icon

Prečo sa muž po intímnom stretnutí odmlčal?

17. júl 2024

Caute baby,
Idem sa vyzálovat a neviem ci chcem pocut rady alebo vycitky alebo povzbudenia 🤷🏻‍♀️
Nie som teenegerka a ani sa tak nespravam, ale teda stala sa mi divna vec
Na zoznamke som sa zoznamkla s chlapom, on cez 40 a ja pred 40
Velmi fajn komunikacia a tak sme sa stretli. Prve stretko orebehlo fajn, komunikacia neviazla a neboli to take tie temy typu odkial si a co robis ale prieodzene sa vyvijala a mali sme dost tem. Chlap naozaj inteligentny scitany.
Vyzeral dost dobre, lepsie ako som cakala. Nemala som vlastne ziadne ocakavania.
Hned ako vosiel som videla ze sa mu ja pacim. Nebol to ten typ “balic na prvy dojem”

Naslende sa chcel on strernut, ja som si nebola uplne ista a tiez som nemala uplne cas a teda som cca tyzden stretnutia nejak oddialovala.

Obcas sme si napisali, bola ta komunikacia fajn. Ziadne primitivnosti a prizemnosti ale take bezne veci, zaujimal sa o mna tak prijemne.

Dalsie strerko prebehlo opat, bolo to fajn. Opat mi zan podakoval, dokonca uz zacal pisat namotavack ako som mu zlomila srdce lebo som mj nedala pri odchode pusu atd

Dalsie stretko, opat cca 4 hodiny prijemne stravene a twda ukoncene bozkavackou 😂 bol pozorny nezny a tak som teda neodolala a s tym ze on bol ready aj na viac. Ja som v tom momente citila ze nechcem sex a teda som mu slusne povedala ze idem domov. Uplne rozumne to akceptoval. Opat ma potom kontaktoval a dohadovali sme si dalsie stretko.

Obden sme sa stretli, prechadzka atd, a teda aj sme sa intimne zblizili. Bolo to neskutocne skvele - uplne sme si v tom sadli a prebehlo tp tak akokeby sme dlhoeocni milenci.

Bolo stretko dalsie. Opat prijemne ukoncene.

A tu nastal zlom. Zrazu som vycitila, ze pisal inak / stroho / resp bez zaujmu. Nechcel sa dohodnut na dalsom stretnuti, vyhybave odpovede. Proste to clovek vyciti.

Na rocinu som sa opytala ze ci sa nieco udialo / odpovedal vseobecne, ze on si vsetko vsima a pamata a znaci do pamate … nasledne ze odpozoeoval nieco u mna co nevie ci by mu nevadilo. Ja ze Ok, respektujem, neviem ale co tym myslis. A on na to, ze na to musim prist sama.

Nasledne som iniciovala stretko ja, dost som ostala zaskocena a v momente, ked s niekym si clovek rozumie mentalne, paci sa mu a je tam fakt chemia a plus ten uzasny sex, a ta odoba proste spravi nieze krok spat ale totalny blok, som strasne chcela, aby sme sa este stretli.

Tak sme sa teda stretli. Opat prebiehalo vsetko velmi prijemne. Bol voci mne nezny, venoval sa mi aj pred sexoma a j po nom. Dokonca v noci mi este pripravoval dezert, rano som chcela odist (lebo som mala stale v hlace tie jeho reci ze mu nieco vadi a pamatala som si ten divny odstup) a on mi este chystal ranajky, kavu. Vobec nechcel aby som rano rychlo odisla a ked som isla prec ma ibjimal a bozkaval.

Nasledne na to sa vobec neozval.

Jasne, ze mi to nedalo a opytala som sa.
Posobil velmi nirmalne. Dokinca tak, ze by som ocakavala ze ak to chce stopnut, tak mi na robinu povie/ napise, ze koniec.

Ledva mi odpisal na spravi ze ako sa ma. Opat som sa opytala ze ak chce nieco napisat, mech napise, ze mna to cele nejak zaskocilo.

