icon

Prečo mi muž povedal, že som zbytočná?

16. feb 2024

Čo by ste na to povedali ? Akoze načo sa hráme na rodinu? Keď som pre neho zbytočná?

Strana
z2
bekind
16. feb 2024

A teba to prekvapilo, lebo doteraz ste mali ideálny vzťah a vľúdnu komunikáciu?

andrea_82
16. feb 2024

Baby, vy ste vsetci hned odsudili chlapa a pritom od autorky nevieme nic blizsie. Co ak on cely den maka na stavbe a ona prave prisla od kadernicky a este mu nakazala upratovat? 🤷‍♀️

h2
16. feb 2024

@andrea_82 To si vážne myslíš? Autorka napísala "dnes musel upratovať". Mne z toho vychádza, že dnes výnimočne musel, inokedy nemusí a ani neupratuje. A neodsúdili sme ho, poradili sme autorke, čo má urobiť. Mňa by doma nebolo do nedele večera. Alebo dovtedy, kým by ma s ospravedlnením nezavolal späť.

andrea_82
16. feb 2024

@h2 len je zaujimave, ze povedala svoju verziu a viac nereaguje. Mozno muz musi upratovat dnes, aj vcera, aj predvcerom...
Nezastavam sa ho, ale nevieme o tom vobec nic, aby sme tu pisali, aky je to sviniar.

h2
16. feb 2024

@andrea_82 Možno nereaguje, lebo cestuje na ten wellness. 😃

barborachors
16. feb 2024

Ze mu dakujem za úprimnosť, ako dobre, ze ta usetril od ďalších iks zbytočnych rokov s ním. Je to super človek, váž si to.

sinusoida
17. feb 2024

@h2 alebo možno nereaguje, lebo má problémy, možno sa práve teraz od neho odsťahovala, keďže je zbytočná a pod.

luccija
17. feb 2024

Veď nech zaplatí upratovačku🙂
Inak toto je krásny príklad toho, že keď chlap niečo musí čo nechce srší potom siru a uráža.Ja by som mu zakontrovala ja som veľmi zlá🙂)hneď by som vypichla jeho nedostatky viem, že to nie je super príklad, ale aký požičaj, taký vrat.

nicoletta98
17. feb 2024

@andrea_82 a koľko žien maká od rána do poobedia, potom idú po deti do škôlky, školy po práci, prídu domov a môžu variť, pratať a prať? aj keby celý deň makal na stavbe, tak ho 5 minút vysávania a umytia riadu nezabije

belaaaaaaaaa
17. feb 2024

Ahoj. Veľakrát ľudia povedia aj slová, ktoré nemusia myslieť doslova. Možno v tomto prípade je on totálny chudák. Nechápem, že s takými mužmi niekto môže žiť. Lebo pri konverzácií alebo hádke sa povie kadečo.Len ty musíš vedieť a cítiť v akom kontexte to bolo vyrieknuté. Či stojí alebo nestojí sa nad tým vôbec pozastavovať. Hlavne zbytočné emócie. To je potom rozhovor o ničom.

neviditelnypes
18. feb 2024

Pripomenulo mi to úryvok šibnutého filmu "Everything Everywhere All at Once", po návrate z jedného z alternatívnych vesmírov ona hovorí:

Viděla jsem svůj život... ale bez tebe.
Kéž bys ho mohl vidět.
Bylo to nádherné.

🙂

madielilly
18. feb 2024

Ako on brble ze ma upratovat?Tak by som ho poslala v momente do ...Ma prilozit rovnu ruku k dielu a ne aby si ty bola otrokom domacnosti.By som sa postavila a povedala mu,ze bude rovnako upratovat ako ty.A ak nie,prestanes to robit a pitom uvidi ten bordel.U mna to tak fungovalo.Moj muz ma chory chrbat a nevie sa zohnut.Aj by mi pomohol,ale vysavat a umyvat pod nabytkom a umyt WC a kupelku nevie kedze sa nevie zohnut.Tak som mu povedala ze to robit nemusi,ale za to bude umyvat riad a upratovat linku.Raz sa na to vykaslal,hadali sme sa o tom kto viac upratuje a v com by mi mohol pomoct.Tak som zatala zuby a na truc som riad neumyla par dni....Nemal z coho jest,brblal,ze je bordel.Tak som kupila plastovy riad,lebo sak ten netreba umyvat.Potom si to vrlmi rychlo rozmyslel a umyva.Staci ho nejak iba vytrestat

bekind
18. feb 2024

@madielilly tak mňa už teda vôbec neprekvapuje, že sme ako spoločnosť tak hlboko klesli, keď toto má byť ukážka toho ako sa k sebe správajú dospelí ľudia, ktorí sa ľúbia. A ešte si na seba hrdá🤦‍♀️ prosím autorka, z tohto si neber príklad.

hikem
22. feb 2024

prid ku mne..mne treba zenu..nie upratovacku...upraceme aj spolu ....

Strana
z2