Prečo muži bez partnerky často siahajú po psovi?
Vsimla som si, ze v mojom okoli chlapi, ktori su bez partnerky, tak maju tendenciu kupovat si psa. Pri zenach som si to do takej miery nevsimla. Co poviete je to tak a preco?
Kolega to kedysi tiez hovoril ze to tak funguje....ale ja to osobne nepozorujem....a ja, vydata, 2deti....a kupila som si psa😆
Ale vseobecne, keby nemam deti, uz davno by som si kupila psika, je to dobry sposob ako si vyplnit cas, mat sa o koho starat, donuti sa chodit von a ked sledujem reakcie ludi, pre slobodneho cloveka je to mozno dobry sposob sa zoznamit, alebo nadviazat konverzaciu...
Áno túži po spoločnosti, možno nie vždy po ženskej ale slobodný muz so psom je zvyčajne pripravený na vzťah. A niektorí to môžu robiť (psík alebo mačička) aj preto aby prilákali k sebe ženy. Muž so zvieratkam slobodný je vraj pre ženy atraktívnejší. Niektorí to tiež čítali a robia to trośičku aj s vypočítavosti. Takej tej dobre mienenej. Oslov niektorého z nich.

@diewcatqoo clovek je priemerom ludi v jeho okoli..... aj ked sa snazi distancovat a zhadzovat inych...