icon

Prečo muži závidia invalidný dôchodok?

Dnes o 08:28

Že závidia aj ID dôchodok ? Mala som asi 4 vzťahy a vo všetkých mi závideli muži môj ID dôchodok a posielali má do roboty že je všetko drahé atď ale pritom som ZŤP osoba a nemôžem pracovat ..

Strana
z4
petamich
Dnes o 08:30

Zavideli? Naozaj mas pocit, ze to zavideli ID, ked ta do prace posielali? Zvlastne si si to "prelozila".

autor
Dnes o 08:31
@petamich

Zavideli? Naozaj mas pocit, ze to zavideli ID, ked ta do prace posielali? Zvlastne si si to "prelozila".

@petamich no lebo mi vraveli že by aj oni chceli mat dôchodok a nepracovat

bielasovicka
Dnes o 08:32

A to ti chlapi nevidia na tebe že ti niečo je, a nemôžeš pracovať? Ved asi je to viditeľné, či? Alebo im to nevieš vysvetliť?

anonym_36b928
Dnes o 08:34

@anonym_autor ja s tebou súhlasím, chlapy sú celkovo sebecký, nedostatočne empatický a veeeeľmi radi zneužívajú ženy na domáce práce, ale zároveň chcú aby žena makala aj peniaze nosila. Skrátka využiť ju poriadne, vyžmýkať a oni, aby sa mali dobre. Boli do zmrdi, dobre že si sa ich zbavila. 👍

anonym_b816cc
Dnes o 08:40
@anonym_36b928

@anonym_autor ja s tebou súhlasím, chlapy sú celkovo sebecký, nedostatočne empatický a veeeeľmi radi zneužívajú ženy na domáce práce, ale zároveň chcú aby žena makala aj peniaze nosila. Skrátka využiť ju poriadne, vyžmýkať a oni, aby sa mali dobre. Boli do zmrdi, dobre že si sa ich zbavila. 👍

@anonym_36b928 A to niektorí ešte chcú, aby ženy ovládali pravopis, no hrôza.

anonym_8450b9
Dnes o 08:43

@anonym_autor a ženy by nepracujúceho muža so ZŤP ako vnímali, ak by s ním nadväzovali nejaký vzťah?

leidin
Dnes o 08:43

To je jak moja babka. Moji rodicia umreli v detstve a ty mas byt rada ze otec ta strieska vsak aspon zije…proste ich problem je jediny najdolezitejsi a vy vsetci ste uboziaci.

anonym_0c0379
Dnes o 08:44

a si finančne sebestačná? alebo ti tí muži platili nejaké náklady (bývanie, stravu)?

autor
Dnes o 08:46
@anonym_0c0379

a si finančne sebestačná? alebo ti tí muži platili nejaké náklady (bývanie, stravu)?

@anonym_0c0379 tak ja mám ID z mladosti plus podnikanie a mám vlastný dom myslim že to je dosť postačujúce ale samozrejme aj chlap nech niečo platí nie len ja ...

anonym_283bb8
Dnes o 08:54
@anonym_autor

@anonym_0c0379 tak ja mám ID z mladosti plus podnikanie a mám vlastný dom myslim že to je dosť postačujúce ale samozrejme aj chlap nech niečo platí nie len ja ...

@anonym_autor asi tvoje zdravotne postihnutie nie je vidno. Popripade si myslia, ze im zostanes na krku?
Tak si najdi nejakeho co ma tiez id z mladosti, ten ta bude chapat.

ivicatolic
Dnes o 08:54

@anonym_autor kurňa..... ale sexovať sa ti neťaží... chlapov zháňať 😂👉😂

viestta
Dnes o 08:56

Preco len chlapi? Kolko zien, aj tu na MK zavidi este aj opatrovatelsky na tazko postihnute dieta nie to ID.

autor
Dnes o 08:58
@viestta

Preco len chlapi? Kolko zien, aj tu na MK zavidi este aj opatrovatelsky na tazko postihnute dieta nie to ID.

@viestta áno videla som tie predchádzajúce diskusie no hrôza je to v tomto štáte

autor
Dnes o 08:59
@anonym_283bb8

@anonym_autor asi tvoje zdravotne postihnutie nie je vidno. Popripade si myslia, ze im zostanes na krku?
Tak si najdi nejakeho co ma tiez id z mladosti, ten ta bude chapat.

@anonym_283bb8 na krku hahaah a keď sa jemu niečo stane a bude invalid neostane mne on na krku ? :DDD

rozculena
Dnes o 09:00
@anonym_autor

@anonym_autor keď máš vlastné podnikanie,prečo ťa posielajú do práce?

sense
Dnes o 09:01

A načo im to vesias na krk keď podnikas a máš príjem. Možno nejde ani tak o závisť ako o to že sa bude musieť o všetko starať.
Rovnako to majú aj muži, resp si to myslia o ženách .
Jednoducho tie predsudky sú , a nie vždy je za tým závisť.

martinkatinka
Dnes o 09:01
@anonym_autor

@anonym_283bb8 na krku hahaah a keď sa jemu niečo stane a bude invalid neostane mne on na krku ? :DDD

@anonym_autor tak asi zalezi aj ma tej diagnoze. Pri niektorych ozaj mozu ludia pracovat, hoci maju iste obmedzenia.

anonym_283bb8
Dnes o 09:03
@anonym_autor

@anonym_autor ja nepisem, ze to tak je, ja len rozmyslam, ako mozu asi rozmyslat. Tak je vacsia pravdepodobnost, ze sa budu riesit prioritne tvoje zdravotne problemy, ked mas id z mladosti, tak kvoli niecomu ho asi mas, nie?

bielasovicka
Dnes o 09:04
@anonym_autor

@anonym_autor a v čom podnikás?

autor
Dnes o 09:13
@bielasovicka

@anonym_autor a v čom podnikás?

