icon

Prečo ma ženy stále prehliadajú?

unbeholfen
19. okt 2025

Spravíme trošká taký prieskum, podebatujeme, a skúsíme pozisťovať prečo to tak je. Mám nejaké teórie aj nejaký feedback od ženy. To si povieme neskôr.

Opíšem reálne situácie ako sa diali. Aj dnes som došiel z tanečnej zábavy, a zase to isté čo aj pred tým. Ženy ma stále berú ako také pozadie, a vždy sa im páčia moji kamaráti, nie ja. Napríklad dnes sme boli na zábave s dvomi kamošmi. Boli tam dve baby ktoré spoznali na minulej zábave kde som ja nebol. Ale ja som nevedel že sa poznajú. Kamoš ma poslal za nimi nech sa im prihovorím. Ja som sa im prihovoril, potom sa kamoš pridal a už sme boli partia, kecali sme, tancovali, a vždy keď ideme zo zábavy tak v aute preberáme čo sa udialo. Vraj jedna z tých žien (práve tá čo sa mi páčila) vraj kamošovi povedala že prečo poslal mňa, že ona čakala že ich osloví on. A potom aj ďalej klasický scenár že kamošovi v pohode dala rovno číslo, mne nechcela dať ani len kontakt na messenger. Nejako to zahovorila. Potom keď sme pili víno, tak vraj balila kamoša ale on ju nechcel. Ten druhý kamoš medzi tým bol s ďalšou ženou z inej partie ktorú som ja chcel ešte na dávnejšej zábave, a odmietla ma, somnou nechcela nič, ale druhý kamoš mi hovoril že s ňou tancoval slaďák a že ju držal za zadok a ona nebola proti, a ževraj mu ona posúvala ruku bližššie k prsiam. A vraj na ešte dávnejšej zábave vtedy som ja nebol, vraj tá baba ktorá balila prvého kamoša tam mala nejakú kamošku ktorá balila oboch kamošov a že tiež mu dávala ruku na prsia. Keď som im v aute hovoril že o nich sa ženy zaaujímajú a o mňa nie, tak ten kamoš č.2 dodal že jeho ženy po zoznámení volajú na kávu, ďalšia ho volala na wellnes, ďalšia na výlet... Somnou si len zatancujú, pokecajú, ale ďalej nič neriešia. Ešte dávnejšie s iným kamošom sme boli na diskotéke tak že sme šli on, ja a jeho frajerka, s tým že tam bude jeho kamoška. Ja som sa zase tešil že budeme taká 4ka že 2 ženy 2 muži, on s frajerkou a ja zbalím tú jeho kamošku. Ale tá kamoška aj napriek tomu že kamoš tam bol s frajerkou ho volala na byt, a ja som pre ňu bol len taký niekto kto prišiel s jej kamošom, že proste nijako špeci sa o mňa nezaujímala. Pritom kamoš ju odmietol že je zadaný. Ten istý kamoš mi ešte dávnejšie prebral babu tak, že ja som ju riešil, ona mala priatela ale nežili dobre, uvažovala o rozchode. Ja som s ňou mesiac behal, spoznával sa, ona tak stále váhala že možno sa s ním rozíde ale ešte nevie... Išli sme spolu von ja, ona, ten kamoš. Oni sa videli prvýkrát v ten deň, a už večer na diskotéke, aj v aute domov už hrkútali, ešte v tú noc sa aj vyspala s ním, ráno mu už vypisovala že ho chce vidieť, či by nezašli na kávu a tak. Keď kamoš jej pripomenul že nech si najprv porieši toho priatela, tak v jeho prípade sa s ním okamžite rozišla. Ďalší kamoš ešte pred tým dávnejšie mi rovno 2x prebral babu. Obe prípady kopírovali ten predošlý že ja som sa zoznámil, ja som mesiac-dva dvoril, a keď baba spoznala kamoša tak sa do neho hneď zalúbila a bolo. Chápete že iní muži OK idú po nich ženy, lahko ich získajú, alebo ich aj odmietnu, a ja čo by som chcel, snažím sa, a ajtak ich nezaujímam. Akože pokecajú, zabavia sa, ale niesom pre ne ten, s kým sa chcú vidieť aj nabudúce, niesom ten s kým radi vymenia kontakt, s kým by zašli na kávu. Akože keď som tam OK pokecajú, posrandujú, ale inák som im lahostajný, že proste furt ich zaujímajú moji kamaráti.

