icon

Prečo sa zrazu prestal ozývať po stretnutí?

22. nov 2025

Caute
prosim nesudit a vyjadrit sa k veci take co mate skusenost:
Pracovne stretko kde prebehli extremne velke sympatie - nikdy som toto nezazila ale tvarila som sa ze som Ok. Chlap to tiez tak citil, volal ki o tyzden pracovne ale zakecli sme sa a nepriamo sme si dohodli kafe
Zlozila som trlefon a hned sms, pisali sme si a bolo to prijemne, vtipne, dohodli sme si stretko. Prva vecera ok. Mega iskry zabava a sympatie vsetko bez fyzickeho zblizenia
Bol to muz na urovni
Stale nevedek ze mam deti, len to, ze som rozvedena.
Dalsie dni som mu povedala ze mam deti, on mi jeho zacal viac pisat, podlal foto (ja moje deti som neposlala).
Ptom dohodnute stretko, sam pd seba povedal ako to ma doma (dlhodobo nedunksne manzelstvo, zavazky kvoli detom a biznise atd) - nezvelicoval, bol uprimny.
Nasledne sme sa zblizili - bozkavanie na verejnosti, zvysok uz v sukromi 🙂 bolo to neskutocne, nie len fyzicky ale aj take nejake mentalne spojenie, bol romanticky, nie mechanixky ze dlho aom to nemal tak podme na to
Este vecer posielal ze dakuje za krasny vecer, srdiecka, dalsie 2 dni pisal, vzdy rano a aj pocas dna, mal ale vela toho v praci takze pisanie skor o praci o problemoch s detmi skola atd atd fotka deti jeho projekty atd…
A potom bum - isiel sluzobne prec (vedela som ze pojde) - spravy neprecital (len take letme o pocasi) a vobec sa neozval

Mate niekto skusenost?

autor
22. nov 2025
@morpheuss

@anonym_autor len ti chcem povedať, že máš môj obdiv ako kultivovanie a pokojne vedieš debatu v tomto toxickom prostredí 🙂

@morpheuss

Dakujem —- no stale som sa nedostala k odpovedi. Ale vidim ze zeny si idu svoje - nebudem sa obhajovat a ani vysvetlovat a stale viem ze tam to prepojenie mentalne bolo a dovolim si stale tvrdit ze keby chcel iba len sex tak to neriesi so mnou

A este si dovolim aj tvrdit ze naivka nie som

Kazdopadne chapem aj zeny ktore to takto komentuju, moze mat ine zivotne skusenosti a poznat inych ludi jednoduchsich

rachel36a
22. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor mentálne prepojenie sú mala len ty...on ma prepojenie medzi nohami...ako moze byt niekto tak naivný, že uveri ženatému reči o nefunkčnom manželstve, na prvom stretnutí mu vlezie do postele a potom sa diví, že chlap sa už neozval...prečo zo seba robíš rohožku?

anonym_2d617d
22. nov 2025

Ja verim, ze ten chlap sa ti uz neozve pre jeho dobro. On je sice sviniar, ze zenu podvadza. Ale od teba ruky prec. Chudak vopcha do teba vtaka a ty si myslis, ako je do teba zamilovany. Asi aj sam pochopil, ze si upirka. Prihryznes sa a nepustis. Podla mna ani ked bude potrebovat zasunut sa ti uz neozve. Si zufala zena.

abbey1
22. nov 2025
@anonym_autor

@morpheuss

Dakujem —- no stale som sa nedostala k odpovedi. Ale vidim ze zeny si idu svoje - nebudem sa obhajovat a ani vysvetlovat a stale viem ze tam to prepojenie mentalne bolo a dovolim si stale tvrdit ze keby chcel iba len sex tak to neriesi so mnou

Kazdopadne chapem aj zeny ktore to takto komentuju, moze mat ine zivotne skusenosti a poznat inych ludi jednoduchsich

@anonym_autor Bože, môj! No neviem, neviem, kto je tu jednoduchší. Čítať musí človek minimálne dvakrát, aby pochopil. Ale vy dvaja ste určite ľudia na úrovni. Muž, ktorý podvádza a žena, ktorá nemá štipku hrdosti a slušnosti.
Ste sa našli.

