Prečo moja kolegyňa klame o svojom manželovi?
Mam jednu kolegynu a poznam aj jej muza. Viem, aky maju vztah, nakoľko sme boli nejedenkrat spolu na roznych chatách. Minule som na nu natrafila na jednom fore, kde som ju zacala sledovat. Ja tam mam len nick, nemam tam ziadne foto, takze podla mna isto nevie, ze som to ja. A zacalo mi automaticky ukazovať všetko co komentovala. A teda to mi boli veci. Ona je proste ten typ zeny, co doma vsetko organizuje. Proste muz v sukni. Ale v tychto diskusiach ma neustale potrebu hovoriť, ako to maju doma oni vyrovnane a ze muz aj ona su dominantní. Pritom to tak nie je. Kazdy kto ich dobre pozna vie, ze jej manzel je proste ten typ, ktoremu treba vybrat kazdy vecer co si ma obliect rano do prace. Nechapem preco tvrdi nieco, co nie je. Ja by som sa jej to asi aj spýtala, ze preco to robi? Ci chce samu seba oklamat, ze jej muz je proste ten alfa jedinec?

prestan ju sledovat na fore a mas po probleme, nech sa stara kazdy o seba, ozaj, mna zas zacina zaujimat 🤣 ze preco mas ty potrebu vo forach anonymne sledovat ludi ktorych poznas, co tym vlastne sledujes, ukajas svoje ego? idem akurat zalozit diskusiu o tom, ze co na to ludia povedia, co si myslia o tom, ze preco to robis 😉