icon

Prečo sa urazil?

11. feb 2025

Ahojte

na zoznamovacom fóre som si začala písať s jedným mužom. Chcem podotknúť, že nie sme žiadny pubertiaci. Obaja rozvedení, ja mám 41 rokov a on 46. Na tej stránke to nemalo valnú úroveň, vlastne ma tam držalo iba písanie si s ním. Nakoľko to bol človek, ktorý mi názorovo, povahovo a spoločnými záujmami sedel. A myslím, že to bolo obojstranné. Asi po mesiaci a pol písania sme sa rozhodli pre stretnutie. Náš plán však "prekazila" vážna situácia v jeho rodine. Rakovina jeho otca a zhoršujúci sa zdravotný stav jeho maminy. Čo som samozrejme plne rešpektovala a čakala na zlepšenie situácie. V tom čase sme mali také "citovejšie" písanie, v ktorom som sa ho snažila podporovať a dodávať mu silu aspoň na diaľku. Každý deň. Jeho situácia sa zlepšila a priznám sa , že po zlepšení situácie sme písali veci aj intímnejšieho charakteru. Po takomto písaní sa vždy odmlčal a odpísal aj o týždeň. Ja som mu v dobrom povedala, že keď sa odmlčal, nevedela som čo sa deje, či nemá nejaké komplikácie opäť.
Načo mi odpovedal, že on si písať nechce, ani nebude, že sa chce stretnúť. Že buď sa stretneme, alebo nepíšeme. Moja odpoveď bola taká, že som brala ohľad na jeho rodinnú situáciu a že stretko sme oddialili vzájomne. Že ja sa zoznamovacej káve nevyhýbam. Dala som mu svoje telefónne číslo, s tým, že mňa na tej zoznamke, kde ma oslovujú rôzni ľudia nič nedrží. Že ak má záujem budem rada, keď sa mi ozve telefónom. Ten človek sa urazil. A už sa neozval. Chcem sa vás, ako nezainteresovaných žien spýtať, aký máte z tohto dojem. A čo si myslíte, prečo tak jednal.

Ďakujem a prajem pekný deň 🙂

Strana
z2
autor
11. feb 2025

@bystrozraky Ďakujem za link 👍

autor
11. feb 2025

@panda21 Na FB som ho nenašla.

ullala
11. feb 2025

Preco myslis, ze sa urazil? Mne sa zda, ze skor ta odignoroval, pripadne zabudol na teba, riesi niekoho ineho... Ale nie je tam nic na urazenie.

viestta
11. feb 2025

Mozno by ho na tu kavu manzelka nepustila

autor
11. feb 2025

@ullala podľa pokračovania jeho komunikácie a potom následného ignorovania.

ahhola
11. feb 2025

Neviem ako to funguje na zoznamkach, musi tam byt aspon meno priezvisko prave? Ja by som ho inkognito osacla na adrese TP, nech nevypisujem do luftu niekomu pro legraci😅

indiankaindi
11. feb 2025

Viem o podobnom správaní chlapa. Tiež išlo o písomnú komunikáciu, bol v pohode, milý, proste super chlap. Tiež začal riešiť osobné stretnutie, krásne sladké rečičky a keď mu baba napísala, že ok poďme na to, odmlčal sa. Ozval sa o pár dní, akoby nič. Ona mu ešte dala šancu, ale opakovalo sa to. Najprv ju motal a keď súhlasila, tak sa odmlčal. Je to akoby si chcel dokázať, že vie tú ženu dostať, kam potrebuje, ale na to osobné stretnutie sa až tak necíti. V tomto prípade, o ktorom píšem ja, sa ale nakoniec baba dozvedela, že on mal nejaké problémy v rodine aj v práci. Čiže mal obdobia, kedy mal náladu si písať a potom keď sa niečo udialo, tak neodpisoval aj niekoľko dní. Čiže neviem, buď si natrafila na manipulátora, ktorý si chce dokazovať, že ženu dostane kam chce a zvyšuje si tým ego, ale je neschopný sa aj naozaj stretnúť. Alebo má len problémy a potom to vyzerá, že ignoruje. V každom prípade to nie je vhodný adept na ďalšie pokračovanie, čo ma mrzí za teba. Snáď sa objaví niekto viac v pohode 🙂

kandelabra
11. feb 2025

Ja mam pocit ze ta "rodinna situacia" bola len vyhovorka. A hlavne aby nemal cas ti odpisat tyzden, vsak to trva 30 sekund napisat kratku spravu. A zrazu chce len a len stretko nazivo. Bohvie co vlastne cakal, asi ze po tom natahovani urobis cokolvek si on povie... no tiez suhlasim, dobre ze sa ukazal tak skoro.

lucia13022023
11. feb 2025

Po tomto by som sa s ním určite nestretla, ani keby chce.
Možno si druhá možnosť, možno klamal ohľadom rodinnej situácie, možno sa bal stretnutia, možno je to psychous... Nestrácala by som čas a nevenovala mu ani túto diskusiu.

vanilkovazmrzka
11. feb 2025

Debilita nema vekove hranice tusim

Tym myslim jeho 😅

lonely66
Odpoveď bola odstránená
schauma123
11. feb 2025

On sa neurazil,on má problém sám so sebou

hankab
11. feb 2025

Ten jeho komentar o tom, ze nebude stracat cas nezmyselnym pisanim si - to mal byt odfajc. Nechcel sa stretnut, len sa ta potreboval zbavit. Spoliehal sa na to, ze sa aj tak nestretnete. Nema o teba zaujem, a nemal uz ani ked “sa rodicom zhorsil stav”. Podla mna sa nic take nestalo, len mu to zahralo do karat aby sa ta zbavil a zatial namotaval inu na inej zoznamke. Ta mu nevysla, tak sa po case vratil spat, ty si bola butlava vrba, ale hladal nieco ine.

