icon

Prečo sa muži správajú ako ženy?

27. máj 2024

Prosim, dufam, ze sa tu najdu zeny, ktorym pridu divni a nepritazlivi muzi, ktori s nimi radi riesia babske veci (manikura, davaju si spolocne masky na tvar, vedia trendy typy na tento rok a pod?):D preboha, preco chlapi radi zo seba robia zenske? Ja si predstavujem chlapa tak, ze je opora pre zenu, je muskulinny, nie je prilis upistany a emotivny. Vie si dupnut nohou, ma svoj vlastny nazor, nepyta sa vsetko svojej zenusky :D pride mi divne, ze zena vsetko manazuje, organizuje vylety, chodi na stk s autom, komunikuje s robotnikom a chlap? Ten len tak jemnucko stoji pri zene a prikyvuje. Otazka na take zeny? Nie ste z toho unavene? Ze musite preberat tu silu, ktora by mala byt na muzovi? Ved zena ani nie je stvorena na taky vykon. Trosku som sa rozpisala, ale normalne je pre mna nepochopitelne, ze aj tu na fore su muzi, ktori sa vyjadruju na zenske temy 🫣a toto iste robia aj chlapi na fb v sekcii priznania zien :D siahodlhe slohy, plne zenskeho vyjadrovania :D akoze preco si toto muzi robia? Mozeme za to my zeny? Ze sme ako robokopy, ktore sa chcu vkuse s muzmi vyrovnavat? Alebo je to výchovou, kde muzi nemali muzsky vzor a mamu videlu ako suprehrdinku, co si vsetko spravi sama a oni sa len tak viezli? Je to hrozne, co vyrasta z dnesnych muzov. Normálne nezavidim mojej dverw, ktora bude randit s takymito kusni :D

autor
27. máj 2024

@luccija to, ze je muz chlap, neznamena, ze je geroj :D ja mam doma uplne normalneho manzela, ktory sa ale aprava ako chlap. Nie, nie je to hulvat, ktory tu huci do celej rodiny a my ame tichucko a len prikyvujeme. Ja skor narazam, ze takymto správaním, vychovavame z muzov slabochov. Lebo zas treba si uvedomit, ze ani jedna zena nie se stavana na to, aby robila narocne chlapske roboty. Velakrat to tu citam, ako sa tu oredbiehaju niektore, ze tolko furikov vyviezli s muzom 🫣 my mame rodinny dom a teda neviem si predstavit, ze muz bude umyvat okna a ja napriklad rubat drevo :D nikde ani netvrdím, ze chlap nema robit nic v domacnosti. Ale ked viem, ze ma kopec prace v zahrade, nebudem za nim hrdinsky cupkat a pomahat mu, aby mi on nasledne pomohol utret prach

wolf_
Autor odpoveď zmazal
minenkak
27. máj 2024

A veď umývanie okien je fest ťažká práca a ešte na dome,môj muž v práci musí umývať okná keď ich namontujú a vyspravia,veď by zákazníci spravili fest cirkus,keby in nechali také špinavé tie okná ešte aj povysavaju

januska12323
27. máj 2024

Ja som teda zdravá žena ale manikúru, pedikúru a neviem aké kremíky na tvár sú úplne mimo mňa, podľa teba som teda asi chlap. Myslela som, že takéto predpotopne názory o "mužskej a ženskej" strane všetkého na svete sú už prekonané.

luccija
27. máj 2024

@minenkak radšej, keby niektoré ženy tých mužov poslali na pedikúru, alebo dohliadli, aby si ostrihali nechty🙂)ja, keď vidím tých mužov v slapkach a tie mykoticke dlhé nechty, praskliny na pätách je mi zle.Niekedy krásny chlap voňavý, pekne oblečený a nechty des.

simca06022011
27. máj 2024

tak ale to je dobou, zeny ci matky alebo partnerky toleruju citlivych, nepraktickych, ututkanych muzov a preberaju na seba tie "testosteronove" aktivity, kopy stresu atd. Same to robime... hlavne, aby muzik mohol byt nemozny a strateny... ja potrebujem chlapa, ktory nezabudne za auto treba na stk brat (nase namalo stk 5rokov), takeho ktory sam vie, ze mu aj PZP treba platit, a takeho co mi nebude par dier do steny vrtat ROKY. A este prskat ako primadona, ked si dovolim mu to raz za cas pripomenut. Moj sa napr po urcitej zmene v jeho zivote zozenstil a totalne okrepel. Ale prakticky nepostara sa ani o zenske veci :D to len huba melie... proste klebetky, rozhovory, kde rozmyslat netreba..
A podla mna nakupovanie je uplne jedno, kto to robi, to ci kupi vlozky alebo neviem co nepovazujem za nieco "zenske". Nemal by mat ziadny chlap problem nakupit cokolvek.

