Prečo muž s mladšou partnerkou pozerá po iných?
Ahojte, mám 45r, síce sa o seba starám a nevyzerám zle, ale stále som predsa len už v zrelom veku. Včera som bola v kaviarni, ja som sedela s laptopom a pracovala som. Sadol si tam pár, on po 40tke, veľmi pohľadný muž, ona vysoká blondýna s peknou postavou, neviem vek, ale cca. 29-30r. Zjavne bol medzi nimi vekový rozdiel. Vždy keď som dvihla oči od notebooku, videla som, že na mňa pozerá a uhol pohľadom. Asi 3x som ja nesklopila zrak k notebooku a naše pohľady sa stretli .. videla som, že teda pozerá na mňa. Keď odchádzali, ona vyšla von, on išiel platiť a tam už bolo viditeľné, že na mňa pozerá a usmial sa.
Išlo iba o pohľady, to je ok.
Ale pýtam sa sama seba otázku, že čo vedie chlapa v zrelom veku, ktorý má vedľa seba o viac ako 10r mladšiu cicu micu obzerať sa po svojej rovesníčke. A čo robí potom, keď tam jeho partnerka nie je? Prišlo mi to trochu smutné. Lebo som čakala, že keď má pri sebe toto, tak bude happy a nebude pozerať po iných ženách. A to ja nie som 20tka...
@anonym_autor nerieš jeho pohnútky a vzťah, je to cudzí chlap, čo ťa po tom. Cíť sa chvíľku polichotená (a nevyskakujte, moralistky, každá normálna žena sa cíti polichotená, keď sa niekomu páči) a potom mávni rukou a namiesto analyzovania zabudni, nič dôležité sa nestalo
@anonym_autor mne je na celom tom hlavne zvláštne, akú linku si si domyslela. Mám 47 a muži sa na mňa pozrú vonku, poteší ma to keď tak normálne, ako ženu, teda, ak si pri všetkej domýšlavosti nebudem myslieť že sa pozerajú na mňa z nejakého negatívneho dôvodu 😄a pod., ale nikdy mi ani nenapadlo všímať si s kým sú, premýšľať prečo sa na mňa pozreli keď sú s partnerkou a pod. Netreba si domýšľať. Ja som, napríklad, včera tiež dosť intenzívne pozerala na asi 20-ročné dievča, stojace celú dlhú cestu predomňou v autobuse a nie som lesbička.😁, pretože bola tak prirodzene neskutočne pekná, taká prirodzená krása, aká sa už málokedy vidí, premýšľala som že by bola skvelá v nejakom filme, alebo ako predloha maliarom, takisto sa pozriem na akéhokoľvek človeka, aj dlhšie, či opakovane, keď ma niečím zaujme, ale nevyplýva z toho a nie je za tým absolútne nič viac.
Ja by som sa pozeral, lebo by som bol zvedavý čo tam robíš. Kaviareň má veľa rušivých podnetov na sústredenie sa na prácu. Myslel by som si, že si tam kvôli verejnej wifi a robíš nejakú záškodnícku činnosť. Sledoval by som, či nerobíš nejaké prudké pohyby 😁
Baby, vôbec nemám problém s tým, že má mladšiu partnerku, je to úplne v poriadku. Poznám páry s väčším rozdielom. Ale ak má peknú mladú priateľku, ktorá očividne bola jeho priateľka, lebo to správanie vidíte, ruky, pohladenie, pusa... tak prečo očumuje a udržiava kontakty s inými ženami? Keď doma má mercedes? A ja som octavia?
@anonym_autor pozeral sa vôbec na vás? Či až za vás?(zaujímavá stena, zrkadlo, kamoši/ kolegovia, voľné WC…) Alebo ho upútal iba notebook…, či to,ako okato očumujete okolité páry Octavia?!
Možno bolo na tebe niečo cudne, oblecko, makeup, účes atd…
Ja už len kebyže vidím, že sedíš v kaviarni s notebookom tiez po tebe pozerám
si vedla ako jedla. to som bol ja. a mam 48 a moja manzelka ktorama 24rokov, pozeral som po tebe preto ze som ta chcel upozornit na flak na lici ktory si mala .
nie nie nie, to som bol ja... mám 50 a moja priateľka, ktorá má 25 rokov a pozeral som po tebe preto, že som skrytý homosexuál a páčil sa mi tvoj make up. Kde si ho kúpila?
nie nie nie, to som bol ja... mám 50 a moja priateľka, ktorá má 25 rokov a pozeral som po tebe preto, že som skrytý homosexuál a páčil sa mi tvoj make up. Kde si ho kúpila?
