icon

Prečo ma ženy stále prehliadajú?

unbeholfen
19. okt 2025

Spravíme trošká taký prieskum, podebatujeme, a skúsíme pozisťovať prečo to tak je. Mám nejaké teórie aj nejaký feedback od ženy. To si povieme neskôr.

Opíšem reálne situácie ako sa diali. Aj dnes som došiel z tanečnej zábavy, a zase to isté čo aj pred tým. Ženy ma stále berú ako také pozadie, a vždy sa im páčia moji kamaráti, nie ja. Napríklad dnes sme boli na zábave s dvomi kamošmi. Boli tam dve baby ktoré spoznali na minulej zábave kde som ja nebol. Ale ja som nevedel že sa poznajú. Kamoš ma poslal za nimi nech sa im prihovorím. Ja som sa im prihovoril, potom sa kamoš pridal a už sme boli partia, kecali sme, tancovali, a vždy keď ideme zo zábavy tak v aute preberáme čo sa udialo. Vraj jedna z tých žien (práve tá čo sa mi páčila) vraj kamošovi povedala že prečo poslal mňa, že ona čakala že ich osloví on. A potom aj ďalej klasický scenár že kamošovi v pohode dala rovno číslo, mne nechcela dať ani len kontakt na messenger. Nejako to zahovorila. Potom keď sme pili víno, tak vraj balila kamoša ale on ju nechcel. Ten druhý kamoš medzi tým bol s ďalšou ženou z inej partie ktorú som ja chcel ešte na dávnejšej zábave, a odmietla ma, somnou nechcela nič, ale druhý kamoš mi hovoril že s ňou tancoval slaďák a že ju držal za zadok a ona nebola proti, a ževraj mu ona posúvala ruku bližššie k prsiam. A vraj na ešte dávnejšej zábave vtedy som ja nebol, vraj tá baba ktorá balila prvého kamoša tam mala nejakú kamošku ktorá balila oboch kamošov a že tiež mu dávala ruku na prsia. Keď som im v aute hovoril že o nich sa ženy zaaujímajú a o mňa nie, tak ten kamoš č.2 dodal že jeho ženy po zoznámení volajú na kávu, ďalšia ho volala na wellnes, ďalšia na výlet... Somnou si len zatancujú, pokecajú, ale ďalej nič neriešia. Ešte dávnejšie s iným kamošom sme boli na diskotéke tak že sme šli on, ja a jeho frajerka, s tým že tam bude jeho kamoška. Ja som sa zase tešil že budeme taká 4ka že 2 ženy 2 muži, on s frajerkou a ja zbalím tú jeho kamošku. Ale tá kamoška aj napriek tomu že kamoš tam bol s frajerkou ho volala na byt, a ja som pre ňu bol len taký niekto kto prišiel s jej kamošom, že proste nijako špeci sa o mňa nezaujímala. Pritom kamoš ju odmietol že je zadaný. Ten istý kamoš mi ešte dávnejšie prebral babu tak, že ja som ju riešil, ona mala priatela ale nežili dobre, uvažovala o rozchode. Ja som s ňou mesiac behal, spoznával sa, ona tak stále váhala že možno sa s ním rozíde ale ešte nevie... Išli sme spolu von ja, ona, ten kamoš. Oni sa videli prvýkrát v ten deň, a už večer na diskotéke, aj v aute domov už hrkútali, ešte v tú noc sa aj vyspala s ním, ráno mu už vypisovala že ho chce vidieť, či by nezašli na kávu a tak. Keď kamoš jej pripomenul že nech si najprv porieši toho priatela, tak v jeho prípade sa s ním okamžite rozišla. Ďalší kamoš ešte pred tým dávnejšie mi rovno 2x prebral babu. Obe prípady kopírovali ten predošlý že ja som sa zoznámil, ja som mesiac-dva dvoril, a keď baba spoznala kamoša tak sa do neho hneď zalúbila a bolo. Chápete že iní muži OK idú po nich ženy, lahko ich získajú, alebo ich aj odmietnu, a ja čo by som chcel, snažím sa, a ajtak ich nezaujímam. Akože pokecajú, zabavia sa, ale niesom pre ne ten, s kým sa chcú vidieť aj nabudúce, niesom ten s kým radi vymenia kontakt, s kým by zašli na kávu. Akože keď som tam OK pokecajú, posrandujú, ale inák som im lahostajný, že proste furt ich zaujímajú moji kamaráti.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
unbeholfen
autor
22. okt 2025

Začal som sledovať futbalové zápasy. Nejako sa rozptýliť od toho všetkého. Najradšej by som vypol túžbu po láske keby sa to dalo a nevšímal si ženy.

unbeholfen
autor
22. okt 2025
@lenkasarka

@simona_racz z akého dôvodu mi píšeš po cigánsky? Nerozumiem ani slovo.