denithestrange1993
27. máj 2024

Vitaj v 21. storoci kde je normalne ze zena chodi na stk a muz na kozmetiku. Neznasam tieto rodove stereotyp typy muz mačo,žena submisivna. Predstav si,mojmu muzovi som vcera urobila pletovu masku a hned potom siel na nocnu robit "muzsku pracu". Tak neviem kde sa stala chyba 😂

minenkak
27. máj 2024

@luccija veď to nechapam manikura a pedikúra nieje nič ženské

minenkak
27. máj 2024

Inak ísť na STK ,čo je na tom ,že mužská práca,veď to je len priviezť auto do servisu

wolf_
Autor odpoveď zmazal
luccija
27. máj 2024

Jo máš pravdu, ale na vojnu už nechodia, mamuty nelovia väčšina sedí v kancelárii so ženami no tak zjemneli😛v sobotu pokosi a je unavený na pol dňa, alebo ten z bytu ide max na nákup a do fitka, alebo poleje kvety na balkone
Áno sú aj chlapi medzitým ani geroj ani bábovka.Ja len píšem, ze radšej bábovku ako testosteronoveho všetko viem najlepšie.

luccija
27. máj 2024

@simca06022011 okrepel krásne slovo.Moj muž prišiel v piatok domov, že v robote ženy hovorili, že Macronova žena bola voľakedy chlap a či som to čítala a čo si myslím.Tak som sa ho spýtala či majú málo roboty a ci už vygooglil drevo na hrantiky a kedy to ide robiť.Ty si podobná harpya ako ja🙂

kiki68
27. máj 2024

Su aj zeny dominantne a tie nepotrebuju chlapa, aby sa o ne staral a nejak rozhodoval. Proste si vybavia vsetky ucty a muz je ich doplnok.
A pozor na to, ze nejaky muz ma rad nejake typicky zenske veci a manikuru a kadeco. Moj ex bol taky a nechci vediet, co vedel narobit s ludmi, ked zrovna nebolo po jeho predstave. Ja som videla sa policajta klepat pred nim, hotelovy personal ani nehovorim, proste ten otocil o 180 stupnov behom sekundy a z diskusie na temu parfem od Diora bolo take coro moro, ze tym ludom bolo nevolno.

taynee
Odpoveď bola odstránená
viestta
27. máj 2024

@egonsk joj, bok by ti bolo vyvalilo ak by si neprilozil. Ty vies o mne figu makovu, ale "vies o mne vsetko".

naneta258
27. máj 2024

@taynee mne zasa výber farby na nechty príde v poriadku, rovnako ako sa žena opýta muza ktoré šaty jej lepšie sedia 😀

ivik4
27. máj 2024

Ja si neviem ani celkovo predstavit zeby mna nechal chlap robit muzske prace na dome alebo poslal vybavovat mechanika a podobne. Ani tasku s nakupom mi nedovoli odniest, nie este 3plne ako vela krat vidim u zien alebo karton vody

simca06022011
27. máj 2024

@luccija no tak ja radsej drevorubaca, co ho nezlozi nejaka kosacka :DDD ked citam tie prispevky sem tam ze aka namaha pokosit travnik, najlpesie vybetonovat vsetko tak mi je do smiechu, ale dubat to bude do mobilu cely den, ochkat a achkat, zbehne do fitka alebo pobezkat si trosku von, poobzera sa v zrkadielku (nie, nikto nie je krajsi na svete) a uz lehni,lebo unava ho zmohla... takeho som mala ex, ten jednu tasku s nakupom niesol domov a bol zlomeny z toho :DD
Moj si aj naberie 500 projektov, a 20 zacne robit na dvore, ale ani figu nedokonci, len obzera plody svojej prace. Ako fakt.. ohlupnuty, to sa neda iank nazvat. Neprakticky, pomotany, organizvoat pracu si nevie uz vobec... posledne roky sa to zhorsuje, podla mna na to vplyva u ans homeoffice, a leharo... nemusi organizovat cas, nemusi nic, nakupim, upracem ja, dceru si obriadim...a on si len "sprtka" svoje veci doma. A ochka.. a potom sa zduva, lebo napr. nabehol moj otec a to co jemu trvalo tyzden, mu za hodinu urobil a este mu tak podryvacne povedal, ze co oddychuje tolko, nech maka, hadam nie je unaveny :DDD a to moj otec je 60tnik :DD

