Prečo muži vyhľadávajú sebestačné ženy?
Nechápem prečo sa toto deje, rada by som si prečítala vyjadrenie mužov, dám príklad:
Žena a muž, medzi 30-40r. Ona samostatná, sebestačna, žije v pohode život, snaží sa vyzerať pekne, zdravšie sa stravovať, atď.. On úplný opak jej-nikdy sám nežil, nedbá o seba, jeho financie idú hlavne na cigarety a chlast,do budúcna žiadne vyhliadky. Prečo preboha takýto muž chce túto ženu a dáva jej to najavo? Čo sa mu deje v hlave? Z akého dôvodu si myslí že ona by ho chcela? Vysvetlite mi to niekto, vďaka.
Chce sa vysemeniť.
A žena ak nebude mať lepšieho tak možno po ňom skočí lebo chce rodiť. A niekedy sebestacne, dobre vyzerajuce zeny maju tak malo sebavedomia, ze by si sa cudovala.
mne vačšinou vyznavali lasku muži, o ktorych som nevedela, že existuju..uplne mimo môj záujem, ale je prirodzene, že človek hlada vo svojej lige a trochu navrch..lebo je to pozitivne a vylepšuje to o ňom obraz, prejst sa s atraktivnym partnerom za ruku cez mesto..malokto si bude hladat o dve ligy nižšie a hanbit sa zaňho..človek hlada v tom druhom, čo sam nema a čo obdivuje..
tento možno nema sebakritiku, alebo si ho tak očarila, že si nemôže pomôcť
u mňa by tlstý nemal šancu a nikdy ma tlstí nebalili, co je tiež zaujímavé
Ja si myslím, že ak sa muž ako On zaľúbi do ženy ako Ty, nie je na tom nič zvláštne, skôr je to prirodzené, veď bez ohľadu na to aký sme, chceme pre seba to najlepšie. Viac nepochopiteľné by bolo, ak by sa žena ako TY zaľúbila do muža ako ON...
mne sa pačilo, ako tu niekto napísal, že možno si myslí, že len robiš drahoty a na koniec ťa aj tak očarí
som si predstavila, ako bezďak bali kočku a ona robi drahoty a on veri, že aj tak ju namotá 💯
akože užasne odpovede, cela diskusia, prijemne som sa zasmialA a pobavila👍
akože ked mu chceš zmenit život, začala by som tou hygienou a povedala mu zmosta doprosta, nech s tym niečo robi, lebo umrie ako panic
@subartic ❤
len či?...
Ďakujem všetkým skvelým a aj vtipným ľuďom, ktorí pochopili na čo som sa pýtala 🩷 Život je pestrý no.. 😁
A možno si bola prvá, ktorá s ním prehodila pár slov, keď píšeš, že je taký introvertný truľko a chlapec sa zaľúbil. 😅
@karolinakr nehnevaj sa, ale ja nerozumiem, co ma vyznam slova Liga znamenat vo vztahu dvoch ludi. Ked niekoho milujem, je mi jedno, ako nazeraju ostatni na to, ze sa s nim drzim za ruku.
Mne toto nejde do hlavy, keby toto fungovalo, tak potom nechodia nam nepritazlivi ludia vo vztahu s niekym inym.
Nehovorime o tom, ze je niekto sebavedomy debil a nevie pochopit klasicke slusne/priame odmietnutie.
Ale delit ludi, ich vizual do nejakych lig, uz same hovori, v akej "lige" bude dotycneho vnutro🤷
@stanislavicenka mysli si čo chceš ! Prečo ma princ William nepožiadal o ruku? Alebo Enrico Iglesias? Alebo hokejista alebo hrač NBA nejaky? Alebo dubajsky šejk? Lebo to su chlapi, čo lovia v bežnych vodach a pojdu za ruku aj s bezdomovkyňou, čo ma čistu dušu? Ty rozjimaj nad vnutrom a , ked sa preberieš z tej tvojej naivity a ja idem do realneho sveta. Vdaka tvojej logike už som 3 porsche mohla mat v garaži a stále nemám.
Vrát sa do škôlky a k Šípovej Ruženke
@karolinakr Ale nooo..to ale neznamena, ze miliony zien po takom Williamovi netuzia 😅. Tiez milujem diCapria, aj ked vekovo skor ma sancu moja 15r dcera 😅.
@karolinakr s tým Dubajom to možno ešte nie je stratené 😂 treba kúpiť letenku a tváriť sa tam ako zabludeny opustený turista😄 možno sa nejaký šejk zlutuje a ubytuje ta😂
Uz som to pisala v inej teme. Lebo chlapi nemaju sebareflexiu a sebakritiku. Hocijaky hlupy, obezny, smradlavy, bezzuby hňup si mysli, ze ma na to randit minimalne s modelkou.😂
Z mojej skusenosti,cim vacsi "tutmak", tym vacsie naroky na zeny. Sebareflexia = -200.
@karolinakr preco ta nepoziadali? Lebo to geograficky nebolo mozne? 😉
Vies, myslim si, ze muzi mozu slintat nad hocijakou zenou, vidiet sa, ze s nou zaziju sex, ale rralny zivot chcu s takou, s ktorou si budu mat co povedat a citit sa skvele a nie iba par sekund vdaka penisu v ich vagine🤷
@stanislavicenka nech slintajú nad časopismi a fotkami na internete, v súkromí a nie reálne nad reálnou ženou, ktorá je ich slintaním otrávená a obťažuje ju to...
