Prečo manžel bez vysvetlenia zmizne na celý deň?
Ahojte..
Som už zúfalá...bola som vydatá...mala som manžela ktorému bol alkohol a kamaráti prednejsi. Nevedela som si predstaviť odísť...mala som pocit ze to nedokážem...kým neprišiel on... rozviedla som sa. Môj terajší manzel ma tendenciu sa stratiť.proste 2 týždne je fajn, a zrazu zmizne.dnes napríklad sme boli po obchodoch.naobedovali sme sa spolu...potom povedal ze ved keď ja idem variť on ide umyť auto.odvtedy ho nieje.a viem ze sa mi ozve až zajtra. Zostal mu v aute môj ruksak aj s kľúčmi od bytu . Zajtra idem do prace.nedviha, nečíta sms ani iné správy.nieje to prvý raz.ale prvý raz ma nechal v stichu . Vie ze zajtra idem do prace a predsa má nechal bez kľúčov a to aj od auta. Musela som volať svokrovcom- ktorý sú naj na svete, nech mi dajú náhradný kľúč.samozrejme otázky prečo a co sa deje.som hotova...neviem co ďalej.argumentuje ze sú chlapi co chodia po krcmach.on len potrebuje byť sám. Možno by som aj chápala.ale dnes má nechal úplne v stichu ...
Ja by som to tipla na pervitin. Z toho, čo píšeš.
2 roky si nevie nájsť prácu? A to v akej galaxii žije kde si mladý chlap nedokáže nájsť prácu? 2 ROKY! A ty si si ho aj napriek tomu zobrala? No mám dosť. Jediný kto tu potrebuje psychológa budeš ty. A hlavne odporúčam antikoncepciu. Až mi je zle z predstavy ako žiješ. 😳
Ako si sa mohla vydat za tak nespolahliveho a divneho chlapa a dopustit,aby s takymto clovekom vyrastali tvoje deti?
@marca12 Su proste take zeny. Keby im dali do radu 9 normalnych chlapov a 1 luzra, vyberu su neomylne toho luzra. Mali sme taku susedu. Ona pekna, vzdelana, a vzdy si dotiahla nejakeho alkaca/smazku/suknickara/etc., ze az hroza. Nuz...asi to inak nevedia.
Ako veľmi musí byť žena zaľúbená aby zo sebou nechala dorábať toto???
Za prvé v živote by som si nezavesil na krk človeka čo nieje schopný si nájsť 2 roky robotu.
Za druhé nie,nieje to úžasný partner..ten by nedovolil aby si sa trapila...
Tieto zufale zenske.Jedno manzelstvo zle, žiadne ponaucenie a nemaju problem sa opäť vrhnut do dalsieho s vadnym muzom.Este si s nim dieta urob, nech mas od oboch muzov.V prvom rade vyhladaj terapeuta preco si vyberas vadne typy.Luto mi je tvojich deti, ake vzory budu mat , su prave v tom najcitlivejsom obdobi.Nebolo by vam lepsie samym ako taketo stresy zazivat? Mozno ma psychiatricku. diagnozu -hranicnu poruchu osobnosti,drogy, milenka.Vsetky tri dovody su velmi zle a treba od neho odist, lebo vas znici
@ahhola viem..stále ho príliš milujem. Povedala som mu ze keď mi začne byť jedno kde je, s kým a co robí, vtedy to bude začiatok konca...
@ellie2412 ty si vyberas manzelov podla velkosti penisu alebo co? Dva roky nezamestnaneho fetaka si zobrat za muza, to ani neviem pomenovat. Normalna zena by s takym ani na kavu nesla…
Ale tak ked inak je taky super, tak co tu fnukas? Ved sa vrati a zas budes spokojna, stastna, potom zas zmizne a takto dokolecka dokola… nechapem, ze sa nad tym vobec vzrusujes. Ale aspon mas ponaucenie - osobne veci vzdy drz v ruke, nech nemusis zhanat nahradne kluce…
@beronsche presne
@ellie2412 a inak keby moje deti povazovali nezamestnaneho fetaka co sa nechava zivit od matky a manzelky za “cool chlapika”, tak si trieskam hlavu o stenu, ze som nezvladla vychovat deti. Alebo by si takyto skvost chcela aj pre dceru, pripadne by ta potesilo, keby si synovi nemusela piect bublaninu, lebo uz ma uvareny pernik??? A samozrejme ho budes dotovat aj o 25 r neskor??
@katka2602 sme spolu manželia 3 mesiace.robil to aj predtým. Skôr sa mi zdá ze sú to stavy depresie.je nezamestnaný už 2 roky. Nevie co zo životom. Viem ze tam boli aj Drogy v minulosti.skor mam pocit ze ho dobieha ta minulosť. Ale samozrejme napadlo mi i toto. Avšak vždy z toho vyjdem za blázna. V čase keď je dobre je úžasným partnerom....a potom to príde a nieje ho aj dva dni. Ja sa snažím ho chápať a neťahat do toho rodinu.avsak dnes som musela žiadať svokra o náhradné kľúče od bytu.
