Prečo sa muž po intímnom stretnutí odmlčal?
Caute baby,
Idem sa vyzálovat a neviem ci chcem pocut rady alebo vycitky alebo povzbudenia 🤷🏻♀️
Nie som teenegerka a ani sa tak nespravam, ale teda stala sa mi divna vec
Na zoznamke som sa zoznamkla s chlapom, on cez 40 a ja pred 40
Velmi fajn komunikacia a tak sme sa stretli. Prve stretko orebehlo fajn, komunikacia neviazla a neboli to take tie temy typu odkial si a co robis ale prieodzene sa vyvijala a mali sme dost tem. Chlap naozaj inteligentny scitany.
Vyzeral dost dobre, lepsie ako som cakala. Nemala som vlastne ziadne ocakavania.
Hned ako vosiel som videla ze sa mu ja pacim. Nebol to ten typ “balic na prvy dojem”
Naslende sa chcel on strernut, ja som si nebola uplne ista a tiez som nemala uplne cas a teda som cca tyzden stretnutia nejak oddialovala.
Obcas sme si napisali, bola ta komunikacia fajn. Ziadne primitivnosti a prizemnosti ale take bezne veci, zaujimal sa o mna tak prijemne.
Dalsie strerko prebehlo opat, bolo to fajn. Opat mi zan podakoval, dokonca uz zacal pisat namotavack ako som mu zlomila srdce lebo som mj nedala pri odchode pusu atd
Dalsie stretko, opat cca 4 hodiny prijemne stravene a twda ukoncene bozkavackou 😂 bol pozorny nezny a tak som teda neodolala a s tym ze on bol ready aj na viac. Ja som v tom momente citila ze nechcem sex a teda som mu slusne povedala ze idem domov. Uplne rozumne to akceptoval. Opat ma potom kontaktoval a dohadovali sme si dalsie stretko.
Obden sme sa stretli, prechadzka atd, a teda aj sme sa intimne zblizili. Bolo to neskutocne skvele - uplne sme si v tom sadli a prebehlo tp tak akokeby sme dlhoeocni milenci.
Bolo stretko dalsie. Opat prijemne ukoncene.
A tu nastal zlom. Zrazu som vycitila, ze pisal inak / stroho / resp bez zaujmu. Nechcel sa dohodnut na dalsom stretnuti, vyhybave odpovede. Proste to clovek vyciti.
Na rocinu som sa opytala ze ci sa nieco udialo / odpovedal vseobecne, ze on si vsetko vsima a pamata a znaci do pamate … nasledne ze odpozoeoval nieco u mna co nevie ci by mu nevadilo. Ja ze Ok, respektujem, neviem ale co tym myslis. A on na to, ze na to musim prist sama.
Nasledne som iniciovala stretko ja, dost som ostala zaskocena a v momente, ked s niekym si clovek rozumie mentalne, paci sa mu a je tam fakt chemia a plus ten uzasny sex, a ta odoba proste spravi nieze krok spat ale totalny blok, som strasne chcela, aby sme sa este stretli.
Tak sme sa teda stretli. Opat prebiehalo vsetko velmi prijemne. Bol voci mne nezny, venoval sa mi aj pred sexoma a j po nom. Dokonca v noci mi este pripravoval dezert, rano som chcela odist (lebo som mala stale v hlace tie jeho reci ze mu nieco vadi a pamatala som si ten divny odstup) a on mi este chystal ranajky, kavu. Vobec nechcel aby som rano rychlo odisla a ked som isla prec ma ibjimal a bozkaval.
Nasledne na to sa vobec neozval.
Jasne, ze mi to nedalo a opytala som sa.
Posobil velmi nirmalne. Dokinca tak, ze by som ocakavala ze ak to chce stopnut, tak mi na robinu povie/ napise, ze koniec.
Ledva mi odpisal na spravi ze ako sa ma. Opat som sa opytala ze ak chce nieco napisat, mech napise, ze mna to cele nejak zaskocilo.
Viem, ze sa zena nema “podlizova” ale chcela som mat veci na poriadku, povedat si to napriamo, nehrat hry.
Stalo sa toto uz niektorej z Vas?
Chapem, ze aj on moze mat pochybnosti, sam so sebou nemusi si byt uplne isti. Len proste na zaciatku, ta intenzita a prijemne spravanie voci mne a zrazu uplny obrat. Cakala by som to skor po prvom sexe ale nie po 3 🤨
Co sa tyka platenia/ platil vzdy on. Posledny keat som sa 2x ponukla ze zaplatim ja, ale odmietol. Takze myslela som ze ci nemysli nieco v tomto zmysle, lebo co pocuvam od kamosiek, tak toto byva dost problem momentalne
@autorka manipulacia nie je len o tom. Ide aj o to, ze sa s tebou hra ako macka s mysou. Nie, nechce len sex, to si nevychutna. Najprv Ta namota, ukaze Ti aky vie byt empaticky a uzasny. A potom, ked sa namotas, tak ochladne. Aby si sa Ty trapila co a ako. A ked sa potom stretnete tak je zase pan fantasticky atd... a uplne zblbnes a mas pocit, ze fakt nieco nie je v poriadku u Teba
@xnatalkax nepopieram, ze to tak moze byt, ze to dopadne aj tak zle, ale z autorky mam pocit, ze ona ho este chce, nechce ho uplne odpisat momentalne. Je len velmi malo dvojic, ktore od zaciatku k sebe tak zapasuju, ze ani jednemu nic neprekaza. Niekedy sa stane, ze musi prejst dlhsi cas, kym sa veci nejak utrasu. Zbrkle rozhodnutia malokedy prinesu dobre vysledky.
