možno máš pekné dlhé riasy po ktorých iné ženy túžia.. Alebo jemnú vrásku pri kutiku pier ktorá je inak aspoň pre mňa osobne na mnohých ľuďoch pekná. 😁🥰 Seba vidíme vždy kritickejsie než nás vidia druhí. Nevieš komu sa na tebe páčia pehy znamienka tvoje tvary úsmev pohyby rúk chôdza.., čokoľvek. Ja som nevidela tvoju foto neviem ti s istotou povedať čo je na tebe to krásne ktorým zaujmes. Ale viem na 100 percent ze niečo máš 🩵

anonym_4c4db9
19. okt 2025
@anonym_abd7c1

Tipovala by som ťa na čudáka s nadváhou a nepríjemným vyžarovaním, úlisného a zúfalého . Vzhľadom k veku by aj tvoja komunikácia mala vyzerať úplne inak. Akoby si sa zasekol niekde v 17 rokoch a ďalej si sa už osobnostne nevyvíjal. Nie , toto ženy nepriťahuje a si nepoužiteľný. Pre mladé vrcholne odpudivý , pre rovesníčky nevyzretý neschopák , navyše tučniak a škaredý .Podľa mňa si už stará firma a všetky ťa poznajú vrátane zoznamiek . Zúfalosť vie z ľudí veľmi vyžarovať a u teba by som to tipla aj na neschopnosť sa uživiť, možno nejaká závislosť a neprekvapila by ma ani detská izba u mamy.

@anonym_abd7c1 ja teba zas tipujem na zufalu, ubohu, so zivotom nespokojnu chuderku, co pod ruskom anonymity doslova ublizuje cudzim ludom, ktori ti nic, ale naozaj ze nic zle neurobili a ani nenapisali. Je mi luto tvojich deti ak nejake mas, snad nie, je mi luto tvojho muza ak nejakeho mas, lebo take nieco ako si ty by som nie ze v zivote nechcela mat za zivotneho partnera, ale nechcela by som ani poznat. Nikdy. Fuj ako taketo nieco mozes niekomu napisat 🤮

unbeholfen
autor
19. okt 2025

Je strašne veľa reakcií tak postupne odpovedám vo viacerých blokoch.

Prvý blok odpovedí:
@huxy môže byť aj to že bohvie aké ženy to sú. Čo sa kamošov týka, to neni že doslova prebrali, ale že proste tým ženám sa oni proste zapáčili. A zaujímavé že k nim sa už zrazu nechovali tak zdržanlivo. Tam sa zrazu vytratilo to “tlačenie na pílu” ja im môžem slušne mesiac dvoriť a nevedia sa rozhýbať a váhajú a kadečo, a pri nich zrazu nič nevadí ešte ženy boli iniciatívne že nech idú snima na kávu, a vymeniť kontakt a všetko. To čo ja musím pracne získavať a bojovať o ich priazeň, oni len prídu, bumm a majú.

@jaskolka áno potvrdené, aj si to myslím, lebo na začiatku nevedia ženy aký som ja, aký je kamarát a na základe niečo sa proste ťahá vždy k nemu a nie mne. To jedine to môže byť. Lebo nejde len o situácie lde sa dvorí, ale tak všeobecne mňa ženy berú tak obyčajne. Za druhými vidím že sa tak ináč ťahajú. Že aj keď sme niekde na opekačke, grilovačke, domovej párty, a nejde o nič len sa bavíme, ajtak tie drobnosti že žena si zo srandy sadne mužovi na kolená a smejú sa a tak. Aj také drobnosti, že furt sa proste za druhými ťahajú že mňa si tak ako keby nevšímali alebo čo, že proste niesom pre nich zaujímavý. Ako aj včera na bále že ja som bol ten smelší a šiel osloviť ich, a oni ajtak povedali kamošovi že ony čakali že on ich osloví. Tým vlastne ako keby povedali že ja ich nezaujímam ale ten kamoš ich zajíma.