@bielasovicka mám penzión 🙂

anonym_be9268
Dnes o 09:15

Moja kolegyňa, asistentka pri deťoch s ťažkým postihnutím je po niekoľkých vážnych operáciách na ID a pracuje. Asi je to aj o osobnosti človeka. Má doma deti, o ktoré sa treba starať a nečaká, že všetko utiahne muž. Tiež bývajú v dome po jej rodičoch, ale z toho sa nikto nenaje, že? máš teda nejaký iný príjem? spomínaš penzión - tam zrejme musíš platiť ďalších ľudí. Bavila si sa s nimi o tom? asi nie, keď ťa posielajú do roboty. Pre mňa je zaujímavé, že zvládaš pomerne aktívny sexuálny život, ale pracovať nemôžeš. Keby to bolo naopak, bola by si s tým ok? nevadil by ti partner, ktorý nepracuje a žije z ID? nemyslím si, že ti závidia. Skôr hľadia do budúcnosti vášho potencionálneho vzťahu, kde vnímajú hneď na začiatku, že ťa budú musieť živiť.

citronove_koliesko
Dnes o 09:23
@anonym_autor

@bielasovicka mám penzión 🙂

@anonym_autor ked mas penzion tak ti urcite nezavideli ID ale penzion.

autor
Dnes o 09:27
@anonym_be9268

Moja kolegyňa, asistentka pri deťoch s ťažkým postihnutím je po niekoľkých vážnych operáciách na ID a pracuje. Asi je to aj o osobnosti človeka. Má doma deti, o ktoré sa treba starať a nečaká, že všetko utiahne muž. Tiež bývajú v dome po jej rodičoch, ale z toho sa nikto nenaje, že? máš teda nejaký iný príjem? spomínaš penzión - tam zrejme musíš platiť ďalších ľudí. Bavila si sa s nimi o tom? asi nie, keď ťa posielajú do roboty. Pre mňa je zaujímavé, že zvládaš pomerne aktívny sexuálny život, ale pracovať nemôžeš. Keby to bolo naopak, bola by si s tým ok? nevadil by ti partner, ktorý nepracuje a žije z ID? nemyslím si, že ti závidia. Skôr hľadia do budúcnosti vášho potencionálneho vzťahu, kde vnímajú hneď na začiatku, že ťa budú musieť živiť.

@anonym_be9268 ale mňa nikto neživí ja mám svoj príjem celkom v pohode, mesačne to vychádza aj s dôchodkom okolo 1600 eur a ešte chceli aby som išla pracovať 😂😂😂😂😂

anonym_283bb8
Dnes o 09:44
@anonym_autor

@anonym_be9268 ale mňa nikto neživí ja mám svoj príjem celkom v pohode, mesačne to vychádza aj s dôchodkom okolo 1600 eur a ešte chceli aby som išla pracovať 😂😂😂😂😂

@anonym_autor ved asi si im vysvetlila, ze podnikas, nie? To s akymi degesmi sa stretavas?

anonym_25b513
Dnes o 09:53

Tak ja neviem s akými debilmi si mala vzťah ale mala som od už predtým ako vašom spoznala manžela. aj nejaké vzťahy pred tým ale s týmito som sa nikdy nestretla

anonym_545bf6
Dnes o 09:54
@anonym_autor

@anonym_autor to je v pohode? Ja nam s ID 3000 a nikdy mi ziadny nezavidel ID, vedia na co ho mam… s ze je to opodstatnene.?

anonym_d49dd4
Dnes o 10:17

Nobtak toto je asi hlupost, urcite ked mas penzion, tak nesedis cele dni doma a zisk z penzionu cca 1300e pises? No asi nie....

anonym_060c90
Dnes o 10:23

@anonym_autor Poteším ťa, nielen muži. Aj tu je zopár takýchto " dobrých duší"

anonym_f008ca
Dnes o 10:23

Jasné, všetci ti závideli. Ty si iná trapka.😁

anonym_be9268
Dnes o 10:26
@anonym_autor

@anonym_autor ok a vedia o tom? vieš, ono keby si to celé napísala v úvode, vyznelo by to úplne inak. Keď si prečítam tvoj prvý príspevok, myslím si to isté. Preto treba podať všetky dôležité informácie naraz. Na druhej strane podnikať s penziónom a mať vrátane ID iba 1600€, to nie je žiadne terno.

Strana
z4