Prečo moja kolegyňa klame o svojom manželovi?
Mam jednu kolegynu a poznam aj jej muza. Viem, aky maju vztah, nakoľko sme boli nejedenkrat spolu na roznych chatách. Minule som na nu natrafila na jednom fore, kde som ju zacala sledovat. Ja tam mam len nick, nemam tam ziadne foto, takze podla mna isto nevie, ze som to ja. A zacalo mi automaticky ukazovať všetko co komentovala. A teda to mi boli veci. Ona je proste ten typ zeny, co doma vsetko organizuje. Proste muz v sukni. Ale v tychto diskusiach ma neustale potrebu hovoriť, ako to maju doma oni vyrovnane a ze muz aj ona su dominantní. Pritom to tak nie je. Kazdy kto ich dobre pozna vie, ze jej manzel je proste ten typ, ktoremu treba vybrat kazdy vecer co si ma obliect rano do prace. Nechapem preco tvrdi nieco, co nie je. Ja by som sa jej to asi aj spýtala, ze preco to robi? Ci chce samu seba oklamat, ze jej muz je proste ten alfa jedinec?
Tak ti poviem - na sociálnych sieťach klamú všetci. Každý si niečo prikrášli, v inom sa poľutuje, aby vyzeral pekne pred očami ostatných. Nestaraj sa do života druhých a keď ti to tak veľmi vadí, tak konfrontuj priamo dotyčnú, na čo je dobré o tom diskutovať s druhými?
@hankab bingo 🙂 presne tak to aj ja citim. Ale pravda uz nie je taka pekna a jasne, ze sa citia dotknuté, ked ich niekto odhalil ;D a ze tie ich prikraslenia niekto neberie vazne :D
@lindous stekat po sebe a rozprávať sa s neuctou, ale na inom fore sa tvarit, aki su oni dokonali s rýpať do inych zien a zosmiešňovať ich tam...pritom sama viem, ze nema take manzelstvo, ake tam prezentuje. Nechapem, ako tu mozete obhajovať ľudí, co klamu :D
@ruxandra threads na instagrame
To si robíš srandu? Prvýkrát si sa stretla s tým, že realita je iná, než pozlátko zo sociálnych sietí?
@michal_dr vsak to je v poriadku. Ja len nechápem, ze naco robit zo seba niekoho, kym nie som :D ked raz som ja ta dominantna a organizujem doma vsetko a muz skace na pokyny, nebudem hovoriť, ze to tak nie je. Kazdy vieme, ze je kopec dominantnych zien, tak preco sa za to hanbia? A silou mocou to budu popierat. Vsak ok, priznam si to, ano, doma som ja ten general
Ale zhadzovať ine zeny a pritom sama mat doma take nieco mi pride smiesne :D a ano, konfrontujem ju s tym, pretoze ja som vzdy autenticka
Neobhajujem to, ale ani mi to nepríde ako najhoršia vec na svete, je mi to vlastne jedno, iba hovorím, že pre ňu to môže byt pravda, či už jej to tak vyhovuje naozaj alebo si vytvorila ilúziu vo svojej hlave, že všetko je super, aby to prežila, lebo v skutočnosti je nešťastná, to už neviem… áno, je pokrytecké a určite je správne tam ponižovať iné ženy, ak to tak naozaj je… ale byt tebou, to úplne jednoducho vyriesim tým, že ju prestanem sledovať
*nie je správne
@h2 praveze nie, len u tejto dotycnej ma to dost prekvapilo :D
Ty to vidis inak- z ineho uhlu. Chlapi co su pod papucou casto taky pocit nemaju- lebo im to prirodzene- asi nemali spravny muzsky vzor- doma im rozkazovala mamke teraz zena. A ani hystericke stihacky sa tak nevidia. Staci si tu precitat niektore diskusie- ako nahrat sledivaciu aplikaciu do partnerovho mobilu bez jeho vedomia, ci ako ziskat pristupove hesla na FB ci IG- ale len zo "zvedavosti"🙈🙈. Alebo sa chce ukazat v lepsiom svetle- to asi kazdy- nik nechce ukazovat slabe miesta.