@anonym_e97653 presne toto. Úplne výstižne si to opísala. Že ja nerobím ženám zle, neohováram ich, ale proste jak vravíš že taký obyčajný, nezaujímavý, proste čo nepriťahuje ženy, lebo tí kamaráti tiež niesu modelovia, ale proste ženy ich majú rady, ťahajú sa za nimi, nemyslím vzťahovo ale tak všeobecne že proste rady snimi trávia čas, tak lepšie že ťapne ho po ramene, sadne mu na kolená, tancovať chce sním stále, že také majú k sebe aj keď len v rámci kamarátstva. Máme od 44 do 55 rokov, ja som najmladší z partie. Bavíme sa s vekovo primeranými nie s 20-níčkami. Nie do klasických barov a diskoték chodíme kam mladí ale na tie ľudové zábavy, plesy, bály… Kde chodia takí 40+
Vzťah som nemal práve kvôli tomu že furt som len kamarát, ako vravíš aj ty o tom chalanovi. A neopijame sa, my sa slušne bavíme, že zroška vína ale nie tak že stúpne do hlavy. A to bežne robím že sa dám do reči so ženami ako vravíš vo vlaku, na turistike, na výlete, ale vždy je to len small talk, a nikam ďalej to nevedie.

@cutespider ďakujem za názor. Beriem na vedomie. Toto je napríklad využitelná rada.

@0silvia0 ďakujem, mám to potvrdené už od drujej či tretej ženy. Beriem. Chcel som sa dozvedieť, dozvedel som sa. Si najbližššie pravde lebo ako opisuješ kamošovu situáciu, tak ako keby si o mne písala.

@marinarem ďakujem, takže už nejaká piata v poradí s týmto. V poriadku. Aspoň sme spolu na niečo prišli. Aj ja si to myslím.

@jablko13 ďakujem, práve o to išlo že nejaký feedback. Aj keď sa nepoznáme osobne ale ženy zažili podobné veci, je viac takých mužov ako ja (keď si prečítaš príspevky). Takže zatial vedie toto.

@anonym_e97653 mostík mám zuby sú OK, zatial to vyzerá skôr na to že som taký tip čo neláka ženy, všetky ho berú ako kamaráta. Proste večný kamarát.

@prasiatko30 práveže ženy sú vekovo primerané a niekedy aj staršie. V tom to nebude. Mladé 20-ky nebalím.

@mimikarol zábavy kam my chodíme sú hlavne pre dospelých chodia 40+

@billy_jean som len úprimný. Nebudem tvrdiť že niesom, keď raz som. Nick je taký aký si zaslúžim.

@mandzula dlho u rodičov a nejakú dobu sám.

@sweet20 z tade majú že mám 44 že je október 2025 a ja som ročník 1981 mesiac júl. Tak kolko teda vychádza vám?

@anonym_d50a66 nieje lebo na tie zábavy kam chodím som ja ten najmladší obvykle.

@anonym_5d70a2 áno ten efekt kvapky v mori, neraz som počul od žien že načo nosiť drevo do lesa.

@anonym_cd5558 a anonym_e97653 vkuse ma blokujú, kde je tu sloboda slova? Negarantuje nám ju náhodou demokracia? Minule ma blokli behom dvoch dní. Napriek tomu že som nenapísal jediný vulgarizmus. More prídem a druhý deň sa mi nejde prihlásiť. Sa už tu cítim ako nejaký Milan Mazurek.

anonym_c832c7
19. okt 2025
@unbeholfen

Je strašne veľa reakcií tak postupne odpovedám vo viacerých blokoch.

