Prečo sa rozísť v zlom?
tunajsi temy su ozaj hlavne zenske, ale ked uz som dal prispevky a sem tam mi tukne, ze mi na ne niekto odpisal tak sem nakuknem.. kukam kukam. pozeram.. a co vidim.. skoro kazdy prispevok je o tom ako hanite svojich ex. preto by ma zaujimalo, preco? je ozaj vzdy chyba iba v chlapoch?, ved predsa vy ste boli jedna z dvoch ktora ste sli do toho vztahu. nie? ja viem, teraz vela krat budem pocut, ako sa zmenil k horsiemu, alebo ste urobili chybu ktoru uz nikdy neurobite, ale pozrite, ste na modrom koniku kde radite inym zenam, pritom mnohe z vas urobili chybu vo vlastnom zivote a to dost fatalnu. vybrali ste k sebe niekoho, s kym si nerozumiete, alebo ho neviete lubit a potom sa rozidete. podla mna , resp. v mojom svete je prirodzene, ze ak si prestaneme rozumiet, sa rozideme v dobrom, stretavame sa nadalej, stanu sa mojimi sprizdnenymi dusami naj priatelmi. su to predsa ludia s ktorymi som zdielal kus zivota. rozist sa v zlom? preco?
@chlap321 neda sa casto ani po rokoch mat niekoho dokonale precitaneho. Aj preto, ze ho nevidis vo vsetkych situaciach. Ani ty sam nemusis vediet, ako zareagujes, ked budes 2 mesiace na prerusovanom 5 hodinovom spanku, ked budes riesit, ze tvoj partner chodi slobodne 3x tyzdenne na pivo/fitko a ty nemozes alebo ked budes riesit, ci zaplatis detom obedy v skole alebo elektrinu. Toto su priklady situacii, ktore vedia vztah posilnit alebo znicit.
@chlap321 neda sa casto ani po rokoch mat niekoho dokonale precitaneho. Aj preto, ze ho nevidis vo vsetkych situaciach. Ani ty sam nemusis vediet, ako zareagujes, ked budes 2 mesiace na prerusovanom 5 hodinovom spanku, ked budes riesit, ze tvoj partner chodi slobodne 3x tyzdenne na pivo/fitko a ty nemozes alebo ked budes riesit, ci zaplatis detom obedy v skole alebo elektrinu. Toto su priklady situacii, ktore vedia vztah posilnit alebo znicit.
@simsalabim uz si zrušil účet 😉 ďalší, ktorý sa urazil len preto lebo si tu neprečítal odpovede ake očakával, nedostal odobrene ze to co robí je to najlepsie a jedine správne a ze my všetky, čo sme sa nerozisli s bývalým v dobrom sme zle a on je ten naj.
@janka_23 Alebo nechcel počuť to, že stretávať sa s ex, chodiť kávičkovať, na výlety nie je úplne košér a jeho novej priateľke to vadiť bude.
@janka_23 Alebo nechcel počuť to, že stretávať sa s ex, chodiť kávičkovať, na výlety nie je úplne košér a jeho novej priateľke to vadiť bude.
@unicornlady však on si to raz odzije na vlastnej kozi a potom snad pochopi, ze ťahať minulost do pritomnosti je blbosť.
no co na koniku preziju len najsilnejsi jedinci tento chlap to nebol.
Sila, ja by som tiež nešiel na rande s babou, keby som sa dozvedel, že sa stretáva s bývalým...
@chlap321 ja s tromi zo 4 ex vychádzam v pohode. Jasne, ze to nebolo hneď, ale normálne sa pozdravime, keď sa stretneme a neosocujeme sa. V tom poslednom prípade to nešlo, lebo o to druhá strana nestala, pritom to bol on a jeho matka co nás rozdelili. Ale tiež na neho nemám dôvod kydat, je to jeho život a netýka sa ma to 🙂

@januska12323 ako som uz pisal, na zaciatku kazdeho vztahu su dvaja, a do vztahu sa musi ist s tym ze mas toho druheho precitaneho dokonale. niekto to dokaze viac niekto menej. ja trebarz ak sa rozhodnnem ist do vztahu si zratam vsetky pre a proti a z toho viem cca ako to bude fungovat, obycajne take nieco riesim so zenou , ktora je rozumne zmyslajuca a uvedomela a dohodneme si nejake"pravidla" no a podla toho cca vieme obaja ako dlho vztah bude fungovat a ake su body na ktorych sa moze ukoncit, preto vzajimne nejako nastavime kompromisy aby to fungovalo. dam priklad.. idem do vztahu so zenou ktora je bordelarka, tak viem ze to budem tolerovat ak bude ona mne tolerovat , ze som puntickar. no ak to spolu skoncime tak predsa nemozem ju zacat nenavidiet zato, ze bola bordelarka.. (ber to ako priklad) .. proste nadalej budem ju mat rad za to preco som s nou bol, budem si pripominat iba tie dobre veci. a mat kamaratov?? na to ti tiez dam priklad.. poloopity kamarat na mna vykrikuje aby som siel s nim do baru lebo mu usla manzelka...... alebo zena ktora prisla za tebou s tym , ze pozri zacitila som si na prsniku hrcku, skus ci ju citis, pojdes zajtra somnou k lekarovi ?... vidis tam cca ten rozdiel, ze kto je vlastne ten skutocny priatel?
@chlap321 "na zaciatku kazdeho vztahu su dvaja, a do vztahu sa musi ist s tym ze mas toho druheho precitaneho dokonale".....pekne naivná blbosť. Zober si koľko ľudí sa zoberie možno vo veku 25-30 rokov. Fakt si myslíš ze sú tak dokonale "vzťahovo skúseni" v tom veku a vedia "čitat" druhé pohlavie a správne komunikovať? Učíme sa to všetci celý život, vo vzťahoch, na vlastných aj cudzích chybách. Keby všetci boli takí dobrí psychológovia (a vedeli prečítať druhého) tak polovica sobášov by sa ani neuskutočnila a vzťahy by boli stopnuté v raných začiatkoch. Sama viem na sebe že s terajším rozumom a skúsenosťami by som pred 20 rokmi na niektoré veci reagovala možno inak . Ale bola to moja cesta a ja som si to musela odžiť, precítiť, kráčať po nej a dopracovať sa sem. Všetko je tak ako ma byt.