icon

Prečo muž s mladšou partnerkou pozerá po iných?

27. máj 2026

Ahojte, mám 45r, síce sa o seba starám a nevyzerám zle, ale stále som predsa len už v zrelom veku. Včera som bola v kaviarni, ja som sedela s laptopom a pracovala som. Sadol si tam pár, on po 40tke, veľmi pohľadný muž, ona vysoká blondýna s peknou postavou, neviem vek, ale cca. 29-30r. Zjavne bol medzi nimi vekový rozdiel. Vždy keď som dvihla oči od notebooku, videla som, že na mňa pozerá a uhol pohľadom. Asi 3x som ja nesklopila zrak k notebooku a naše pohľady sa stretli .. videla som, že teda pozerá na mňa. Keď odchádzali, ona vyšla von, on išiel platiť a tam už bolo viditeľné, že na mňa pozerá a usmial sa.

Išlo iba o pohľady, to je ok.
Ale pýtam sa sama seba otázku, že čo vedie chlapa v zrelom veku, ktorý má vedľa seba o viac ako 10r mladšiu cicu micu obzerať sa po svojej rovesníčke. A čo robí potom, keď tam jeho partnerka nie je? Prišlo mi to trochu smutné. Lebo som čakala, že keď má pri sebe toto, tak bude happy a nebude pozerať po iných ženách. A to ja nie som 20tka...

Strana
z3
anonym_ce2fd1
27. máj 2026
@anonym_f7e3ba

@anonym_autor Svoje vlastné prirodzené?

@anonym_f7e3ba v 45 rokoch, po vplyve gravitácie, hormónoch, pôrodoch a mozno dojčeniu je to malo pravdepodobne. Mozno je to stastna žena s dobrou genetikou a elasticitou koze ale ak ano je v riadnej menšine

anonym_60d0cf
27. máj 2026

Jaj. Tak to povedz hned. Mas Dcka vyhodene na stole a pod stolom nevidel zvysok.
A tak asi uvazoval ako by takato velkost sadla jeho stihlej, mladej, pritazlivej priatelke.
Mozno jej dnes navrhne augmentaciu prsnikov.
Islo tu len o tvoje ceciny moja, nenahovaraj si nieco viac.

autor
27. máj 2026
@anonym_f7e3ba

@anonym_autor Svoje vlastné prirodzené?

@anonym_f7e3ba moje vlastné, nevykojené, v dobrom stave. Ale vyzerajú ako umelé, pre nezainteresovaného človeka.

autor
27. máj 2026
@anonym_ce2fd1

@anonym_autor ja mam 23 rokov a prsia G/H no aj tak neviem rozlíšiť, ci mi z diaľky niekto pozera na tvar alebo na prsia. To si ako vedela rozlisit za tu krátku chvilu?

@anonym_ce2fd1 ten stôl bol hneď vedľa, ja som občas aj počula, čo riešia. Čiže na krátku vzdialenosť vidíš, keď ti niekto pozerá do očí alebo nie.

anonym_ce2fd1
27. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_ce2fd1 ten stôl bol hneď vedľa, ja som občas aj počula, čo riešia. Čiže na krátku vzdialenosť vidíš, keď ti niekto pozerá do očí alebo nie.

@anonym_autor no tak to ber ako kompliment, ze mas pekne prsia a tým to hasne. Pripadne mozes dat mladšej generácii rady ako mat v 45ke prsia o ktorých si cudzí myslia, ze su implantáty 😂

anonym_f7e3ba
27. máj 2026
@anonym_ce2fd1

@anonym_autor no tak to ber ako kompliment, ze mas pekne prsia a tým to hasne. Pripadne mozes dat mladšej generácii rady ako mat v 45ke prsia o ktorých si cudzí myslia, ze su implantáty 😂

@anonym_ce2fd1 nemať deti 😅

anonym_f7e3ba
27. máj 2026
@anonym_ce2fd1

@anonym_ce2fd1 a nedojcit 😅

anonym_ce2fd1
27. máj 2026
@anonym_f7e3ba

@anonym_ce2fd1 nemať deti 😅

@anonym_f7e3ba ani chudnúť ani priberať pravidelne cvičiť kremovat sa a dúfať, ze sa elasticita a gravitácia nikdy neprejaví. Ono ak si nevymýšľa, je to zavidenia hodné. Lebo veľké prsia su ťažké prsia. A ťažké veci visia. To sa oklamať da jedine modelaciou a operačným zdvihnutím. No nic idem aj ja nieco robit aby som o 20 rokov mala pekne pevne prsia 😂 kúpim si rychlo kolagén

autor
27. máj 2026
@anonym_ce2fd1

@anonym_ce2fd1 nedojčila som. Cvičím, nemám strie, pravidelný olej, krémovanie. A genetika robí svoje.

anonym_4a4522
27. máj 2026

A jeho partnerka mala aké prsia?

autor
27. máj 2026
@anonym_4a4522

A jeho partnerka mala aké prsia?

