Prečo muži uprednostňujú upravené, ale nešikovné partnerky?
Dlhšie ma zaujíma táto otázka, poznám v okolí viac chlapov kamarátov známych čo majú ženy priateľky ktoré majú pekný výzor. Konkrétne všetko umelé na sebe čo sa len dá - pery, prsia, mihalnice, nechty všetko umelé, kilo mejkapu na sebe proste vždy sú tip top upravené. Chlapi majú normálnu postavu, sem tam trochu vyšportovane. No držia sa takých žien ako kliešť. Neviem čím to robia či tou "krásou" ich majú omotane alebo čo. Lenže doma taká žena nerobí nič, nevie variť, nevie upratovať, často ani postarať sa o dieťa. Jediné čo vedia byť upravené a pekné. Chlap robí všetko, doma sú úplne pod papučou. Starajú sa o deti aj o celú domácnosť a sú radi že majú doma pekné ženy. Vôbec nechápem prečo si vyberajú taketo harpye čo len chlapov využívajú a keď sa stretneme na ulici hore nos a ani pozdraviť nevedia.
Čo si o tomto myslíte?
@laurita285 By si sa čudovala aké vychcane sú niektoré ženy, áno ani zadok deťom neutru lebo vy mali nechty od h.vna.
@aurora33 Nikomu nič nezávidím, ony doma nerobia nič lebo sú hnile. A neboj môj muž si dobre vybral to že nemám ústa jak kačica a silikóny v prsiach to neznamená že som škaredá.
@liusa82 O tomto hovorím, aspoň niekto kto chápe môj príspevok. Jasné môžu aj ženy bez umelin sa správať ako harpye no také sú väčšinou normálne. A áno je to divné keď sa na to pozerám že chlap je ako tutko a žena mu rozkazuje kedy čo má robiť.
@sheila121 Nechcem kopnúť do nikoho no snáď svoj názor si napísať môžem nie.
@viestta Presne tak domácnosť je spoločná tak by sa mali starať rovnakým dielom. Nie že chlap robí všetko a žena nič. Toto isté môže platiť aj opačne že žena robí všetko a chlap nič. Aj také prípady sú
Tak ak si spokojna so sebou a svojim manzelom, tak nejako nechapem, preco Ta trapi blby vyber nejakych chlapov. Ved snad boli svojpravni, ked sa zenili a navyse, poriadok doma si musia urobit oni, nie ich butlava vrba.
Čo sa to tu dnes roztrhlo? Čo tema to proti ženám 🙈
To je každej rodiny vec, ako si rozdelia práce a druhý by sa nemali do toho starať.
A kto sa vie ako upraviť to je tiež jeho vec, ale je rozdiel vidieť upravenú ženu a nejakú neogabanú, že sa potom s nimi ani veľmi nerozprávajú, to je jasné, nemajú spoločné témy. Ale obyčajne pekne upravené ženy majú vkus a ten uplatnia aj doma pri zariaďovaní bytu.
@lenkasarka 😄😄😄 tento víkend je akási bojová nálada proti silikónom a peram😂
Dnes sme boli na wellnese a veru za tými peknými mladými babami pri bazénoch som sa aj ja otočila niekedy. 90 percent ich malo jemne úpravy mam pocit ze pery každá a pekne urobene prsia , ale veru chlapi aj tí ženatí nevyzerali , že by sa im tie kocky nejako hnusili, keď za nimi krky krútili 😂
ano, domaccnost je spolocna, ale stale nechapem preco mas potrebu riesit zivot v cudzich domacnostiach a rodinach. Teba niekto ziadal o radu? Ak ano, tak porad konkretnemu cloveky ako by si to riesila ty a zvysok nechaj na neho. Ak sa ti len stazoval, tak si mala povedat, ze ako si zariadi tak ma. Tiez to nie je tvoja starost ale jeho.
Áno, taká si spokojná sama so sebou, že tu ohovaras cudzie ženy. Presne takto vyzerá spokojnosť.