zanka777
11. feb 2025

To akože pri mojej povahe keby mi na zoznamke písal chlap všetko ok a zrazu otec rakovina mama chorá atď.... Už by som mala v hlave scenár oblbovak ženatý čo sa "posral"že sa máme stretnúť..... Úplne mi to príde trápne a prvoplánové hneď rakovina atď to sú také pre mňa asi najbežnejšie a najtrapnejsie výhovorky hlavne keď ide o cudzieho človeka z pochybnej zoznamky. 😂

elviku11
11. feb 2025

Keby sa naozaj chcel stretnúť, napísal by toto: "Zajtra o 16,00 v tej a tej kaviarni môžeš? Alebo prípadne v piatok o 18,00 tam a tam?" Proste by dal konkrétne možnosti, ako sa v najbližších dňoch stretnúť.
Ale nie, on len začal na teba útočiť, že to nemá zmysel, keď sa nestretnete a urazil sa. Súhlasím s babami, že sa ťa chcel zbaviť a vinu hodiť na teba.

marcellka32
11. feb 2025

Delete

sova7
11. feb 2025

Takych chlapov je a bude. Zabíjajú čas nudu nechcú nič riešiť. Nuda so ženou. S mamou. Bohvie? Napísať ti moze telenovelu. Netreba do toho písania investovať energiu ani to prežívať. Dnes je tu zajtra si budeš písať s iným. Možno to s niekým vyjde ale lepsia zábava na večer je kniha.

bronkax
11. feb 2025

@sova7 s tou knihou musím súhlasiť. Ešte aj muži tam sú hotový sen potom ti prídu títo trtkovia úplne zbytoční 🤣

lucilaines
11. feb 2025

S najvacsou pravdepodobnostoj je zenaty a meno ti dal vymyslene

michal_dr
11. feb 2025

@autorka

Ak si píšem so ženou a mám z komunikácie dobrý pocit, tak ju "chcem" spoznať, pozvem ju na stretko (nie rande!!! - to slovo mi je proti srsti 🙄)

To pozvanie je podla intenzity písania a pocitu z komunikacie... cca po 3 dňoch. Mesiac si s niekym pisať..? WTF..? 🙄 Strata času, ktorý viem využiť efektívnejšie, tým chcem povedať, buď to niekam vedie, alebo nie... Radšej komunikujem medzi štyrmi očami 😉.
Prešla by ma chuť ženu spoznať po dlhom vypisovani a už by sa ani nebolo o čom baviť... Proste to nadšenie by opadlo. Takze z mojej strany mesiac si pisat dlho Red flag.

To, že otec s mamou chorí... či to pravda je/nieje, presne ako napisala @enmery. Keď chcem, čas si nájdem, presne tak ako vy ženy (je to identické), za mna Red flag.
Týždenne odmlčanie..? OMG..🙄. Ak ma žena zaujala, hoc by budzogáne padali najneskôr na tretí den sa ozvem, komunikujem, pýtam sa, pretože ma zaujíma. Za mna Red flag.
Vypýtal si číslo (dufam, ze si ho vypital sam, inak total zabite ak si sa podstrčila), mal ti sam zavolať..ak ste sa nedohodli na nejakych pravidlach z nejakeho dôvodu... Neozval sa ti... Red flag.

@autorka, mrzí ma to, keď chlap "chce", tak loví... 😉

jumama
11. feb 2025

Podla mna ta ten clovek klamal a ani si nepamatal, co ti naklamal. Ak si vymysla zavazne vyhovorky, najskor je zadany.

danica2711
11. feb 2025

mne by sa na tvojom mieste uľavilo, že mi zo života zmizol magor

pipimonterova
11. feb 2025

A mozno nie je rozvedeny...mozno je az prilis zenaty.Nemoze volat🤣,pozor nato🙂.

nika185
11. feb 2025

na zoznamke sú predsa všetci rozvedení a pritom ich ženy o tom ani nevedia, doma vedú normálny život, len hladajú dobrodružstvo klamstvami, sú tam sami klamári a trtkovia, česť výnimkám, ktorých tam je žálostne málo ak ovšem tam takí aj sú

aandrea9
11. feb 2025

Neurazil sa. Možno čakal, že sa budeš stretku vyhýbať a vlastne by mu to vyhovovalo. Lenze ty si mu dala tel.č. a on sa chlapec zľakol, že má niečo podniknúť. Úprimne povedané, veľmi sa mi nezdá, že by sa záležitosti s rakovinou vyriešili behom nejakého jedneho mesiaca.

ovaaa
12. feb 2025

Myslím, že ťa motal a jeho životná situácia je trošku iná. Ak by mal záujem už dávno by navrhol telefón a samozrejme stretnutie nech je už jeho situácia akákoľvek. Pre mňa vyhováračky, do práce , obchodu chodí a na 1hodinovú kávu. Skús ho osloviť z iného nicku, ako nová osoba či sa zhodujú info, fotka čokoľvek . Popravde ja by som to ukončila....správanie 15r chalana.

retatka
12. feb 2025

@enmery No…Je ich dosť

margotka17
12. feb 2025

Káva trvá cca hodinku. To by jeho rodičov až tak neovplyvnilo. Určite by som nedala číslo niekomu z netu. Dohodnúť káva sa dá aj písaním si. Obaja rodičia súčasne ochoreli? Už tu by mi blikala kontrolka.

Strana
z2