icon

Prečo mi píše, keď už má novú partnerku?

bibibee
19. nov 2023

Ahojte, rozišli sme sa po troch rokoch. Najskôr mi písal že potrebuje čas sa z toho dostať a aby sme neboli v kontakte. Tak teda som mu nepísala a za dva týždne mi napísal že ako sa mám že mu na mne záleží a podobne. Tak som nereagovala. A potom mi napísal zase že má novú priateľku. Ona ma dve deti a nastahoval sa k nej. A že sa mi chce ospravedlniť za to ako sa ku mne choval. Lebo mal nehodu tak neviem či ho osvietilo a že ho mrzí ako sa choval. Nerozumiem prečo mi to píše že má inú a že ho to všetko mrzí? A že je do nej zamilovaný? Ako načo mi píše? Ja už som medzi časom bola na tom dobre s rozchodom a týmto mi zase ublížil. Mam 32 a som sama len tak medzi rečou. Ďakujem za odpovede.

Strana
z3
katkami123
20. nov 2023

@bibibee chce ťa trápiť a chce vidieť ako sa kvôli nemu trápiš. Buď rada, že si sa s takým rozišla. Keby ťa nechcel trápiť, tak ti nevypisuje tieto zbytočnosti zo svojho života, na ktoré si sa ani nepýtala. V podstate ťa deptá, na jednej strane sa ospravedlní a na druhej ťa už poníži ako miluje druhu, bývajú spolu,… no debil. Asi potrebuje, aby si za ním doliezala alebo čo. Daj si čas, zosumarizujme si v hlave ciele, ktoré chceš dosiahnuť a na neho sa vyprdni. Si ešte mladá, máš život pred sebou, aj ty si nájdeš poriadneho, ktorý si ťa bude vážiť a bude ťa podporovať.

katkami123
20. nov 2023

Práve som všetko dočítala, tak on má tvoje auto, ktoré si ty dostala darom od otca a ešte aj kľúče od chaty, kde si môže nosit trtkať ženské? Ty si normalna? 😳 Tak toto som ešte nevidela, väčšinou zeny využívajú chlapov, vy to máte naopak. Čiže vypočítavý zlatokop? Už len, že je to dar od otčima, by som to takému chudakovi nenechala. Takze vdaka tvojej sprostosti si všetky jeho nové pichačky myslia, že má auto, aj chatu. Lebo isto sa im neprizná, že to je všetko exkine. On tam iné veci na tej chate robil a určite to nebolo plakanie za tebou. To je už aký level manipulácie, aby som kľúče od celého svojho imania niekomu len tak rozrozdavala. No ty Kks. To je level tých správ ciernych princov z Afriky, ktorý sú pred smrťou a idu náhodne rozdávať svoje miliónové majetky niekomu z Facebooku zo Slovenska písané lamavou slovenčinou cez google translator. Alebo tie tetušky, ktoré posielajú tisícky € americkým vojakom a stačí im falošný profil na FB a je to láska ako hrom.

mk1111111111
21. nov 2023

Sprosto Ta vyuziva a Ty mu to este aj zeries. A k tomu Ta ma v zalohe. Pekne sa pelesi s druhou a ak by to nevyslo, tak sup k Tebe, ved sa zaujimal. Si nevyrovnama s rozchodom, hoci si to nechces priznat a on sa z Teba akurat tak dobre smeje, ako sa vezie na Tvojom aute,na Tvoju chatu, aj s tou novou a jej detmi. No, zobud sa uz, uz je 8.35h rano, sny skonccili

bibibee
autor
22. nov 2023

@nenne27 nechávam mu ho preto lebo ma to nejako netrápi že ho má a u mňa by iba chátralo. tak nech si jazdí.

bibibee
autor
22. nov 2023

@moonlight1210 áno nereagovala som lebo vraj potreboval čas tak ho mal, tak teda prečo on to spravil že napísal, no dobre teda napísal a bola som odmeraná a neskôr keď niečo tak začal byť až nepríjemný a vtedy som si povedala že ho bloknem lebo to sa hrá iba emocionálne na niečo. A hlavne aby som žiarlila a podobné veci ako nechápem. Ale bola som milá do poslednej chvíle musím povedať. Ale keď pohár pretečie aj mne tak aj ja viem byť nepríjemná to je pravda.

bibibee
autor
22. nov 2023

@katkami123 Ale čo mladá:D mám 32 pre pána ja už som tiež chcela mať normálne rodinu všetko, aj keď teraz premýšľam že asi to môj sen ani nie je. Keďže mi doktori povedali že deti by som mohla mať len do 28. Tak asi tá rodina nie je moja cesta. Možno mám iný údel len ho musím nájsť, ale to je iná téma. Len ja viem že toto nikdy s ním nebola cesta starala som sa o neho ako o malé dieťa a bála sa niečo povedať aby nevyvolal hádku. To bolo komplikované. Ja už nejako neverím na norálneho chlapa ale tak nechám sa prekvapiť.

