icon

Prečo muži uprednostňujú upravené, ale nešikovné partnerky?

14. apr 2024

Dlhšie ma zaujíma táto otázka, poznám v okolí viac chlapov kamarátov známych čo majú ženy priateľky ktoré majú pekný výzor. Konkrétne všetko umelé na sebe čo sa len dá - pery, prsia, mihalnice, nechty všetko umelé, kilo mejkapu na sebe proste vždy sú tip top upravené. Chlapi majú normálnu postavu, sem tam trochu vyšportovane. No držia sa takých žien ako kliešť. Neviem čím to robia či tou "krásou" ich majú omotane alebo čo. Lenže doma taká žena nerobí nič, nevie variť, nevie upratovať, často ani postarať sa o dieťa. Jediné čo vedia byť upravené a pekné. Chlap robí všetko, doma sú úplne pod papučou. Starajú sa o deti aj o celú domácnosť a sú radi že majú doma pekné ženy. Vôbec nechápem prečo si vyberajú taketo harpye čo len chlapov využívajú a keď sa stretneme na ulici hore nos a ani pozdraviť nevedia.
Čo si o tomto myslíte?

laurita285
14. apr 2024

Škaredé a tučné sú predsa najlepšie mamy ktoré vedia top variť a pekné štíhle kočky sú mentálne retardované, neschopné, skoro na pokraji smrti a o deti sa nestarajú lebo predsa majú gelové nechty a tie si nejdu poškodiť utieraním hován od detí :D

lakebabe
14. apr 2024

@laurita285 😂😂😂

maryetta
14. apr 2024

Nechapem. Tak asi im to tak vyhovuje.

aurora33
14. apr 2024

To čo je za príspevok 😃😃😅😅😅😃 zavidis im že su pekne? A nemusia doma nič robiť, lebo ti chudáci tvoji kamosi pod papučou doma všetko robia?
Ešte že tvoj muž si vybral škratu čo mu aspoň doma uprace 😃😃😃
Jezin tak jednostranne napísaný výlev som už dlho necitala

kvetinka_andrejka
14. apr 2024

Ja mam takéto skúsenosti z opačnej strany.....Utešiteľky .. A najnovšie aj s chlapom utešiteľom. Veľmi sa im nepáči že môj chlap je starostlivý otec ktorých chce s nami tráviť svoj voľný čas. Keď odmietne nejake stretnutia pretože je unavený po práci a napríklad deti sú choré okamžite majú potrebu mu vyjasňovať ako veľmi si zaslúži ísť aj od rodiny preč pretože jest super otec a ja samozrejme ešte podotknú, že ja nemám nič iné na prácu iba sa starať o deti podľa nich. Ďakujem že mi dali vedieť 😁
Je zaujímavé že hneď to všetko padne na mňa- ako ho držím doma a viete prečo? Len preto že sa nesplnili ich očakávania že príde. Zaujímavé že vždy chlapi sú tí chudáci čo nemajú vlastný rozum.Následne prichádzajú správy kde mu ukazujú moje zlé stránky ale videli ma 2x. Všetko je iba o utešiteľoch to oni majú problém pretože keby môj chlap chcel tak ide a ja si urobím svoj program.
Prosím ťa venuj svoj čas na dobre veci a nerieš iných pokiaľ ťa o to neprosia.

michalka4193
14. apr 2024

@lakebabe tvoj komentar bol riadne sprosty si predtav tiez mam okolo 100kg a nesedem doma rozkysnuta a nezerem a viem sa o seba postarat a to ze ze zena tucna neznamena ze sa o seba nestara a umyva si vlasy raz za tyzden vazne? Wtf??

lakebabe
14. apr 2024

@michalka4193 to bolo myslene vseobecne na ten typ žien co sa o seba nestará, pokiaľ sa o seba staráš tak sa ta to nemôže dotknúť lebo sa ta to netyka

betulinka1
14. apr 2024

Inak mam kamosky úpravene, plastiky a vsetko co pises ale staraju sa o deti, domacnost , o seba o chlapa. Spravidla kazda v niečom podniká. A Ano su namyslene voci ludom ktorych ich nezaujimaju ale inak su to super veselé baby, da sa s nimi pokecat ale maju svoj okruh ludi s ktorymi trávia cas. Cize ja by som nedavala vsetky zeny rovnakého vizuálneho typu do jedneho vreca.