Viem, ze sa zena nema “podlizova” ale chcela som mat veci na poriadku, povedat si to napriamo, nehrat hry.

Stalo sa toto uz niektorej z Vas?

Chapem, ze aj on moze mat pochybnosti, sam so sebou nemusi si byt uplne isti. Len proste na zaciatku, ta intenzita a prijemne spravanie voci mne a zrazu uplny obrat. Cakala by som to skor po prvom sexe ale nie po 3 🤨

Co sa tyka platenia/ platil vzdy on. Posledny keat som sa 2x ponukla ze zaplatim ja, ale odmietol. Takze myslela som ze ci nemysli nieco v tomto zmysle, lebo co pocuvam od kamosiek, tak toto byva dost problem momentalne

autor
17. júl 2024

@hankab panko je znamenie lev

muchotrafka298
17. júl 2024

Proste dnes je to tak, ze sa bezne ludia stretavaju a randia s viacerymi. Ci zeny alebo muzi a po par rande sa rozhodnu. Mam kolegu, ktory sa stretava subezne s viacerymi zenami /cez vikend ma kazdy den 2-3 rande/. S niektorymi sa stretava opakovane, inde to proste stopne po prvom rande. Nie je to 20 rocny chalan, ma 39 rokov. Ci je to fer neviem posudit. Kamoska co zije v USA hovorila, ze tam je to bezne.

hankab
17. júl 2024

Tak som sa trafila, plati do bodky to co som pisala.. bavi ich to len kym maju obet na spagatiku, potom sa odmlcia a idu dalej, zial

autor
17. júl 2024

@hankab ano. Ja som si nim najprv mebola vobec ista. Potrebocala som cas. Necjcela som sa popalit 😳

autor
17. júl 2024

@muchotrafka298 viem o tom aj od mojich kamosiek. Funguje to twraz tak, zial. Tento pripad mi tak teda z viacerych dovodov takto nepripadal

katka2602
17. júl 2024

Ty by si si neťahala, on si ťahá, ja by som sa nevychrapala s chlapom po 4 stretnutiach ktoré boli behom 2 týždňov a? To že to neurobim ja, neznamená, že to neurobí nikto...prepáč, ale mám z teba pocit, že si všetko vykladaš po svojom, obhajuješ ho a odpovedaš si tak, aby si akože samu seba uspokojila, že to nebolo len o sexe. Uvedom si, že ho absolútne nepoznáš, po tych 6-7 stretnutiach a 2 ci 3 sexuálnych rozkoší ho nemáš šancu spoznať aký naozaj je. Kašli na neho, máš rodinu tak hádam nechceš pri sebe takého manipulátora.

autor
17. júl 2024

@katka2602 neobhajujem ho. Len pisem moje dojmy a pocity

Urcite cloveka nepozname ani po mesiaci

Len vacsinou viem odhadnut kto ma ake umysli - vzdy som vedela odhadnut ked ma niekto chcel dostat do postele alebo ked niekto nevedel ci sa mu pacim alebo nie … vzdy som to nejak vycitila …

Tu som mala (uz sa nechcem opakovat) skutocne pocity ze aj on je opatrny a ze nem za potrebu riesit hocikoho a ze potrebuje tiez nieco serioznejsie …

Nechcem sa nad tym zamyslatY ale jasne ze ma to hneva / mrzi

katka2602
17. júl 2024

Potom si ešte nestretla manipulátora 🤷‍♀️. Jeho odpoveď, že máš prísť sama na to, je úplná hlúposť. Nemáte 15, ste dospelí ľudia a ak mu niečo vadí ma to povedať na rovinu. Ber to tak, že hneď na začiatku nie je k tebe úprimný. Počkaj a uvidíš či sa ozve a ak sa ozve osobne by som "neutekala" za ním, ale trošku to natiahla a už vôbec by v ten den nebol sex. Nech si nemysli, že si jeho hračka.

autor
17. júl 2024

@katka2602 uz sa neozval 4 dni asi sa uz neozve

domkakvet
17. júl 2024

Chcel sex, uz ho dostal.