unbeholfen
autor
19. okt 2025
@gagik

@unbeholfen ved take skúšaj nejake. Si myslis,ze ktora zdrava zena bude chcet invalidného dôchodcu,bez roboty, co zbiera odpad? To naozaj radsej nejakeho Srba ,co ma aspon nejaku robotu a dobducna a ma dobuducna trocha perspektívu.

@gagik jaj tak, ženy majú slabosť na cudzincov. Veď aj jeden kamoš furt o aziatkách sníva.

unbeholfen
autor
19. okt 2025

Som zvedavý kedy začne pýtať na letenku že sa ocitla v prúseroch atď. Tak to zvykli robiť. Ale zaťál dobre vyprává, bodaj by takto vyprávali semňú aj reálne ženské.

karolinakr
19. okt 2025

bola tu jedna, čo som jej kopec dobrej literatury odporučila ako aj tebe, jednym uchom dnu a druhym von, len čaka na štyroch...to akože realne existuju ludia, čo nemaju zamak snahy sa pozriet na seba pravdivymi očami a niečo so sebou robit, len sa stažovat a reptať na osud?

unbeholfen
autor
19. okt 2025

Očuj karolínka já ti velice pekne ďakujem, už mám otevríté tí stránky cos mi posílala, já sa vzdelávám aby sem zaujal tí ženy. Ale popritem mi vypisuje hintá špelulantka, tak som ponúkol babám či nedáme dole tú podvodníčku spolu.

galadriel90
19. okt 2025
@unbeholfen

Očuj karolínka já ti velice pekne ďakujem, už mám otevríté tí stránky cos mi posílala, já sa vzdelávám aby sem zaujal tí ženy. Ale popritem mi vypisuje hintá špelulantka, tak som ponúkol babám či nedáme dole tú podvodníčku spolu.

@unbeholfen omg co sa ti stalo, ty si nejaký degeš ci co, sedlak čistý

liv1
19. okt 2025
@andrejka2424

@liv1 Predavači, robotníci sa bez najmenších problémov zoznamujú, ženia a vydávajú. Takýmito bežnými a obyčajnými prácami sa živí väčšina ĺudí. Ak ideš hovoriť toto človeku,čo nemá prácu a vyberá kontajnery, je to dosť demotivujúce.Ani tie ženy ,ktoré sa snaží zbaliť asi nebudú právničky,lekárky a manažérky pravdepodobne.

@andrejka2424 v tomto pripade ide o to, aby mal aspon hocijaku pracu. Aspon nejaku buducnost. Aspon nejaky potencial. Ja som napisala ako to vnimam ja, ale teraz si uvedomujem, ze to bolo uplne zbytocne v tomto pripade. Je to tak ako pise karolina, vrana k vrane sada. Tak ak je to clovek co chodi zbierat odpad tak by mozno mal taku istu hladat no.

anonym_e8354d
19. okt 2025

@unbeholfen s chlapom, ktory vyberá kontajnery si normálna žena nezačne, to mi ver..

liv1
19. okt 2025
@unbeholfen

Som zvedavý kedy začne pýtať na letenku že sa ocitla v prúseroch atď. Tak to zvykli robiť. Ale zaťál dobre vyprává, bodaj by takto vyprávali semňú aj reálne ženské.

@unbeholfen to je s najvacsou pravdepodobnostou chlap a nie zena

simona_racz
19. okt 2025

Si sa s koňom zrazil? Ja mám rada sociálne experimenty tak poďme na to. Chalani, v kolkých témach som vám to už písala? Chémia, chémia, a ešte raz chémia. Žena to potrebuje. Ja to vidím takto:
Neatraktívny človek, závidí tým o niečo atraktívnejším, že sa dostanú k ženám a on nie.
To je celé 🤷‍♀️

anonym_e8354d
19. okt 2025
@bielasovicka

@anonym_e97653 fakt škaredý nie je, ani tučný, ved je vysoký,niekomu sa páčia takí, tam bude niečo iné....