Toto ma pobavilo. Kvoli zivotu inych zakladat temu a este venovat energiu premyslanim o ich vztahu. Co ty vies ako to maju doma. Oni sa zrejme vnimaju inak a ty ich poznas len z par akcii. Ja tiez vyzeram milucka,dobrucka ani muche by som neublizila,ale doma som general a na najblizsich som prisna. Nesud,ked nic nevies
@marca12 a co ta na tom tak prekvapuje?:D mna prekvapuje to, ze idete presviedcat cloveka, co pozna oboch uz dlhe roky, ze ich vztah je iny :D s este ludia, co absolutne nevidia pozadie :D to ako keby ja som teba sla presviedcat o niecom o com nemam ani paru. To nie je clovek, ktorého som stretla v buse a idem ho sudit ;D to mi tu vaznr idete nahovoriť, ze absolutne nepoznám vloveka s ktorym pracujem 7,5 roka ?:D 8 .5 hodin v praci od pondelka do piatka tolke roky a kolegyna sa vlastne v praci hra na dominantnu, komunikuje
Aj s manzelom dominantné a rozkazovacne :D ale.potom si prepne gombik a zrazu doma je laskava jemna zienka. Vsak to su uplne nezmysly, ktore tu pisete. Ja poznam aj jej manžela a pozna dalsich x ludi a kazdy vieme,.ze.ten muz je proste tyo, kde ma.postavite, tam stojim. Ale na fore z neho robi alfa samca,.ktory ss o vsetko postara. Ked tyzden dozadu ho zdrbala.za.to aky je neschopny :D ale nie, vy ma.tu idete presviedcat, ze kazdy človek sa vlastne pretvaruje a doma je iny ;D ked raz jednam s niekym bez respektu v praci tak je asi divne,.ze akonahle otvorim dvere od domu, je vsetko inak. Ja som.tuto temu zalozila preto, lebo nechapem, preco niekto ma potrebu hejtovat zeny za to, akych maju doma.chlapov neschopných, ked ona sama ma doma to iste? Chápeš konecne tej pointe?
Čo teba prosim ta tak serie, dotýka sa ta to ?Ja nechápem ,že ľudia majú chuť a čas riešiť vzťah iného človeka ,tebe by sa páčilo keby si sa dozvedela ,že tvoj vzťah rieši tvoja kolegyňa
A co ta na tom stve? Tak sa hra na hrdinku. Skor je to na polutovanie taka osoba.
Hlavne by si sa na to mala opýtať jej. My jej nevidíme do hlavy, prečo to robí, prečo klame o svojom manželovi, prečo má takú potrebu 🤷♀️. Môžeme Ti tu všeličo popísať, naše názory, ale sú to iba naše subjektívne názory, ak nejaké máme. Takže určite si treba sadnúť s ňou a narovinu sa jej opýtať, čo Ťa zaujíma. Nie je pekné prepierať to na fóre s cudzími ľuďmi, ktorí Ti aj tak nedajú na túto otázku relevantnú odpoveď.
A teba trapi konkretne co?
ze ja som autenticka 😂😂😂
nuz asi najskor autenticka 🐄
Toto je moja záľuba, sledovať a porovnávať internetové a prezentované životy druhých ľudí a útržky z reality. 🙂 S kolegyňou už hráme hru, kedy aký kostlivec zo skrine vypadne ktorej ideálnej rodinke.
Každému prajem krásny život, nikomu neprajem nič zlé, len sledujem tento trend.