@ivik4 ticho zavidim, ja by som nakup mala este v aute, keby si ho nevynesiem :DDD lebo on "nechape co tolko kupujeme".. ale zozerie a vypije vsetko :DDD

thirstymonk
27. máj 2024

@taynee pytala sa na nazor, odpovedal som. Nevidim na tom fakt nic nehetero. Teraz sa akurat idem prelziect do monteriek a robit detom hraciu vezu so smykackou. Je to dostatocne muzske? 🤣 Potom idem s nimi do lidlu a kupim aj menzesvlozky. Aj pivo (nealko).

lindous
27. máj 2024

S ufňukanými a upišťanými ľuďmi, ktorí na všetko ticho prikyvujú, nemajú vlastný názor a sú úplne nesamostatni nevychádzam dobre, bez ohľadu na pohlavie… nemohla by som mať takého partnera a nie som taká ani ja… ale to že môj chlap je aj citlivý, vypočuje si aj moje ženské problémy, nedelí prácu na ženskú a mužskú a vníma ma ako rovnocennú na ňom oceňujem a vážim si… a teda aj vo všeobecnosti je pre mňa muž, ktorý vie ukázať aj citlivosť a vie že to z neho nerobí slabocha sexy… ísť do autoservisu a vybaviť si takéto veci sama napr. nepovažujem za žiadnu vlastnosť, na ktorú by som potrebovala mužskú silu a niečo tým na seba preberala 😂

sima234
27. máj 2024

Sme manželia, o všetko dôležitom sa radíme, nikto "nedupe". Môj muž mi nemá problém kúpiť tampóny, mne to skôr evokuje dospelého muža. Nemá problém umyť okná, ani ja nemám problém robiť aj mužské roboty. Sme v tom spolu, vo všetkom 👍😁

taynee
Odpoveď bola odstránená
betulinka1
27. máj 2024

Moj otec nemal problém nakúpiť nám domov 3 ženám vložky, slim, slabá, silná a nočné. Videl ich na WC, ved s nami zil a nie je slepý aby si vsimol, čo jeho dievčatá majú doma. A to je teda rocnik 1958. Do obchodu chodieval na 99% on, lebo ho to bavilo a baví do dnes. Takže toto nepovažujem za niečo zoženstelé. Ale na druhej strane je v priadku, že tvoj muž to nespraví.

taynee
Odpoveď bola odstránená
naneta258
27. máj 2024

@taynee ako to u vás vyzerá keď kupujete farbu na stenu alebo napríklad sedačku, ci auto? Muž vyberie typ a ty farbu? Nevyryvam ani nič podobné len ma to zaujíma ako to u vás funguje 🙂

samskia
27. máj 2024

no je to presne tak, proste kazda si najde takeho chlapa, ktory jej vyhovuje. mne by sa taky veru nepozdaval, ja akosi potrebujem po svojom boku chlapa vodcu 😀 ale su zeny, ktore vyslovene vyhladavaju takych, ktori nevedia nic ine, len pritakavat a nevedia si ani dupnut. 😀

viestta
27. máj 2024

Autorka, moj muz uz aj okna umyval. Klesol mu z toho testosteron? Aj vlozky bol kupit, kleslo mu kvoli tomu libido? A mojo syna raz naucim aj okna umyvat, aby ho to nemusela ucit moja nevesta, tak ako som to ucila ja mojho. Ucim ho aj varit. Uz sme spolu aj opravovali zapchaty sifon. Nebudem stat nad neodtekajucim drezom cely den len kvoli tomu, ze je to chlapska robota a chlap je akurat v robote, ked viem, ze to dam aj sama a lavou zadnou. Aj zahradu kosi ten co ma cas a chut. Ked sme mohli obidvaja tlacit kocik tak mozme kocikovat aj kosacku. To naozaj nie je ziadna robota, na ktoru treba mat specialne anatomicke a hormonalne predispozicie. Ani to umyvanie okien alebo oprava sifonu.

taynee
Odpoveď bola odstránená
naneta258
27. máj 2024

@taynee ja to zasa beriem ako s tou farbou na nechty. Rovnako ako vyberať s partnerom farbu auta/steny/sedačky tak mi môže povedať svoj názor čo sa týka farby na nechty/siat/plaviek a neviem čoho ešte (to neznamená ze sa tým musím riadit) 🙂

wolf_
Autor odpoveď zmazal
taynee
Odpoveď bola odstránená