Prečo muži chápu priateľské správanie ako flirt?
Viac krat sa mi stalo, ze som sa chovala len priatelsky a milo a niekto to pochopil ako flirt. Bola som raz na jednom skoleni aj s mojou sestrou, vsetci tam boli poskupinkovani, okrem jedneho chlapa, ktory mozno aj vyzeral ze by bol rad ak by ho niekto vzal medzi seba. Nic vazne, len cisto formalne, nech sa neciti byt ignorovany. Spytali sme sa ho, ked uz kazdy odisiel na obed a on tam ostal sediet, ci ide na obed s nami alebo nanho mozme zavriet dvere na co sa on hned ohradil slovami “ved ja som zenaty, ja mam doma zenu”, len sme sa zasmiali. Potom dalsia podobna situacia bola, ked som bola s kamaratkou a jej priatelom na lyzovacke a zastavili sme sa na jednej chate na caj a ked sme sa chystali ze uz ideme, ten jej priatel sedel na lavicke pod vesiakmi, na ktorych boli zavesene bundy, vratane mojej. Ked som sa natiahla po svoju bundu, zakrical “hej, halo co robis?”, potom mi kamaratka hovorila, ze si myslel ze ho idem objat alebo pobozkat. Dalsia situacia sa stala s mojim byvalym spoluziakom zo strednej, pravidelne pridaval na facebook zbierku pre jeho neterku ktora ma nejake vaznu diagnozu, len pribeh ma chytil za srdce, niekolko krat som aj ja prispela a prezdielala som prispevok, samozrejme nie s umyslom dostat sa k nemu blizsie, ale cisto dobrovolne a zo sucitu. Niekolko krat som sa ho aj spytala, ako sa dievcatko ma, ci napreduje, atd. Po urcitom case som si vsimla, ze si ma zablokoval a neskor som sa dozvedela, ze to odomna bral ako snahu onho. Preco to takto muzi chapu? Mne by ani vo sne nenapadlo sa o tychto muzom pokusit a prisaham, ze moje spravanie ani moje slova nemali takyto umysel.
haha, to mi pripomenulo na vyške, ako mi jeden o ktorého som fakt mala záujem… tak mi raz tak v rozhovore priznal, že mu iný spolužiak povedal že aj jeho som balila… ostala som ako obarená. ten druhý nebol ani môj typ, vôbec som nemala ani pomyslenie na neho 😂
Lebo si namýšľajú, že sú takí neodolateľní? 🤷🏼♀️
@anonym_6de7c9 v tom pripade im to sebavedmie zavidim teda
haha, to mi pripomenulo na vyške, ako mi jeden o ktorého som fakt mala záujem… tak mi raz tak v rozhovore priznal, že mu iný spolužiak povedal že aj jeho som balila… ostala som ako obarená. ten druhý nebol ani môj typ, vôbec som nemala ani pomyslenie na neho 😂
@biba_18 ved prave😀nerozumiem tomu naozaj, ako si to oni vykladaju
Ha ha pobavilo, ale je to tak..😀😀 Nie síce úplne všetci, ale väčšina rozhodne 😂😂😂😂 Mňa pobavilo aj dodnes baví fakt, že máme jedného rodinného známeho. Podotýkam starý dôchodca, žije celý život sám. Vždy sa vieme pobebatiť,občas mu niečo odnesieme s mamou,,keďže variť nevie ,alebo pošlem po manželovi (keďže sa poznajú) nejaké koláčiky, alebo nejaké jedlo. A on dilinko sa do mňa zaľúbil 🤦♀️😅🤣🤣🤣🤣🤣 Vie to každý v rodine aj muž a vždy sa natom dobre pobavíme.Ach a bolo by toho viac ,ale nechce sa mi vypisovať 😆
Oni si mýlia byt milá /zdvorila a flirtovat. Veľa žien onalepkuju ako k*rvy lebo si myslia ze zena s každým koketuje, pritom je len usmievavá a prirodzená.., hlúpe ega
Oni si mýlia byt milá /zdvorila a flirtovat. Veľa žien onalepkuju ako k*rvy lebo si myslia ze zena s každým koketuje, pritom je len usmievavá a prirodzená.., hlúpe ega
@anonym_99dced mne by prislo trapne si o niekom mysliet ze somnou flirtuje a musim sa “branit”, pritom je mozno len mily. Hlava mi to neberie a fakt su schopni niektori az vyletiet alebo si zenu zablokovat.
A mne pravý opak. Veľa mužov, aj ženatých povedia...no a? Nie je vada byť ženatý, na rande môžeme ísť 🙄 mám chuť im vylepiť , ale...strata času
Nechápem, prečo by si mala byť milá a priateľská voči cudzím ľuďom ? Veď keď stojí pred tebou ženatý alebo zadaný muž a ty sa na neho usmievaš, tak sa nečuduj, že to vyhodnotí ako flirtovanie a snaží sa odísť z tvojej prítomnosti.