@lenkasarka čo ti napísala? Preložím ti.
Kamav tut čaje 😙 načumide.

lenkasarka
22. okt 2025
@lenkasarka

@unbeholfen vlastne ty si mi písal cigánsky.
@unbeholfen nie nepotrebujem to prekladať. Vlastne má to ani nezaujíma. Človek by čakal,že budeš písať po slovenský,ale píš ako chceš.
@simona_racz prepáč,označila som ťa nechtiac.

sova7
23. okt 2025
@karolinakr
Odpoveď bola zmazaná

@karolinakr lieky vraj berie takže k psychiatrovi chodí len to by chcelo aj iné terapie. Akurát včera som na FB našla chalaniska s podobným príbehom ako tento. Lenže on sa hrabe rodičov odstrihol úplne chodí na rôzne terapie a aj keď ma tých porúch veľa tak je ženatý ale on aj podľa toho ako sa vyjadruje a premýšľa tak ten sa nezasekol a maka na sebe. A tiež doma žiadnu podporu nemal a otec ho bil. Tiež berie lieky. Myslím že psychiater nestačí. A takyto človek musí aj sám sa hrabať nájsť si iné terapie pomoc a niečo so sebou robiť. Nie každý to dá a dokáže ale aj to by si s pomocou terapie mal uznať a udržovať aspoň čo je. A tiež áno každý túži po láske takýto ľudia obzvlášť len keď so sebou nerobia nič pre prípadného partnera je to ťažké s niekým takým fungovať vzťahy sú aj pre zdravých náročné. On hlúpy nie je len zanedbany a zaseknutý ale partner nemôže úplne suplovať terapeuta a dopĺňať mu lásku čo nedostal ako dieťa a ktorá mu chýba. To je robota na dlhý čas a začas s ňou musí on. Ale jemu chýba aj nadhľad a uznať si že druhý to za neho neurobí a žena jeho problémy nevyrieši robiť tajtrlika kamarátom a chodiť po zábavách je ľahké ale jeho osobnosť to nepohne tak aby s ním niekto žiť chcel. Stále je v tom že sa len porovnava a za všetko môže okolie. Ale zmeniť môže iba seba a nie hundranim na ľudí

karolinakr
23. okt 2025
@sova7

@karolinakr lieky vraj berie takže k psychiatrovi chodí len to by chcelo aj iné terapie. Akurát včera som na FB našla chalaniska s podobným príbehom ako tento. Lenže on sa hrabe rodičov odstrihol úplne chodí na rôzne terapie a aj keď ma tých porúch veľa tak je ženatý ale on aj podľa toho ako sa vyjadruje a premýšľa tak ten sa nezasekol a maka na sebe. A tiež doma žiadnu podporu nemal a otec ho bil. Tiež berie lieky. Myslím že psychiater nestačí. A takyto človek musí aj sám sa hrabať nájsť si iné terapie pomoc a niečo so sebou robiť. Nie každý to dá a dokáže ale aj to by si s pomocou terapie mal uznať a udržovať aspoň čo je. A tiež áno každý túži po láske takýto ľudia obzvlášť len keď so sebou nerobia nič pre prípadného partnera je to ťažké s niekým takým fungovať vzťahy sú aj pre zdravých náročné. On hlúpy nie je len zanedbany a zaseknutý ale partner nemôže úplne suplovať terapeuta a dopĺňať mu lásku čo nedostal ako dieťa a ktorá mu chýba. To je robota na dlhý čas a začas s ňou musí on. Ale jemu chýba aj nadhľad a uznať si že druhý to za neho neurobí a žena jeho problémy nevyrieši robiť tajtrlika kamarátom a chodiť po zábavách je ľahké ale jeho osobnosť to nepohne tak aby s ním niekto žiť chcel. Stále je v tom že sa len porovnava a za všetko môže okolie. Ale zmeniť môže iba seba a nie hundranim na ľudí

@sova7 súhlasím

simona_racz
23. okt 2025
@lenkasarka

@lenkasarka ja tebe? Nepomýlila si sa? No už si ma predbehla. @unbeholfen radšej nech nikto nepíše maďarsky s rómsky lebo vás admini zase povyhadzuje. Chýba vám to?

lenkasarka
23. okt 2025
@simona_racz

@lenkasarka ja tebe? Nepomýlila si sa? No už si ma predbehla. @unbeholfen radšej nech nikto nepíše maďarsky s rómsky lebo vás admini zase povyhadzuje. Chýba vám to?