@anonym_70ef8a Lancome v notine, ked chces, dam ti aj moje silonky a gatky :D
Si single?
Aj ty si pokukovala po ňom, takisto ako on.
Zasa si nenanyslaj. Niekto jednoducho obzera, nema chochmes. Na mna tiez sem tam cumia a co? Odpiviem usmevom a dovi dopo
Si single?
Aj ty si pokukovala po ňom, takisto ako on.
@anonym_d735ed som vydatá 17r a pracovala som v kaviarni a čakala na manžela.
@anonym_autor neviem, prečo si myslíš, že vek a krása sú jedinými kritériami pre vzťah. Možno je mladá pekná, ale blbá... alebo ma iné nedostatky a ho to s ňou prestáva baviť?
Inak, krása je pojem relatívny, každému sa páči niečo iné. A príťažlivosť je ešte individuálnejšia, čo priťahuje jedného, druhého nemusí.
@anonym_autor autorka, ja mám staršieho partnera a tiež sa kukne po atraktívnej babe, hoci má očividne viac rokov, ako ja.
A komenty tipu, že si ludia s väčším vekovým rozdielom nemôžu rozumieť, sú pre mňa nepochopiteľné. Mám kamarátku, ktorá je odo mňa o 15 rokov mladšia a ďalšiu o 20 rokov staršiu.
@anonym_autor autorka, ja mám staršieho partnera a tiež sa kukne po atraktívnej babe, hoci má očividne viac rokov, ako ja.
A komenty tipu, že si ludia s väčším vekovým rozdielom nemôžu rozumieť, sú pre mňa nepochopiteľné. Mám kamarátku, ktorá je odo mňa o 15 rokov mladšia a ďalšiu o 20 rokov staršiu.
@dankabg to som ja nikdy nepovedala. Mne skor pride zvlastne, ze ked ma pri sebe peknu mladu babu, preco pozera po rovesnickach? I ked asi uz viem preco, neuvedomila som si... utekam, pekny den vsetkym.
Mne sa to veľa krát stalo
A teda pre mňa to nieje polichotenie od zadaneho chlapa
Nemám az tak nízke sebavedomie aby som bola ,,rada,, za každe vsimnutie
Takže autorka chápem ťa
Ale nič s tým neurobíš
A ako si napisala,ked ma pri sebe mladu peknú,ze bude Happy....no nieje všetko o tom mať mladú peknú
@anonym_autor bohuzial vela mužov pozera na ine. Ja mam 23r manžel 38 a pozrie sa. Síce vzdy tvrdí, ze nie ale ja viem, ze to robi. Mne to v podstate ani nevadi iba ma hnevá ked si to všimnem. Keby to robil aspon nenapadne. No a co je za tým neviem, bud je dilino alebo sa proste pozera a nevníma to ako sexuálny objekt, mozno si mu niekoho pripomenula alebo sa na teba dobre pozera.
Inak ja sa napriklad velmi casto pozerám na ludi a pri tom premýšľam. Ked som študovala tak som sledovala na ľuďoch to co som sa práve učila 😂 mozno za tým nic nebolo
@anonym_d835a2 ty si potrebuješ rýpať však? Si si nedala ráno tabletku pod jazyk?
Je to moj osobný názor, to že s tým nesúhlasím neznamená že ich za to budem sudit. Ale keby moja dcéra prišla domov s tým, že ma o 20 rokov staršieho partnera tak by ma zaujímalo aké ma on dôvody na to že ho priťahuje osoba ktorá je mentálne na úplne inej úrovni a nemajú pravdepodobne ani spoločné záujmy ani skúsenosti ani rovnakých rovesníkov. Ale keby bola šťastná a on normálny tak ako OK, veď nech skúsi
@anonym_bcfb52 niekedy je to práve to, co si napisala. Ze ju/ho priťahuje osoba na uplne inej mentálnej, intelektuálnej, citovej úrovni.
@anonym_bcfb52 niekedy je to práve to, co si napisala. Ze ju/ho priťahuje osoba na uplne inej mentálnej, intelektuálnej, citovej úrovni.
