Prečo muži závidia invalidný dôchodok?
Že závidia aj ID dôchodok ? Mala som asi 4 vzťahy a vo všetkých mi závideli muži môj ID dôchodok a posielali má do roboty že je všetko drahé atď ale pritom som ZŤP osoba a nemôžem pracovat ..
Nechcem sa dotknut autorky ani diagnozy ani ludi ktori nou trpia, ale dost to napoveda obsahu prispevku.
@anonym_061a61 pises keby zacala normalne pracovat. Nie to ze sa zamestna neinicuje prehodnotenie ID.
@natalka13 ale co by nie... Ak sa spravne lieci a zlepsi sa jej zdravotny stav, moze zacat pracovat. A ked sa jej zdravotny stav zlepsi, vtedy sa prehodnoti ID, takze to ide jedno s druhym....
@natalka13 ale co by nie... Ak sa spravne lieci a zlepsi sa jej zdravotny stav, moze zacat pracovat. A ked sa jej zdravotny stav zlepsi, vtedy sa prehodnoti ID, takze to ide jedno s druhym....
@anonym_061a61 nefunguje to tak ze teta na socialke mrkne do papierov, aha ona pracuje, ideme jej dat lek.prehliadku a prehodnotenie z.stavu.
Prehodnocovat zacali primarne 70%+ a je uplne jedno ci ten clovek pracuje alebo nepracuje
Chodíš sa do penziónu iba popozerať, inak v ňom nič nerobíš, sú tam chyžné, penzión sa sám spravuje a tebe to vynesie pár stovák mesačne, inak sedíš doma, hompáľaš nohami a muži ťa nechcú, lebo ti závidia…
No jasné!
@anonym_061a61 nefunguje to tak ze teta na socialke mrkne do papierov, aha ona pracuje, ideme jej dat lek.prehliadku a prehodnotenie z.stavu.
Prehodnocovat zacali primarne 70%+ a je uplne jedno ci ten clovek pracuje alebo nepracuje
@natalka13 ano, ved sa prehodnocuje, ci by niekto mohol, ci nemohol, na zaklade zdravotneho stavu.
@anonym_autor ja s tebou súhlasím, chlapy sú celkovo sebecký, nedostatočne empatický a veeeeľmi radi zneužívajú ženy na domáce práce, ale zároveň chcú aby žena makala aj peniaze nosila. Skrátka využiť ju poriadne, vyžmýkať a oni, aby sa mali dobre. Boli do zmrdi, dobre že si sa ich zbavila. 👍
@anonym_36b928 Toľko chýb vo vete som už dávno nevidela. 😳
@natalka13 ano, ved sa prehodnocuje, ci by niekto mohol, ci nemohol, na zaklade zdravotneho stavu.
@anonym_061a61 teraz má prehodnocovali a mám zase 75+ percent tak som rada
@anonym_autor podla mna si si vymyslela temu.
Ako sa da ziskat penzion na invalidnom dochodku?
@anonym_autor ty si rada, ze si sa nikam neposunula? Lebo s tou diagnozou sa da napredovat, ak sa spravne liecis.
Zaroven si myslim, ze ano, s takymito diagnozami sa da najviac odrbavat a nakecat casto kadeco, len aby ti ID nechali.
Potom chapem, naco sa posuvat a snazit sa, ked by ti tie peniaze vzali.
@anonym_autor Bože tí chlapi. Keď ti mali niečo platiť, už sa ohradili, že máš ísť do práce. Ale keď by si im ešte ty platila, všetko by bolo OK. Strašní zúfalci.
A čo si po nich chcela aby platili? Či len aby niečím prispeli keď u teba bývali?
@anonym_autor podla mna si si vymyslela temu.
@anonym_8f036b prečo by som to robila čo sa ti nezdá reálne ?? Popri ID že sa nedá pracovať ? Či čo
@anonym_8f036b prečo by som to robila čo sa ti nezdá reálne ?? Popri ID že sa nedá pracovať ? Či čo
@anonym_autor cela tema vymyslena.
@anonym_autor cela tema vymyslena.