@simona_racz pomýlila. Nižšie to píšem a ospravedlňujem sa zároveň.

unbeholfen
autor
23. okt 2025
@sova7

@sova7 tak dokáže nasrať keď to druhým ide ako po masle, že zadaní kamaráti čo by to ani nepotrebovali, si chodia loviť ženy, a ženy o nich majú záujem aj napriek tomu že sa im aj priznajú že doma majú partnerky a sú na pánskej jazde. Alebo hento že kamošova kamoška dobre vedela že je na diskotéke aj s prietelkou a ona ho volala na byt. Ja čo som mezadaný, nikoho nepodvádzam, a nezaujímam ich. Kamoš sa bavil s kamoškou a ja som bol s jeho naštvanou frajerkou. Ktorá ma ani len z trucu nechcela aby sa mu pomstila. Tento istý kamoš mi prebral babu ktorej som ja pracne dvoril, dali sa dokopy, a keď sa rozišiel s hentou tak mi povedal že teray ju už môžeš pomilovať. On tak jednoducho to berie lebo po ňom ženy idú, a neuvedomuje si že mi svoju bývalú nemôže odovzdať ako nejakú nepotrebnú vec že "na tu máš" lebo tá jeho bývalá na mňa z vysoka kašle.

unbeholfen
autor
23. okt 2025
@lenkasarka

@lenkasarka ale čaje, však pekne som som ti vyprával mou. Som sa ťa pýtal prečo si taká, prečo mi to robíš, u nás aj gadžovia hovoria takto, tak som to bral ako samozrejmosť. V druhej správe som ti lichotil. Na ženy nenadávam. Hentá na ktorú som dal cigánsku kliatbu si to zaslúžila. Zlomila mi srdce, spôsobila mi bolesť, dukhal mo ílo jaaaj miro ílo rapálo, srdce mi krvácalo, ja som ju lúbil.

simona_racz
23. okt 2025
@lenkasarka

@lenkasarka v poriadku, aj som ti písala že si ma predbela. Už keď som to odoslala som videla nižššie.

A unbeholfenovci, nech aj s kamarátmi rozmýšlajú prečo ich admini vyhadzujú z každej stránky. Fórum nieje dedinská krčma. Baby, nič si z toho nerobte, niekde v “šenku” na “dzedzine” zapli wifinu v krčme a tak tu vyvádzajú. Admini ich raz dva upracú. Peace.

anonym_abd7c1
23. okt 2025
@unbeholfen

@sova7 tak dokáže nasrať keď to druhým ide ako po masle, že zadaní kamaráti čo by to ani nepotrebovali, si chodia loviť ženy, a ženy o nich majú záujem aj napriek tomu že sa im aj priznajú že doma majú partnerky a sú na pánskej jazde. Alebo hento že kamošova kamoška dobre vedela že je na diskotéke aj s prietelkou a ona ho volala na byt. Ja čo som mezadaný, nikoho nepodvádzam, a nezaujímam ich. Kamoš sa bavil s kamoškou a ja som bol s jeho naštvanou frajerkou. Ktorá ma ani len z trucu nechcela aby sa mu pomstila. Tento istý kamoš mi prebral babu ktorej som ja pracne dvoril, dali sa dokopy, a keď sa rozišiel s hentou tak mi povedal že teray ju už môžeš pomilovať. On tak jednoducho to berie lebo po ňom ženy idú, a neuvedomuje si že mi svoju bývalú nemôže odovzdať ako nejakú nepotrebnú vec že "na tu máš" lebo tá jeho bývalá na mňa z vysoka kašle.

@unbeholfen Nikto ti nikoho neprebral.Nechcela ťa.Škoda že sa niekde v v
dennom centre nevenuješ niečomu zmysluplnému ,kde by si sa kamarátil s takými ako ty. Namiesto toho z teba kadejaké spitinky a socky robia degeša,bieleho koňa a si im akutát na smiech.

simona_racz
23. okt 2025
@anonym_abd7c1

@unbeholfen Nikto ti nikoho neprebral.Nechcela ťa.Škoda že sa niekde v v
dennom centre nevenuješ niečomu zmysluplnému ,kde by si sa kamarátil s takými ako ty. Namiesto toho z teba kadejaké spitinky a socky robia degeša,bieleho koňa a si im akutát na smiech.

