Prečo nesympatická sesternica očakáva našu ľútosť?
Prečo máme kolektívne ľutovať sesternicu?
Kde začať? Mama má sestry dvojičky, nás detí je dokopy 4(tri baby a bratranec)všetci narodení v roku 197x. Oni všetci šli po škole do zahraničia, ja som zostala doma, pracujem vo vyštudovanom odbore skoro 30r. Som šťastne vydatá mám deti.
Teraz k veci: dve sesternice šli pracovať do Švajčiarska, robili načierno. Časom sa pochytili a tá druhá šla do Nemecka, kde žil aj bratranec.Tá čo tam zostala, robila au-pair, no časom si našla chlapa o 35r staršieho a vydala sa. On nechcel deti, ona súhlasila. Počas manželstva nikde nepracovala. Po 15r manželstva zatúžila po bábätku, od muža nemohla, tak si našla časom mladého milenca. Pritom starý cap kúpil všetko čo jej videl na očiach, luxusné auto, poschodovú vilu pri Balatone atď. Malo to iba jeden háčik, po mužovi mala dediť rodinné majetky sestra, podľa záveru. Ona zostala zariadovať vilu, a chlapovi zabudla oznámiť že čaká dieťa s hodinovým manželom. Napokon sa rozviedli, keď malo dieťa rok a pol, aj v RL malo jej muža, pritom ani s milencom si nechcela budovať vzťah, keď zistila že tam nie je všetko iba trblietky a luxus. Do vtedy nariekala exmanželovi, kým sa nad ňou zlutoval a pustil ju späť do vily. Otec platí výživné, ex platí náklady na bývanie, brat jej robí minimálne 4x ročne veľké nákupy. Ona má už školopovinné dieťa a do dnes nepracuje. Občas v lete ide jej mama postrážiť vnúča, tak má brigádu.
Jej brat má rodinný dom, ktorý prerába, investičný byť v meste, ktorý prenajíma, plati hypo, druhá sesternica má tiež byt niekde v krajskom meste a ona nič. Jej ex zomrel, všetko zdedila jeho sestra a tá chce sesternicu aj dieťaťom vysťahovať do konca roka z vily. Ona nemá kam ísť. Teta k nám chodí pravidelne nariekať. Ona k tete do 1izb. na SVK nechce, dieťa nevie so slovensky. Do práce sa jej tiež nechce.
O pár rokov bude mať 50 a nedokáže sa sama o seba postarať, teta sa na mňa aj naštvala, lebo nechcem požičať chuderke sesternici. Viem, že od mojej mamy vytiahla nejaké peniaze, a že aj od druhej tety. Úprimne, keď sme sa naposledy so sesternicou pred rokmi stretli, rozprávala sa som mnou z tak vysokého koňa, že až to zle padlo. Zkritizovala ma, ako vyzerám po 2 pôrodoch aká som zrobená. Ona nikdy nemusela makať aby zaplatila hypo. Ja som mala niekedy aj dve naraz. Neviem, možno som ja vadná. Ale to neustále nariekanie ma prestáva baviť. Ako by ste sa zachovali vy?
Nemam - nedam.
V tomto pripade slovo pozicat neexistuje. Ona nikde nerobi, nema ako vratit.
Zablokoj si aj ich cisla, biektori ľudia su hold takí otravovať budu do smrti, alebo jej povedz ze mas toho vela a nech ti da pokoj
@klotildabazari mám ich bloknutých už dávno. Ale tete sa nedá vyhnúť u nás v obci je len 5 ulíc, z bodu A do bodu B sa dá dostať iba po hlavnej ulici. Vie kde bývam kde býva mama a potom ,, útočí,, gang nariekačiek
Ta teta by sa mala bat stretnut s tebou za to, ze vydrankala peniaze od tvojej mamy, nie ty s nou. Ak ma mama niekomu pomoct, tak svojim detom, nie sestrinej dcere. Dala jej peniaze na tvoj ukor. To si uvedomujes? Uz jej nic nedavajte.
Nechápem, načo si vôbec založila túto diskusiu?
@mandarinka555 lebo môže ?
