Prečo priateľ často spomína kolegyňu?
Dievčatá je to normálne ak často spomína kolegyňu? Nastúpil do novej práce nedávno a neviem či mi má blikať kontrolka a nespomína ju pri často ale mám už pocit ,že je to už každý druhý deň alebo som len žiarliva zbytočne sú to bežné veci z jej života ale je to zvláštne zažil niekto niečo podobné? Ešte som mu nič na to nepovedala
@anonym_autor zapni kontrolky.
Moj muz robil prevazne so zenami, casto ich spominal, raz viac jednu, potom druhu, podla toho, ktorej sa v zivote dialo nieco zaujimave. Som si vsak ista, ze nic viac medzi nimi nebolo. Vyckaj, pozoruj, az potom rob zavery.
@anonym_autor škoda ,že tu nenapíše aj nejaký chlap názor 🙉sem tam ich vidieť komentovať príspevky
@anonym_autor zalezi ktory, jeden by ti napisal, ze je normalne aj muz chce ine zeny a iny by ta upokojil, jeden z mala normalnych ktory tu chodi je slovakboy
@anonym_autor zalezi ktory, jeden by ti napisal, ze je normalne aj muz chce ine zeny a iny by ta upokojil, jeden z mala normalnych ktory tu chodi je slovakboy
@anonym_faa28c asi by som mala aj ja začať rozprávať o niekom 😆😆😆🥲🥲ale nie ja prácu nechávam v práci mňa kolegovia nezaujímajú
@anonym_autor sedia spolu v kancli, chodia spolu fajcit, na obed? Lebo potom je logicke, ze to o nej rozprava, lebo s nou trávi viac casu. Ja tiez viem vsetky drby od muza, podla toho s kym sedi v kancli alebo s kym trávi cas. Teda je v mužskom kolektive ale napriek tomu, oni dokazu viac rozoberat veci ako zeny.
@anonym_faa28c asi by som mala aj ja začať rozprávať o niekom 😆😆😆🥲🥲ale nie ja prácu nechávam v práci mňa kolegovia nezaujímajú
@anonym_autor to je velmi dospele riesenie, asi by som aj ja mala rozpravat o niekom...presne takto riesia veci dospeli, inteligentni ludia 🤷♀️ vy sa s muzom nerozpravate? predpokladam, ze si s nim nejaky cas, vies rozoznat kedy napr. klame alebo zamlcuje pravdu, tak sa posadte a povedz mu, ze ta to trapi, ze si si vsimla, ze o nej stale rozprava
Akoze uz z nej robite stetku (pricom moze byt stastne zadana s dvomi detmi a tvoj muz je pre nu obyvajny kolega), dospeli ste k zaveru, ze ta podvadza, do mobilu ti radia mu liezt ale porozpravat sa s vlastnym muzom to nie 😵💫 to ze ta kolegovia nezaujimaju asi tiez hovori nieco o tom, aky si typ osoby, ...tak jeho asi zaujimaju a stale si neodpovedala, ci hovori aj o inych kolegoch, ci aj v starej praci hovoril o kolegoch
@anonym_autor to je velmi dospele riesenie, asi by som aj ja mala rozpravat o niekom...presne takto riesia veci dospeli, inteligentni ludia 🤷♀️ vy sa s muzom nerozpravate? predpokladam, ze si s nim nejaky cas, vies rozoznat kedy napr. klame alebo zamlcuje pravdu, tak sa posadte a povedz mu, ze ta to trapi, ze si si vsimla, ze o nej stale rozprava
Akoze uz z nej robite stetku (pricom moze byt stastne zadana s dvomi detmi a tvoj muz je pre nu obyvajny kolega), dospeli ste k zaveru, ze ta podvadza, do mobilu ti radia mu liezt ale porozpravat sa s vlastnym muzom to nie 😵💫 to ze ta kolegovia nezaujimaju asi tiez hovori nieco o tom, aky si typ osoby, ...tak jeho asi zaujimaju a stale si neodpovedala, ci hovori aj o inych kolegoch, ci aj v starej praci hovoril o kolegoch
@petamich ja z nej stetku nerobím ja som chcela len názor a , že rozpráva o kolegoch ale určite menej ako o nej som už spomenula a ,že to neriešim snim má tiež dôvod občas ľuďom chýba empatia sebareflexia ako vyzerajú aj veci ktoré robia aj keď to tak nemusí byť a že má nezaujímaju kolegovia mužského pohlavia noa? Som mladá žena vždy som zažila len flirtovanie od kolegov tak prečo by ma to malo zaujímať? Ja som verný človek!
@petamich ja z nej stetku nerobím ja som chcela len názor a , že rozpráva o kolegoch ale určite menej ako o nej som už spomenula a ,že to neriešim snim má tiež dôvod občas ľuďom chýba empatia sebareflexia ako vyzerajú aj veci ktoré robia aj keď to tak nemusí byť a že má nezaujímaju kolegovia mužského pohlavia noa? Som mladá žena vždy som zažila len flirtovanie od kolegov tak prečo by ma to malo zaujímať? Ja som verný človek!