@anonym_abd7c1 aj mňa to napadlo, či sú to vôbec kamaráti. Podľa mňa celá jeho banda sú nejaké nudiace sa socky, ktoré sa niekde v krčme na stanici pripojili na wifinu zadarmo, a hrajú “čávov” nebojte sa dlho tu nebudú. Minú sa sociálne dávky a potom budú ticho.

unbeholfen
autor
23. okt 2025

Skúšam ešte takú stratégiu, že vo vojnách umiera veľa mužov, a ostáva vela volných žien. Skúšal som ukrajinky, aj som im hovoril po ukrajnsky nejaké frázy, ale nechceli ma. Podla mňa to neni o tom že by sa muži nesnažili o ženy, ale že ženy si vyberajú a niektorým nedajú vôbec nikdy šancu. Tí čo nedostanú nikdy šancu, čo majú robiť? Pozerať sa? Romantický som bol, vyerazal som z kartónu srdiečko a napísal naň azbukou jej meno. Len sa usmiala, ale nechela ma ajtak. Ja mám ten problém problém že ma prehliadajú, nezaujímam ich, nerátajú somnou automaticky ako keby.

anonym_abd7c1
23. okt 2025
@unbeholfen

Skúšam ešte takú stratégiu, že vo vojnách umiera veľa mužov, a ostáva vela volných žien. Skúšal som ukrajinky, aj som im hovoril po ukrajnsky nejaké frázy, ale nechceli ma. Podla mňa to neni o tom že by sa muži nesnažili o ženy, ale že ženy si vyberajú a niektorým nedajú vôbec nikdy šancu. Tí čo nedostanú nikdy šancu, čo majú robiť? Pozerať sa? Romantický som bol, vyerazal som z kartónu srdiečko a napísal naň azbukou jej meno. Len sa usmiala, ale nechela ma ajtak. Ja mám ten problém problém že ma prehliadajú, nezaujímam ich, nerátajú somnou automaticky ako keby.

@unbeholfen Lebo ako pripečený ideš to svoje a nedáš si poradiť.Žiadna zdravá ťa NIKDY nebude chciet.

sova7
23. okt 2025
@anonym_abd7c1

@unbeholfen Lebo ako pripečený ideš to svoje a nedáš si poradiť.Žiadna zdravá ťa NIKDY nebude chciet.

@anonym_abd7c1 ja mam stále silnejšie pocit že toto si niekto fakt robí srandu že sa tu nejaký zabava alebo ma mentálne 10 r a rodina by ho mala už fakt riešiť som ho nahlásila

unbeholfen
autor
23. okt 2025

Takže ámen. Koniec. Zhodli sme sa na tom, že som pre ženy persona non grata. Takže idem pracovať na sebe, aby som dokázal lásku ignorovať. Pokračovanie v tejto téme:

https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ako-zit-bez-lasky-a-ignorovat-city/

Tu už nieje čo ďalej povedať. Nech mi devla pomáha.

anonym_abd7c1
23. okt 2025
@unbeholfen

Takže ámen. Koniec. Zhodli sme sa na tom, že som pre ženy persona non grata. Takže idem pracovať na sebe, aby som dokázal lásku ignorovať. Pokračovanie v tejto téme:

@unbeholfen Nevieš si v tej hlave uvedomiť, aké ženy by si mohol zbaliť-osadníčky,mentálne retardované osoby a pod.Potom by si nemusel zabúdať na lásku.Každý si ju zaslúži -aj ty,ale hĺadáš tam,kde ju nikdy nenájdeš.Maj sa krásne.

karolinakr
23. okt 2025
@unbeholfen

@unbeholfen prispevok bol odstraneny, lebo porušoval normy komunity, to znači čo? kolko si tam mal komentov?

unbeholfen
autor
23. okt 2025

Vymazali mi diskusiu o tom ako mám zabudnúť na lásku. Vraj mám pokračovať v pôvodnej téme. Ale to už nieje o tom že ma ženy prehliadajú, ale o tom že, vy ženy ste mi potvrdili že mňa nikdy nebudete chcieť, tak aby som sa netrápil, tak sa chcem naučiť igborovať ženy. Ak mi nejaká bude sympatická, tak tak si dám radšej sladkosť.

unbeholfen
autor
23. okt 2025
@karolinakr

@unbeholfen prispevok bol odstraneny, lebo porušoval normy komunity, to znači čo? kolko si tam mal komentov?

