icon

Prečo sa môj ex správa takto nepochopiteľne?

1. jún 2025

Viete mi prosím vysvetliť toto? :D Môj ex sa o mňa mesiac snažil s tým, že ma chce naspäť, mali sme nejaké nevyriešené veci medzi sebou a rozišli sme sa tak "dospelo", že si ma na rok blokol a ja som mala ešte uňho doma veci. Poprosila som ho, či mi ich nemôže priniesť (bolo to značkové drahšie oblečenie aj jedna bunda za vyše 200 eur). On mi to priniesol aj s ružami a stále, že chce druhú šancu, ja som mu povedala jasné nie ale zároveň nechcem byť ani za zle, proste že sa nebudeme riešiť. Máme spoločných kamarátov, tak som chcela neutrálny mier, nech sa môžeme stretávať aj vrámci partie a tak a nechcem aby roztruboval určité moje osobné veci a informácie o mojej rodine a on je dosť ješitný. Celý ten mesiac mi vypisoval každý deň a tváril sa že sa o mňa zaujíma a chcel sa stretnúť a ísť von. Túto sobotu (včera) ma pozval k sebe, či neprídem že budeme opekať a budú tam aj naši kamaráti, ja som odmietla, pretože mi bolo zle. Celý večer mi vypisoval, či som ok a čo je so mnou. Dnes som mu navrhla, či sa nemôžem prísť k nemu s kamoškou, ktorú dobre pozná opalovať, pretože sa cítim lepšie a nechcelo sa nám ísť na jazero a oni majú obrovský pozemok a on mi najprv neodpísal 6 hodín a potom mi vynadal, že prečo vlastne by som sa mala ísť k nemu opalovať a čo ma to vôbec napadlo a nech si nájdeme inú obeť a bol veľmi nepríjemný. A neodpustil si ani, že mal lepší program ako tráviť čas so mnou. Nakoniec sa z toho vyskytlo že mal rande s inou. Mňa zarazila tá jeho reakcia, ja som čakala, že napíše áno/nie alebo že mám rande alebo niečo takéto a vybavené. PS: nemáme 15 ale 26

Strana
z2
vanilkovazmrzka
1. jún 2025

25-30 is new 15

miadi
2. jún 2025

Ty sa zamyslas nad nim a sebe sa zdas ok 👍? 🤣On jednoducho skusal na teba mesiac a stale nic tak medzi tym to skusal aj na inu ( ine) jeden den ti bolo zle ked ta pozyval a druhy den sa pozyvas ty k nemu Lebo jazero je 30km jeho zahrada je 5km . To by som sa radsej opalovala na balkone ked nemas zahradu 😂 a teda v sortkach a tricku to uz ma zmysel mat 40% tela neopalene .. a ak mas ozaj alergiu na slnko tak by si sa nemala slnit vobec . A uz vobec nie u exa. Nabuduce ked sa s niekym rozides nenechavaj si tam veci . To by mala byt hlavna lekcia z tejto story .

gab1sol
2. jún 2025

Tak ešte raz a pomaly. Je jedno, či v plavkách, v kraťasoch, v hábite, či s vrecom na hlave. K bývalému sa nechodí opaľovať. Raz je to bývalý, tak bodka.

tairyx
2. jún 2025

Ani jeden nie ste dostatočne vyzretí na to, aby ste mohli byť kamaráti. Ako už bolo písané dajte jeden druhému pokoj, ak máte spoločných priateľov - ok, zrejme sa v rámci partie stretávať budete. Cielene ale žiadať opaľovanie a podobné kraviny je cez čiaru. Málo ľudí dokáže tak fungovať, to tak v nejakom filme alebo seriáli môže maximálne fungovať, v realite je to naozaj mizivé percento. Ja som kamarátka s bývalým manželom, ale prvé roky po rozvode kým sa všetko utriaslo medzi nami boli všeljjaké. Zdieľame spolu veľmi veľa, denne sme v kontakte, pošleme si kto čo varil, kto čo piekol, kde kto bol, ale teda opaľovať k nemu by som sa nešla ani teraz, ani on ku mne. Ani by sme jeden druhého o to nežiadali.

aurora33
2. jún 2025

Jezin, je mi trapne aj za teba. To už musíš byť aká zúfalá, keď napíšeš toto. Opaľovať sa k bývalému? Hahaha. Že on ma veľký pozemok? Lepšia výhovorka sa nenašla? Zúfalka 🫣

really8
2. jún 2025
@aurora33

Jezin, je mi trapne aj za teba. To už musíš byť aká zúfalá, keď napíšeš toto. Opaľovať sa k bývalému? Hahaha. Že on ma veľký pozemok? Lepšia výhovorka sa nenašla? Zúfalka 🫣

@aurora33 vsak ale na opalovanie sa dvoch noh a ruk potrebujes aspon hektarovy pozemok nie? Ved tam opaluje ale ze uuuuplne inak

aurora33
2. jún 2025
@really8

@aurora33 vsak ale na opalovanie sa dvoch noh a ruk potrebujes aspon hektarovy pozemok nie? Ved tam opaluje ale ze uuuuplne inak

@really8 jasne a hlavne nech to je exov pozemok 😃😃😃 a nevadí že tam je alergia na slnko, hlavne nech ex vidí, o čo prišiel :D

irusa
2. jún 2025

fakt máš 26 ???

sticker
zabka79
2. jún 2025

Ziadne rande nema 🤣 je urazeny ze si neprisla ked pozyval.mozno musel partii vysvetlovat alebo sa citil zahanbeny t

tinkatomas
2. jún 2025
@gab1sol

Tak ešte raz a pomaly. Je jedno, či v plavkách, v kraťasoch, v hábite, či s vrecom na hlave. K bývalému sa nechodí opaľovať. Raz je to bývalý, tak bodka.

@gab1sol 🤣🤣🤣 dobre som sa pobavila

Strana
z2