@lenkasarka nieco je vo vzduchu 😅
@lakebabe dnes treba hejtovat každého za všetko. Nemám ja tak ťa aspoň pohejtujem 🙈
No mozno len nechcu tie zeny zodrat a mozno sa tak lahko nedaju zodrat zivotom same? Ja neviem, keby nechcu, tak s nimi nie su.
Tvoji kamaráti si kludne možu nájsť škaredé a pracovité ak chcú, nechaj to na nich.
@lenkasarka nemám slov 🙈
@lakebabe ale čoby. Nápis čo máš ja vyberiem čo z toho nemám a zhejtujem ťa ako sa patrí 😂
@lakebabe umýva tvoj muz okna? Môj nie,ale aspoň stojí pri mne aby som nespadla. Keď tvoj umýva tak mu nalozim aký je podpapucnik a čo to má za ženu
@viestta Keď sa mi niekto postazuje tak snažím sa mu pomôcť a je mi to úprimne ľúto ako to majú doma. V živote som nikomu nepovedala že ako si sa zariadil tak máš. Potom že ako vyzerajú ľudské vzťahy že väčšina sa stará len o seba žije vo svojej bubline a problémy kamarátov ich nezaujíma. Ako to tu čítam na koniku.
@lenkasarka 😂😂😂 naposledy mi na to objednal pani a predtým umýval okná a dvere celý dom on pred zimou lebo som bola chorá 😂 a ešte aj pomáha upratať on jedno poschodie na komplet ja druhe😂 neviem ci ku nám niekto nepošle sociálku aby ho odobrali😂
@lenkasarka a ešte mam aj tie pery a mihalnice urobene😂🙈 myslím ze to na MK balim😁
@lakebabe vieš čo teraz si má strašne nastvala. Máš všetko čo ja nie to by som ťa musela strašne zhejtovat viac mi už ani nič nepíš,lebo sa bojím že to ani nepredycham. Keď mi chlap pride z Rky jak mu nalozim,že uvidí. Okna neumýva,ženu na umývanie mi nezaplatí. Začínam sa hnevať aj na neho
@lenkasarka 😂😂😂 veru skus založiť temu ci sa nemáš rozviesť
Ak by ti kamaráti mali tak záväzne problémy už dávno by si našli iné ženy. Človek sa občas posťažuje a potom si povie,že rieši úplne blbosti.
@lakebabe založím tému kto mi príde umývať okna 😂
@lenkasarka no ale zaplatiť som si ju musela sama 😄🙈
@lakebabe tak to je tvoj chlap strašný zgrloš😂 buď umyje,alebo zaplatí. Inu možnosť ani nepripustaj. Takto presne to ja vybalím dnes. Buď,alebo. Inú možnosť ani neponuknem
@lenkasarka tiež myslím 😂 nabudúce si ich umyje sám ušetrím 😄
@lakebabe ja som to teraz pochopila. Veď táto tema je o tebe. Ty budeš tá harpya
@lenkasarka 😂😂😂 to vážne existuje? Teraz som sa dozvedela ze sa tak niekto fakt vola😂
Ja poznám niekoľko (diplomaticky povedané) neatraktívnych žien, neupravených, s nadváhou... a nevedia variť, nikdy nič neupiekli, s upratovaním sa nepretrhnú. A potom poznám doslova krásavice, ktoré varia, pečú, upratujú, domácnosť majú tip top. Nemám rada také zovšeobecňovanie, že keď je žena pekná a upravená, tak je nanič gazdiná.

Tak to je aspon nieco, ze je pekna . Su aj taki, co maju doma fuchtlu ktora nerozozna spiralu od ruzu, necha si narobit deti a muz sa stara o vsetko. Ale ma napozeranych oteckov farmy aj ruze. Varit nevie maximalne sa pohra s detmi. Skareda hlupa a leniva.. moj brat ma hatrik 🤣🤣🤣 keby bola aspon pekna… ale vidite su aj horsie pripady ako to mate vy 🤷♀️