Prečo muži závidia invalidný dôchodok?
Že závidia aj ID dôchodok ? Mala som asi 4 vzťahy a vo všetkých mi závideli muži môj ID dôchodok a posielali má do roboty že je všetko drahé atď ale pritom som ZŤP osoba a nemôžem pracovat ..
Zavideli? Naozaj mas pocit, ze to zavideli ID, ked ta do prace posielali? Zvlastne si si to "prelozila".
@petamich no lebo mi vraveli že by aj oni chceli mat dôchodok a nepracovat
A to ti chlapi nevidia na tebe že ti niečo je, a nemôžeš pracovať? Ved asi je to viditeľné, či? Alebo im to nevieš vysvetliť?
@anonym_autor ja s tebou súhlasím, chlapy sú celkovo sebecký, nedostatočne empatický a veeeeľmi radi zneužívajú ženy na domáce práce, ale zároveň chcú aby žena makala aj peniaze nosila. Skrátka využiť ju poriadne, vyžmýkať a oni, aby sa mali dobre. Boli do zmrdi, dobre že si sa ich zbavila. 👍
@anonym_autor ja s tebou súhlasím, chlapy sú celkovo sebecký, nedostatočne empatický a veeeeľmi radi zneužívajú ženy na domáce práce, ale zároveň chcú aby žena makala aj peniaze nosila. Skrátka využiť ju poriadne, vyžmýkať a oni, aby sa mali dobre. Boli do zmrdi, dobre že si sa ich zbavila. 👍
@anonym_36b928 A to niektorí ešte chcú, aby ženy ovládali pravopis, no hrôza.
@anonym_autor a ženy by nepracujúceho muža so ZŤP ako vnímali, ak by s ním nadväzovali nejaký vzťah?
To je jak moja babka. Moji rodicia umreli v detstve a ty mas byt rada ze otec ta strieska vsak aspon zije…proste ich problem je jediny najdolezitejsi a vy vsetci ste uboziaci.
a si finančne sebestačná? alebo ti tí muži platili nejaké náklady (bývanie, stravu)?
a si finančne sebestačná? alebo ti tí muži platili nejaké náklady (bývanie, stravu)?
@anonym_0c0379 tak ja mám ID z mladosti plus podnikanie a mám vlastný dom myslim že to je dosť postačujúce ale samozrejme aj chlap nech niečo platí nie len ja ...
@anonym_0c0379 tak ja mám ID z mladosti plus podnikanie a mám vlastný dom myslim že to je dosť postačujúce ale samozrejme aj chlap nech niečo platí nie len ja ...
@anonym_autor asi tvoje zdravotne postihnutie nie je vidno. Popripade si myslia, ze im zostanes na krku?
Tak si najdi nejakeho co ma tiez id z mladosti, ten ta bude chapat.
Preco len chlapi? Kolko zien, aj tu na MK zavidi este aj opatrovatelsky na tazko postihnute dieta nie to ID.
Preco len chlapi? Kolko zien, aj tu na MK zavidi este aj opatrovatelsky na tazko postihnute dieta nie to ID.
@viestta áno videla som tie predchádzajúce diskusie no hrôza je to v tomto štáte
@anonym_autor asi tvoje zdravotne postihnutie nie je vidno. Popripade si myslia, ze im zostanes na krku?
Tak si najdi nejakeho co ma tiez id z mladosti, ten ta bude chapat.
@anonym_283bb8 na krku hahaah a keď sa jemu niečo stane a bude invalid neostane mne on na krku ? :DDD
@anonym_autor keď máš vlastné podnikanie,prečo ťa posielajú do práce?
A načo im to vesias na krk keď podnikas a máš príjem. Možno nejde ani tak o závisť ako o to že sa bude musieť o všetko starať.
Rovnako to majú aj muži, resp si to myslia o ženách .
Jednoducho tie predsudky sú , a nie vždy je za tým závisť.
@anonym_283bb8 na krku hahaah a keď sa jemu niečo stane a bude invalid neostane mne on na krku ? :DDD
@anonym_autor tak asi zalezi aj ma tej diagnoze. Pri niektorych ozaj mozu ludia pracovat, hoci maju iste obmedzenia.