bibibee
autor
22. nov 2023

@katkami123 Ale to tak nie je, zase už som si uvedomila že som bola už moc dobrá na neho, lebo mi písal ako mu je zle ako vyvracia aj čaj a schudol 20 kíl tak mi to prišlo ľúto tak som mu to ponúkla nech si oddýchne. Ale ja to beriem tak že aj on mi v živote pomohol a keď jemu je zle tak som mu dala tú možnosť. A nie to nie je ten level ako píšeš, ale sme sa rozišli v dobrom, ale potom ma začal bombardovať týmito správami o tom ako má inú a ako mu je zle a podobne tak preto.

bibibee
autor
22. nov 2023

@mk1111111111 Ale ja som mu kľúče nedala, iba som mu v dobrom ponúkla že ak je psychicky zle nech ide do hôr sa vyvetrať to je celé. Keďže sa mi sťažoval že schudol 20 kg a zvracia všetko tak mi došlo ľúto.

bibibee
autor
22. nov 2023

@januska12323 to tiež nie je riešenie zobrať kľúče a kde to auto bude? No auto už neriešte prosím.

januska12323
22. nov 2023

@bibibee bude kde ho necháš a nebude robiť pokuty.

katkami123
22. nov 2023

@bibibee
Tak ma kľúče od tvojej chaty či nemá?

betulinka1
22. nov 2023

@bibibee nie je v poriadku ten chlap. Tak to ber ako ospravedlnenie. Odpisala by som mu OK. Viac nereagovala uz na ziadnu dalsiu spravu. Ak by otravoval moc, blokla by som si ho. Neboj v 32 som nemala este chlapa a v 34 rodila prve dieta. Co ma prist pride.

bibibee
autor
22. nov 2023

@katkami123 nemá to nie

bibibee
autor
22. nov 2023

@betulinka1 ďakujem za povzbudenie. Hej som už kvázi stará ako mi okolie vraví ale ako ja sa tak necítim. Ale veď ja som ho blokla tri dni dozadu. Ako energetický upír co si chce niečo dokázať.

bibibee
autor
22. nov 2023

A inak bola som v pohode jedla som normálne fungovala a toto ma rozhodilo, takáto sprostosť. Uz nemam chuť na nič. Asi nemám motiváciu momentálne. No ako mam milenca ale dokonca ani s tým sa mi nechce stýkať. Ja neviem, asi potrebujem kľud od chlapov celkovo.

katkami123
22. nov 2023

@bibibee
A ako sa potom mal ísť vyplakať na tu chatu ak od nej nemá kľúče? Či to si mu už okrem darovaného auta chcela dať ešte aj kľúče od chaty? Aj si na ním realne videla, ze schudol tých 20kg presne ako tvrdil? Či si ho ani na živo nevidela? A akú hodnotu v € má teraz to auto?

katkami123
22. nov 2023

@bibibee
Nie si stará, máš iba 32 rokov. Okolie niekam pošli ak ti tvrdí, že si. A raz možno aj dieťa bude, aj zázraky sa dejú.

bibibee
autor
22. nov 2023

@katkami123 nie nevidela som ho, ako klamať môže samozrejme, ale neverím tomu .a ano cjvela som mu dať kľúče a môžete si p mne myslieť čo chcete. Ja som taka že pomôžem a tak to proste je.

bibibee
autor
22. nov 2023

@katkami123 hej môj krstný otec ma teraz zhadzuje ako som stara a nemam rodinu a deti a podobne.

katkami123
22. nov 2023

@bibibee
Takze vôbec nemusel schudnúť 20kg ako tvrdil, v podstate ani kilo. Mohli to byť len reči.

A aj on bol vždy taký ku tebe, ze ti tiež pomohol v núdzi a bol ti oporou? Nedavas iných ľudí a ich potreby až príliš na piedestál na ukor samej seba?

Tak sa s krsnym nebav, daj si od neho pauzu a nestretávam sa s ním a kľudne mu povedz, že ta už unavuje pocuvat jeho reči. Nech sa stara o seba.

bibibee
autor
23. nov 2023

@katkami123 Ale práveže vždy mi pomohol tak preto som sa tak zachovala. A myslím si že schudol no ale to je moja domienka. Ale zase viem čo veriť a čo nie. Ale naposledy teda už som ho blokla ako, už som si povedala že stačí. Najskôr som bola milá ale potom ako už ma hneval s tými rečami tak koniec. A už asi pár dní tomu je.

milkyg
25. nov 2023

@bibibee Zdá sa, že je to syndróm 'dobré dievča'. Niekedy sa tak správame, pretože máme v rodine nevyriešené problémy. Nevedome nasledujeme niektoré roly ostatných členov našej rodiny a napriek tomu, že sme "dospelí", stále žijeme ako emocionálne deti. Snažíme sa zachraňovať ľudí, bezpodmienečne pomáhať, pretože takto si dieťa myslí, že ziska bezpodmienečnu lasku. Ako skutoční dospelí by sme mali byť schopní byť tak trochu ako "zlu ovcu" a s láskou sa odpútať od týchto nevedomých vzorcov, ktoré máme v našom rodokmeni.