@cookie29 presne takto …
@ela90041 urcire ma k nemu nieco taha a teda je toho viac
Ale co teda mu moze na mne vadir. Ze sa odmlcal?
Skor to ze nehce povedat ze co mu vadi mi vyznieva akokeby to bola len hra - ze mu nevadi nic ale potrebujw nejkay dovod
Ono ak je taky citlivy a inteligentny tak by nemal mat problem to napisat
Tak zaklad je nenamotat sa prilis rychlo, aj to chce svoj cas. On mozno teraz nie je namotany, ale po par tyzdnoch moze byt, ale to zrejme autorka nezisti, ked ho pusti k vode.
Prosim ta nenechaj sa zblbnut od nejakeho chlapa! Uz len to, ze ste mali spolu sex. A ty mu napises a on ledva odpise znaci o tom, ze ta ma v pazi. Napis mi ss ak chces. Mam skusenosti s takymito ludmi…
vôbec nerieš, čo mu na tebe vadí, môže to byť úplná blbosť alebo aj dôležitá vec. Vierovyznanie, spôsob ako komunikuješ o ex, o deťoch, spôsob financovania... vôbec by som sa tým nezaoberala, ale kašlala na neho.
Podla mna keby bol taky namotavac, ako ho tu nalepkuju, uz by bol pri inej a s tebou to ukoncil. Naco by ta nechaval v zalohe, ked vie perfektne namotavat?
@autorka dostal Ta a konecna. Ak by naozaj mal zaujem, tak to neutne. Ak sa budes podhadzovat, vypisovat, dopadne to opat rovnako, scenar sa bude opakovat. Pouzije, odkopne. Ja byt na Tvojom mieste, viac mu nevypisujem nic. Ak by mi napisal, odpovedala by som ,,vies, nieco mi na Tebe vadi. Ale co, ma to musis prist sam,, Hladaj ineho inde, toto nebude dobre. Vela stastia.
@xnatalkax moze byt, ze je to profesionalny namotavac, ale kedze ho nepoznam, nejdem to o nom tvrdit. Mozno by ste tak zaskatulkovali aj mna, ze neodpisujem hned ako dojde sprava, nevypisovala som litanie po prvom rande, proste zivot bezal dalej aj ked som mala rande, venovala som sa beznemu zivotu dalej, az ked sa vztah prehlbil som si dala viac na tom zalezat.
Po sexe sa do teba nezamiloval, neprešlo to u neho do citov, aj keď sex mohol byť dobrý. Stratil o teba záujem a nechce ti dať úprimnú spätnú väzbu, lebo ani nevie, čo ti má na to povedať. Nezáleží mu na tebe. Mohla si to ukončiť už keď sa odmlčal po prvom sexe a nenaliehat na ďalšie stretnutie ešte aj s intimnostami. V tomto smere má zrejme iné predstavy.
@grof_monte_christo praveze ten sex mi vyhovoval. Bolo to na noˇ vidno a este k tomu to aj potom povedal. Dokonca na moju otazku co mu vadi odpovedal akozw vtipne ze na to prides sama a ohladom sexu je vsetko skvele
@anonym Veď áno, písala som, sex mohol byť dobrý, ale nevzbudilo to v ňom cit, práve naopak, prišlo ochladnutie a odmlcanie sa.
@xnatalkax vidim to tak, ze nie je povinnost, kazdemu za horuca vesat na nos, aky mam s druhou stranou problem, nejednam zbrklo, niektore veci si potrebujem zvazit a utriedit myslienky v hlave. Ak to nie je nejaka no-go zona, nepotrebujem to na tretom rande hned vykecat cloveku (ak je to no-go zona, tak tretie rande ani nevznikne) 😂 Ak sa autorke, pristup tohto konkretneho cloveka nepozdava, nech ho kludne pusti k vode.
@grof_monte_christo moze byt, samozrjme
Ale to by prislo po prvom sexe
Ja napriklad dokazem sa stiahnut od chlapa ktory sa nevie bozkavat
@ela90041 jasne ze nevedas co sa ti nepaci
Ale bud teda nic nepocies ale nie ze nieco sa mi nepaci a postupne sa odmlcis
Hlavne ak sa prezentujes ako vyspely jedinec, krory vie co chce, nema zaujem o hry a je citlivy
nemoze byt problem to, ze ma pocit, ze si nedostupna, ze si neprejavovala zaujem tak, ako by si to on predstavoval, ze si bola taka z jeho pohladu mozno vlažná?
@falbala132 na zaciatku ano. Sam nieco v rom style najprv napisal, ze to nema rad. Ked doslo k prvemu intimnemu zblizeniu som preto ja ten zaujem zacala prejavocat taky ako z mojej strany aj bol. Bola som uplne prieeodzena / mala som zo seba praveze pocir ze sa na nic nehram, ze ake supwr 🤷🏻♀️
@anonym Máloktorý muž sa stiahne od ženy, s ktorou má dobrý sex a snaží sa s ňou na rovinu vykomunikovat nezrovnalosti a nehovorí v hádankach. Tento muž sa do teba nezamiloval, nezáleží mu na tebe, tam je pes zakopaný. Neries ho už, skutočný dôvod sa už nedozvies.
@grof_monte_christo presne tak, neries ho. A ked by sa naahodou ozval, tak sa nedaj znova nalakat.
@xnatalkax Nepatrí to mne, ale súhlasím 😁

@ela90041 podla mna nie, panko bude chciet sex, zase ju trosku namota obmekci, zas sa neozve a sme tam kde sme boli. Urcite. Na neho treba ist jeho stylom.