@anonym_autor riesis to s cudzimi ludmi na internete, ktori si do chabych informacii, ktore maju dosadzaju svoje, projektuju svoje traumy (ty z nej stetku nerobis ale kadeco v tejto diskusii zaznelo) a ak sa z akykolvek dovodov nedokazes/nemozes otvorene rozpravat so svojim muzom, tak problem asi nebude len to ze hovori o kolegyni
Mimochodom robim v prevazne muzskom kolektive a normalne sa s kolegami bavime, normalne sa o seba zaujimame, v zdravej a pripustnej forme, ...pracu nechavam v praci, mna kolegovia nezaujimaju, je nieco uplne ine ako ze s tebou kolegovia len flirtuju a preto ta nezaujimaju 🙂
Kazdopadne nie nadarmo sa hovori, ze bez vetra sa ani listok nepohne...muza si poznas len ty, ak sa ti nieco nezda treba to riesit, idealne nie tym, ze mu to budes vracat alebo mu liezt do telefonu ale tak je to tvoj vztah na konci dna, ty jedina s tym mas moznost nejako nalozit
Moj byvaly zenaty milenec tiez doma zene o mne vela rozpraval... Cize asi takti nehak ti bude aj u vas..
aj mne sa uz skoro snivalo o jednej kolegyni z tolkeho spominania, dnes som rozvedena a myslim, ze aj tato kolegyna ma na tom svoj podiel (az potom som zistila, ze na sluzobkach, kde "nebola," vlastne bola).
@anonym_autor nastavit zrkadlo druhemu pomaha ver mi, ked bude vidiet, ze o teba maju zaujem ini muzi sa preberie, kazdopadne prever si to
Z mojich skúseností....za chvíľu bude v jej posteli
Ja pracujem cisto v muzskom kolektive a huba sa mi doma veru nazastavi, nakolko tolko mi o sebe nakvakaju, ze kym to doma s nuzom preberiem, .....divne, ze sa so mnou este nerozviedol
Pozri, darmo sa tu pytas, len Ty vies, co mas doma
Ja si zas myslím, že keby sa mu páčila a mal by o ňu záujem tak to ju pred tebou nespomína.
Ale, čo som rokmi pochopila je, že treba veriť svojej intuícii. A do mobilu by som mu nemala absolútne žiadne zábrany pozrieť. Pre mňa v manželstve telefón nepredstavuje žiadne súkromie. Tak isto môj mobil môže môj muž zobrať do ruky kedy chce.
@anonym_autor Viete, heslo "Dôveruj, ale preveruj,, nevzniklo len tak náhodou.
@anonym_autor chce ju vyjebat
@anonym_autor čítala som kdesi na psychologickom.portali že toto je prvý krok. Keď je niekto niekým ocareny tak cíti potrebu o ňom stále hovoriť. Čize za mňa išla by som.niekedy do roboty za ním omrknut situáciu, ukázať sa kolegyni, zoznámiť sa s ňou, pridať si ju na FB a pozvať ju na kávu kde môžme nezáväzne klebetiť o tom či má doma priatela, manžela a tak podobne..
@hopsas ak by aj mala priatela manzela v dnesnej dobe to pre niektorych neznena nic
@mane01 ved si mu mohla rovno povedat ze je gay a bolo by po ziarleni
@anonym_f37723 mohla, ale chcela som ho vytrestat… ak mi neveri, naco je so mnou… a zabralo to… odvtedy ma neuhana… a ja jeho tiez nie, ja osobne nerozumiem ziarlivosti. Aj muzovi hovorim, ak mas pocit, ze je na svete nejaka lepsia pre teba, tak nemusis ostavat so mnou. Bud som pre teba cislo jeden, alebo podme od seba. Naco ziarlit a podvadzat…
@anonym_autor 🚩🚩🚩
jedna takto básnila o spolužiakovi na VŠ a o chvíľu spolu chodili.........len oni boli obaja bez záväzkov
dnes ju nespominal?
@anonym_autor pozri ja robim s doktorom, ktory ma svoj zivot. Mame cisto profesionalny vztah. Sme rovnako stari a vykame si.
Ale jasne ze ho spominam, lebo som s nim 8 hodin v praci a je sucastou toho zivota, ktory zijem v praci.
Podla mna je normalne spominat kolegov a kolegyne.
Podla mna keby nieco, tak ju urcite nespomina a hlavne nie tebe...