@bielasovicka pri183cm a120 kg veru tučný je. ak má ešte tuk blbo rozložený, len okolo zadku a pupka.a má tenké ruky, tak žiadna sláva. Na postavu ženu iste nezbali.
Ale áno, postava je len jedna vec z balíka.

denithestrange1993
19. okt 2025

@unbeholfen zoznamovanie na diskotekach teda asi nie je pre teba,skus zoznamky

unbeholfen
autor
19. okt 2025
@galadriel90

@unbeholfen omg co sa ti stalo, ty si nejaký degeš ci co, sedlak čistý

@galadriel90 také niečo. Ja sa pohybujem v takých kruhoch, medzi takými luďmi ako napríklad títo:

https://www.youtube.com/watch?v=eq_xS5gRhIM

Ale já sa nejako dám hore, vyoblečem sa, budem vela činkovať a tak.

andrejka2424
20. okt 2025
@unbeholfen

@galadriel90 také niečo. Ja sa pohybujem v takých kruhoch, medzi takými luďmi ako napríklad títo:

Ale já sa nejako dám hore, vyoblečem sa, budem vela činkovať a tak.

@unbeholfen Kašli na obliekanie a činkovanie. Si jednoduchý, obyčajný chlap a hľadaj si také ženy, ako si ty. Ani značkový oblek a drahá voňavka z teba neurobia niekoho, na koho sa iba hráš. Nikoho na diskotékach neohúriš .Základ je tá práca, to by malo byť pre teba najdôležitejšie. No a hygiena, vzhľadom k tomu, čomu sa vo voľnom čase venuješ.

unbeholfen
autor
20. okt 2025

Inák čo sa práce týka tak z dvoch posledných som odišiel kvôli autizmu. V jednej ma šikanovali kolegovia a dostal som záchvat. V druhej som sa zase nevedel brániť voči tomu ako somnou zaobchádzal kolektív, a tiež to vyústilo do záchvatu. Ja mám dve nevýhody spolu že som aj neobratný spomalený manták takže v zamestnaniach kde sa ide na normy, pod tlakom, stresom, nezvládam tempo. A na takých ako vrátnik, pomocný robotník zase kolektív. Vždy to skončí šikanou a následným záchvatom. Vo volnom čase sa venujem tomu zálohovaniu a kovošrotu. Svojim spôsobom si to odmakám lebo nachodím kilometre kým nájdem aspoň za vreco (Z) alebo na kočíku terigám 60-70kg kovošrotu na koniec mesta do zberných surovín. Velakrá musím rozmontovávať vyhodenú vec aby som získal kovové časti. Bicykel a kočík si opravujem sám. Ale to sú všetko veci čo v praktickom živote nevyužijem. Ja som schopný ísť na bicykli do vedlajšieho mesta aby som z jarkov pri ceste vyzbieral (Z) čo z áut vyhadzujú. Nabiczklujem 20km a získam len za plnú igelitku a mám z toho 2-3 eurá. Toto jediné mi ide.

unbeholfen
autor
20. okt 2025

Človek ako ja by vôbec nemal riešiť vzťahy pokial sa mu deje niečo takéto:

https://www.modrykonik.sk/forum/nakupy-vsetkeho-druhu-spotrebitelske-prava-reklamacie/ako-ma-postupovat-autista-ako-obet-priestupku/

Lebo aj toto vypovedá o mojej osobnosti, že ako sa chovám v určitých stresových situáciách.

Len aj ja som len človek, túžim po láske, objatí, a po tom všetkom čo vzťah má, že viete že vás niekto miluje, máte takú svoju druhú polovičku. Od prírody túžime po láske.

derdia
20. okt 2025
@unbeholfen

Človek ako ja by vôbec nemal riešiť vzťahy pokial sa mu deje niečo takéto:

Lebo aj toto vypovedá o mojej osobnosti, že ako sa chovám v určitých stresových situáciách.

