Prečo muži menia plány počas pozvania von?
Ahojte, volal mi dnes kamarát, či nwjdeme do sauny. Ja vravim, že dobre a on, že príde pre mňa o dve hodiny. O hodinu mi napísal, že nech tam prídem sama a že feda keď prídem tak pozýva. Samozrwjme som povedala, že nejdem. A on to ešte zaklincoval, že no vidíš, ja som ťa chcel vidieť a ty si nechcela.
Pritpm sa mi chválil koľko zarába a kde všade bol na dovolenke. Prečo toto muži robia? Má 31.
@anonym_autor a ty si prečo zmenila plány? Prečo to robíš?
@anonym_9dd0c0 A prečo by ma kamarát nemal odviesť keď ten výlet vymyslel?
@anonym_autor kks, daj si facku a hľadaj si nejakého sugar daddyho soplacka rozmaznana! Už sa mu neopovaz ani písať a dúfam že aj on pochopil, že nestojis ani za hovno a neozve sa ani on...
@anonym_autor on ma 31 a ty 15 ,tak už vieme prečo neprišiel lebo mu došlo ,že prestrelil
@anonym_8a12c4 no ja to beriem automaticky tak, že ak niekto vymyslí výlet tak pozýva. Vy to tak nemáte?
@anonym_autor ja to tak mam , proste robia to a robia aj ine chujoviny a zakernosti mohla, by som o tom napisat desat knih a niekedy sa naozaj dobre zabavam najma na zenach , ktore veria akych maju doma neskutocne uzasnych manzelikov a oni su pri tom absolutne dokonale emancipovane ,

@anonym_3a443f Prečo by som mala byť hlúpa?
@anonym_autor mesuge znamena svihnuta, strelena reaguje neadekvatne situacii a okolnostiam
a ty sa tak chovas