Prečo muži uprednostňujú upravené, ale nešikovné partnerky?
Dlhšie ma zaujíma táto otázka, poznám v okolí viac chlapov kamarátov známych čo majú ženy priateľky ktoré majú pekný výzor. Konkrétne všetko umelé na sebe čo sa len dá - pery, prsia, mihalnice, nechty všetko umelé, kilo mejkapu na sebe proste vždy sú tip top upravené. Chlapi majú normálnu postavu, sem tam trochu vyšportovane. No držia sa takých žien ako kliešť. Neviem čím to robia či tou "krásou" ich majú omotane alebo čo. Lenže doma taká žena nerobí nič, nevie variť, nevie upratovať, často ani postarať sa o dieťa. Jediné čo vedia byť upravené a pekné. Chlap robí všetko, doma sú úplne pod papučou. Starajú sa o deti aj o celú domácnosť a sú radi že majú doma pekné ženy. Vôbec nechápem prečo si vyberajú taketo harpye čo len chlapov využívajú a keď sa stretneme na ulici hore nos a ani pozdraviť nevedia.
Čo si o tomto myslíte?
@lenkasarka 😂😂😂
@h2 toto tu ani nepíš. To nemôže byt pravda😁
Podľa mňa ozaj prehanas, veď tie ženy si tí chlapi vybrali sami, alebo im ich pridelil národný výbor? To, že sa sťažujú, to neznamená, že je to pravda. A keby aj bola, tak si to majú riešiť doma a nestazovat sa kolegyni ako malé deti. A ty im to zeries aj s navijakom. Určite keď mali bábätko, tak muž bežal z roboty domov každé dve hodiny prebaliť dieťa, aby si herečka nezlomila pri tom náhodou umelý nechtík. 😁
@janickacrazy presne tak veľa chlapov sa sťažuje, lebo im je veľa veci zaťazko.Autorka je asi dobrý poslucháč tak im robí terapiu.Ak by len raz povedala čo si si vybral to máš tak stichnu.
Čo som tu už mnoho tém prečítala. Tak sa sťažujú milenkam. Doma žena nevari,nedá mi o deti sa nestará o seba sa nestará,pribrala atd
@janickacrazy ze národný výbor 😂 ale to nie je zlý nápad mali by tých chlapov normálne prideľovať aspoň by sa tu potom nikto nesťažoval 😂
@lenkasarka joj toto je pred milenkami obľúbené ako ich žena doma tyra ale keď im milenka povie aby sa teda rozviedol ani bohovy😂
Autorka, zaujalo ma jedno, že keď sa ti niekto postažuje, ty chceš pomôcť :D no ale v tomto prípade, ako?
Ten muž si vybral sám, má v hlave mozog, ktorý hádam vie používať, nepotrebuje teba a tvoju pomoc. Jedinú pomoc, ktorú mu môžeš poskytnúť, je povedať mu, že na krku ma hlavu a ak má problém, treba ju použiť.
Vôbec by ma také sťažovanie od kamaráta alebo kamošky nedostalo do varu. Vybrali si, a čo si vybrali maju doma :D a tí sťažovatelia maju dokonca aj krásne ženy, takže sa majú aspoň na čo pozerať.
nemyslím si nič,jeho problém.
@janickacrazy Keď mali bábätko starali sa starý rodičia.
Určite nie stále, tomu ani sama neveríš.
Prečo to trápi teba? Veď je to ich život. Keď im to takto vyhovuje tak nech robia ako chcú. Zas ber v úvahu,že pravda môže byt niekde uprostred.
neviem si predstavit, že prídem domov, sadnem si za počítač a takto smutná založím temu o "Harpyach". to by som asi nemohla mať dve deti a domácnost, ktorá nepočká. a asi by som sa musela strašne nudit, nenavidiet sa a nenavidiet cely svet. čo keby si sa starala o seba ? bolelo by to moc ?
Chlapi aj preháňajú, stačí, keď pocuvam toho môjho. Minimálne 5x do týždňa má teplu veceru (väčšina kamosov z okolia má na veceru praženicu alebo pastiku, keďže majú v praci teply obed) a on je schopny tvrdiť, že nevarim alebo sa tvari akoby som nevarila dobre a pritom v restike mu tak nenavaria ako ja. On to berie ako srandu, aj keď teda to moc vtipne nie je. A ja som si všimla, že skôr extra štíhle baby nevedia varit a majú extra štíhlych partnerov.
A to mi chces povedat, ze zena toho chlapa kazdy bozi den v meste kavickuje ci nakupuje?? Ved to je kazdy den nuda. A ako som uz pisala - pokial to chlapovi nevyhovuje, preco doma neotvori usta?
Mam kamosku, ktora je takato "zruda". Chlap sikovny, zarobi velmi dobre, ona nerobi, deti v jadlach skolke skole a hajde do mesta na kavu.
Len malokto vie, ze chlap sa vie kolkokrat zrubat ako diva sviňa. To uz ale on chudacisko o sebe nepovie!
@janickacrazy Videla som to každý deň, tích čo bývajú pri nás.
@banderaska29 Sa smejem na tom čo si napísala. To čo nemôžem si založiť diskusiu a opýtať sa. Prečo by som mala preto niekoho nenávidiet.
@svetlonos Tak ako žena aj chlap nie každý má na to otvoriť si doma a ústa dupnúť a povedať čo ho trápi. Stačí len pozrieť sa koľko žien má doma debila, takisto aj koľko chlapov má doma harpye. A len trpeju čakajú sťažujú sa no nič a tým nespravia. Nie každý má takú povahu odísť z takého vzťahu, radšej ostanú v zlom vzťahu len aby neboli samí.
Autorka v poslednom príspevku si si odpovedala sama. Nie su schopní odísť z toho vzťahu, tak nech si v ňom ostávajú. A majú teba bútľavú vŕbu, tak sú v suchu. Môžeš ich počúvať, ľutovať, hladkať im ego a na modrom koni ohovárať ich harpye. Misiu máš splnenú :D
zapoj mozog a odpovedz si sama, prečo. ludia vyrovnaní neriešia taketo stupidity a ubohosti ako ty.
@lakebabe nie niekto, ale niečo. Bájne bytosti z gréckych bájí. Nevadí, aspon si pekná 😃
@babulkomale 😂😂 aspoň čosi v tomto obore teda nie som doma 😄
@lakebabe ucia sa to decka v 6.rocniku na literature aj dejepise 😃
@babulkomale deti nemám a ja som už zo školy 30 rokov 😄 toto nepovažujem za vedomosť co si potrebujem pamätať 😀
Tak ked si zenu vybrali ako modny doplnok a stale sa jej drzia zubami nechtami, co k tomu dodat? Je to ich hlupost. Su aj take, co su aj pekne, aj sikovne. A aj menej pekne, co su mudre a sikovne a priebojne.
@majka36912 Je to tak sú rôzné typy žien, len už horsí prípad sú tie, ktoré sú menej pekné a neupravené, nešikovné a závidia.
Ja poznám niekoľko chlapov, ktorí majú škaredé a tučné ženy (sú aj ženy pri tele, ktoré sú pekné, lebo sa o seba starajú, ale tieto sú ešte aj škaredé a zlé) a robia tí chlapi všetko za nich. Takisto som zažila pekné ženy, ktoré museli všetko robiť za neschopných chlapov, ale iba istú dobu, kým sa takých zbavili.

@lakebabe veď ty predsa ✌️😂