Nechápem, prečo by si mala byť milá a priateľská voči cudzím ľuďom ? Veď keď stojí pred tebou ženatý alebo zadaný muž a ty sa na neho usmievaš, tak sa nečuduj, že to vyhodnotí ako flirtovanie a snaží sa odísť z tvojej prítomnosti.
@anonym_c8a4f0 a aka mam byt? Hnusna, bez nalady neprijemna? Netreba si to mylit, to ze som k niekomu mila vobec neznamena ze onho mam nejaky blizsi zaujem. Slusnost
@anonym_c8a4f0 a aka mam byt? Hnusna, bez nalady neprijemna? Netreba si to mylit, to ze som k niekomu mila vobec neznamena ze onho mam nejaky blizsi zaujem. Slusnost
@anonym_autor Zisti si na internete čo je to normálny, neutrálny výraz tváre 😉.
@anonym_99dced súhlasím. Aj môj chlap má konkurenciu kade-tade 😀 Aj sa doma vždy o tom rozprávame. Povedal mi, že to je preto, lebo som priateĺsky zhovorčivá, žiadna téma nie je tabu, som prirodzená. A potom si fandia.🙄 Povedal mi, že keby som bola odmeraná a zdutá, nenamýšľali by si. Súhlasím, skúsenosti mám viac. Nedávno som sa jedného kurizanta spýtala, čo a ako myslí, ako ma vníma....a presne mi povedal, že: vieš stačí keď sa žena usmieva a rozpráva a my chlapi si hneď namýšĺame 🏋
No ja si teda nemyslím, že by som mu dala čo i len náznak, nemám tu potrebu a dokonca podĺa mňa ani nieje ani pohľadný.
@anonym_c8a4f0 to, že som milá a priateĺská neznamená, že flirtujem. Záleží od chlapa ako si fandí 🏋♀️
A áno, som milá, aj k cudzím, napr. keď debatím na.dovolenke s majiteľom hotela, alebo recepčným, čašníkom, neznamená to, že flirtujem. Dokonca sa nájdu aj chlapi, kt. komunikujú tak isto priateľsky a so širokým úsmevom a nekurizujú, nefandia si.
@anonym_c8a4f0 nechapes, preco by mala byt mila a priatelska k cudzim ludom? fakt nechapes? to ako myslis vazne? 😲
a inak si dusevne v poriadku?
Taki primitivnejsi si hned pomyslia, ze ma zena zaujem.. pritom je jednoducho len zdvorila. Aj aj som zazila.
@anonym_c8a4f0 A aka ma byt voci cudzim ludom?
@anonym_autor Zisti si na internete čo je to normálny, neutrálny výraz tváre 😉.
@anonym_c8a4f0 keď mám neutrálny výraz tváre,tak si všetci myslia,že som namyslená arogantná pííp........povedali mi potom,keď ma lepšie spoznali a v práci občas poznámky typu:usmievaj sa na zákazníkov😂 za to nie som platená,moja odpoveď
Dlho som sice v takej spolocnosti nebola... ale teda pocas vysokej skoly veru. Neexistovalo kamaratstvo. Pomoc. Ist spolu na obed "len tak". Uz za tym videli nieco "viac". Nastastie nie vsetci to takto brali.
Ja som raz s jednym spoluziakom odmietla tancovat a bavit sa (bol debil a ja som balila niekoho ineho) tak zacal sirit ze som lesba :D :D :D a realne bol o tom aj presvedceny, ved musim byt lesba ak ho nechcem iny dovod nie je!!
Tu sa pripnem. Tu bude výživná debata, ako sa na ľudí preventívne pozerať radšej ako vrah, len aby si preboha niečo nenamýšľali 😀
Ja som si raz kedysi s jedným chvíľu len písala, kládla mu normálne otázky a on sa odmlčal, lebo vraj ho isto balím 😂 (Chodil do rovnakej školy a písali sme si cez obyčajný chat, kde sa v tej dobe riešilo kadečo).
No a tu niekde v diskusiách mal raz mladý pán čašník dilemu, čo so zákazníčkou, lebo sa naňho usmiala a ISTO má preto s ním postranné úmysly. (Veď ok, možno, ale z toho celkového opisu skôr nie a baba bola naňho len tak normálne milá).
Toto sú normálne reakcie mužov, ktorí nechcú mať doma dusno 😉
@anonym_c8a4f0 Ty musis byt riadna stihacka
Na vyske v prvom rocniku som sa zapozerala na spoluziaka, lebo mal velmi pekne tvarovane pery. On moj pohlad zachytil a mam info, ze si celych 5 rokov myslel, ze ho chcem. Vobec to nebol moj typ a jedine, co ma na nom zaujalo, boli fakt tie pery. Podla toho, ake baby si vyberal, som jeho typ evidentne nebola ani ja, no potom som sa uz aj bala pozriet smerom k nemu, aby som nevyzerala ako zufalka, ktora na neho akoze nema.