Len aj ja som len človek, túžim po láske, objatí, a po tom všetkom čo vzťah má, že viete že vás niekto miluje, máte takú svoju druhú polovičku. Od prírody túžime po láske.

@unbeholfen to ti verim. Ano je to tak. Skus ale ist napr zistit ci sa nestretavaju skupiny ludi napr autisti dospelaci... Alebo aspergery... A skus tam hladat. Vies mozno tam najdes cloveka, ktory ta aj pochopi a aj vam bude spolu dobre😊

0silvia0
20. okt 2025
@derdia

@unbeholfen to ti verim. Ano je to tak. Skus ale ist napr zistit ci sa nestretavaju skupiny ludi napr autisti dospelaci... Alebo aspergery... A skus tam hladat. Vies mozno tam najdes cloveka, ktory ta aj pochopi a aj vam bude spolu dobre😊

@unbeholfen na príbehy o kovošrote a jarkoch a príbehoch o neúspechoch v práci nezbalíš bežnú ženu. Ako píše @derdia , musíš hľadať v iných vodách.

unbeholfen
autor
20. okt 2025

Alebo nehladať vôbec, najradšej by som dal tomu pokoj. Ale láska sa nedá vypnúť. To je v nás, vždy budeme po nej túžiť. Sa mi páči tá myšlienka s asexuálmi že oni vraj nikoho nepriťahujú ale druhá povedala že to ona necíti lásku. Lebo že ja nepriťahujem ženy ale ženy mňa je ten horší prípad, ale keby že mňa nepriťahuje nič nemal by som túžbu po láske, to by som bral. A potom ženy by boli pre mňa prehliadanou kulisou ako som ja pre ne. Proste by ma nazuajímali a hotovo.

jana_eyre_2
20. okt 2025
@unbeholfen

Inák čo sa práce týka tak z dvoch posledných som odišiel kvôli autizmu. V jednej ma šikanovali kolegovia a dostal som záchvat. V druhej som sa zase nevedel brániť voči tomu ako somnou zaobchádzal kolektív, a tiež to vyústilo do záchvatu. Ja mám dve nevýhody spolu že som aj neobratný spomalený manták takže v zamestnaniach kde sa ide na normy, pod tlakom, stresom, nezvládam tempo. A na takých ako vrátnik, pomocný robotník zase kolektív. Vždy to skončí šikanou a následným záchvatom. Vo volnom čase sa venujem tomu zálohovaniu a kovošrotu. Svojim spôsobom si to odmakám lebo nachodím kilometre kým nájdem aspoň za vreco (Z) alebo na kočíku terigám 60-70kg kovošrotu na koniec mesta do zberných surovín. Velakrá musím rozmontovávať vyhodenú vec aby som získal kovové časti. Bicykel a kočík si opravujem sám. Ale to sú všetko veci čo v praktickom živote nevyužijem. Ja som schopný ísť na bicykli do vedlajšieho mesta aby som z jarkov pri ceste vyzbieral (Z) čo z áut vyhadzujú. Nabiczklujem 20km a získam len za plnú igelitku a mám z toho 2-3 eurá. Toto jediné mi ide.

@unbeholfen teraz čítam tvoj posledný príspevok a veru to potom naozaj vysvetľuje mnohé..