Prvý blok odpovedí:
@huxy môže byť aj to že bohvie aké ženy to sú. Čo sa kamošov týka, to neni že doslova prebrali, ale že proste tým ženám sa oni proste zapáčili. A zaujímavé že k nim sa už zrazu nechovali tak zdržanlivo. Tam sa zrazu vytratilo to “tlačenie na pílu” ja im môžem slušne mesiac dvoriť a nevedia sa rozhýbať a váhajú a kadečo, a pri nich zrazu nič nevadí ešte ženy boli iniciatívne že nech idú snima na kávu, a vymeniť kontakt a všetko. To čo ja musím pracne získavať a bojovať o ich priazeň, oni len prídu, bumm a majú.

@jaskolka áno potvrdené, aj si to myslím, lebo na začiatku nevedia ženy aký som ja, aký je kamarát a na základe niečo sa proste ťahá vždy k nemu a nie mne. To jedine to môže byť. Lebo nejde len o situácie lde sa dvorí, ale tak všeobecne mňa ženy berú tak obyčajne. Za druhými vidím že sa tak ináč ťahajú. Že aj keď sme niekde na opekačke, grilovačke, domovej párty, a nejde o nič len sa bavíme, ajtak tie drobnosti že žena si zo srandy sadne mužovi na kolená a smejú sa a tak. Aj také drobnosti, že furt sa proste za druhými ťahajú že mňa si tak ako keby nevšímali alebo čo, že proste niesom pre nich zaujímavý. Ako aj včera na bále že ja som bol ten smelší a šiel osloviť ich, a oni ajtak povedali kamošovi že ony čakali že on ich osloví. Tým vlastne ako keby povedali že ja ich nezaujímam ale ten kamoš ich zajíma.

@anonym_e97653 presne toto. Úplne výstižne si to opísala. Že ja nerobím ženám zle, neohováram ich, ale proste jak vravíš že taký obyčajný, nezaujímavý, proste čo nepriťahuje ženy, lebo tí kamaráti tiež niesu modelovia, ale proste ženy ich majú rady, ťahajú sa za nimi, nemyslím vzťahovo ale tak všeobecne že proste rady snimi trávia čas, tak lepšie že ťapne ho po ramene, sadne mu na kolená, tancovať chce sním stále, že také majú k sebe aj keď len v rámci kamarátstva. Máme od 44 do 55 rokov, ja som najmladší z partie. Bavíme sa s vekovo primeranými nie s 20-níčkami. Nie do klasických barov a diskoték chodíme kam mladí ale na tie ľudové zábavy, plesy, bály… Kde chodia takí 40+
Vzťah som nemal práve kvôli tomu že furt som len kamarát, ako vravíš aj ty o tom chalanovi. A neopijame sa, my sa slušne bavíme, že zroška vína ale nie tak že stúpne do hlavy. A to bežne robím že sa dám do reči so ženami ako vravíš vo vlaku, na turistike, na výlete, ale vždy je to len small talk, a nikam ďalej to nevedie.

@cutespider ďakujem za názor. Beriem na vedomie. Toto je napríklad využitelná rada.

@0silvia0 ďakujem, mám to potvrdené už od drujej či tretej ženy. Beriem. Chcel som sa dozvedieť, dozvedel som sa. Si najbližššie pravde lebo ako opisuješ kamošovu situáciu, tak ako keby si o mne písala.

@marinarem ďakujem, takže už nejaká piata v poradí s týmto. V poriadku. Aspoň sme spolu na niečo prišli. Aj ja si to myslím.

@jablko13 ďakujem, práve o to išlo že nejaký feedback. Aj keď sa nepoznáme osobne ale ženy zažili podobné veci, je viac takých mužov ako ja (keď si prečítaš príspevky). Takže zatial vedie toto.

@anonym_e97653 mostík mám zuby sú OK, zatial to vyzerá skôr na to že som taký tip čo neláka ženy, všetky ho berú ako kamaráta. Proste večný kamarát.

@prasiatko30 práveže ženy sú vekovo primerané a niekedy aj staršie. V tom to nebude. Mladé 20-ky nebalím.

