Prečo mi muž povedal, že som zbytočná?
Čo by ste na to povedali ? Akoze načo sa hráme na rodinu? Keď som pre neho zbytočná?
By som sa spytala, ci to znamena, ze si zela moju nepritomnost?
@crazy_cat_lady dnes musel upratovať, tak mi povedal že som mu úplne zbytočná,aj moja prítomnosť v našom dome je zbytočná
Co si si zobrala, to mas. Asi si mu robila doteraz upratovacku zdarma.
A doteraz kto upratoval?
Povedz ze oki, tak odchadzas 😊
Isla by som "o dum dal", ked som mu zbytocna. Nerada stracam cas s niekym, kto za to nestoji.
Takže si pre neho len upratovačka. Skvelé. Tento exemplár by som prenechala inej a nasla si muža ktorý by si ma vážil ako ženu, nie ako spotrebič.
Bože , aký sú niektorí chlapi sprostí 😊
Oki, cauko☺️ a uz by ma nebolo
@autorka takze doteraz si robila vsetky prace iba ty? tak ked si mu zbytocna, tak ho kopni do riti 🙂 boze zeny, kde na takychto chlapov chodite..
Jezis takychto (uz to musim napisat) pičusov neznasam. Chudak dospely chlap musel upratat. Tym padom si svoju detinsku zlost vybil na tebe a nazval ta zbytocnou. Ved naco ma zenu ked musi upratovat on. No co ti povedat... Zariad si silne argumenty. S takymito treba jednat tvrdo a vecne. Niesi jeho sluzka.
Tak to je snáď jasné, nemiluje ťa, takže ak ste zobrali treba riešiť rozvod a papa zbytočne nestracat cas
To.je cele vytrhnuté z kontextu....ťažko dačo k tomu napísať
Kvoli upratovaniu toto povedať?? urazilo by ma to, dosť.
veľmi ( takmer isto) by som zvažovala rozchod, pokiaľ by v tomto správaní pokračoval…
ale veď okej,ideme ďalej - ja randím rada, aj vyzvy a zmeny mi nerobia problem.
No pozri, je piatok podvečer, tak keď si taká zbytočná, zbaľ si veci a bez toho, že by si mu čokoľvek oznámila, choď na celý víkend niekam preč. Kamkoľvek. A keď mu nebudeš chýbať, tak už vieš, čo máš robiť.
Pan muz je manzel, alebo nahodny priatel? Co ta pri ñom drzi?
Takze ta ma len na upratovanie, pranie, varenie a zehlenie??? Ty mu tu istu vetu povedz po sexe.
Bože ja by som to hneď vyuzila ...kamoske na kávu, na nechty a dať si vlasy spraviť. Večer nejaké vínko v bare ...fajnovucky piatocek by mi urobil 🥳🥳🥳🥳
Prečo by mala ísť ona? Nech sa pán manžel zbalí a ide kde chce. Autorka, opýtala by som sa ho čo ho tu drží.
Na to sa odpoveda, ked sa vratim z kozmetiky, tak to bude kvitnut cistotou. A hajde von , neprekazaj mu v robote 😂
Ako dlho trvá táto jeho nálada? bolo to len raz že ti niečo také povedal alebo sa to stalo už viac krát? ako si na to reagovala ?
Nech sa teda vrati k materi, ty zbytocne decko nepotrebujes.
Však odíď na dva dni k mame nechaj mu deti a všetko nápis mu čo ma splniť urobiť a vermi zbytočná už nikdy nebudes
No taky wellnesik by som si spravila na tvojom mieste. Načo by si bola doma, keď si zbytočná? Ale teraz vážne. Ak sa takto správa bežne a má ťa len za spotrebič a matrac, zbytočný je v tvojom živote on
Sviniar

a z akeho dovodu/pri akej prilezitosti ti toto povedal?