icon

Prečo majú atraktívni muži nenápadné partnerky?

8. júl 2025

Vsimli ste si ze niektori velmi povabni muzi charizmaticki a pritazlivi ku ktorym by ste si predstavili krasku co sa o seba stara , vyfintena , upravena proste rovnake meritko ako muz kočka ako hrom tak vam predstavi pravy opak ? Poznam 2 takych fakt fesakov na pohlad uzas a manzelky ako cez kopirak… jednoducho neohrabane , absolutne ziadne kadernictvo , uprava nejaka , kozmetika, nechty atd proste starostlivost taka ta zenska navyse jedba zem neznama - satnik detto len teplaky a tricka a pritom by si mohli dovolit chodit fakt dychberuce… schvalne hladaju take typy takyto chlapi alebo ich pritahuju šede myšy ?

Strana
z2
alenka58
9. júl 2025
@tramtada31

Tiež poznam takýchto v okoli a oni sami svojim ženám hovoria, aby sa nemalovali, pritom keby sa upravili, boli by pekne. Čo som si ja všimla, aj vydedukovala z rozhovorov, že takýto krasoni sú zvyknutí na to, že po nich pekne ženy idu, a tak nechcu, aby ich ženy boli vyzývavé a isli po nich iní muži. Veľa z nich sú dokonca chladné, netykavky, ale im to vyhovuje, lebo cítia bezpečie, že taká žena ich nepodvedie. Aj mne manzel povedal na kolegu, že sa čuduje, že má taku asexualnu partnerku, ale keby sa namalovala, je pekna, postavu má dokonalú, ale ten kolega je stastim bez seba, že kvôli jeho žiarlivosti sa iný chlap na ňu nepozrie…

@tramtada31 niektorým mužom sa doslova hnusia večne namaľované ženy s makeupom, môj kolega je krásny muž ale presne tieto typy žien vôbec neakceptuje, má rád ženy ktoré sú čistučké, voňajú ale bez makeupu a výrazného líčenia

anjelicek26
9. júl 2025

Kazdy muz ma iny vkus a hlada ine kvality, ty proste nevidis to, co vidia oni...

stvura
9. júl 2025

@anonym_autor a co, zavidis? Tri roky som chodila s modelom - som obycajna zena, predtym obycajne dievca. Nic vynimocne po vyzorovej stranke. A vies preco si ma vybral? Som zabavna, rozumna, spolocenska. Staci. Nie kazdy krasny chlap tuzi po bezduchej kraske. Paradoxne som ho nechala ja 🙂

madeincssr
9. júl 2025
@stvura

@anonym_autor a co, zavidis? Tri roky som chodila s modelom - som obycajna zena, predtym obycajne dievca. Nic vynimocne po vyzorovej stranke. A vies preco si ma vybral? Som zabavna, rozumna, spolocenska. Staci. Nie kazdy krasny chlap tuzi po bezduchej kraske. Paradoxne som ho nechala ja 🙂

@stvura ano, krasneho cloveka ("modelku/modela") si casto idealizujeme.

stvura
9. júl 2025
@madeincssr

@stvura ano, krasneho cloveka ("modelku/modela") si casto idealizujeme.

@madeincssr presne, je dolezite aby to "kliklo" medzi dvoma a hotovo. Je mi luto ludi co premyslaju podobne ako autorka, lebo tym padom sa nema rada ani ona sama a vonkajsiu krasu kladie na piedestal. To co vidi moze byt krasne divadielko. Moj dedko s babkou boli nadherny par - kazdy to vravel. Navonok dokonalost, vnutri zloba, bitky, podozrievavost. Naco je to dobre?

eva8
9. júl 2025

@anonym_autor
Hovori sa, ze muz je vizitkou zeny.
Poznam pripad: Zena sa o vsetko starala, muz kvitol a tyranizoval ju. Po rozvode muz upadol a zena zacala opatovne kvitnut. Na vsetko doplatili deti - najprv deti vyrastali v strese, nezili, len prezivali, potom sa muz cez ne mstil byvalej manzelke.