@anonym_c8a4f0 Okrem toho, ze v prvej vete pises hluposti, ako ma clovek vediet, kto je zadany, zenaty? Ti ludia nejako inak vyzeraju, ci maju byt niecim oznaceni ci ako si to predstavujes? Ale podla tvojej logiky budem dnes na ulici konecne vediet, ze ten, co sa neusmieva, je zenaty/zadany, ved, preboha, keby sa usmial, hned by vlastne flirtoval so vsetkymi naokolo, teda pardon, len nezadanymi.
Keď som bola mladá, slobodná a usmiala sa na nejakého sympatického muža, nikdy v živote sa mi žiadny nezačal vyhýbať - blokovať sa ešte nedalo 🤣, skôr naopak, začali mi okamžite nabiehať. A to bez ohľadu na ich vek a stav. Dokonca som takto začala aj nejaké kratšie vzťahy. Dnes tento jav sledujem u dospievajúcej dcéry.
Skôr by som sa zamyslela nad tým, ako vyzeráš fyzicky, čo vyžaruješ, pretože si zrejme nepekná a nesympatická, najmä, keď sa ti to deje opakovane. Normálni chlapi takto ženy neodmietajú Neverím, že by sa za 20 rokov až takto všetci muži zmenili.
@anonym_autor jooj takych situacii som si zazila a zazivam veru dost. Tiez som clovek, co bud idem ako slepa a hlucha a vtedy povedia, ze som namyslena (casto som len slepa 😂) a neviem aka a na druhej strane som, ked uz sa s niekym rozpravam mila, usmiata a veru, veeeela chlapov si to casto vysvetli ako, ze mam o nich zaujem. Och tie ich trapne egá. No nic, budem sa tvarit ako socha, ako nam tu bolo "poradene"
@anonym_c8a4f0 , lebo amen tma. Inak preto sa uz radsej nezoznamujem, alebo ozaj minimalne, lebo hned kazdy si mysli, ze idem hadzat rodidla po nom 😂😂😂😂.
Ja už som si pred pár rokmi povedala, že radšej budem ľadová kráľovná, lebo väčšina mužov chápe úsmev ako pozvánku do postele
@anonym_autor Lebo sú retardovani. Normálneho chlapa to nenapadne
@anonym_autor Lebo sú retardovani. Normálneho chlapa to nenapadne
@anonym_33f9ef presne,
z vášho opisu je veľmi čitateľný jeden opakujúci sa vzorec: vy prirodzene fungujete cez láskavosť, pozornosť a sociálnu citlivosť, bez skrytého zámeru...zároveň však zrejme vysielate minimum jasných hraníc v situáciách, kde druhá strana už pracuje so svojimi projekciami...niektorí muži potom vašu otvorenosť nečítajú ako ľudskosť, ale ako výber...nie preto, že by ste flirtovali, ale preto, že ich vnútorný filter je nastavený na hľadanie významu tam, kde vy vidíte samozrejmosť....dôležité je povedať nahlas: toto nie je vaša vina ani dôkaz, že robíte niečo „zle“...zároveň to ale ukazuje, že vaša empatia je možno rýchlejšia než vaša schopnosť vnímať, ako môže byť čítaná...nie každý, kto prijíma vašu láskavosť, ju dokáže uniesť bez toho, aby si k nej niečo nepridal...to je psychologický fakt, nie morálne zlyhanie...zrelý krok však nie je začať sa kontrolovať alebo ochladnúť, ale učiť sa jemne, pokojne a včas pomenovať rámec...niekedy stačí tón, niekedy veta navyše, niekedy vedomé spomalenie...empatia bez hraníc často vedie k nedorozumeniam; empatia s hranicami chráni vás aj druhých....a možno ešte presnejšie: nie je vašou úlohou opravovať cudzie interpretácie, ale je vašou zodpovednosťou vedieť, kde sa končí vaša zodpovednosť a začína ich fantázia...keby ste si mali vybrať jednu konkrétnu situáciu z vášho života, kde by ste dnes dokázali zostať rovnako láskavá, ale o kúsok jasnejšia – čo by ste urobili inak a čoho by ste sa pritom museli vzdať (napr potreby, aby vás všetci chápali správne)? ...vaša láskavosť nie je problém...otázka je, ako s ňou narábate v priestore, kde nie každý číta rovnaký jazyk ako vy...

Lebo si namýšľajú, že sú takí neodolateľní? 🤷🏼♀️