Skúšal si profesiolab?
https://www.sosrdcom.sk/o-profesia-labe/

Pomáhajú nájsť ľuďom na spektre nájsť si vhodnú prácu, so zamestnávateľmi spolupracujú, kde človek dostane aj svojho mentora ktorý pomôže začleniť sa do kolektívu.. (majú to celkom dobre zorganizovane, nejakú skúsenosť mám z mojej prace)

zoznámis sa aj s podobne ladenými ľuďmi a môžeš si vytvoriť aj vzťah.. nevzdávaj sa, naozaj každý človek ktorý po láske túži si ju aj zaslúži.. ale nehľadaj na diskotékach...

bielasovicka
20. okt 2025
@unbeholfen

Alebo nehladať vôbec, najradšej by som dal tomu pokoj. Ale láska sa nedá vypnúť. To je v nás, vždy budeme po nej túžiť. Sa mi páči tá myšlienka s asexuálmi že oni vraj nikoho nepriťahujú ale druhá povedala že to ona necíti lásku. Lebo že ja nepriťahujem ženy ale ženy mňa je ten horší prípad, ale keby že mňa nepriťahuje nič nemal by som túžbu po láske, to by som bral. A potom ženy by boli pre mňa prehliadanou kulisou ako som ja pre ne. Proste by ma nazuajímali a hotovo.

@unbeholfen a nemal by si radšej hľadať muža, to by ti možno vyšlo?
Srandujem😁

anonym_8d3244
20. okt 2025

Podľa mňa si príliž odvážny, trošku by si sa mal stiahnuť a nie štartovať po každej čo sa mihne okolo, LEBO
1. nadváha, veľa žien si nevie predstaviť intimitu s takým chlapom(potenie, mať horu tuku na sebe pri sexe, no odpudivá predstava)
2. to ako sa uvolníš tu, je aj vonku alkoholom a rozprávaš po cigánsky je hrozne odpudzujúce.
3. nehovoriť o sebe všetko hneď, to že separuješ a hrabeš sa v smetiach, ľudia ťa vidia ako kočíkuješ, chodievaj večer, ty to vidíš ako prospešné, ale mať takého partnera ver že žiadna nechce.
4. nie je z teba cítiť chlapa o ktorého sa dá oprieť, skor si veľké dieťa, kroré hľadá opatrovateľku.
Láska je pre všetkých, ALE nie si na ňu pripravený a nemáš čo ponúknuť, hlavne vzťah vyžaduje stabilitu a body vysšie sú ešte aj prekážkou.
Každej žene hned dopne, že potrebuješ sám pomoc a na krk si ťa žiadna nezoberie, lebo z lásky sa človek nenaje.

anonym_8d3244
20. okt 2025

Ženy v tvojom veku a staršie už majú deti a už nekopú za seba, tak aj keby si fakt dobráčisko, musia pozerať na praktické veci a partner by mal byť aj prikladom pre jej deti.. láska je málo žiaľ pre matku s deťmi.

unbeholfen
autor
20. okt 2025
@jana_eyre_2

@unbeholfen teraz čítam tvoj posledný príspevok a veru to potom naozaj vysvetľuje mnohé..

Skúšal si profesiolab?
https://www.sosrdcom.sk/o-profesia-labe/

Pomáhajú nájsť ľuďom na spektre nájsť si vhodnú prácu, so zamestnávateľmi spolupracujú, kde človek dostane aj svojho mentora ktorý pomôže začleniť sa do kolektívu.. (majú to celkom dobre zorganizovane, nejakú skúsenosť mám z mojej prace)

zoznámis sa aj s podobne ladenými ľuďmi a môžeš si vytvoriť aj vzťah.. nevzdávaj sa, naozaj každý človek ktorý po láske túži si ju aj zaslúži.. ale nehľadaj na diskotékach...

@jana_eyre_2 áno spolupracujem aj s profesia lab, aj s IPR. To zoznamovanie by som rád odložil na neurčito len to sa nedá. Láska je v nás. To vždy ľuďom bude chýbať. Videl som už diskusie typu ako prestať s cigaretami, alkoholom, ale nikdy som nevidel ako prestať s túžbou po láske.

unbeholfen
autor
20. okt 2025
@anonym_8d3244

Ženy v tvojom veku a staršie už majú deti a už nekopú za seba, tak aj keby si fakt dobráčisko, musia pozerať na praktické veci a partner by mal byť aj prikladom pre jej deti.. láska je málo žiaľ pre matku s deťmi.