Zena je vizitkou muza a opacne. Az na vynimky.

marryliese
9. júl 2025
@anonym_autor

@enmery toto je najdolezitejsie 🙂

takuto temu som zalozila preto , lebo obaja tie zeny aj pekne podvadzaju… preto ma zaujima , preco si nenajdu presne ten opak ktory vyhladavaju spoza chrbaty.. to ze su tie baby ich manzelky dobre zeny a mile to o tom niet pochyb.

@anonym_autor podvádzanie nie je o tom, ako žena vyzerá ale že chlap je bezcharakterný. S výzorom to absolútne nič nemá. Chlapi podvádzajú aj krásavice. A tak ako podvádzanie aj hľadanie partnera je o povahe a charaktere. Ja som si roky prišla neatraktívna a napriek tomu mi muž povie, že som najkrajšia zo všetkých. A nie, nerobí to aby mi mazal med okolo huby ani ma nepodvádza. Treba sa dívať na povahu, krása je strašne subjektívna.

sense
9. júl 2025

Pretože vonkajšia krása nie je všetko a za ďalšie pre každého je krásne a príťažlive niečo ine

sense
9. júl 2025

A píšeš že ich podvádzajú, ... Podvádzali by aj peknú alebo si myslíš že príťažlivé ženy muži neodvádzajú?

vanilkovazmrzka
9. júl 2025
@anonym_autor

@vanilkovazmrzka zavidim ? Ani z dalekeho daleka… skor mi to je luto

@anonym_autor luto ti je ze tie zeny maju peknych muzov? No dobre teda 🙂 pdporucam zamerat sa na svoj vztah a jeho fungovanie

romiada
9. júl 2025
@anonym_autor

takuto temu som zalozila preto , lebo obaja tie zeny aj pekne podvadzaju… preto ma zaujima , preco si nenajdu presne ten opak ktory vyhladavaju spoza chrbaty.. to ze su tie baby ich manzelky dobre zeny a mile to o tom niet pochyb.

@anonym_autor presne ako Ti vraví @miadi . Princ krasoň sa stará o seba, manželka oňho a na ňu už neostáva čas. Aj tak to môže byť. Ak má chlap svoje sebavedomie len na zovňajšku ,tak mu ho každá ktorá ho obdivuje parádne dokrmuje. A hrdá manželka akého ma krásavica sa postará sťaby mamička doma. Prečoby nepodvadzal ked ma všetko splnene? A manželka sa zbadá sa až potom keď sa ten jej krásavec rozpadne (staroba, choroba). Alebo nie 😖

mmoni89
9. júl 2025

@anonym_autor môj muž napríklad nemá rád nalakovane nechty,vyslovene ho desia červené nechty ,make-up tiež nemá.rad..Co mal aj predo mnou priateľku bola prirodzene veľmi pekná ale vôbec sa nemalovala.A to môjho chlapa teda nejedna nahanala. Nie každý hľadá ženu z katalógu, na niekoho to pôsobí skôr opačne

nevenka
9. júl 2025

Co znamena "nestara sa o seba"? 🤔

nevenka
9. júl 2025

Preco si to o podvadzani nenapisala hned do uvodneho prispevku, teraz tu mas kopu divnych prispevkov a otazok,...

mirokub
Odpoveď bola odstránená
victory1
9. júl 2025
@deti95060810

možno sa sklamal... môj sused bol fešák. Oženil sa. Jeho manželka bola ozaj ako z katalógu - vysoká štíhla blondína, ozaj krásna kočka ... len chyba bola že mu za ňou chodilo pol mesta... rozviedli sa pomerne rýchlo.
po niekoľkých rokoch si našiel druhú manželku - nízku , rozkysnutú... už sú spolu roky.

