Prečo mladších mužov priťahujú staršie ženy?
Ahojte!
Toto ma vždy zaujímalo. Za mojich mladých čias muži pokukovali po mladších a teraz každého vzrušuje staršia. Wtf? Čo sa um páči? Tie strie, vrásky, šediny a vyťahané prsia? Tiež nie som najmladšia. Preto ma to zaujíma.
možno tak mladých zajacov priťahujú zrelé milfky, keď si chcú zaskákať.
Tu je aktívna téma o 40-ročných ženách, ktoré už od 30-ky pomaly umierajú na starobu, všetko ich bolí, vlasy im vypadali, oči sa im pokazili, sú unavené, zničené:
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy-a-lieky-pre-dospelych/ako-sa-zmenil-vas-zdravotny-stav-po-styridsiatke/?page=3#post-90614130
Už vidím, ako aktívny chlap slintá po umierajúcej žene po 40-ke, ktorá už vykazuje známky menopauzy. Tak keď 40-50 ročné ženy sú už takto fyzicky zdevastované, ideálny vekový rozdiel je, aby mali mužov o 10 rokov starších, aby mohli spolu menopauzovať a andropauzovať a babkovatieť a dedkovatieť. Tá 50-ročná keď musí doma ležať od únavy, to môže poležať práve s tým 60-ročným partnerom, ktorý sa pomaly hotuje do dôchodku a majú to narovnako 😀😀😀
Ved uz sama logika a zdravy rozum ukazuju, ze zena je fyzicky pripravena rodit aj v 16, ale muz nie je schopny v 16tich zivit rodinu (urobit dieta zvladne, zvysok nie), tak to dospievanie a zrelost medzi zenami a muzmi musia byt posunute.
Teda v 40tke by som nemala problem a to prave s takymi zajacikmi.Jeden ma 26r,dalsi ten mi zase vravieva,ze som zena v zrelom veku,dalsi mi kazdy den pise aka som krasna a ine blbosti ale teda dobre sa zasmejem.A mohla by som pokracovat.Do prechodu sa nechystam,krize mam uplne v poriadku.Cakam,kedy budem cela sediva,zatial je to melir.Farbit si ich rozhodne nebudem,ved jednu dobu bolo dokonca moderna farba sedin,tak na co si znicit vlasy neustalym farbenim a chemiou hnusnou
Starnem s graciou.Po 5 detoch,nemam 100kil ale teda ani mi netreba cvicit.A nikto by mi nepovedal,ze mam 40tku a 5 deti.Rada tymto sokujem,ten pohlad ludi,kde by som ich zobrala.
Nuz mnohe zeny vsetko zajedaju hned na prvej materskej a potom tak dopadnu,kila sa lepia.
@anonym_autor oidipov komplex
@anonym_autor inak teraz niektoré 40 tničky vyzerajú lepšie ako 20 tničky
@anonym_4872a3 možno cez vyfiltrovane fotky ako Belohorcova.
Keď dá real foto ké vidno ze je to už stara puča.
@anonym_autor moja,mam 44 rokov,strie nemam,vrásky minimálne,šediny tiež nie,lebo si farbim vlasy a vytahane prsia nemam...takze?dovolím si tvrdiť,ze vyzerám lepšie ako mnohé mladšie ženy....u mna ale mladší nepochodi 😄
je to len rýchly sex. "stará " pani mu dá okrem toho aj najesť, nemá také nároky ako mladá, popr. sa frajerovi ešte ujde aj finančná odmena 😉
@anonym_a40390 no to urcite
@anonym_autor si proste pekná žena... pokukovali po tebe muži, keď si bola mladá, pokukujú po tebe aj keď si stará... vtedy ti samozrejme prišli viac čudné pohľady starších mužov... teraz ti prídu viac čudné pohľady mladších mužov... vyriešené. Ďalšiu tému prosím.
mám 40, muž 50, 1 dieťa a práve som v procese výmeny manžela za 30 ročného milenca 😀 zarábajú cca rovnako, sme úplní priemer, ani boháči, ani socky, výzorom som úplne obyčajná udržiavaná žena, proste normálna baba zo sídliska, úplne v pohode zapadnem do partie mladých, celkom sa na to teším, akurát na novorodenca a nevyspatie sa neteším 😂
No za mojich čias a to mam cca 40
Tak mladí pokukovali a aj obletovali staršie
Aj to málo nejaký nazov alebo skratku 😅 mama kt.by ..