Nekritizujem, nesudim. Každý z nás má svoje vlastné nevyriešené vzorce.
Ale myslieť si, že "som dobra duša a takto budem vždy, ja takto proste som", su práve trampoty vlastného ega. Ak budete takto žiť aj naďalej, budete do svojho života priťahovať presný opak, manipulatívnych a zneužívajúcich ludia, s ktorými budete veľmi pravdepodobné hrať úlohu obete. Uvedomte si to prosím, a skúste si rozmýšľať, že prave byt taká dobra je možno hlavný dôvod vášho životného nešťastia. A skúste si to naďalej riešiť najpvr u seba.
Partner by mal byť partnerom, nie dieťaťom, o ktoré sa staráte ako matka. Ak takto ste mali vzťah, nebolo to práve zdravý vztah. O tie veci (auto a kľúče od chaty) sa nebudem vyjadrovať. Myslim si, že je to zhrnuté a spomenuté už od začiatku môjho príspevku.
Držim palce. Vaša dusa to určite zvládne 🙏Len si to najprv treba uvedomiť🌸♥️

majka99999
25. nov 2023

Na to, aby schudol 20 kg, to by snad musel vracat tyzden, nie? A to by bolo uz na nemocnicu. Chod si pre auto, moja zlata, a uzavri tuto kapitolu. Hlavne mu nic neponukaj, vyuzil tvoje auto isty cas, ste si kvit. Nemas mu chudacikovi aj prist navarit, ked je taky pochudnuty?🙄

katkami123
26. nov 2023

@majka99999
Tých 20 kg a ze zvracal aj čaj sú výmysly, úplné. Ja som toto mala počas tehotenstva, ze naozaj sla zo mna von aj voda, aj čaj a bola som v nemocnici na infuziach, kôli dehydratácii. Za normálnych okolnosti iba kvôli rozchodu a psychike taký človek nebude zvracať úplne všetko, veď je to do oči bijúce ako si vymýšľal, jedine, žeby bol bulimik a na silu si to zvracanie vyvolával, o čom pochybujem, keď sa má tak rad. Ja som mala obrovské hladiny hormónov, preto sla zo mna aj voda, ale to bolo spôsobené tehotenstvom, inak neexistuje aby sa len tak niekomu spustilo samé od seba zvracanie. A to mám ako diagnózu stanovenú fynekológom, ktorou trpí asi 1% tehotných žien, vysokým pôsobením hormónov na organizmus. Za normálnych okolnosti toho neexistuje, žeby človek v sebe nezdržal ani čaj, to majú bulimičky po niekoľkoročných násilných vyvolávaní zvracania, ze sa im spustí aj samé. Treba si o tom aj čosi poštudovat a nie tiež každému blbcovi každú blbosť uveriť a všetko brať ako nemenný pravdivý zákon, lebo mi chce hrať na city, tak už každú blbosť bez logiky uverím.

vorkola
5. mar 2024

@bibibee Prosim ta ,vsak sa uz zobud,a ked si taka dobra ,tak dakuj Bohu, ze ta od toho,manipulatora sam Pan Boh odtrhol,lebo ty by si sa doteraz od neho neodstrihla.Uz si mu az moc pomohla, kde vlastne mas svoje ego,?.Vsak on si ta drzi len v zaruke,keby bol stastny tak sa ti neozve,Auto si pekne zober, kup si jazdy ,obnov si vodicak a zacni jazdit.Jáj ja bych na tvojom mieste by som si ho davno vymazala z mojho zivota, vsak ked nedaj Boh by si snim chcela obnovit spoluzitie,tak cakaj po roku ,ze sa objavis v psychiatrickej liecebni, to nie je muz do rodiny .to je prefikany manipulator,ktory urcite po case rata s tebou, lebo si myslim ,ze tato terajsia pipka,to dlho s nim nevydrzi,zatialjej to vyhovuje ,pokym su deti male,teda, urcite tam ma ona z neho nejaku vyhodu,..1)tvoje auto, po 2)este ty taka dobra,az si( prepac za vyraz) sprosta,ides davat tvoju chatu na sex s inou,Si ty vobec normalna,?ja napr ,,chudacik ktory schudol 20 kg,a ty mu to zeres, by som si pekne zapytala za pobyt na chate,podla kurzu,lokality ,pozri si cenove ponuky v tej oblasti, a energie, voda +.A to ty vsetko ako zadara,?Vsak on ta ma na haku.Spamätaj sa a v tomto pripade nebudes mat hriech, ked sa uplne od neho odstrihnes,Vsak pises ze za vasho spoluzitia vyvolaval on hadky nepokoj.No ja by som ho nechcela ani keby bol jediny na svete,Nikdy ho uz nechci vsetky ta tu skutocne chranime radime ,ale potom nevyplavaj ,ked ho naspät zoberies , co si myslim s tym jeho pisanim ,on chce aby si akoze nanho nezabudla ,tak sa ti spritomnuje, aspon obcas.Uplne ,ale uplne a definitivne s nim skonci,Ani nevies, aku chorobu ti moze doniest,Mozno ze ani tato terajsia nie je jedina,.FUj mne sa uz zhnusil, hoci ho vevidim necitim,tak ber to aj ty tak vazne ,ako ti radime,

Strana
z3