@earlgrey ved v poriadku🙂, alebo slintat bez toho, aby to bolo zjavne na prvy pohlad.
@stanislavicenka alebo tak 😀
včera som si na teba spomenula, pristavila som sa pri takych z ulice a nejake čriepky z rozhovoru, aku chcu muži ženu:
1)prvy byvaly alkoholik, bol aj v base, v Londyne umyval riady a teraz bura steny - ten sa so škaredou babou ani nebavi, nemá o čom ani zaujem, chcel by " šupu" poriadnu..byva v prenajme, ma 41, byt ani auto nevlastni
2)druhý - ten pre istotu nič nema, len sa potáca medzi trávou, chlastom, kamarátmi, výtržnosťami, býva u mamky v izbe, ja nech sa k ničomu nevyjadrujem podĺa jeho slov, je presvedčeny, že ženy sa oňho potrhaju
3) tretí - tak ten nerobi ani nepamätám, ale veri na lásku a ženy chcú byt, auto, zabezpečenie a to im má muž ponúknuť podĺa neho
4) ešte jeden štvrtý - tak ten tiež nepracoval, sedel v base, fajčí trávu, oblieka sa no ako 75 ročny dedko sem- tam, tepláky po kolená, potetovanú má snáď aj riť, - je veĺmi " vyberavý a naročný" na ženy, s hocijakou nepôjde..
nebola by som verila tomu, ale ked už si zadala taku otazku, toto sa melie nezamestnanym väzňom čo furt smrdia grošom v hlave - ženske budu stať na mňa frontu, a ja inu, ako topmodelku neberiem
poznamka - všetci byvaju u mamky v detskej, vek 35 - 45 rokov
jeden bol evidovany na urade ako bezdomovec, ale on je trieda, a chce poriadnu šupu..
ešte mňa tam zvozili, mám dosť, asi sa im vyhnem oblukom najbližšie
@thunderdome žiadna odpoveď muža , to je odpoveď nezrelého chlapca. S prepáčením pretrtkať celý život bez záväzkov za svojich potomkov , takto nežili ani neandrtálci , aj tí si chránili a živili svojich potomkov.
@thunderdome bavme sa o tom čo napsísal tvoj kolega, inak tvoje odpovedi nerozumiem . Je chaotická a nezrozumiteľná . Áno muž je lovec, ale posledné slovo má žena koho do svojej vagíny pustí a koho určí za otca svojich detí ( za normálnej štandardnej situácie ) . Normálna žena si muža vyberá podľa schopností zabezpečiť potomkov , jej potomkov , nie Mary, Zuzy ani Anči . V minulosti to bola fyzická sila , schopnosť loviť , doniesť mamuta, v súčasnosti je to schopnosť zabezpečiť rodinu po finančnej stránke , na fyzickú zdatnosť už tak neprihliada. Áno muž do určitého veku má tendenciu mať iba sex so ženou bez nejakých záväzkov ,ale časom by mal dozrieť do stavu chlap a pokiaľ chce rodinu tak záväzky prijať za tú rodinu - teda ženu a deti . A v tom medziobdobí je na žene či mu to dovolí alebo nedovolí , má právo povedať nie a nijako tým žene jej hodnota neklesá, jednoducho nie je nie ( a má to platiť aj opačným smerom ). Žena do vzťahu dáva seba , muž svoje schopnosti . Tým ženu nechcem degradovať na kravu ktorá bude iba rodiť , ale prioritne do toho vzťahu dáva svoju schopnosť a možnosť mať potomkov.

Ženy co myslite, ze autorka je po rchna - ona sa len jemne vyjadrila na jeho osobu.
V preklade jej píš znamená = chlap je neomalený bolo, pre ktorého je zubná kefka zbytočný artikel. Sprchovat sa pravidelne je zbytočné, zubári sú zdierači. On sa o seba nie je naučený starat.
Kedysi tu bola téma o takom manželovi a autorku zhejtovalu, načo si takeho brala. No myslela, ze ho zmení!
Táto autorka nema pomylene hodnoty, nie je to o krasnosti ale o zakladnej hygiene. Nemusí byť Bred Pit ci iný idol ale tento určite ani tu charizmu nema.
Kludne môže by človek aj jednoduchší = aby sme sa pochopili - každý nájde od seba cloveka na vyššej/nižšej úrovni.
Dá sa baviť aj človeku s 3 titulmi s clivekom, ktorý má len ZŠ. Pokial ma zakladnu inteligenciu, je to uplne skvelý človek, ten s tou zs.
Ale určitý ludia sú doteraz, hlúpi, nie pre nich nie je odpoveď, nechápavo a k tomu ego ako vesmír.
To nie je na báze kraja a zviera. Aj človek nie vizuálne krásny ma xy krat nádherné vnútro, charakter, hodnoty.
Napríklad exov strýko je lekárnik, vyrába vlastne produkty, na svoj zámok. Jeho žena je vyslovene "skareda" - choroba jej veľmi zdeformovala tvár. Sú spolu roky a takú si ju bral. To koli nej začal vyrábať rôzne doplnky výživy, aby jej pomohol.
Takže áno, o tom láska je.
No treba treba prijať jednoducho fakt, že sú aj neogabani jedinci ako v autorkinom prípade. Je to jednoducho neupravené zanedbaný namyslený ch...j bez štipky sebareflexie. Jej NIE on absolutne neakceptuje, lebo mu to ta tupá hlava neberie a nikdy nebude. Preto ani nechape prečo u autorky nema šancu. On je diametralne na inej úrovni.