icon

Prečo muži závidia invalidný dôchodok?

Dnes o 08:28

Že závidia aj ID dôchodok ? Mala som asi 4 vzťahy a vo všetkých mi závideli muži môj ID dôchodok a posielali má do roboty že je všetko drahé atď ale pritom som ZŤP osoba a nemôžem pracovat ..

anonym_8f036b
Dnes o 10:27
@anonym_autor

@anonym_be9268 ale mňa nikto neživí ja mám svoj príjem celkom v pohode, mesačne to vychádza aj s dôchodkom okolo 1600 eur a ešte chceli aby som išla pracovať 😂😂😂😂😂

@anonym_autor to by ma zaujimalo,, preco mas ID ked dokazes plnohodnotne fungovat. Podla mna tato tema je vymyslena. Prepac. Len chces zas rozprudit vasne.

anonym_8f036b
Dnes o 10:31

@anonym_autor a pises ze nemozes pracovat, a vlastne podnikas. Ty vlastne sama sebe odporujes. 🙂 Pardon, ty si penzion zdedila? a Ty len dostavas peniaze na ucet, a doma sedis na zadku? 🙂
Dovolim si citovat ta :

Že závidia aj ID dôchodok ? Mala som asi 4 vzťahy a vo všetkých mi závideli muži môj ID dôchodok a posielali má do roboty že je všetko drahé atď ale pritom som ZŤP osoba a nemôžem pracovat ..

anonym_36b928
Dnes o 10:38

@anonym_autor vidíš autorka, radšej tu ani nepíš, aj tu ide niektorých roztrhať, a to sú ženy, že máš ID aj penzión. Aj ženy závidia, aj autizmus, aj ID aj rakovinu a.dokonca aj nos medzi očami. Sú to chudáci. Ty len pekne si užívajú čo máš a pred.ludmi buď ticho, lebo nielen závistliví sú ale aj zákerní.

anonym_f9efd9
Dnes o 10:45
@anonym_autor

@anonym_0c0379 tak ja mám ID z mladosti plus podnikanie a mám vlastný dom myslim že to je dosť postačujúce ale samozrejme aj chlap nech niečo platí nie len ja ...

@anonym_autor tak máš podnikanie, to znamená, že pracuješ. Tak prečo píšeš, že nemôžeš. A keby toto povie chlap mne, že aj on by chcel môj ID, aj po Tom čo sme si veci vysvetlili, raku rovno ponúknem svoje diagnózy, lieky aj liečbu, ktorú si hradim sama (lebo poisťovňa v SR ju neprepláca) na výmenu. A ak by sa to opakovalo, už by mojim chlapom nebol.

januska12323
Dnes o 10:56

Veď pracuješ tak neviem či klameš im alebo nám.

motylik2559
Dnes o 11:12

@anonym_autor Ahoj autorka, podla toho co pises, si v podstate uplne sebestacna🙂 To,ze mas penzion je pre teba velke plus. Podla mna si natrafila na blbcov. Moze sa stat. Vobec kvoli tomu nezufaj. Mozno v buducnu by bolo fajn, kedze podnikas a mas svoj prijem by bolo dobre, kebyze chlapovi o ID ani nepovies. Vyskusaj to, uvidis ci ta zavist aj v predoslych pramenila kvoli ID, alebo skor zavideli, ze sa mas dobre kvoli prevadzkovaniu penzionu. Lebo zial ludia zavidia dnes ozaj cokolvek a neviem teda kolko zarabali alebo nakolko sebestacny boli tí muzi, ktorych si mala. Vela krat sa stane,ze ked chlap zaraba menej, tak su potom protivní. A ak si im na nos nevysypala tvoj prijem, tak bohvie ake sumy si predstavovali z tvojho podnikania. Do buducna, ked nejakeho najdes, tak mu nehovor o ID a idealne ani kolko ti vynasa podnikanie. Mozno az neskor, az ked uvidis,ze je to chlap, ktory je v tomto smere normalny a vas vztah vam so vsetkym ide ako ma. Drzim palce co sa zdravia tyka a aj podnikania 🙂🍀

sissy27
Dnes o 11:28

@anonym_autor poberanie ID sa predsa nevylucuje s pracou. Ale preco by ti niekto vycital, ze “mas ist do prace lebo vsetko je drahe”, ked tvrdis, ze si sebestacna? Nebolo to nahodou tak, ze si chcela financnu podporu od nich? Lebo potom sa necudujem, ze ta hnali do roboty. A ked teda “mas penzion” tak akoze nepotrebujes tam chodit ako do prace aby si mala svoj podnik pod kontrolou, mas cas cely den sediet doma na riti? Lebo potom by som tiez chapala, ze ta niekto posle do prace, ked hnijes doma miesto toho, aby si riesila fungovanie podniku.