michalka4193
14. apr 2024

@lakebabe nedotklo sa ma to len cela tema je trapna lebo jak idu skatulkovat zeny

lakebabe
14. apr 2024

@michalka4193 ako autorka skatulkuje ženy, co sa o seba starajú a pre ňu znamená ze upravená pekná žena = harpya ktorá tyra muža.

luccija
14. apr 2024

Ale veď ty to ani nemusíš chápať🙂je to ich vec, kto si ako zariadi.Mozno bol naučený z domu mama autorita a prešiel k žene, ktorá velí.Vacsinou sa nájdu páry, kde jeden je veliteľ a druhý vykonávateľ🙂)sa mi zdá, že sa cíti nedocenená?
A poctená, že sa Ti zveruju a ty ich môžeš polutovať.

lakebabe
14. apr 2024

@kvetinka_andrejka toto je fenomén ľudí , čo majú zažite, že chlap môže všetko a žena má sedieť doma a starať sa o deti.
Chlap , ktorý odmietne ísť v piatok do mesta je pod papucou. Môjho muža kedysi označil jeho bývalý kamarát, že je podpapucnik, keď videl ze sa ma opýtal ci mi nevadí, že vybehne na pivo s nimi. Pre veľa ľudí nepochopiteľné , že sa opýtam toho s kým žijem ci mu to nevadí

subartic
14. apr 2024

Ja toto tak nemám rada . Ja sa o seba starám , behám , stravujem sa zdravo ale nemám na sebe žiadne zákroky , zatiaľ , Po 50 tke si chcem dať spraviť viečka. Oproti mne suseda, ktorá má porobené toho dosť na sebe , oblieka sa pomerne výstredne k svojmu veku ,ale každé posedenie s ňou je pre mňa balzamom na duši . Pravdou je že sa doma moc nepretrhne a ani okolo domu , dieti už má dospelé , ale srší humorom , dobrou náladou a životným nadhľadom . Jej muž ju miluje , napriek tomu že od perfektnej gazdinky má na míle .

54tinka54
14. apr 2024

Pozri.. keby tým chlapom bolo až tak zle, tak sa rozvedú 🤷‍♀️či to ich tie ženy harpye zbavili aj svojprávnosti a držia ich doma pod zámkom?

liusa82
14. apr 2024

inak sranda že ja takéto umelé ženy ani nestretám a to robím s ludmi.Ani ja osobne nepoznám umeliny že na prvý pohlad vidíš že má zákroky.Toto asi ešte do Zm a okolia nedorazilo😀 ale k téme.Zas poznám ženy harpie povahou.A presne ako píšeš.Muž okolo nich skáče ale nevykašle sa na ňu ani za svet.Je tam doma len ako taký trtko a rozkazovací panák.Tiež tomuto nechápem a nemusí byť ani umelá.Takže týmto to nebude🙂

kvetinka_andrejka
14. apr 2024

@lakebabe ježiši ideme na kávu?🤣🤭 Môj je tiež podpapučnik ani dosť pekná nie som pre neho (podľa nich) vieš nudná obyčajná ale vďakabohu že mu dali vedieť...... Mladší od nás keby niekto aspoň 50+🤦🏽‍♀️😁

olimuc
14. apr 2024

Stazovanie a zavidenie je narodny sport, keby Ti chlapi neboli nejakym sposobom kompenzovani … tak pri harpijach neostanu, su ale s nimi … stazovanie je zadarmo tak sa postazuju, vypocuj si parkrat pokyvaj suhlasne hlavou … ale moze Ti to byt jedno.. nabuduce porozprava to iste … obcas potrebuje byt kazdy neuznany hrdina a mat pozornost - uplne nezavisle od toho aky typ zeny ma doma

lakebabe
14. apr 2024

@kvetinka_andrejka 😂😂 môžeme. Toto sa aj ku mne dostalo podobne prirovnania a vrchol bol keď bol jeho kamarát pohoršeny že mu nenaberam jest nerobím raňajky a nepolozim to až pred neho 😂

luccija
14. apr 2024

@liusa82 niektorí chlapi potrebujú takú zlú ženu🙂vyhovuje im to, že povie čo treba spraviť, zariadiť.Len potom si ich tie ženy nevazia, lebo vedia, že môžu s nimi kmitat
Niekedy pozerám zámenu manželiek a je to častý jav.