hankab
17. júl 2024

@katka2602 netreba generalizovat, fakt nie. Z vlastnej skusenosti pisem - vyspala som sa s jednym po vyse 2 mesiacoch. 2 tyzdne pisania, 6x rande, 3 spolocne vikendy a az potom sex. Dopadlo to rovnako ako u autorky - namotal ma, rozpraval o spolocnej buducnosti a nakoniec z toho vycuval.
So sucasnym som sa vyspala na 4.rande, ale som si ista ze keby aj na prvom, tak by sa namotal rovnako. Sme spolu 3 roky a bol od zaciatku seriozny, ani na chvilu mi nedal pocitit ze tlacim na pilu alebo ze by unho co i len kusok upadol zaujem aj ked odomna zo zaciatku pocul nieco, co mu mozno nebolo uplne pochuti.
Zalezi fakt na cloveku, ten autorkin mačo by sa na nu vyprdol aj keby ho so sexom natahovala polroka, ani by sa k nemu nedostali. Je to zberac trofeji.

cherrystone
17. júl 2024

mimo temu, ale chvalim tie odseky v texte. mozno sa este ozve, ked dostane chut. na zaklade indicii, co si pisala by som si ani ja nemyslela, ze to takto dopadne. ale toto neozvyvanie sa, hovori za vsetko. ked ma chlap ozaj zaujem "ide sa potrhat" nie hrat hry na macku a mys.

autor
17. júl 2024

@hankab a dovod bol aky?

Nerozumeim na co tym chlapom ide o 1razovy sex / alebo niekolkokrat a potom dovidenia

autor
17. júl 2024

@cherrystone on sa aj “isiel potrhat”
Dokonca sa vlastne vyjadril ze musim vediet ci to chcem ja / vyjadril sa ze mu neslo len o to jedno a ze je velmi citlivY … ale len ma seba …

Citim sa ako keby mi dakto dal po hlave

karolinakr
18. júl 2024

ja ti verim, že ťa to trapi, jedina varianta, že ma rozpisanych viac žien a berie to do radu..ked piše, som citlivy a seriozny - činy a nie slova..najväčšia sranda, že ta chyba nemusi byt v žene, môže vydat zo seba 110%, ale on sa k nej bude spravat jak k tej s 30% snahou...a ta žena sa snaži viac, viac a stale a vysledok v nedohĺadne..tak rob to ako ja, že pôjdeš opačným smerom a jeho požiadavky su ti u prdele..
ked si vezmeš, že každy nezamestnany alkoholik je ženatý, tak o čom to celé je..

caramellka
18. júl 2024

S podobným exemplárom zo zoznamky som bola tiež nejaký čas v kontakte, ktovie či to nie je aj on😅, ale tak takýchto bohužiaľ viac behá po svete...
Vykašli sa na neho a fakt buď rada, že si sa zbavila nevyzretého chlapa a manipulátora. Verím, že čoskoro stretneš niekoho normálneho.🙏

hankab
18. júl 2024

@autorka dovod? Kto vie? 🤷🏻‍♀️ proste sa pohral, a ked ho to omrzelo, zacal si vymyslat vyhovorky preco nemoze prist (perie mu pracka, musi varit..) az sa nakoniec uplne vytratil

eva8
18. júl 2024

Prides na to sama, ked ho uvidis s inou....

eva8
18. júl 2024

Citala som. Nevadi mu pocet tvojich predchadzajucich noci stravenych s inymi?

zooeynka
18. júl 2024

Urovnal to so svojou priatelkou a vratil sa k nej....tiez jedna z moznosti. V kazdom pripade sa nezamiloval. Keby ano, spraval by sa inak a chcel by byt s tebou kazdu volnu chvilu. Dokonca ani ten sex nema chut zopakovat, cize je v tom ina zena....bud nejaka stala, alebo rozrobena nova. Easy.

autor
18. júl 2024

@eva8 nezijeme na dedine … nie je sanca sa stretnur

Nespominala som vobec mojich ex a aninich pocet.