Takže bolo to vždy a bude to vždy
Proste sú takí čo rovesníčky, čo mladšie, čo staršie
Úplne normálka
@anonym_4872a3 možno cez vyfiltrovane fotky ako Belohorcova.
Keď dá real foto ké vidno ze je to už stara puča.
@anonym_8b9aa0 ja som nepísala že všetky ale niektoré ozaj, záleží aj od životného štýlu a hovorím o bežných ženách nie celebritách
No dievčatá, ja mam o 14 rokov mladšieho partnera, žijeme spolu, mam 2 deti, stredná a vysoká škola. A veru nemám nič ovisnute, šedivé, vytahane.... Mam svoje bývanie, ale čuduj sa svetu, aj on má svoje..., dokonca aj vikendovy dom, kam stále chodíme. A ma aj úspešne podnikanie, zatiaľ čo ja chodím normálne do prace. A zaujímavé je, že ma už aj o ruku požiadal, s rodičmi si rozumieme navzájom... A na mladšie iba vždy povie, že okej, pozrieť a to je všetko, lebo ich svet je o fb, ig, prach, mihalniciach.. A hlavne, že sa s nimi nedá normálne rozprávať, riešiť život ako taký...
@anonym_a412c9 to bola mala ironia na reagovany prispevok, kde bolo vydi 🙂 Len vylepsene o dalsie y.
@anonym_b758a1 ten som nečítala,tak som ten vtip nepochopila 🤣🤷
mám 40, muž 50, 1 dieťa a práve som v procese výmeny manžela za 30 ročného milenca 😀 zarábajú cca rovnako, sme úplní priemer, ani boháči, ani socky, výzorom som úplne obyčajná udržiavaná žena, proste normálna baba zo sídliska, úplne v pohode zapadnem do partie mladých, celkom sa na to teším, akurát na novorodenca a nevyspatie sa neteším 😂
@anonym_f8362e kde máš toho novorodenca?
No dievčatá, ja mam o 14 rokov mladšieho partnera, žijeme spolu, mam 2 deti, stredná a vysoká škola. A veru nemám nič ovisnute, šedivé, vytahane.... Mam svoje bývanie, ale čuduj sa svetu, aj on má svoje..., dokonca aj vikendovy dom, kam stále chodíme. A ma aj úspešne podnikanie, zatiaľ čo ja chodím normálne do prace. A zaujímavé je, že ma už aj o ruku požiadal, s rodičmi si rozumieme navzájom... A na mladšie iba vždy povie, že okej, pozrieť a to je všetko, lebo ich svet je o fb, ig, prach, mihalniciach.. A hlavne, že sa s nimi nedá normálne rozprávať, riešiť život ako taký...
@anonym_c62b3d nie všetky mladé sú zas vymleté, ig, fb a mihalnice.
@minenkaa nie je vždy o vzhľade. Môže byt žena udržiavaná, ale známky starnutia sú tam.