@anonym_autor ja nepisem, ze to tak je, ja len rozmyslam, ako mozu asi rozmyslat. Tak je vacsia pravdepodobnost, ze sa budu riesit prioritne tvoje zdravotne problemy, ked mas id z mladosti, tak kvoli niecomu ho asi mas, nie?
@anonym_autor a v čom podnikás?
Moja kolegyňa, asistentka pri deťoch s ťažkým postihnutím je po niekoľkých vážnych operáciách na ID a pracuje. Asi je to aj o osobnosti človeka. Má doma deti, o ktoré sa treba starať a nečaká, že všetko utiahne muž. Tiež bývajú v dome po jej rodičoch, ale z toho sa nikto nenaje, že? máš teda nejaký iný príjem? spomínaš penzión - tam zrejme musíš platiť ďalších ľudí. Bavila si sa s nimi o tom? asi nie, keď ťa posielajú do roboty. Pre mňa je zaujímavé, že zvládaš pomerne aktívny sexuálny život, ale pracovať nemôžeš. Keby to bolo naopak, bola by si s tým ok? nevadil by ti partner, ktorý nepracuje a žije z ID? nemyslím si, že ti závidia. Skôr hľadia do budúcnosti vášho potencionálneho vzťahu, kde vnímajú hneď na začiatku, že ťa budú musieť živiť.
@bielasovicka mám penzión 🙂
@anonym_autor ked mas penzion tak ti urcite nezavideli ID ale penzion.
Moja kolegyňa, asistentka pri deťoch s ťažkým postihnutím je po niekoľkých vážnych operáciách na ID a pracuje. Asi je to aj o osobnosti človeka. Má doma deti, o ktoré sa treba starať a nečaká, že všetko utiahne muž. Tiež bývajú v dome po jej rodičoch, ale z toho sa nikto nenaje, že? máš teda nejaký iný príjem? spomínaš penzión - tam zrejme musíš platiť ďalších ľudí. Bavila si sa s nimi o tom? asi nie, keď ťa posielajú do roboty. Pre mňa je zaujímavé, že zvládaš pomerne aktívny sexuálny život, ale pracovať nemôžeš. Keby to bolo naopak, bola by si s tým ok? nevadil by ti partner, ktorý nepracuje a žije z ID? nemyslím si, že ti závidia. Skôr hľadia do budúcnosti vášho potencionálneho vzťahu, kde vnímajú hneď na začiatku, že ťa budú musieť živiť.
@anonym_be9268 ale mňa nikto neživí ja mám svoj príjem celkom v pohode, mesačne to vychádza aj s dôchodkom okolo 1600 eur a ešte chceli aby som išla pracovať 😂😂😂😂😂
@anonym_be9268 ale mňa nikto neživí ja mám svoj príjem celkom v pohode, mesačne to vychádza aj s dôchodkom okolo 1600 eur a ešte chceli aby som išla pracovať 😂😂😂😂😂
@anonym_autor ved asi si im vysvetlila, ze podnikas, nie? To s akymi degesmi sa stretavas?
Tak ja neviem s akými debilmi si mala vzťah ale mala som od už predtým ako vašom spoznala manžela. aj nejaké vzťahy pred tým ale s týmito som sa nikdy nestretla
@anonym_autor to je v pohode? Ja nam s ID 3000 a nikdy mi ziadny nezavidel ID, vedia na co ho mam… s ze je to opodstatnene.?
Nobtak toto je asi hlupost, urcite ked mas penzion, tak nesedis cele dni doma a zisk z penzionu cca 1300e pises? No asi nie....
@anonym_autor Poteším ťa, nielen muži. Aj tu je zopár takýchto " dobrých duší"
Jasné, všetci ti závideli. Ty si iná trapka.😁
@anonym_autor ok a vedia o tom? vieš, ono keby si to celé napísala v úvode, vyznelo by to úplne inak. Keď si prečítam tvoj prvý príspevok, myslím si to isté. Preto treba podať všetky dôležité informácie naraz. Na druhej strane podnikať s penziónom a mať vrátane ID iba 1600€, to nie je žiadne terno.

Zavideli? Naozaj mas pocit, ze to zavideli ID, ked ta do prace posielali? Zvlastne si si to "prelozila".