@ellie2412 predtým si mala alkoholika teraz narkomana. Nešiel si niekam slahnuť? Inak milujem ten argument. Je to chlap čo si hocikedy zmizne prípadne nejaká ina podivnost ale tolerujem to lebo nechodí do krčmy. Toto nie je úžasný partner. To je ďalší čudák do zbierky.
Keď sme sa zoznámili prácu mal.potom o ňu prišiel.snazil sa ju nájsť až doteraz. Má maminu ktorá mu finančne pomáha. Deti niesu stále s nami.mame s ex stiedavu, keďže po rozvode sa dal ako tak dokopy. Keď nemáme deti žijeme v jeho byte. Keď deti máme presúvame sa.deti myslím ,deti,, Na prahu dospelosti.
@ellie2412 fu, bez testu ba drogy by som sa snim ani nebavila, toto zavana pruserom, pokiaľ dokáže zmiznúť a je mu fuk ci sa doma trápis tak fakt tipujem ze lieta v drogách...
Má 40, je narkoman, nezamestnaný, živíš ho ty a matka. Zmizne bez slova, možno droguje, preťahuje ďalšiu narkomanku, hrá automaty. Ty si dospelá, pracujúca žena, matka. Fakt chceš skončiť s nejakou chorobou? Narkoman, možno sexujuci s inou narkomankou...treba ti k životu napriklad HIV? Fakt je toto tvoj chybajuci diel? S jednym si sa rozviedla a toto si si zavesila na krk? Fakt toto potrebuješ?
...no hlavne,že mobil neostal s ostatnými vecami v rupsaku a mohla si sa zaregistrovať na koňa a oznámiť do sveta.ako ideš z blata do kaluže ...??.. deti s Tebou nebývajú, že by Ti odomkli, keď si musela volať svokrovcov??
Mňa by zaujímalo nad čím asi tak potrebuje hlboko premýšľať 2 dni.. nebude to asi nad vedeckým objavom ani nad zložitým prípadom v práci alebo nad skladbou, na ktorej pracuje.
Bože dievča, alkoholika si sa zbavila a vhupla m inému s dohodou minulosťou. Chcieť byť sám je niečo iné, ako toto, čo on predvádza. To fakt nič lepšie neexistuje?Mala si byť sama a liečiť sa po chorobe vzťahu s alkoholikom, lebo to väčšinou skončí ďalším chorým vzťahom.
...no hlavne,že mobil neostal s ostatnými vecami v rupsaku a mohla si sa zaregistrovať na koňa a oznámiť do sveta.ako ideš z blata do kaluže ...??.. deti s Tebou nebývajú, že by Ti odomkli, keď si musela volať svokrovcov??
@miskakyska o detoch predsa pise, a na kona sa da registrovat aj bez mobilu v ruKsaku.
Momentálne je na Slovensku dostatok práce, ak nežijete niekde v hladovej doline, alebo hlboko v lese, tak neexistuje aby si dva roky nevedel nájsť prácu. Proste sa mu pracovať nechce. Vie, že ty ho uzivis, tak načo by sa snažil?
Dokonca si je vedomý aj toho, že keď od teba na par dni odíde, potom úplne stačí ti porozprávať aká si úžasná a ako je rád, že ťa ma, a zase bude mať na mesiac vystarane.
Vy nemáte nijako hlboký vzťah, ani nie ste osudovi, on len veľmi dobre vie, čo ti ma narozpravat, aby si tomu verila a nikdy ho neopustila.
Pekne ta manipuluje a ty si to necháš.. zobud sa čím skôr, nemáte úžasný vzťah, on ta len využíva
Každí potrebuje byť občas sám....ale znamená to, že si ide vyvetrať hlavu do prírody alebo sa zavrie do dielne, izby a tam si v kľude premýšľa, číta, pozerá, spí,
majstruje, no hocičo.
On je nezamestnany 2 roky, čiže keď si v práci je predsa sám, cize tej samoty ma až až, takže na toto sa nemôže vyhovárat. Daj mu starý mobil alebo hodinky s GPS do auta niekde a sleduj, kam chodí. Anormálne by som prišla za ním v tom čase, je to môj manžel...ak chcel byť sám, nemal sa ženiť a mohol si brazdit ulice od rána do večera. Dúfam že aj benzín mu platí mamicka
@katka2602 sme spolu manželia 3 mesiace.robil to aj predtým. Skôr sa mi zdá ze sú to stavy depresie.je nezamestnaný už 2 roky. Nevie co zo životom. Viem ze tam boli aj Drogy v minulosti.skor mam pocit ze ho dobieha ta minulosť. Ale samozrejme napadlo mi i toto. Avšak vždy z toho vyjdem za blázna. V čase keď je dobre je úžasným partnerom....a potom to príde a nieje ho aj dva dni. Ja sa snažím ho chápať a neťahat do toho rodinu.avsak dnes som musela žiadať svokra o náhradné kľúče od bytu.
