Prečo muž náhle zrušil svoje konto po výmene správ?
Dobrý večer.
Viem, opäť téma zoznamka 🙄. Kde som sa zoznámila s jedným mužom. Každý deň sme písali.Najprv ma zaskočila vec, s fotkou. Chcela som vymeniť foto, s čím samozrejme súhlasil bez námietok a podmienky stretka. Že mi ho pošle večer. Večer sa ma pýtal, na koľko percent sa s ním chcem stretnúť. Že on so mnou na 99%. Ja som napísala, že to zatiaľ vidím na 80%. Po pár riadkoch obrátil, že foto meniť nebudeme, až keď si budem istá na 100%. Inokedy sa zas neozval asi 5 dní, s odôvodnením, že on si dáva očistné dni od mobilu, lebo zistil, že posledné dni veľa pozerá do mobilu. Najnovšie som mu mala poslať link na jeden dokumentárny film. Ten si prevzal, a v minúte na to zrušil konto ? Akože nerobím z toho vedu, veď sme len písali. Ale o čo mu vlastne išlo ?
@ruxandra nepisem, ze ma ghostuju koli tomu, oni sa ghostuju aj koli tomu, niektore. 😄
A neviem ake cislo chces pocut, ale pred mojim poslednym vztahom, cca 80% bab s ktorymi som komunikoval sa bez problemov stretlo a kontakt aj pretrvaval nadalej, ked sme si rozumeli. Pokial sme v uvodnom stretnuti nasli rozpory pocas straveneho casu, podali sme si na konci ruku, povedali zoci voci, ze dalej to nema zmysel a spokojne sli kazdy svojou cestou. Na to, ze by som bol niektorej nesympaticky/nepritazlivy nikdy ziadna nemala ani naznak zmienky, takze ani kabelku ziadna nehadzala do krikov a nebezala so zufalym krikom prec, ked ma zocila. 😄😁
@ruxandra Nezbalil žiadnu. Iba tu hrá formu. A hentaký ani nikoho nezbalí.
vidis, stacilo par sprav a ukazala si sa v pravom svetle ... ukazala si sa, ze nie si taka chrumkava, ako v uvodnom prispevku sa snazila vykreslit sa 😉 .... a dala si si odpoved na otazku, preco ten tvoj chlapec asi spravil to, co spravil 🙂🙃
@egonsk kedysi, keď ľudia ešte nemali internet sa spoznávali najmä vizuálne, čiže vizáž bolo to prvé čo človeka zaujalo a až potom sa spoznávali či si sadnú aj mentálne, na tomto postupe nevidím nič zle a teda nevidím nič zle ani na Tom, keď niekto chce vedieť že ten s ktorým sa baví online je mu aj vizualne sympatický..
@egonsk lebo cele mi to znie ako keby tvoja fotka bola nejaka cenná a pozlátená alebo co. Proste je to len fotka a jednu fotku tvare tazko niekto zneužije na nete, alebo coho sa vlastne bojis. Proste nieco ako “som taky dôležitý, ze mozes mat tu česť ma vidiet az na stretku”.
A ano, vela ludi zvycajne povie, ze ani ziadne fotky nema. Ale ak niekto nema fotku ani z vyletu, nejakej akcie, ci s kamarátmi (ktorych moze kvoli zoznamke vystrihnut, alebo zaciernit), tak to o nom tiez vela hovori..
@ruxandra áno, tak ho chápem aj ja
@egonsk Ale prosím Ťa. Čo mi to tu rozprávaš. Také výkriky do tmy, len nech niečo odpovieš..Žienky sa tu podelili o svoje pohľady na vec a Ty si každý jeden znegoval.
Áno, skutočne sa tváriš dôleżito a podrypovačne. Tým zakrývaš svoje vedomie si toho, že iní mużi v tvojom veku ( ktorí za to stoja) už dávno majú svoje manželky, deti a riadnu rodinu. Zázemie, kam keď sa vrátia niekto na nich s radosťou čaká, s večerou a detským smiechom.
Darmo Ty píšeš, že raz nájdeš tú právu. S takýmto postojom asi ťažko. Lebo si treba uvedomiť aj opačnú stránku. Či vôbec Ty budeš pre nejakú ten pravý.
Nemám vo zvyku niekoho urážať, ale tebe sa to nedalo nenapísať. Prajem Ti všetko dobré a veľa zdaru v hladaní. Lebo ak sa k tebe skutočne nájde nejaké tvoje "druhé ja" , tak to bude mega terno !