kvetinka_andrejka
14. apr 2024

@lakebabe úplne chápem 😁 chudák tvoj muž sa ani nenaje keď mu nenaberas. Tiež si spomínam situáciu keď môj hovoril kamarátom nejakú storku (poznám ju bola som tam). Tým že hovorí celé dni anglicky v práci vypadlo mu slovíčko. Úplne ho seklo nemohol pokračovať. Tak som pozrela a doplnila. Poznáme sa toto sa deje takmer každý deň. A oni na mňa "pockaaaaj teraz hovorí on neskac mu do reči" 🤣 kamaráti nebudeme

lakebabe
14. apr 2024

@kvetinka_andrejka 😂😂😂 no ešte veľa vody pretečie kým tento macizmus na Slovensku trochu ustúpi bohužiaľ

kvetinka_andrejka
14. apr 2024

@lakebabe no viem veď vidieť 😁 ale v tejto diskusii má veľká časť milo prekvapila

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sense
14. apr 2024

Autorka a prečo sa ne opýtaš tých chlapov? Budeš mat názor z prvej ruky. Nie všetky ako píšeš ty "umelé" ženy sú harpie. A nie všetky tie "prirodzene" sú stelesnením. Dobroty a lasky

Modrý koník
Autor odpoveď zmazal
zuzinka888
14. apr 2024

Aku si vyberie taku ma.

katkami123
14. apr 2024

@kvetinka_andrejka
Toto isté ja volám vetou :”Najväčšie peklo na zemi sú tie dobré duše - otvárači očí.”

autor
14. apr 2024

@fido69 Ja by som zaslúžila kúsok rozumu a prečo, lebo mi je ľúto ľudí čo ich partneri využívajú. Ja som za spravodlivosť, keď už má niekto partnera rodinu a deti mali by obaja rovnakým dielom sa starat. Mimochodom ak dobre spomínam ty si včera písal že nepáčia sa ti ženy čo robia na sebe zákroky a sú vyumelkovane.. Tym pádom ani ty nemáš rád také ženy.
@dskjhfdlkdjhl Nezávidím ja som spokojná s tým čo mám. Ako viem čo majú doma, lebo kamaráti mi o tom rozprávajú. Takisto v práci hovoria o tom čo majú doma. Robím v mužskom kolektíve takže mám veľa kamarátov mužov aj známych z roboty.
@stanulienkat Ver mi sú také ženy čo doma ani slamku neprelozia. Nemôžu variť nemôžu riad umyť atď lebo náhodou by sa im zlomil necht. A takých je viacej.
@viestta Mám to zistené od kamarátov, dokonca jeden býva v našom činžiaku a mám ich pred očami ako žijú. Deti chodia ku nám lebo mama im nenavari nepostara sa o ne, len kamošky kávičky nechtíky a nič iné ju nezaujíma. Deti nezoberie von, všetko má na starosti chlap.
@svetlonos Poznám chlapa čo nosí deti do škôlky a školy a žena je celé dni doma alebo po meste na nákupoch. Chlap končí v práci zas uteká pre deti potom doma im nachystať jesť a hrať sa s nimi úlohy robiť atď.
@lakebabe Ja mám ťažké srdce na to keď je niečo nespravodlivé tod všetko. Nezávidím nikomu nič, ja som spokojná s tým ako vyzerám aj koľko zarobím aj s manželom a tak zo všetkým.

0silvia0
14. apr 2024

Este raz: tym chlapom nikto tie zeny nepridelil, sami si ich vybrali. Nechapem naco to riesis, nech si ti poriesia dotycni chlapi

viestta
14. apr 2024

A tie deti otca nemaju? Ked nevar mama moze navarit otec. Ked neoperie mama, moze oprat otec. Aj domacnost je spolocna, je iba a len na nich dvoch, kto povysava a kto umyje okna. Ty sa staraj predovsetkym o seba. Lebo ak by sa kazdy staral o seba, bolo by o vsetkych postarane. Aj ti chlapi si maju doma veci riesit, nema do nich strkat nos kamaratka, suseda... Je to ich starost.