autor
18. júl 2024

@zooeynka uz to aj aj tak vidim - ze je v tom ina zena -

Iba stale nerozumiem tej intenzite strrtnuti v tom jednom tyzdni, to aky bol voci mne velmi romanticky a prijemny. Nebolo to hrane. Neberim ze by to eobil len kvoóli sexu - a tiez ak mal rozrobene ine zeny, preco by silou mocou aj mna potreboval dostat do postele a nie len 1x

Je to divne ale viem ze toor vsetko su len dohady

zooeynka
18. júl 2024

Naco nad tym spekukovat? Chcel zasun, dostal ho, stacilo mu. Muzi hraju divadlo, netreba analyzovat kazdy ich krok, proste keby sa zamiloval tak by sa choval inak. A ano, klamu, klamu aj do oci, aj divadlo zahraju, ale co nevedia je uprimne priznat co je vo veci. Lebo nechcu. Co ma povedat? Ze si fajn, ale nelubi ta? Tak uprimne to vacsina nevie....

minimie
18. júl 2024

Len k tomu čakaniu.. tak kamoška sa sa s jedným vyspala až po niekoľkých mesiacoch dovtedy také kamarátstvo podpichovačky. A potom po nejakom čase vo vzťahu jej sociálne siete ponúkli profil jeho manželky. On mal svoj super anonymný ale IG vie byť sviňka 🤷🏼‍♀️ Stratila na ňom hodne času.

autor
19. júl 2024

@zooeynka tak lubit po 2 tyzdnoch znamosti by bola tiez somarina …

zooeynka
19. júl 2024

Kludne po 2 tyzdnoch moze lubit....normalka. Ja nie som zastanca cakania so sexom x tyzdnov, je to zbytocne lebo kludne si chlapik pocka tych x tyzdnov, potom pretiahne a zdrhne....alebo zena po x tyzdnoch cakania zisti, ze chlapik je uplne nemozny v posteli....zbytocne zabity cas. Cakat nech cakaju katolicky, nornalne zeny chcu vediet ci nekupuju macku v mechu;)

autor
19. júl 2024

@zooeynka aj z amna

Myslim ze dvaja dospeli ludia (okolo 40 r) uz nemaju na co cakat.
Na prvom stretku to moze byt zvlastne/ riskantne ale neodsuzujem to.

Len ked sa niekym stretnes 4x predpokldas ze tie sympatie tam su, aj urcite boli. Keby sa odmlcal po sexe prvom tak to berem tak ze Ok nieco tam nepasovalo. Ale v tej sfere to bolo velmi dobre a pre oboch.

eva8
19. júl 2024

Pocuvajte, neda sa uz z bozkavania a dotykov vycitit, ze ten sex nebude ono? Az ked ta tuzba a "omakanie" bude v poriadku, tak ist na plno? Sex a milovanie sa je rozdiel 🙂

muchotrafka298
19. júl 2024

Ono aj vek hra svoju ulohu, pretoze v 40-tke sa uz nebudeme vodit za rucicky pol roka ako ked sme mali 15 rokov. Tam uz nie je na co cakat. Tiez si myslim to co @zooeynka, ze na co cakat s intimnostami mesiace, treba zistit co najskor to, ze ci vlastne k sebe pasujeme aj po tej stranke. Pre mna je to osobne dolezite. Nebudem stracat cas s niekym, kto je absolutne v tejto sfere so mnou nekompatibilny a kazdy mame o sexe odlisnu predstavu.

barborachors
21. júl 2024

Ja si myslim, ze ked si mu dala, zarezal čiarocku a isiel dalej. Chod aj ty dalej, odporúčam pravidlo 3 mesiacov bez sexu, podla mna si mu priskoro dala… pytala som sa muza a povedal ze muzi si nevážia zeny co daju priskoro… viem ze časovo to mozno bolo akurat ale .. neviem je to take ides s rovesníkom a co cakas . Výber si niekoho staršieho títo zadaní 40 na zoznamkach ved je to jasne ze to bude nejaky debil no.