anonym_b816cc
Dnes o 11:40

@anonym_autor pises ze nemozes pracovat, pritom podnikas, prevadzkujes vlastny penzion. To nie je praca? Kto ten penzion vedie, kto v nom pracuje?

anonym_cbe17f
Dnes o 11:54

Keď už vymyšľaš, tak by bolo dobre, keby to malo aspoň hlavu a pätu a neodporovala by si si vo vlastných príspevkoch. Skús si najprv tému premyslieť a až potom písať, nie vymýšľať si za pochodu. Veľa z nás tu vie čítať s porozumením a tiež si dokáže všimnúť, keď niečo logicky nesedí.
Takže, skús nanovo a nech to je aspoň trochu logické, inak ti diskusia skape po pár stránkach

anonym_566022
Dnes o 11:56

Prepáč. Máš dočinenia s debilmi…. 😵‍💫🫣 ako môže niekto závidieť chorému človeku, to nikdy nepochopím.

anonym_061a61
Dnes o 12:11

Ono hodne zalezi od tej priciny ID z mladosti. To kedysi davali na sprostosti ozaj. A mali to dat do poriadku, prehodnocovat to.
Druha vec je ta tvoja prezentacia. Si nejaka naivna, ak si myslis, ze poberanie ID znamena, ze sedis doma. Mnoho ludi, co ma ID normalne pracuje, vramci svojich moznosti. Ty pises aj o penzione. To si pravdepodobne zdedila a prevadzkujes, respektive mas z toho nejaky podiel bez prace. Ak ti to staci, potom v poriadku. Mozno ti chlapi zavidia to, ze mas peniaze za to, ze nic nerobis. A vidia, ze si fyzicky aktivna, tak ti proste povedia, ze vsak a co by si nepracovala. Ale ak ti staci nic nerobit, tak nic nerob. Ale na druhej strane, ak spolu zacnete byvat alebo zit, platte vsetko napoly, ked mas prijem.

natalka13
Dnes o 12:18

Ked mas penzion tak asi pracujes. Ci kto sa on stara?
Tak mozes ci nemozes pracovat?

natalka13
Dnes o 12:20
@anonym_566022

Prepáč. Máš dočinenia s debilmi…. 😵‍💫🫣 ako môže niekto závidieť chorému človeku, to nikdy nepochopím.

@anonym_566022 tak ona si zavist vydedukovala z toho ze im je divne ze nepracuje.

autor
Dnes o 12:27
@anonym_8f036b

@anonym_autor a pises ze nemozes pracovat, a vlastne podnikas. Ty vlastne sama sebe odporujes. 🙂 Pardon, ty si penzion zdedila? a Ty len dostavas peniaze na ucet, a doma sedis na zadku? 🙂
Dovolim si citovat ta :

@anonym_8f036b áno nechodím tam pracovať mám to proste takto zariadené že dostanem fixne tú sumu a som doma lenže toto chlapom vadí a závidia mi

autor
Dnes o 12:28
@natalka13

Ked mas penzion tak asi pracujes. Ci kto sa on stara?
Tak mozes ci nemozes pracovat?

@natalka13 staraju sa mi o to ľudia mám aj chyžné mne príde len suma na účet a mám vybavené a preto mi chlapi asi závideli

autor
Dnes o 12:28
@januska12323

Veď pracuješ tak neviem či klameš im alebo nám.

@januska12323 nepracujem 🙂 chodím sa len tam popozerať či je všetko ok

natalka13
Dnes o 12:42
@anonym_autor

@natalka13 staraju sa mi o to ľudia mám aj chyžné mne príde len suma na účet a mám vybavené a preto mi chlapi asi závideli

@anonym_autor no az tak ti neslape ten penzion. A co ti zavidia? Ved mozu si kupit byty a prenajimat.
Skor je im divne ze sedis na zadku a hnijes. Nepracujes, nemas prac.navyky. taka zena neimponuje chlapom.

anonym_061a61
Dnes o 12:44
@anonym_autor

@januska12323 nepracujem 🙂 chodím sa len tam popozerať či je všetko ok

@anonym_autor na co mas ten ID?

autor
Dnes o 13:02
@natalka13

@anonym_autor no az tak ti neslape ten penzion. A co ti zavidia? Ved mozu si kupit byty a prenajimat.
Skor je im divne ze sedis na zadku a hnijes. Nepracujes, nemas prac.navyky. taka zena neimponuje chlapom.