@anonym_4a4522 neviem, nevšimla som si, priznám sa.

anonym_ce2fd1
27. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_ce2fd1 nedojčila som. Cvičím, nemám strie, pravidelný olej, krémovanie. A genetika robí svoje.

@anonym_autor super

anonym_4a4522
27. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_4a4522 neviem, nevšimla som si, priznám sa.

Takže si kukala tiež prioritne po ňom a jeho vysielač to zachytil.

autor
27. máj 2026
@anonym_4a4522

Takže si kukala tiež prioritne po ňom a jeho vysielač to zachytil.

@anonym_4a4522 ja som kukala do compu v prvom rade, a keď som dvihla oči a pozrela pred seba, on sa díval na mňa.

domkakvet
27. máj 2026

@anonym_autor tych dovodov moze byt velmi vela, mohla to byt kamaratka, mozno si nesedeli povahou, mozno to bol clovek, ktory si nevie nic vazit, mozno to bol narcista a potreboval si zdvyhnut ego, ci sa chytis, pri tom by o teba nemal realny zaujem a tak dalej.

autor
27. máj 2026
@domkakvet

@anonym_autor tych dovodov moze byt velmi vela, mohla to byt kamaratka, mozno si nesedeli povahou, mozno to bol clovek, ktory si nevie nic vazit, mozno to bol narcista a potreboval si zdvyhnut ego, ci sa chytis, pri tom by o teba nemal realny zaujem a tak dalej.

@domkakvet prišli spolu za ruky, počas rozhovoru sa pobozkali niekoľkokrát a držali sa občas za ruky aj pri stole. Takto neviem, či sa kamarátka správa, ale ok.

domkakvet
27. máj 2026
@anonym_autor

@domkakvet prišli spolu za ruky, počas rozhovoru sa pobozkali niekoľkokrát a držali sa občas za ruky aj pri stole. Takto neviem, či sa kamarátka správa, ale ok.

@anonym_autor tak kamaratku mozes vylucit, napisala som aj ine moznosti.

anonym_bdb1e9
27. máj 2026
@anonym_01382f

@anonym_autor mne je na celom tom hlavne zvláštne, akú linku si si domyslela. Mám 47 a muži sa na mňa pozrú vonku, poteší ma to keď tak normálne, ako ženu, teda, ak si pri všetkej domýšlavosti nebudem myslieť že sa pozerajú na mňa z nejakého negatívneho dôvodu 😄a pod., ale nikdy mi ani nenapadlo všímať si s kým sú, premýšľať prečo sa na mňa pozreli keď sú s partnerkou a pod. Netreba si domýšľať. Ja som, napríklad, včera tiež dosť intenzívne pozerala na asi 20-ročné dievča, stojace celú dlhú cestu predomňou v autobuse a nie som lesbička.😁, pretože bola tak prirodzene neskutočne pekná, taká prirodzená krása, aká sa už málokedy vidí, premýšľala som že by bola skvelá v nejakom filme, alebo ako predloha maliarom, takisto sa pozriem na akéhokoľvek človeka, aj dlhšie, či opakovane, keď ma niečím zaujme, ale nevyplýva z toho a nie je za tým absolútne nič viac.

@anonym_01382f 🌸akov tomto filme

anonym_01382f
27. máj 2026
@anonym_bdb1e9

@anonym_01382f 🌸akov tomto filme

@anonym_bdb1e9 nepoznám ho. Prečo ako v ňom?

anonym_bdb1e9
27. máj 2026
@anonym_01382f

@anonym_bdb1e9 nepoznám ho. Prečo ako v ňom?

@anonym_01382f ten spisovatel zbadal toho mladasa na plazi a nevedel sa na neho vynadivat... Videla som len kusok toho filmu (a je tam nejaka pointa, ze ho zachranil pred cholerou?...) a hned mi to napadlo, ako ty s tou 🌹 dievcinou, teraz si o nom ciatam na csfd 🌠

Strana
z3