Prečo muži menia plány počas pozvania von?
Ahojte, volal mi dnes kamarát, či nwjdeme do sauny. Ja vravim, že dobre a on, že príde pre mňa o dve hodiny. O hodinu mi napísal, že nech tam prídem sama a že feda keď prídem tak pozýva. Samozrwjme som povedala, že nejdem. A on to ešte zaklincoval, že no vidíš, ja som ťa chcel vidieť a ty si nechcela.
Pritpm sa mi chválil koľko zarába a kde všade bol na dovolenke. Prečo toto muži robia? Má 31.
@anonym_9dd0c0 A prečo by ma kamarát nemal odviesť keď ten výlet vymyslel?
@anonym_autor kks, daj si facku a hľadaj si nejakého sugar daddyho soplacka rozmaznana! Už sa mu neopovaz ani písať a dúfam že aj on pochopil, že nestojis ani za hovno a neozve sa ani on...
@anonym_autor on ma 31 a ty 15 ,tak už vieme prečo neprišiel lebo mu došlo ,že prestrelil
@anonym_8a12c4 no ja to beriem automaticky tak, že ak niekto vymyslí výlet tak pozýva. Vy to tak nemáte?
@anonym_autor ja to tak mam , proste robia to a robia aj ine chujoviny a zakernosti mohla, by som o tom napisat desat knih a niekedy sa naozaj dobre zabavam najma na zenach , ktore veria akych maju doma neskutocne uzasnych manzelikov a oni su pri tom absolutne dokonale emancipovane ,
@anonym_autor tak možno mu niečo do toho vošlo, sú rôzne dôvody ale keďže to bol len kamarát a nie partner, tak nemôžeš očakávať, že pre teba príde vždy a všade.
@motylik2559 Tu nejde o nejake vyvažanie. Ozval sa mi po roku a z vlastnej iniciatívy. Sama by som dbes nešla ani nič nevymýšľala keďže viem, že je to ďaleko. Ide o to, ze najprv povedal pozývam ťa a potom to začal upravovať. Moja otázka znie, prečo to urobil nič viac nič menej
@anonym_autor a odkial to majú ostatní vedieť že prečo to urobil? My mu nevidíme do hlavy. Takéto sa treba pýtať jeho. To vie len on. Ja tie viem len za seba odpovedať: Keď nechcem výlet tak ho ani nenavrhnem. Keď naplánujem niečo a dohodnem a príde do toho niečo, tak zavolám a vysvetlím čo sa stalo. Zmeškaný spoj, neštartuje auto atď. To čo urobil on, nedáva žiadnu logiku.
Ja Ti napisem, preco to spravil. Nasiel inu spolocnost na wellness a vedel, ze ked po Teba nepride, tak sa nemusi vyhovarat, lebo Ty sa nedopravis z principu sama. Nemal s kym, skus Teba, naskytla sa lepsia, Teba vypustil
Ahoj, napíšem ti k tomu niečo. To, ak ťa niekto zavolá do sauny ešte neznamená, že po teba príde a odvezie ťa. Jednoducho ťa iba zavolá do sauny, aby ste tam boli spolu. Nechcel ísť sám, tak zavolal teba. Mala si sa dopredu opýtať na logistiku, čiže či máš ísť sama nejakým busom, alebo by prišiel po teba, keby si mu prispela na benzín apd. Dosť pravdepodobne si chalan prepočítal čas, ktorý strávi cestou po teba a späť a rozhodol sa teda inak. Sám ti napísal, že nech tam prídeš sama. Teda zrejme nestíhal, mal vlastné nejaké povinnosti. To neznanemá, že ťa vidieť nechcel, len nemal toľko času. Z vlastnej iniciatívy a v tvojom záujme, obzvlášť ak máš zdravotné problémy a potrebuješ sa presúvať autom, by som si VP urobila a kúpila nejaké staršie auto. Nech nie si odkázaná na iných ľudí. Veľa zdravia v novom roku ❤.
Ja sa nečudujem, že to takto dopadlo. Si naozaj nejaká mešuge, nedá sa s tebou komunikovať, vynechávaš dôležité detaily, pausalizuješ, staviaš sa do roly obete, dramatizuješ…no katastrofálny človek, mňa ide z teba drbnut už teraz.
Ahoj, napíšem ti k tomu niečo. To, ak ťa niekto zavolá do sauny ešte neznamená, že po teba príde a odvezie ťa. Jednoducho ťa iba zavolá do sauny, aby ste tam boli spolu. Nechcel ísť sám, tak zavolal teba. Mala si sa dopredu opýtať na logistiku, čiže či máš ísť sama nejakým busom, alebo by prišiel po teba, keby si mu prispela na benzín apd. Dosť pravdepodobne si chalan prepočítal čas, ktorý strávi cestou po teba a späť a rozhodol sa teda inak. Sám ti napísal, že nech tam prídeš sama. Teda zrejme nestíhal, mal vlastné nejaké povinnosti. To neznanemá, že ťa vidieť nechcel, len nemal toľko času. Z vlastnej iniciatívy a v tvojom záujme, obzvlášť ak máš zdravotné problémy a potrebuješ sa presúvať autom, by som si VP urobila a kúpila nejaké staršie auto. Nech nie si odkázaná na iných ľudí. Veľa zdravia v novom roku ❤.
@billy_jean môze byť že niektorí ludia sú na lazoch, majeroch, kde je bez auta nahraný, lebo dobra tam nechodí často. Aj ja sa niekedy ľahšie dostanem do Košíc či Zvolena ako do susednej dediny. Najlepšie je mať priateľov z dostupných miest. Logicky by som ani nenavrhol takýto typ stretka.

@anonym_3a443f Prečo by som mala byť hlúpa?
@anonym_autor mesuge znamena svihnuta, strelena reaguje neadekvatne situacii a okolnostiam
a ty sa tak chovas