@deti95060810 urcite je to aj o tom,ze na vyzorovo menej atraktivnu zenu nemusi ziarlit..ma pokoj,pohodu doma.
Poznam viac parov,co sa rozisli a nasli si niekoho "obycajneho"...

victory1
9. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub moj muz tvrdi,ze vsetky tie baby okolo 20-ky vyzeraju rovnako,akoby mali jedneho kadernika a jedneho plastickeho chirurga🙈

mirokub
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
9. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub 😀

slovakboy
9. júl 2025

@anonym_autor muži majú radi atraktívne a pekné ženy rovnako ako aj ženy takých mužov. Ale na vzťah je treba viac ako krásu. Treba mať ružové okuliare. Možno tí atraktívni muži sa sami takí necítia. Raz robili taký pokus. Dali študentom na čelo čísla. Videli všetkých čísla len to svoje nie. Mali za úlohu si nájsť najvyššie číslo. Okamžite sa všetci zhŕkli pri tom najvyššom čísle. Študent s týmto číslom si uvedomil že ma na čele najvyššie číslo a vybral si druhé najvyššie číslo. Týmto systémom sa všetci spárovali. A nakoniec si aj tie dve najnižšie čísla uvedomili že sa majú radi. Aké je tu ponaučenie? Pri výbere partnera sa neriadime len tým aký je atraktívny ten koho chceme ale aj tým aké si myslíme, že máme číslo. Keď si myslím, že na lepšiu nemám tak mi stačí aj táto. Je to veľmi zjednodušený pohľad. Pre niektorého muža nie je Krasa a atraktivitu až taká veľká hodnota ako sú iné kvality dotyčnej. Je milá, ústretová, miluje ho, je múdra atd atd. Pripomína mu mamu. Poznám chlapca ktorého mama je dovolím si tvrdiť nie najkrajšia. Nepôsobí jemne žensky, ale skôr je taká hrubá silná do voza. Jeho otec fešák on tiež. Neviem ako to urobil ale našiel si kópiu svojej mamy. Mohutná Fibingerová. Ty takého stretneš na ulici a nechápeš kde nechal oči. On v nej vidí svoju mamu ktorú miloval ako dieťa teraz sa mu ľahšie zamilovala podobná jej verzia len mladšia. Další príklad: mal som veľmi dobrého kamaráta. Vojensky pilot fešák vysoký, aby ho vzali museli urobiť výnimku lebo piloti museli byt malí kvôli nejakému starému Migu, ktorý by vysokému pri katapultácii odsekol hlavu. Dievčatá na ňom šli oči nechať. Moja manželka z neho bola hotová, keď zaujímavo rozprával a usmial sa. Ešte na škole si našiel moletné dievča. Nikto to nechápal. Vzal si ju nakoniec. Raz priniesol na stretnutie so mnou nejaké rodinné fotky a mal tam fotky svojej už manželky. Zaspatá neupravená v pyžame. Rozplýval sa nad ňou. Tak ju miloval. Ja som nechápal. Videl som v nej tiež niečo pekné ale ona rozhodne nebola atraktívna kočka. Jej kamarátky sa jej neustále vypytovali, ako k nemu prišla. Spomínam si na môjho učiteľa slovenčiny. Raz spolužiak sa hádal so spolužiačkou aj ona ho neznášala. A povedal: “nehádajte sa, lebo zajtra sa možno budete šialene milovať a nik to nebude chápať ako vy dvaja ste sa dali dokopy. Neporadí s vami nik tak sa budete milovať” nie je to doslovný citat ale obsah bol takýto to si dobre pamätám.

janulicek45
9. júl 2025

@anonym_autor ja zase poznám 3 chlapov čo sú denne v posilňovni majú krásne vyrysované svaly na bruchu tehličky krásny upravený ucesany vyvonany oholený a majú za manželky bezdetní sú ešte gule qle že to totálne nadváha kde je prosím zdravý rozum .?