@anonym_8d3244 to je skôr o tom v akej kaste sa tá žena hladá. Vyššie som spomenul že práve rómske osady a zaostalé krajiny, sú najludnatejšie. Keby všetky ženy boli ako píšeš tak by to tam vymrelo. Ostanme pri tom že nevyžaruje zo mňa tá chémia ktorú ženy chcú, lebo aj tá nárečiami hovoriaca sedlač majú ženy, partnerky, manželky. Tá kopa žien v krízových centrách? Akým mužom dali šancu? A ja logicky som medzi po cigánsky hovriacimi, a sedlačou lebo na tých nízkokvalifikovaných zamestnaniach sú len takí. Ja nemám ako byť medzi vzdelanými luďmi, nemám ich kde stretnúť.

unbeholfen
autor
20. okt 2025

V pomocnej škole a pri lopate iných nestretnem, a tí ma potom formovali a ovplyvňovali celý život.

andrejka2424
20. okt 2025
@unbeholfen

@anonym_8d3244 to je skôr o tom v akej kaste sa tá žena hladá. Vyššie som spomenul že práve rómske osady a zaostalé krajiny, sú najludnatejšie. Keby všetky ženy boli ako píšeš tak by to tam vymrelo. Ostanme pri tom že nevyžaruje zo mňa tá chémia ktorú ženy chcú, lebo aj tá nárečiami hovoriaca sedlač majú ženy, partnerky, manželky. Tá kopa žien v krízových centrách? Akým mužom dali šancu? A ja logicky som medzi po cigánsky hovriacimi, a sedlačou lebo na tých nízkokvalifikovaných zamestnaniach sú len takí. Ja nemám ako byť medzi vzdelanými luďmi, nemám ich kde stretnúť.

@unbeholfen Sám si v podstate odpovedáš, kde môže byť tvoj problém.Hĺadáš partnerku na nevhodnom mieste.Slovníkom, návykmi, mentálnou výbavou sa k tebe nehodí dievčina v bare,ale cigánočka z osady.Tá nad tebou nebude ohŕňať nosom a môžete spolu vyberať z kontajnerov, ak máš v každej práci problém a záchvaty.

anonym_8d3244
20. okt 2025
@unbeholfen

@unbeholfen stačí hovoriť a vyjadrovať sa tak ako píšeš..
Tak hľadaj partnerku v osade,(nie na zábave), tam zapadneš lepšie a budeš šťastný

anonym_abd7c1
20. okt 2025

Poznám jedného chlapa-už má okolo 50, je pracovitý,len dosť pije a potom je výbušný a vzal si pred pár rokmi cigánku z osady asi o 30 rokov mladšiu,už majú aj dieťa. Tiež je taký jednoduchší sedliak, ale chodil do bežnej školy,má učňovský list. Tak dá sa nájsť, keď vieš kde hĺadať.

unbeholfen
autor
20. okt 2025
@anonym_8d3244

@unbeholfen stačí hovoriť a vyjadrovať sa tak ako píšeš..
Tak hľadaj partnerku v osade,(nie na zábave), tam zapadneš lepšie a budeš šťastný

@anonym_8d3244 dik more čudujem sa že tolkým vadí ak sa vyjadrujem v nárečiach a akcentoch, pritom tak hovorí každý okolo mňa. Spisovnú reč počujem maximálne u lekára, na úradoch a v telke. Vám to jak vadí dik šun.

anonym_abd7c1
20. okt 2025
@unbeholfen

@anonym_8d3244 dik more čudujem sa že tolkým vadí ak sa vyjadrujem v nárečiach a akcentoch, pritom tak hovorí každý okolo mňa. Spisovnú reč počujem maximálne u lekára, na úradoch a v telke. Vám to jak vadí dik šun.

@unbeholfen Iba najväčšie socky sa takto vyjadrujú.Ja sa s nikým takým nepoznám,čo by týmto spôsobom hovoril.Ale počujem také reči pri Tescu alkáčov,feťákov,cigáňov . Zapadneš tam a naozaj sa nemusíš pohoršovať,čo komu na tebe vadí. Priťahuješ to,čo sám vyžaruješ.