@mamina7070 a teba co ta irituje, ze ma musis nazyvat kravou?:D milujem, ked tu idu ludia mns obviňovať, ze co ku riesim a oni sami podudzuju mna. Trosku odveci, nie? Vam pride nemysliteľné, ze som zalozila tuto temu a nechápete tomu a to iste mozem napisat ja o vas, ze vo vas irituje na tom,.ze som tu tuto temu založila?:D vy mi tu idete pisat, ze preco mam potrebu tu o nej pisat a vy mste preco potrebu sa k danej teme vyjadrit?:D to mam teraz rozklikavat kazdu temu tu ns MK s pod kazdu pisat, ze preco to vlastnr riešiš?:D vsak ked ma to Nezaujíma, tak ju preskocim..ale ocividnr kazdu jednu z vas zaujala,.preto ste tu prisli. Tak nechapem.naco tie komentáre a co teba to trapi? :zd vsak to iste mozem ja napisat vam a co vas to trapi, aku temu tu ja zalozim
@nominativ presne, ale tu mna idu hejtovat, ze ako sa povazujem tu nieco napisat :D pritom tu nikoho nemenujem, iba sa zamyslam.
Mozno ze si riesi frustraciu, cez sebaklam na soc.sietach. Kazdy mame svoj sposob "terapie".....
No nič to .....maš v robote telenovelu naživo. Kolegyňa ani nevie ,že hra nejakú úlohu pred Tebou. Ak Ste realne kamošky, tak jej pomôž ak bude potrebovať a chcieť. Ak nie, tak jej nevyžiadané rady nedávaj na základe Tvojho "pozorovania". Každý si žije vo svojom Matrixe. Možno by si bola veľmi prekvapená ako Ťa vníma ona.
no a mozno si nejaku frustraciu z kolegyne riesi autorka tymto sposobom. pretoze inak by jej bola kolegyna jej online zivot aj jej realny zivot u prdele a riesila si ten svoj.
tiez nerozumiem co ju na tom tak irituje a ako sa to konkretne dotyka autorky. ibazeby s nou mala osobny problem a toto je sposob ako jej ublizit, pomstit sa alebo cokolvek ine.
a ano moze sa pretvarovat aj 7,5 roka v praci. aj ked je to 8,5 hodiny, je to stale len cast zivota cast dna.
naozaj stoji zivot cudzieho cloveka vo virtualnej realite za tvoj cas? tvoju energiu a venovanie tomu tvojich myslienok. neexistuju ine veci na ktore by si mohl mysliet? nieco prijemnejsie co by tvoj zivot obohatilo? toto ho naozaj neobohati ani neposunie inam.
tak ako ty nerozumies tomu preco ona klame tak ja napriklad nerozumiem naco plytvas svojim casom a venujes tomu svoju pozornost.
@rorino je to všeobecný príbeh - a aj poučný… všeobecný preto že nepoznáme ani autorku ani jej kolegyňu - a poučný preto, že nám ukazuje akí sú ľudia povrchní a kvôli pozornosti okolia sú ochotní klamať… a tu namiesto poučenia sa moralizuje… ako sa inak chcete naučiť, vlastným pozorovaním a skúsenosťami? ja rada prijímam aj skúsenosti iných…
@biba_18 lenze on je poucny na dve strany. druhy je ta ze na sieti nikdy nie si anonymny a vzdy sa najde niekto kto si da namahu a stotozni ta s realitou a potom to pouzije proti tebe. kazdy mina ma dve strany.
@pralinka25 a ty vlastne tiež plytváš svojim časom… vidíš, nakoniec nie si iná ako autorka, možno si len viac pozerka ako ona…
Autorka, no ja som zas taka, že keď prídem na takéto klamstvá, tak to dotyčnému poviem prečo to robí. Ja na tvojom mieste by som jej to povedala. Lebo ju poznáš, asi ste aj kamošky keď chodíte spolu na chatu, tak prečo nie? Ale už by som takej neverila.
@pralinka25 ani nie. ale ked si myslis ze je to fajn predstav si ju ako svoju kolegynu ktora riesi tvoj zivot za tvojim chrbtom. fakt zlaticko.

@autorka
...aký by bol svet krásny, keby... 😉
Je zaujimavé, že ludia nemajú dosť svojích starosti a riešia iných.
Ako sorry, je to ich vzťah, ich manželstvo a kedže su spolu, evidentne im to vyhovuje 😉Smutné je, že "kolegyňu" lustruješ na nejakom fóre, čo uplne iracionálne.
🤦♂️
😉🙄🤣
https://www.facebook.com/share/r/1H7jogqRvT/