Dakujem, ze ma sudis, iked ma vobec nepoznas a o mojom zivote nemas ani najmensej predstavy. 😄 ... Pri svojej povrchnosti si si nevsimla, ze ja som nenegoval, ale pisal svoj nazor a postoj, ako aj skusenost, ktora aj tvojou reakciou bola len znovu potvrdena, ze sa zaklada na realite. Ale je to vesele, ako si vyskocila ako certik z krabicky, ked niekto s tebou nesuhlasi. Myslim, ze nieco podobneho zazil aj ten chlapec o ktorom si zalozila toto vlakno. Nuz, clovek si moze nastastie vyberat, na svete je ludi ako buriny, takze ten svoj kvietok si kazdy moze najst, ked mu je to v osude dane 😉😄
@jana_eyre_2 niesom historik, ale to malo co si pamatam z historie vravi, ze kedysi sa ludia davali dokopy tiez skor z inych podnetov - zvysenie spolocenskeho postavenia, zvysenie majetkov, ziskanie benefitov... preto mlade dievca podlahlo hospodarovi, preto sluzka podlahla panovi, preto mlada gazdinka podlahla rybarovi, atd...atd... Mas to popisane aj v rozpravkach, nielen o krasnych princoch 😄
A pokial myslis 80-90 roky ako priklad ako sa ludia spoznavali, tak si dostuduj kolko rokov bol priemerny vek vydaja 😉 ... staromladenecku dan nikto nechcel platit a aby nanho ukazovali prstom tiez malokto chcel, takze deti si robili deti a neskor ak sa nahodou rozviedli (slo to podstatne tazsie ako teraz), tak sa snazili tento status zmenit aj koli tomu, aby mali dobry zivot.
Takze nie, nepozerali ludia primarne na to, aby krasavica mala krasavca. Ludia si cenili ine hodnoty - sikovnost, cestnost, atd...
@egonsk 😉 keďže si de facto môj rovesník, tvoja odpoveď ma vážne celkom rozosmiala... Pretože som žila v rovnakej minulosti ako ty a teda celkom si to idealizujes.. 😂 (ehm a čo s tým má priemerny vek vydaja)
A len ti vysvetlím malý detail, ktorý si si zrejme vo svojej dokonalosti nevšimol.. sympatický neznamena nutne byť krásny, z vizuálnej stránky sa sympatickosť dá definovať ako príťažlivý, príjemný alebo pôvabný vzhľad človeka, ktorý vzbudzuje pozitívny dojem na prvý pohľad.. a na tento dojem človek jednoducho reaguje, preto sa kedysi ľudia zoznamovali osobne a dnes cez fotky.. úplne jednoduché..
@jana_eyre_2 vies aky je rozdiel medzi osobnym stretnutim naslepo a videnim fotky? Pri fotke je to 5 sekund a reakciu nepoznas, iba jej vysledok (blok, ghost), zatial co pri stretnuti vidis aj reakciu a jej nasledok (prepac cakala som princa, bye....)
Inymi slovami pri osobnom stretnuti sa protistrana nejako zatvari a zachova, co vravi o jej vyspelosti, zatial co pri fotke/video nemas najmensieho tusenia, ci protistrana sa iba hrala a sedel tam pupkaty jedinec s kopou volneho casu a vydavajuci sa za babu, alebo nasadeny agent, alebo baba lieciaca si komplexy, ci teenager, atd...atd..
@jana_eyre_2 Načo presviedčaš slepého o farbách ? Cez jeho názor proste vlak nejde ...
Naozaj si ludia na zoznamkach vypisuju bez fotiek? A povazuju poslanie fotky za nejaky zavazok? Halo? Na ulici ked niekoho stretnete a oslovite ho vidite, nie sme beztvare bytosti. Uplne nerozumiem ze niekto este v tejto dobe vystupuje na zoznamke takto anonymne.
moja neprijemna skusenost a to moze byt rad ,ze som ho neposlala do faka hned. .na fotke 45 r si pise foto ok ,ze sympos a na stretko pride i y muz min 55 r...By som mu hned strelila nakolko vyzeral otrasne ,klamal o foto a veku...A ked som sa hk spytala preco klamal??ze on nehlada
zenu od 50 r...Reku a ty mas pocit ,aj ked mam 45 r ,ze hladam 55 r??a ceresnicka slusne som este zostala a uz ori odchode mi isiel dat pusu a jazykom no fuj!!!!som mu napisala pekne ,ze on nema rad klamstvo ako sa prezentoval a on sam klamal. .

@egonsk a kolko žien si uz zbalil na rande na slepo? Myslim tym kolko žien naozaj islo von aj ked si neposlal fotku a potom sa s tebou aj nadalej stretávali? Celkom ma zaujima, ci take vobec su, ked hore pises, ze ta kvoli tomu skor ghostuju