Prečo muži chápu priateľské správanie ako flirt?
Viac krat sa mi stalo, ze som sa chovala len priatelsky a milo a niekto to pochopil ako flirt. Bola som raz na jednom skoleni aj s mojou sestrou, vsetci tam boli poskupinkovani, okrem jedneho chlapa, ktory mozno aj vyzeral ze by bol rad ak by ho niekto vzal medzi seba. Nic vazne, len cisto formalne, nech sa neciti byt ignorovany. Spytali sme sa ho, ked uz kazdy odisiel na obed a on tam ostal sediet, ci ide na obed s nami alebo nanho mozme zavriet dvere na co sa on hned ohradil slovami “ved ja som zenaty, ja mam doma zenu”, len sme sa zasmiali. Potom dalsia podobna situacia bola, ked som bola s kamaratkou a jej priatelom na lyzovacke a zastavili sme sa na jednej chate na caj a ked sme sa chystali ze uz ideme, ten jej priatel sedel na lavicke pod vesiakmi, na ktorych boli zavesene bundy, vratane mojej. Ked som sa natiahla po svoju bundu, zakrical “hej, halo co robis?”, potom mi kamaratka hovorila, ze si myslel ze ho idem objat alebo pobozkat. Dalsia situacia sa stala s mojim byvalym spoluziakom zo strednej, pravidelne pridaval na facebook zbierku pre jeho neterku ktora ma nejake vaznu diagnozu, len pribeh ma chytil za srdce, niekolko krat som aj ja prispela a prezdielala som prispevok, samozrejme nie s umyslom dostat sa k nemu blizsie, ale cisto dobrovolne a zo sucitu. Niekolko krat som sa ho aj spytala, ako sa dievcatko ma, ci napreduje, atd. Po urcitom case som si vsimla, ze si ma zablokoval a neskor som sa dozvedela, ze to odomna bral ako snahu onho. Preco to takto muzi chapu? Mne by ani vo sne nenapadlo sa o tychto muzom pokusit a prisaham, ze moje spravanie ani moje slova nemali takyto umysel.
@anonym_autor alebo skor to je tym ze s nimi flirtujes
@anonym_autor alebo skor to je tym ze s nimi flirtujes
@anonym_a76d73 toto keď je flirtovanie, tak ja flirtujem nonstop s každým. So ženami, mužmi, deťmi, psami... hlavne s tými psami asi 🙊😂😂
Ja som tiež taká, v rámci profesionálnej deformácie stále úsmev na tvári a milé slovo, ak je treba. Ale správam sa rovnako k mužom aj ženám. Som bezprostredná. Nemám problém kedykoľvek pochváliť topánky, účes, rúž, blúzku alebo hocičo, čo sa mi páči. Podržím dvere, keď má niekto plné ruky alebo ťažkosti, pustím pred seba na pokladňu, keď mám ja plný košík a za mnou niekto tri veci. Všetko úplne bežné veci. Robím to s úsmevom.
Len niekedy to od vizuálne znesiteľnejších ľudí pôsobí trošku inak.
A áno, stalo sa mi už, že to opačná strana vyhodnotila inak, ako som myslela.
Na vyske v prvom rocniku som sa zapozerala na spoluziaka, lebo mal velmi pekne tvarovane pery. On moj pohlad zachytil a mam info, ze si celych 5 rokov myslel, ze ho chcem. Vobec to nebol moj typ a jedine, co ma na nom zaujalo, boli fakt tie pery. Podla toho, ake baby si vyberal, som jeho typ evidentne nebola ani ja, no potom som sa uz aj bala pozriet smerom k nemu, aby som nevyzerala ako zufalka, ktora na neho akoze nema.
@mandzula jezisi toto mi pripomenulo mna, pozera som na jedneho spoluziaka , on cely v tom aky mam zaujem, ja ze Jozko ty mas take zvlastne oci. Okolie slo do kolien. Neskor mi povedali ze mal 1 oko sklenene 🤣🤣🤣

je to tým, že muži majú nizke IQ a vysoké ego
raz jeden Poliak postaval pri automate na lístky, tak som sa ho spytala, kam ide? a on na to : Ja som ženatý ! 🙂 a ja že, ok a kam teda idete? že na Nivy, tak som mu ukázala zástavku
a ktorý lístok si má kúpit
haha, to mi pripomenulo na vyške, ako mi jeden o ktorého som fakt mala záujem… tak mi raz tak v rozhovore priznal, že mu iný spolužiak povedal že aj jeho som balila… ostala som ako obarená. ten druhý nebol ani môj typ, vôbec som nemala ani pomyslenie na neho 😂
@biba_18 toto mi pripomenulo - pytala som sa žiaka zo zakladnej, že kde maturoval a potom sa dostalo ku mne, udajne preto som sa ho pytala, lebo som sa s nim chcela vyspat
ja už radsej sa ani nepytam, ake je počasie, aby to niekto nebral ako pozvánku do postele
@anonym_autor a toto sa realne stalo s tym dievčatkom či si len prdel z nas robiš...mala si mu napisat, nech ti vrati všetky peniaze, ktore so do nich vrazila, a za odmenu zablokoval

@anonym_autor aj zeny su take (nie vsetky)je to skratka v ludoch,nie v pohlavy.Vid aj tu rozne fora.Staci,ze muz zene (kolega dajme tomu)posle vtipne video,alebo je je v praci gentleman a hned baba chysta svadbu a vypisuje na fora,ze ci ju chce...moj muz pracuje zvacsa so zenami a presme takuto otazku raz priniesol domov.Ze ci naozaj zena berie usmev a mile spravanie hned ako flirt?rano prisiel do prace,robil si kavu a uz teda ked robi kavu,ponukne aj zvysok.Jedna kolegina to hned brala,ze ide po nej.Ad jedna,usmiaty,ad dva,vzdy mily,spravi kavu,pozartuje a ona hned vytrubila vsade,ze ju chce.Pritom je normalne,spravat sa ludsky,privetivo a to hlavne v praci,nech je nam dobre a niektore zeny vidia za spravenim kavy hned flirt,lasku a dokonca tu zakladaju fora....Mozno je problemom to,ze sa vytraca ta ludskost v nas a akykolvek dobry,usmiaty,vesely clovek,co chce len prijemny den (bezohladom na pohlavie)je hned brany ako flirtujuci.