@mimikarol zábavy kam my chodíme sú hlavne pre dospelých chodia 40+

@billy_jean som len úprimný. Nebudem tvrdiť že niesom, keď raz som. Nick je taký aký si zaslúžim.

@mandzula dlho u rodičov a nejakú dobu sám.

@sweet20 z tade majú že mám 44 že je október 2025 a ja som ročník 1981 mesiac júl. Tak kolko teda vychádza vám?

@anonym_d50a66 nieje lebo na tie zábavy kam chodím som ja ten najmladší obvykle.

@anonym_5d70a2 áno ten efekt kvapky v mori, neraz som počul od žien že načo nosiť drevo do lesa.

@anonym_cd5558 a anonym_e97653 vkuse ma blokujú, kde je tu sloboda slova? Negarantuje nám ju náhodou demokracia? Minule ma blokli behom dvoch dní. Napriek tomu že som nenapísal jediný vulgarizmus. More prídem a druhý deň sa mi nejde prihlásiť. Sa už tu cítim ako nejaký Milan Mazurek.

@unbeholfen Odpovedáš len na to čo chces…
Ešte chodíš po kontajneroch?
Robotu už máš?
Invalidný dôchodok na tvoju diagnozu sa ti podarilo vybaviť?

unbeholfen
autor
19. okt 2025

Druhý blok odpovedí:

@miselka257 mám velmi široký záber žien.

@sima2111 momentále ano.

@terezia74 v poriadku, aspoň viem že nie pre každého sú vzťahy určené. Sú ludia ktorým je súdené nezažiť lásku, vzťah, byť lúbený a podobne. Tak ako sú ludia čo nevidia alebo tak. Nemôžu mať všetci všetko.

@anonym_abd7c1 vyžarovanie po neviemkolkáte už. Tak jasne vedie vyžarovanie v štatistickom grafe. To sa vlastne dá nejako vytrénovať?

@misicka31 kamoši majú medzi 40-55 a balíne ženy okolo 40 a vyššie.

@liv1 haluz že aj tí kamoši ktorí sedia pri počítačoch si našli ženy. Síce dvomi sa kvôli tomu neskôr rozišla, ale podstatné je že ako ju zaujali? Ako ju získali?

@anonym_c832c7 furt ma zablokujú tak čo mám snimi robiť? Zbieram len taký čo viem speňažiť. Tam nebude pes zakopaný lebo pozrite si kde je najlepšia pôrodnosť? Chudobné osady, zaostalé krajiny… Nenosí to bocian.

@derdia presne to hovorím. Proste ako ten starý povedal v tom filme gutentag s Polívkom keď išli do bordelu “Bohoušlu to už pro mja není” mal by som si povedať že neni to pre každého, proste niekomu nemi súdené zažiť obojstrannú lásku.

@marca12 neskáče iskra to je druhé najčastejšie odmietnutie po ghostnutí, a potom ešte majú to len kamaráti.

unbeholfen
autor
19. okt 2025
@anonym_e97653

Myslíte, že chalan ešte stále spí? Ten sa nedočíta 🙂 / je to thunderdome, stupidman / iné nicky som nedešifrovala.

@anonym_e97653 čo už snimi keď ma furt vyhadzujú? Veď som nikdy nič vulgárne nenapísal. Zrazu nejde prihlásiť. Kde je sloboda slova?

unbeholfen
autor
19. okt 2025

@anonym_c832c7 keď potrebujem peniaze tak chodím. Roboty nemám ešte ale na dvoch miestach som sa hlásil, majú sa ozvať. Invalidný a ŤZP mám vybavený. Chodím aj na IPRBA cez čo sa snažím dostať do chránenej dielne.

unbeholfen
autor
19. okt 2025

Akurát ide v telke že vykradli Louvre. Počuli ste o tom? Dobre tak ďakujem vám za účasť. Ženami potvrdené že ich nepriťahujem.