@anonym_ce2fd1 je to možné ale ja si neviem predstaviť akú spoločnú reč okrem tej fyzickej môže mať 20 ročný a 40 ročný človek. Veď dvadsiatnika ešte ani nemá vyvinutý mozog poriadne. Poznala som babu ktorá mala 15 a začala si s telocvikarom rozvedený 40 ročným. To už hranici s pedofíliou nehovoriac o tom, že čo jeho mohlo priťahovať na nej keď mala 15 a on mal dieťa v jej veku. Striasa ma už len pri tej predstave
@anonym_ce2fd1 je to možné ale ja si neviem predstaviť akú spoločnú reč okrem tej fyzickej môže mať 20 ročný a 40 ročný človek. Veď dvadsiatnika ešte ani nemá vyvinutý mozog poriadne. Poznala som babu ktorá mala 15 a začala si s telocvikarom rozvedený 40 ročným. To už hranici s pedofíliou nehovoriac o tom, že čo jeho mohlo priťahovať na nej keď mala 15 a on mal dieťa v jej veku. Striasa ma už len pri tej predstave
@anonym_bcfb52 to, že si to ty nevieš predstaviť, neznamená, že to nie je možné. Veci sa dejú aj za hranicou tvojej miery poznania, našťastie. Aj 20 ročná môže byť na inej úrovni a ďaleko vyššej ako 50 ročná.
@anonym_bcfb52 tak si predstav mladšieho cloveka, co je duchom starší a staršieho človeka duchom mladším. Stretnú sa niekde v strede 🙂 asi to neplatí na tvoj príklad s telocvikarom ale je ich vela kde to funguje práve alebo napriek väčšiemu rozdielu 🙂
Sú typy ľudí, čo si stále potrebujú dačo dokazovať. A on bol asi presne ten typ.... flirtuje všade kde sa dá. Nechcela by som takého chlapa 👎👎👎
Aj mne sa to raz stalo.
Kráčam si tak po Námestí SNP a zrazu si všimnem, že na mňa vyvaľuje oči celkom pekná kočka. Hrdo vypnem hruď a kráčam ďalej. Po chvíli zistím, že na mňa civie aj druhá, tretia...
No a keď som sa pozrel na svoj biely letný outfit, tak som zistil, že ma o💩 nejaký megaholub.
Aj mne sa to raz stalo.
Kráčam si tak po Námestí SNP a zrazu si všimnem, že na mňa vyvaľuje oči celkom pekná kočka. Hrdo vypnem hruď a kráčam ďalej. Po chvíli zistím, že na mňa civie aj druhá, tretia...
No a keď som sa pozrel na svoj biely letný outfit, tak som zistil, že ma o💩 nejaký megaholub.
@orisker Povedzme, ze ho asi nezaujala len tvár, ale aj nieco nizsie 🙂.
@anonym_autor si si istá, že boli pár? Ja tiež chodím s bratom "na rande" a slinta po iných ženach naokolo. 😅
@orisker Povedzme, ze ho asi nezaujala len tvár, ale aj nieco nizsie 🙂.
@anonym_autor mala si výstrih?
@anonym_autor mala si výstrih?
@anonym_f7e3ba nie, nemala. Ale mala som obtiahnutý top a povedzme, ze mam prsia plne D.
@anonym_f7e3ba nie, nemala. Ale mala som obtiahnutý top a povedzme, ze mam prsia plne D.
@anonym_autor Svoje vlastné prirodzené?
@anonym_autor ja mam 23 rokov a prsia G/H no aj tak neviem rozlíšiť, ci mi z diaľky niekto pozera na tvar alebo na prsia. To si ako vedela rozlisit za tu krátku chvilu?

Baby, vôbec nemám problém s tým, že má mladšiu partnerku, je to úplne v poriadku. Poznám páry s väčším rozdielom. Ale ak má peknú mladú priateľku, ktorá očividne bola jeho priateľka, lebo to správanie vidíte, ruky, pohladenie, pusa... tak prečo očumuje a udržiava kontakty s inými ženami? Keď doma má mercedes? A ja som octavia?
@anonym_autor Ktovie, ci si to zle nepochopila, ved ta nesiel volat na rande, ani nenavrhoval sex. Plus ked uz to si ma riesit ta jeho borka a asi dobre vie, preco je s niekym, co sa dalej pozera po inych a nie prisediace v kaviarni.