anonym_350027
22. nov 2025
@anonym_autor

@morpheuss

@anonym_autor Chlap na úrovni sa ti už neozve. Si totiž žena pod akúkoľvek úroveň. Chlap bez úrovne sa ti ozve, keď bude mať čas, nudu, chuť na sex zadarmo. Otázka je, čo sa ti na ňom páči, v čo dúfaš, alebo či ti fakt stačí ktokoľvek, hoci len občas, hoci aj aj ženatý chlap s deťmi.

doriiis
22. nov 2025

Nevadí... aj takéto ženy musia byť. Hlúpe, naivné a ľahké.

ivik4
22. nov 2025

Nerozumiem
Ako si sa nedostala k odpovedi ? Ved sme Ti tu viacere napisali odpoved. Ziadna univerzalna odpoved nieje, my mu nevidime do hlavy . Vsak len on vie co sa stalo a ci sa ozve. Ja osobne si myslim ze ziadne zle manzelstvo nema, klamal Ta nech nieje za blbca.
Ale vyjadrim sa k tomu ze ,,niesi namotana" ....
Si namotana a riadne . Riesis to anonymne na niekolkych stranach s cudzimi ludmi. Inak ked mas tak ciste svedomie preco to pises anonymne...

autor
22. nov 2025
@ivik4

Nerozumiem
Ako si sa nedostala k odpovedi ? Ved sme Ti tu viacere napisali odpoved. Ziadna univerzalna odpoved nieje, my mu nevidime do hlavy . Vsak len on vie co sa stalo a ci sa ozve. Ja osobne si myslim ze ziadne zle manzelstvo nema, klamal Ta nech nieje za blbca.
Ale vyjadrim sa k tomu ze ,,niesi namotana" ....
Si namotana a riadne . Riesis to anonymne na niekolkych stranach s cudzimi ludmi. Inak ked mas tak ciste svedomie preco to pises anonymne...

@ivik4

Nie ani jedna neodpovedala na moj dotaz kde pisem ze nech sa vyjadria take co maju skusenost…

Vsetky co sq vyjadrujete ste verne nezufale krasme inteligentne a nikdy nic neriesili mimo “pravidla”

sevrin
22. nov 2025
@enmery

Nakecal Ti drísty, užil si a o to mu išlo. Gratulujem, že si naletela ženáčovi.

@enmery nemusel jej nakecať drísty. Možno bol po celý čas naozaj úprimný. Potom mu na to prišla manželka, začala byť úprimná aj ona a on od strachu radšej vypol a zrušil mobil 😅

alex49
22. nov 2025

vážne túžiš byť milenkou ženatého chlapa? po týždni namotávania ťa dostal do postele. Prečo si taká zúfalá

anonym_89690f
22. nov 2025
@anonym_autor

@la_dolce_vita

Praveze ja som namotana nie je a ani som nebola - skor on posobil ze ano. Ja som to brala od zaciatku ako ulet, ze bude jednorqzovy ale ano po sexe co sme sa aj bozkavali na ilici ako pubertaci a pisal mi a dakoval za krasny vecer, pacila sa mi ta predstava mat tkaeto rozptylebie
Takze urcite sa nezlakol mojho namotania sa - ja o mojich detoch som nehpvprila takmer nic - on ki vela hovoril

A tebe to s dovolenkarom
Ako skoncilo?

@anonym_autor ved nech ti @morpheuss poradi, on je tu odbornik na sexualne zalezitosti🙃

ivik4
22. nov 2025

No ja som napriklad neni uboha št.. ( to nazyvam vseobecne ako pojem,nie ze na Teba ) ktora by sa hned vychrapala so zenatym takze nie neviem. Ale mne sa nikdy nestalo ani to, zeby sa mi chlap prestal ozyvat.
Preto si myslim ze si naivne naletela . Ale vsak dobre tak . Tebe to nijak neublizilo.. len neklam samu seba a nas ze si sa nenamotala . Akurat ze ste mozno ublizili jeho zene. Ale ty mas svedomie ciste 😃

ivik4
22. nov 2025

Inak autorka viem ze v tej chvili si si to asi neuvedomovala ale takto spätne Ti to nepride nechutne ? Myslim to ze este den predtym kludne mohol mat sex so svojou zenou
Mna az striasa pri predstave zeby mal chlap jeden den v jednej a druhy v druhej .
Uprimne

anonym_ea5afa
22. nov 2025
@ivik4

Inak autorka viem ze v tej chvili si si to asi neuvedomovala ale takto spätne Ti to nepride nechutne ? Myslim to ze este den predtym kludne mohol mat sex so svojou zenou
Mna az striasa pri predstave zeby mal chlap jeden den v jednej a druhy v druhej .
Uprimne