@natalka13 tak dneska je všetko drahé aj platy som musela dvihnúť ..ale myslim si že na východ je to veľmi dobrý príjem veď tu nemajú ani dokopy toľko čo mám ja a musia z toho vyžiť aj s 2,3, deťmi ...

autor
Dnes o 13:02
@anonym_061a61

@anonym_autor na co mas ten ID?

@anonym_061a61 schizotypova porucha od detstva to mám

sova7
Dnes o 13:15
@ivicatolic

@anonym_autor kurňa..... ale sexovať sa ti neťaží... chlapov zháňať 😂👉😂

@ivicatolic to akože žena s ID nemôže mať vzťah a partnera?

anonym_1c2733
Dnes o 13:24

To o ten penzion sa ti stara prevadzkar? Aj tak je ten zisk nic moc, ked aj s ID je to 1600.
Mozno keby si sa svojmu podnikaniu viac venovala, mala by si z toho viac €, chodila " do prace". A nikto by ta potom nikam neposielal. Ked cely zivot len sedis doma, tak upadas. Socialne aj psychicky. Mozno im vadi to.

darmasiswa
Dnes o 13:31

myslim, ze problem je v inom

anonym_f5d31a
Dnes o 13:34

@anonym_autor Odkedy nemôže invalid/ztp pracovať? To je niekde v zákone? Máš docela ľahké ochorenie, aby si nemohla pracovať. Ja mám 3 autoimunitné ochorenia - Crohnova choroba, psoriáza, pankreatitída a môžem pracovať ako itčkar.

anonym_8f036b
Dnes o 13:39
@anonym_autor

@anonym_8f036b áno nechodím tam pracovať mám to proste takto zariadené že dostanem fixne tú sumu a som doma lenže toto chlapom vadí a závidia mi

@anonym_autor jaj tak potom narazas na neschopakov, ak toto zavidia zene.

anonym_061a61
Dnes o 13:40
@anonym_f5d31a

@anonym_autor Odkedy nemôže invalid/ztp pracovať? To je niekde v zákone? Máš docela ľahké ochorenie, aby si nemohla pracovať. Ja mám 3 autoimunitné ochorenia - Crohnova choroba, psoriáza, pankreatitída a môžem pracovať ako itčkar.

@anonym_f5d31a tak tento typ je lahky... Ale keby zacala normalne pracovat, jej miera poklesu sa prehodnoti a vezmu jej ID, co asi vie... Tak naco bude, ked ma ID z mladosti, to moze byt slusna suma.... Tak nie je sprosta aby o twn ID prisla.. Ale podla mna by sa toto malo prehodnocovat.

anonym_35a003
Dnes o 13:46
@anonym_autor

@anonym_be9268 ale mňa nikto neživí ja mám svoj príjem celkom v pohode, mesačne to vychádza aj s dôchodkom okolo 1600 eur a ešte chceli aby som išla pracovať 😂😂😂😂😂

@anonym_autor a teraz daj tu o červenej ciapocke. A asi keď ta spoznali, vidia, že si typicky odrbkavac s ID, ktorý ho ani nepotrebuje a ma ho ako vreckové

anonym_8f036b
Dnes o 13:47
@anonym_061a61

@anonym_f5d31a tak tento typ je lahky... Ale keby zacala normalne pracovat, jej miera poklesu sa prehodnoti a vezmu jej ID, co asi vie... Tak naco bude, ked ma ID z mladosti, to moze byt slusna suma.... Tak nie je sprosta aby o twn ID prisla.. Ale podla mna by sa toto malo prehodnocovat.

@anonym_061a61 ano, chystaju sa prehodnocovat ID.

natalka13
Dnes o 14:02
@anonym_061a61

@anonym_061a61 to ze id pracuje, nieje dovod na prehodnotenie, prehodnocuje sa zrav.stav.

ivicatolic
Dnes o 14:03
@sova7

@ivicatolic to akože žena s ID nemôže mať vzťah a partnera?

@sova7 veď srandisko