anonym_5b480a
9. júl 2025

Lebo mať atraktívneho partnera je veľmi náročné. Navyše muži si veľmi potrpia na tom, aby boli obdivovaný a vlastne sa zamilujú do toho, ako k ním tie ich tie ženy vzhliadajú.
Tiež dobre vedia, že krásna žena nebude robiť toľko ústupkov a nebude im tak oddane slúžiť a to by ich ego neprežilo nebyť hýčkaný, lebo už sú zvyknutí.
Krásna žena by ich zatienila a oni by mohli stratiť svoju pozíciu princa Krasoňa.

victory1
9. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ano,vsetky rovnake mihalnice nalepene ako potrvis,umele gulate prsia,umele nechty,licne kosti a rozpustene rovne vlasy bez ofiny...aspon 4 "zmysluplne" farebne tetovania...
Je smutny,ze kde sa stratila ta prijemna rozmanitost sveta...

anonym_5b480a
Autor odpoveď zmazal
mnamko
10. júl 2025

@anonym_autor a preto majú také ako si opísala,lebo su normálne,čo ty niesi keďže takto opisujes a dehonestuješ obyčajne šikovné žienky.Oni potrebujú manzelky nie prívesky

anonym_5b480a
10. júl 2025
@mnamko

@anonym_autor a preto majú také ako si opísala,lebo su normálne,čo ty niesi keďže takto opisujes a dehonestuješ obyčajne šikovné žienky.Oni potrebujú manzelky nie prívesky

@mnamko veľkou väčšinou je to hnusná vypočítavosť, extrémna žiarlivosť, alebo oboje naraz. Ak muž vstúpi do partnerstva so ženou, ktorá je o niekoľko tried menej atraktívna a preto ju následne podvádza, potom ide len o vychcana, ktorý si takto zabezpečil lacného nenáročného, domáceho oslíka a svoje potreby si plní mimo “vzťahu”. Sú mu úplne ukradnuté nejaké “pocity” svojej partnerky, ktorú má za inventár.

alenka58
10. júl 2025
@anonym_5b480a

@mnamko veľkou väčšinou je to hnusná vypočítavosť, extrémna žiarlivosť, alebo oboje naraz. Ak muž vstúpi do partnerstva so ženou, ktorá je o niekoľko tried menej atraktívna a preto ju následne podvádza, potom ide len o vychcana, ktorý si takto zabezpečil lacného nenáročného, domáceho oslíka a svoje potreby si plní mimo “vzťahu”. Sú mu úplne ukradnuté nejaké “pocity” svojej partnerky, ktorú má za inventár.

@anonym_5b480a tak toto pravda nie je, že nie je aktraktívna neznamená že nemá iné kvality, sused má menej atraktívnu ženu ale je veľmi múdra nesmierne si ju váži a ľúbi ju to vidieť, on je síce krásny ale na ňu nemá čo sa týka múdrosti a presadzovania sa v zamestnaní je ona špička a takýchto je viacero a mimochodom veľa mužov má krásne ženy a podvádzajú ich

rorino
11. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak toto si mája napísať hneď na začiatku.Je veľa uhlov pohľadu,jeden z nich môže byť ten,že atraktívna žena by mu bola tiež neverná😂.(Netvrdím to ja,ale možno si to myslí on,podľa seba,súdi iných)

lb1984
11. júl 2025

@anonym_autor možno sa zmenili casom. Neviem. Já si myslím že mám dost atraktivneho partnera a momentálne teda dobrých 8 rokov vyzeram asi tak že preboha 😆 - tepláky, trička, kadernicka co to je, moja malá vyfintena spolu s ním a ja akoby som au pair robila 😁 ale pred 19 rokmi by to tak nevyzeralo. Tým chcem len napisat že nikdy nevies ake tie ženy sú v skutočnosti , co si spolu prezili atd.

Strana
z2