Prečo sa ľudia nezagratulujú, keď sa pýtajú?
Pekný deň želám.
Toto
beries sa ako stredobod pozornosti 😀 😀
maju ta na haku, len sa proste chceli opytat, ci si uz skoncila. bodka.
poslasla si im oznamenie o skonceni studia ? pozvanku na promocie ? obed ?
Ak komunikujú s tvojimi rodičmi, tak sa spýtajú ich. Možno skôr zo slušnosti.
Neviem, mne teda nikto osobne nevolal, aby mi zagratuloval. Ani to nečakám. Asi by mi to aj prišlo zvláštne.
Mne napríklad všetci gratulovali až po promóciach na spoločnom obede 😊
Sama si si odpovedala, teraz nič nepotrebujú načo by ti mali volať? Ber to tak že nejako nemajú o teba bližší záujem, ale trochu záujem predsa je, alebo zvedavosť, inak by sa vôbec nepýtali rodičov ani by si nepamätali že končíš školu.
Možno keď sa stretnete osobne ti zagratulujú, alebo ťa pochvália.
Ešte doplním, že rodine, ktorú tak často nestretávam, som posielala oznámenia o skončení štúdia (u nás je to zvykom). A poslali späť pohľadnicu s blahoželaním.
Mňa by vlastne aj otravovalo, keby mi volajú príbuzní. Lebo potom zdvorilostný telefonát mať, a nasilu sa baviť o "niečom", len aby som ich rýchlo nezrušila.
môže tam byť toho viac... závisť, možno si myslia že si skončila mizernú školu že ani nemá zmysel gratulovať, ...kto vie.
berieš si to osobne zvlášť v tejto dobe kedy má pomaly vš takmer každý - myslím generáciu mladých do 30 r.
boja sa že by museli prísť aj s darom a buketou 🙂
Ak komunikujú s tvojimi rodičmi, tak sa spýtajú ich. Možno skôr zo slušnosti.
Neviem, mne teda nikto osobne nevolal, aby mi zagratuloval. Ani to nečakám. Asi by mi to aj prišlo zvláštne.
@unicornlady Ani mne. Však načo. Je to iba škola, neni svadba :D
Preco by ti mala sesternica z tretieho kolena gratulovat? Vsak jej zvedavost bola uspokojena ked sa to dozvedela od mamy. Alebo ani zvedava nebola, len mama jej to oznamila, co v podstate je uplne v poriadku, mama je na teba hrda. Naozaj myslis, ze ti ma kazdy gratulovat?
Ahoj, ty im tiez nemusis zdvihat tel.ked vies,ze volaju len ked nieco chcu😄 A vybavčo.
Možno sa pripravujú na promócie,že idú na obed a čakajú pozvánku,aby ti osobne poprial. Lenže,to nevedia,že nebudú pozvané.( sem tam to aj tu čítam aj sa stáva,že starsia generácia automaticky rata s oslovou a pozvankou.)
Preco by ti mala sesternica z tretieho kolena gratulovat? Vsak jej zvedavost bola uspokojena ked sa to dozvedela od mamy. Alebo ani zvedava nebola, len mama jej to oznamila, co v podstate je uplne v poriadku, mama je na teba hrda. Naozaj myslis, ze ti ma kazdy gratulovat?
@viestta kde píše že sesternica z tretieho kolena ? 😂
Mozno cakali oznamenie o promociach a ked neprislo, zlakli sa, ze si neurobila statnice. Potom zavolali, zistili, ze je vsetko ok, tak sa urazili, ze si ich nepozvala na promocie 😆