@mandarinka555 lebo sa chcela posťažovať a ponadavat verejné na sesternicu a diskusiou sa jej dostalo zadosť ucinenia, keďže v blízkom okolí sa jej ho nedostalo
@sense ďakujem fakt som bola.na ňu včera na💩
@ullala 💸 boli a budú, ak si chcela mama za sto či dvesto euro ,,kúpiť ,, kľud na Vianoce tak má ju mať. Je dospelá a svojprávna.
Šplechla by som do tváre tej tety čo si úprimne myslím. Nie si jej povinna pomáhať, keď si pokazila život sama. Ma dosť rokov nato, aby sa uživila sama a nie, aby ju živili jej príbuzní.
Myslela som, ze pises o nejakych tisickach eur.
Chrbat ju boli… nam chodi do firmy upratovat na 2 hodinky teta samozivitelka s 3 detmi, na ID s rôznymi diagnózami. Kazdy den ma niekde 2 hodinky a niekde 4 hodinky. Viac nerobi, lebo nevládze, musi pracu odmietať. Ma dobre meno, naozaj pekne uprace, desinfikuje aj klucky. Tetka ked ta stretne, tak jej kludne povedz, ze mnoho ludi pracuje len tolko co vládzu.
@betulinka1 tak ti napíšem jedna aj druhá teta šli na polovičný ID v jej veku kvôli chrbtici, a potom už nepracovali, pokým mama dostala polovičný asi v 60ke, kvôli operácii srdca, ale mama pracovala okrem roku čo bola na PN, to ozaj nemohla.
Nerieš ju, veď ona, keď bola na tom vysokom koni, tiež nepoziciavala, len si to užívala. No nech sa pani zamestná, nech začne na seba a dieťa zarábať, alebo nech si nájde zas oslika potras sa a nech ju sponzoruje. Prečo teraz vy všetci ju máte ľutovať, veď si žila nad pomery, mala myslieť do budúcnosti. A to vysťahovanie? Veď nech si nájde podnájom, aj takto ľudia žijú.
Kto tie tetky živil? Skladala sa im rodina? Mozno by sa tak dalo pomoct sesternici, ze jej vybavit nejake prispevky v Hu. Ale dávanie penazi, nema ziadny výzvam.
Požičať? Ved nech si nájde prácu kks 🤣
toto je ozaj dobra komedia.... povedz tete nech napisu do Modreho z neba. Hlavne jej nic nepoziciavaj, taka prizivnicka ti nikdy nic nevrati.
Takže dva mesiace premrhala ďalším ničnerobenie iba plávaním a teraz dúfa,že "ti debili " na Slovensku sa o ňu chudatko postarajú.Prepac za ten výraz,ale je jasné na čo ste jej dobrí.
@michelle567 ja by som nesklamala,rovno by som povedala,že mám dve neplnoleté deti o ktoré sa potrebujem a chcem postarať.Mam pre koho zarábať.Nech sa teta trebárs aj poskladá .
Keď nastúpi gang nariekaciek,tak povedz nech chvíľu počkajú,že si ideš po dirigentsku paličku,aby to malo aspoň dáky "chochmes"😂To len na odlahcenie.
@betulinka1 teta bola vydatá 3x zrejme ju živili muži, istý čas bývala v dome s bratrancom a jeho partnerkou , bola ako pravá svokra, ale potom šla do 1izbaku. Deti jej prispievali, netuším ako často 2x ročne chodila k sesternici do CH minimálne na mesiac. Druhá detto, nadáčkuje sa na pár týždňov sem na mesiac tam. Raz kamoška, raz kolegyňa.
Ani by ste neverili ako v 65ke dokáže baliť pánov v dôchodkovom veku
Chvála Bohu mama taká nikdy nebola, tvrdou prácou sa vypracoval na vedúcu pozíciu a pracovala tam kým jej to zdravie dovolilo, vďaka čomu vlastne zarobila o niečo viac ako otec manuálnou prácou.
Vsak to balenie je v poriadku. 😉 nech si este užijú.
Takže sesternica má byť po kom... Matka aj dcéra prisavky , a teraz idú plakať !
Ako sa hovorí - osral ich pes, tak by som ich slušne ale dôrazne upratala, nech sa ku mne s drankanim o peniaze ani na 10 krokov nepriblížia.

@snazilka_bio_mamka sorry , ale toto je každodenná realita môjho života a ver mi bola by som najradšej keby som o nej mesiac nič nepočula