@ellie2412 A to ti je načo, takýto exemplár. Jedného debila sa zbaviš a druhého si dotiahneš do života. Z dažďa, pod odkvap. Kedy, sa už ženy, začnete mať aspoň trochu radi a vážiť si samé seba. Veď, čo je nejakou nutnosťou byť silou mocou vo vzťahu?
@ellie2412 živíš feťáka, ale tak keď ho miluješ a je tvoj dielik tak tu neplač.
Ako čítam Tvoje komenty, ty si ťažko závislá na toxickom vzťahu. Vieš, že týrané ženy presne takto obhajujú svojho tyrana?Že inak je úžasný?Ale ty to nevidíš, aké je to choré, lebo roky žiješ len s takýmito mužským troskami a ešte si to zamieňaš s láskou. Ach dievča. RIP tvoj úplne premárnený život🤕
@ellie2412 tak zena, s tymto clovekom si zivot nebuduj. Ma ta absolutne v pazi. A je jedno, co robi ked tam je, ale toto normalny partner nespravi.
Aby to zaznelo, tak:
Normalny clovek povie: idem si po svojich veciach, necakaj ma na veceru, pridem neskoro/zajtra/o tyzden. Zavolam/ozvem sa vtedy a vtedy; alebo nebudem ti moct zavolat, ale napisem, ked dorazim/ked skonci akcia/ zajtra rano.
Cokolvek menej je psychicke tyranie partnera a clovek ktoremu to nedochadza je psychopat.
Už len to že ho tvoje deti vnímajú ako cool.....to znamená, ze je človek co si žije z jedného dňa na druhý, nič nerieši, nič ho netrápi .....taký rastaman, život pohoda, klidek, tabacek. Ak toto ma byt vzorom pre tvoje deti, tak to potom pan boh zaplať.
Osobne si myslím, že ho matka finančne podporuje aj preto, že sa bojí, že ho kopnes do zadku, lebo nerobí a je bez peňazí. A musel sa by vrátiť k nej, takto je rada, ze ho ma z krku a trápis sa s nim ty. Začni si vážiť seba a bud radšej sama, ako toto...nesnaž sa zachrániť svet, keď sama potrebuješ pomoc ❤️
@miskakyska o detoch predsa pise, a na kona sa da registrovat aj bez mobilu v ruKsaku.
@mirage
...len taký detail..boli samé doma, keď mali vo zvyku po nociach vývažať "kam " ich nos zavedie" a len tak "hladieť"do blba" hodiny?..🤷 neverím, že toto píše zrelá žena, ktorá už má dospelé deti
Možno by bola zaujímavá jeho reakcia po návrate, keď sa mu nehodíš okolo krku s úľavou, že sa vrátil domov živý, ale keď mu nahnevaná šplechneš do tváre, že toto urobil poslednýkrát, inak dávaš okamžite návrh na rozvod.
Iba že by si sa bála byť sama a radšej budeš s takým, ako so žiadnym. Tvoj život je v tvojich rukách, je to tvoja voľba. Iste, každý z nás robí chyby. Dôležité je vedieť si ich priznať a snažiť sa ich viac neopakovať.. rozhoduj sa rozumne..
@ellie2412 autorka, môžeš ho pred celým svetom a hlavne pred sebou ospravedlňovať, ako chceš, nič nezmeníš na skutočnosti, že toto je vadný kus, odpad. Tie chvíľky, kedy je k tebe milý, sú nepodstatné, jeho podstata tkvie v tom, že je lenivý, nezodpovedný flákač a ignorant. Ak ti v tých "milých" chvíľkach prinesie napr. darček, nevadí ti, že ho kúpil za tvoje alebo mamine peniaze? Si ochotná prepáčiť, že ti odíde s tvojimi vecami a kľúčmi a je mu jedno, či spíš na schodoch? Keď už si ty hlúpa, zamilovaná a čojaviemčoešte, zamysli sa nad tým, či tohoto - vraj hĺbavého!!! - idiota chceš prezentovať ako vzor svojim deťom (takýto magor môže pre puberťákov ľahko byť cool). A ešte k tomu drogy - keď píšeš, že ich bio-otec sa akosi spamätal, nebolo by deťom lepšie s ním?
@martinkatinka mala som pocit ze je mojou spriaznenú dušou.chybajucim dielikom. Chcel somnou tráviť čas, zdieľať svoju dušu...ťažko sa to chápe nezaintersovanemu.
@ellie2412
Ahoj, no ja som uz videla a zazila vselico,ale toto som este nevidela ..
Mne sa rozum zastavil a to sa mi uz dlho dlho nestalo.
Povedz,ze si si to vymyslela, prosim.

@martinkatinka mala som pocit ze je mojou spriaznenú dušou.chybajucim dielikom. Chcel somnou tráviť čas, zdieľať svoju dušu...ťažko sa to chápe nezaintersovanemu.
@ellie2412
Ste 3 mesiace manželia a 2 roky je on bez práce. To ti nevadilo pred vstupom do manželstva? Z čoho žil?