@anonym_8f036b a prečo ? Závidíš že mám ID aj robotu kde nemusím chodiť ? Veď to je úplne normálne že popri ID sa dá aj pracovať 🙂
@anonym_autor Odkedy nemôže invalid/ztp pracovať? To je niekde v zákone? Máš docela ľahké ochorenie, aby si nemohla pracovať. Ja mám 3 autoimunitné ochorenia - Crohnova choroba, psoriáza, pankreatitída a môžem pracovať ako itčkar.
@anonym_f5d31 schizotypova porucha , čítam, že je ako schizofrénia, ale menšej intenzity, aj so sluchovými a inými halucináciami a psychotickými epizódami. Toto ti príde " docela ľahké". ? Aj ľudia s ťažšou depresiou dostávajú ID, lebo nedokážu fungovať. Skutočne peklo psychických porúch vedia asi posúdiť len ľudia s týmito poruchami a lekári, vrátane posudkový lekárov. Nechcem podceňovať Kronovu chorobu, psoriázu a pankreatitídu, ale ani zďaleka si nevieš predstaviť utrpenie pacientov s toto poruchou, resp. schizofréniou.
@anonym_8f036b a prečo ? Závidíš že mám ID aj robotu kde nemusím chodiť ? Veď to je úplne normálne že popri ID sa dá aj pracovať 🙂
@anonym_autor a z čoho vieš platiť zamestnancov penziónu?
@bielasovicka z obratu som na bookingu tak mám celkom obsadenosť
@bielasovicka ďakujem veľmi pekne za krásny komentár veru je to tak ako píšeš mám dní kedy vôbec nemôžem fungovať a ležím len v posteli a sú dni kedy som v pohode
@bielasovicka ďakujem veľmi pekne za krásny komentár veru je to tak ako píšeš mám dní kedy vôbec nemôžem fungovať a ležím len v posteli a sú dni kedy som v pohode
@anonym_autor neviem prečo, ale ja ti neverím ani slovo.
A kde je ten krásny komentár?
@bielasovicka mám penzión 🙂
@anonym_autor no veď ak podnikas a máš penzión, tak prácu máš. Či im sa to málilo, že keď deň má 24 hodín, tak ty môžeš robiť aj viac ako 8 hodín denne? To čo za chlapov si stretla? Aj oni mali po 2 - 3 zamestnania?
@anonym_autor no veď ak podnikas a máš penzión, tak prácu máš. Či im sa to málilo, že keď deň má 24 hodín, tak ty môžeš robiť aj viac ako 8 hodín denne? To čo za chlapov si stretla? Aj oni mali po 2 - 3 zamestnania?
@margotka17 tak ked s nou nejaky cas zili a videli ako funguje, mozno to bolo v tom kontexte, ze videli, ze by pracovat zvladla, ale nechce sa jej. Ma ID a pasivny prijem z podnikania.
Ani ja 😆
@bielasovicka tak si never no, existujú aj také prípady len nepíšu na modrý koník ...ja som ale chcela o inom ale zase sa zvrhla diskusia iným smerom ako vždy 😄
@margotka17 no vidíš strašní to chlapi dneska chceli aby som ich zamestnala čo samozrejme nechcem, chcem aby pracovali na sebe a mali svoje zamestnanie a myslím si že keby sme mali deti tak budú zabezpečené aj ony aj domom aj príjmom
Ani ja 😆
@anonym_061a61 ok
@bielasovicka tak si never no, existujú aj také prípady len nepíšu na modrý koník ...ja som ale chcela o inom ale zase sa zvrhla diskusia iným smerom ako vždy 😄
@anonym_autor a vlastne, ty si chcela co od nas? Nejak mi usla pointa.
@anonym_autor a vlastne, ty si chcela co od nas? Nejak mi usla pointa.
@anonym_8f036b :D len sa posťažovať a vyrozprávať že prečo su dnešní muži takýto 🙂

@anonym_061a61 to ze id pracuje, nieje dovod na prehodnotenie, prehodnocuje sa zrav.stav.
@natalka13 ved ano, zdravotny stav. Teraz by na takuto lahku formu ID rozhodne nedali.