@karolinakr že admini si zase na mňa zasadli. Kde je demokracia a sloboda slova? Nebol ani jeden koment. Čakal ma tam odkaz od adminov, píšem o tom vyššie.

anonym_abd7c1
23. okt 2025
@unbeholfen

Vymazali mi diskusiu o tom ako mám zabudnúť na lásku. Vraj mám pokračovať v pôvodnej téme. Ale to už nieje o tom že ma ženy prehliadajú, ale o tom že, vy ženy ste mi potvrdili že mňa nikdy nebudete chcieť, tak aby som sa netrápil, tak sa chcem naučiť igborovať ženy. Ak mi nejaká bude sympatická, tak tak si dám radšej sladkosť.

@unbeholfen To by si sa čudoval, koľké by ťa chceli. Je to iba tvoj problém, že nelovíš v správnych vodách. Čo máš proti postihnutým ženám? Veď sám si postihnutý.

bielasovicka
Autor odpoveď zmazal
bielasovicka
23. okt 2025
@unbeholfen

@unbeholfen a co sa čudujes? Ja som ti tam napísala ako prvá, že prečo toto robíš, načo zakladás každý deň novú tému 🤦🏻‍♀️

unbeholfen
autor
23. okt 2025
@anonym_abd7c1

@unbeholfen To by si sa čudoval, koľké by ťa chceli. Je to iba tvoj problém, že nelovíš v správnych vodách. Čo máš proti postihnutým ženám? Veď sám si postihnutý.

@anonym_abd7c1 čítali ste niekto odomňa že mám niečo proti postihnutým ženám, alebo ženám sockárkam? Veď sa s nimi kamarátim, aj so sockárkou a aj medzi postuhnutými sa mi jedna páčila.

unbeholfen
autor
23. okt 2025
@bielasovicka

@unbeholfen a co sa čudujes? Ja som ti tam napísala ako prvá, že prečo toto robíš, načo zakladás každý deň novú tému 🤦🏻‍♀️

@bielasovicka každý deň nie. Táto téma je o tom že ma ženy prehliadajú. Tá druhá téma mala byť o tom že sa chcem odnaučiť lúbiť. To je už iná kategória.

unbeholfen
autor
23. okt 2025
@sova7

@anonym_abd7c1 ja mam stále silnejšie pocit že toto si niekto fakt robí srandu že sa tu nejaký zabava alebo ma mentálne 10 r a rodina by ho mala už fakt riešiť som ho nahlásila

@sova7 už som niekolkokrát povedal že som reálny človek. Mám aj fotku a dal som aj link na svoj youtube kanál. Jak mám ešte dokázať že niesom falošný profil?

anonym_abd7c1
23. okt 2025
@unbeholfen

@anonym_abd7c1 čítali ste niekto odomňa že mám niečo proti postihnutým ženám, alebo ženám sockárkam? Veď sa s nimi kamarátim, aj so sockárkou a aj medzi postuhnutými sa mi jedna páčila.

@unbeholfen tie, čo si spomenul , tak ťa odradilo, že vždy boli okolo aj nejakí muži. Mohli to byť bratia, bratranci, kamaráti. Keby aj nie, čo ti bráni sa s nimi skamarátiť-to sú ľudia, čo majú aj 10 súrodencov podaktorí, mohli by ťa s nejakou príbuznou zoznámiť. Stále tu točíš, ako na bál a taneč. zábavu dačo poriešiť ideš s kamarátmi. Tam sú tie postihnuté dievčatá, vyberačky kontajnerov a socky? Tie budú v denných stacinároch, na ulici , pod mostom a pod. Nie na báloch. Princeznička na bále, potratila korále.

karolinakr
23. okt 2025
@unbeholfen

@sova7 už som niekolkokrát povedal že som reálny človek. Mám aj fotku a dal som aj link na svoj youtube kanál. Jak mám ešte dokázať že niesom falošný profil?

@unbeholfen odnaučit ĺúbit sa nedá..čim viac tužiš po laske, tym väčšia je tvoja potreba nenaplnena, tym viac ťa to bude žrať..
..tato diskusia by ti nič nedala..ani hladnemu
neprikažeš, .aby prestal byt hladný..

unbeholfen
autor
23. okt 2025
@karolinakr

@unbeholfen odnaučit ĺúbit sa nedá..čim viac tužiš po laske, tym väčšia je tvoja potreba nenaplnena, tym viac ťa to bude žrať..
..tato diskusia by ti nič nedala..ani hladnemu
neprikažeš, .aby prestal byt hladný..

@karolinakr a toto je to, že čo s tým...