@anonym_autor ja 39 a prisiel za mnou jeden novacik 28 ( asi mesiac bol u nas), ci mam frajera 😂😂 vravim frajera nemam, ale za to mam muza a dve deti .Bol v soku, ze vraj nevyzeram, ze mam deti.A to podotykam, ze teda na svoj vek podla mna urcite vyzeram, mozno len chcel polichotit. Nasiel si mladu frajerku a aj tak ma balil. Co ho pritahovalo netusim 🤷♀️
@januska12323 napr 35 ročný chce 45 ročnú
@anonym_autor Mladsie ho tlacili do dietata, pri 45 rocnej je v bezpeci. A mozno si len fandis a ide mu len o strechu nad hlavou, ak mas vlastny byt. :D
To, čo v tom komentári počujem, nie je ani tak otázka „čo sa mužom páči?“, ako skôr otázka: „Som ešte príťažlivá, keď už nespĺňam predstavu mladosti?“. Keď sa pozriete na ten zoznam, strie, vrásky, šediny, opisujete telo, ktoré už niečo odžilo, ako súbor chýb. Za vašou otázkou sa však skrýva oveľa hlbší vzorec, vnímanie vlastnej hodnoty a atraktivity výhradne cez optiku fyzickej dokonalosti a mladosti. Akoby ste si potrebovali najprv sama pred sebou dokázať, prečo by vás už vlastne nikto nemal chcieť. To, čo mnohých mužov na zrelších ženách priťahuje, nie sú samotné vrásky či fyzické zmeny, ale to, čo často prichádza spolu s nimi, vnútorná sloboda, opustenie potreby neustále niečo dokazovať, čitateľnosť a schopnosť byť sama sebou. Zatiaľ čo mladosť často ponúka vizuálnu dokonalosť spojenú s neistotou, zrelosť prináša pokoj a nefalšovanú prítomnosť. Ak sa pozeráte na ženy vyššieho veku len ako na zoznam estetických nedostatkov, pravdepodobne rovnaký, dosť prísny a nemilosrdný meter prikladáte aj k sebe samej. Skúste na chvíľu odložiť optiku zrkadla a pozrieť sa na to cez pocity. Keď sa nabudúce pristihnete pri hodnotení svojho tela, vedome vymeňte otázku „Ako vyzerám?“ za „Ako sa vo svojom tele cítim?“. Akú časť vašej vlastnej príťažlivosti a hodnoty ste prestali vnímať vo chvíli, keď ste uverili, že hlavným platidlom v vzťahoch je len hladká pokožka? Možno práve tam je podstatnejšia odpoveď než v tom, čo sa momentálne páči mužom.

To kde berieš takých chlapov?, pretože ja poznám len takých čo chcú mladšie a čo najlepšie vyzerajúce, poznám jediného chlapa čo má staršiu ženu, ináč všetci idú po mladších, osobne ja by som chlapa mladšieho ani o dva roky nechcela
@anonym_f0909c To nie je, ze muzi chcu a idu po mladsich ... Keby ich mladsie nechceli, tak si mozu akurat piskat.
Ale ze model o nieco starsi muz vyhovuje vacsine zien, aj muzov. No ci vyhovuje. Ked ma zena 18, tak da prednost starsiemu nez 18rocnemu. O 5-10 rokov starsi jej nevadi. Je zrelsi, rozumnejsi, ma uz aj financie.
Vela muzov si musi pockat, aby dosli do veku, ked su pre tie 18rocne zaujimavi, financne stabilni. A ked teda nejaky muz caka do 22-23r (je konecne po skole, uz pracuje,...), tak nebude si hladat starsiu zenu, aby to okno na vztah a sex bolo pre neho este kratsie. Preto ak si zeny od mladosti hladaju idealne o 5 rokov starsieho, tak sa toho nastavenia vacsina muzov uz drzi ... Samozrejme su vynimky, kazdemu vyhovuje nieco ine. Vacsina znamena 70%, nie 100%.
A zaujimave dnes je, ked si zena najskor vybera o 5-10 rokov mladsieho (zrelsi, prachatejsi) a potom chce naopak, o 5-10 rokov mladsieho (je mladsi, ale nema 18, ale o cosi viac, ale uz tie peniaze ma). Ale aj toto vyberanie ceresniciek na torte raz skonci ...