Tak môj názor je, že určite to, že ti bliká kontrolka je na mieste. Keby bola jediná jeho kolegyňa, pracovali by spolu iba dvaja, tak by som to ešte možno chápala, že o nej veľa básní, ale v tomto prípade... To, že o nej veľa rozpráva nasvedčuje tomu, že ťa s ňou pravdepodobne ešte nepodviedol, lebo by asi z toho strachu, že na to prídeš rozprával o nej menej... Ale určite je ňou očarený, zamilovaný, endorfíny už len z toho že o nej rozpráva... Radím ti, zatiaľ ho nekonfrontuj, lebo ak s ňou má iné plány, začne si dávať na všetko pozor aby si nemala podozrenie... Vyčkaj, sleduj, pýtaj sa ho normálne otázky o jeho kolegyni keď ti niečo povie, sleduj ho, či je rozžiarený, alebo len odpovie s nezájmom, sleduj či skrýva telefón, či na ňom trávi viac času...
@zuzana76 mne to príde neprimerané ale neviem si na to urobiť nesubjektivny názor preto som napísala nech vidím viac názorov 🥲
@anonym_autor no ved toto viac nazorov lebo skusenosti su i take i take a pritom niekomu nemusi doma často hovoriť občas spomenúť a stane sa to z toho nezistíš..ake tak trocha ho poznáš už či akú má povahu atď ak mal predtým kolegyne ako fungovali atď, moj rozpráva každý deň nieže každý druhý, ale povie z roboty aj sám od seba aj o kolegoch..je spoločenský, empatický, dlhoročnej kolegyni povie už naša “meno” a to toho istého mena sestru potom sa vždy smejem že neviem ktorú myslí 😂 ale tak on ich má všetkých za kolegov aj keď je vedúci ..toto keď nevieš sama ti nik neporadí, no myslím si, že keď si tu dala takúto otázku, tak Ti to nedá a si z toho nesvoja a je to nové..mňa by to ani nenapadlo sa pýtať, u nás je to normálka, ja tiež poviem hocičo o druhom pohlaví 😂bárskedy aj že vyzerá mega a podobne 😂ale my sa poznáme/vieme to cítiš proste, však a ako sa chová ku Tebe? Stále rovnako? Tak s ním kecaj pýtaj sa ..zas keď to nemyslí zle a vybafneš že o nej stále hovorí tak bude mimo že čo a nepovie už nič 😂 aj keď podľa tvojej otázky mám pocit, že toto nie je vaša rutina…
Je viacero moznosti. Bud su dobri priatelia a nebude mat ziaden problem ta s nou zoznamit. Alebo mu imponuje ze sa o neho zaujma niekto novy, ale tam to aj ostane. Alebo mu prepne a chce si uzit s inou. Alebo ma mozno nudnu pracu a toto ti hovori ako nejake zaujmavosti bez toho aby si myslel, ze v tebe to vyvola nejake ziarlenie. Sa ho na to normalne opytaj, ze sa citis neista a ze ci mas dovod si robit starosti. Ak je normalny, tak povie pravdu
@zuzana76 mne to príde neprimerané ale neviem si na to urobiť nesubjektivny názor preto som napísala nech vidím viac názorov 🥲
@anonym_autor moj ked ma podvadzal s kolegynou, tiez ju doma spominal. sice v nevinnych debatach, ale viac ako inych kolegov. po dvoch mesiacoch som na to prisla 🤷♀️
@anonym_autor zbystrila by som….. stalo sa to u nas ked mala dcera asi rok, manzel doma spominal jednu kolegynku a neskor som zistila, ze mu pise sms aky je uzasny, atd…. skratka jej vplyv na mojho muza som musela ukoncit JA, ale aj veduca na pracovisku, kedze priamo videla ako ide po mojom muzovi, muz sa nastastie spamätal, nastastie to boli len sms z jej strany a asi 2 razy boli spolu behat
Ja zasa mám skúsenosť, že nadával na tú kolegyňu aká je otrasná, škaredá a už spolu spávali.
Zrejme preto, ak by sa mi donieslo že ich spolu videli, aby som to hodila cez plece, že veď sa mu nepáči a nemá ju rád a ľahšie by to obkecal.
Toto by sa mi tiež moc nepáčilo, že ju má stále v hlave a nevie o nej nerozprávať.
@anonym_autor nemusis ist do telefonu, ale pozeraj ci netravi viac casu na mobile, ci neotaca telefon, ked si blizko..
@anonym_faa28c otacat nemusi… vypne upozornenia a vybavene
@anonym_autor ja som 2x pozrela do mobilu a 2x prišla na neveru... teraz iný vzťah niekoľkoročný, a mam v plane sa v tomto vzťahu pozrieť taktiež do mobilu, intuícia mi vraví, že jeho správanie má nejaký iný dôvod než tvrdí... takže niekedy to nie je na škodu ak máš podozrenie
@anonym_d97638 inak to su ti chlapi taki blbi? Ze ti povedia PIN a mobil nechaju len tak niekde polozeny, hoci tam maju take spravy?

@anonym_d97638 áno vždy treba počúvať aj intuíciu keď má človek pocit. ,že nie čo nie je úplne v poriadku
@anonym_autor škoda ,že tu nenapíše aj nejaký chlap názor 🙉sem tam ich vidieť komentovať príspevky