Prečo muži závidia invalidný dôchodok?
Že závidia aj ID dôchodok ? Mala som asi 4 vzťahy a vo všetkých mi závideli muži môj ID dôchodok a posielali má do roboty že je všetko drahé atď ale pritom som ZŤP osoba a nemôžem pracovat ..
@bielasovicka z obratu som na bookingu tak mám celkom obsadenosť
@anonym_autor ved nemas ani 1000e zisk mesacne. To podnikas velmi zle. Zamestnanci ta okradaju, ved nic jednodniduchsie, kedze tam realne niesi🙃
@margotka17 no vidíš strašní to chlapi dneska chceli aby som ich zamestnala čo samozrejme nechcem, chcem aby pracovali na sebe a mali svoje zamestnanie a myslím si že keby sme mali deti tak budú zabezpečené aj ony aj domom aj príjmom
@anonym_autor môžeš byť rada, že s tebou neostali. Zrejme ozaj závideli, že z penziónu máš príjem a nemusíš robiť nič, tak ťa posielali do práce. Možno mysleli niekde do fabriky, kde sa ťahá stvorsmenna prevádzka. Tak nech sú idú mudrlanti 👍.
@margotka17 ona v penzione nepracuje
@natalka13 no podľa všetkého ho riadi z domu a občas zájde pozrieť, či je všetko ako má byť.
@margotka17 no vidíš strašní to chlapi dneska chceli aby som ich zamestnala čo samozrejme nechcem, chcem aby pracovali na sebe a mali svoje zamestnanie a myslím si že keby sme mali deti tak budú zabezpečené aj ony aj domom aj príjmom
@anonym_autor ty si trufas so svojou diagnozou na deti?
@anonym_061a61 schizotypova porucha od detstva to mám
@anonym_autor to by ma zaujimalo,ako sa toto u deti prejavuje. Inac polovicu tych znakov mam aj ja. a mnoho ludi.
@anonym_061a61 teraz má prehodnocovali a mám zase 75+ percent tak som rada
@anonym_autor No tak to máš teda šťastie, že si na 75% invalidná. Fakt šťastie. Myslím, že tvojim "nabijakom" nevadil ID ako taký, ale tento tvoj pripečený postoj. Ale hlavne si myslím, že téma je vymyslená a veruže režisérka z teba nebude, nie je to moc dôveryhodné.

@anonym_autor no veď ak podnikas a máš penzión, tak prácu máš. Či im sa to málilo, že keď deň má 24 hodín, tak ty môžeš robiť aj viac ako 8 hodín denne? To čo za chlapov si stretla? Aj oni mali po 2 - 3 zamestnania?
@margotka17 ona v penzione nepracuje