@ivik4 ale ved s manzelkami predsa oni nespia 😂 😀

ivik4
22. nov 2025
@anonym_ea5afa

@ivik4 ale ved s manzelkami predsa oni nespia 😂 😀

@anonym_ea5afa jaj vlastne ano .. len omočia 🤭

autor
22. nov 2025
@ivik4

No ja som napriklad neni uboha št.. ( to nazyvam vseobecne ako pojem,nie ze na Teba ) ktora by sa hned vychrapala so zenatym takze nie neviem. Ale mne sa nikdy nestalo ani to, zeby sa mi chlap prestal ozyvat.
Preto si myslim ze si naivne naletela . Ale vsak dobre tak . Tebe to nijak neublizilo.. len neklam samu seba a nas ze si sa nenamotala . Akurat ze ste mozno ublizili jeho zene. Ale ty mas svedomie ciste 😃

@ivik4 ani mne sa to nestalo a pravazeze posledne roky (ako som single) mam celkom skusenosti s roznymi muzmi a takych namotavavov viem odhadnut a nemam to rada … a skor sa mi stalo ze som chcela len take nezavazne a chlap sa ozval a nejak to v nom tie city zanechako … proste nie vsetci chlapi su zufali pretahovaci a namotavaci - aj oni ten sex s inou zenou z nejakeho doovdu chcu

A nir nemam vycitky a myslim ze den predtym so zenou nespal a asi aj dlho podla mna /.. bol hotovy z bozkov … to nerobi chlap co ma pravdielny sex

anonym_ea5afa
22. nov 2025

Ja nechapem, ze co autorka si ide svoje. Proste nezaplati si eskort lebo je to pod jeho uroven, jeho bavila ta hra, namotavanie, vyvolanie pocitu spriaznenosti a sex bol bonus pre neho, nesiel primarne za tym, len proste cela hra ho bavila. Taketo typy muzov sa takto hraju az ich hracka omrzi, najde si inu hracku a cele divadlo zacne odznova. A ano zvyknu sa ozvat, aj po dlhom case a znova si chcu dokazat ci im naletis aj druhy, treti, stvrty raz. Tieto typy muzov su zavisli od zalubenia, pozornosti, publika a velmi rychlo sa zacnu nudit. Preto viac zien, hranie hier na lasku a pod..

ivik4
22. nov 2025

Ale ano, robi , robia ! Len si nemala takych partnerov

anonym_b6ea48
22. nov 2025

@anonym_autor čo čakáš, pretiahol ťa a viac ma v pi*i. Ty si sa namotala ako taká pubertiačka 🤣 dobre vedel ako na ženy... Asi si bola na nič v posteli. Alebo sa ozve keď sa mu zas naplnia gule a nebude lepšia po ruke. Ale ty, ta istota čo mu hneď dá ;)

anonym_cb9ddd
22. nov 2025

@anonym_autor zazila dom nieco podobne. Rovnako, pracovne stretnutie. Rovnako, velka chemia. Mna odradzalo to, ze bol uz na prvy pohlad o dost starsi a mna starsi muzi nepritahuju. Dalsie stretnutie. Dalsie. Vzdy sa mi pozerql do oci, lichotil mi, letme dotyky. Stracala som podu pod nohami, tak som komunikovala nadriadenemu, aby ma vymenil za kolegynu, ze sa s dotycnym necitim v jednani komfortne. Dotycny si ziadal mna. Dalsie stretnutie a dalsie. Uz ma chytil za ruku a povedal, aka som vynimocna, kuzelna a Boh mu je svedkom, ze za 55 rokov, co je na svete, taku zenu este nestretol. Prva spolocna vecera. Druha. Dalsia. Dotyky, komplimenty. Ziadne slovo o tom, ze je zenaty, ze ma deti. Vzdy z toho luxusne vykluckoval, elegantne vedel premostit. Spatne som si uvedomila, ze to bolo rokmi a praxou naucene, hrane, vycibrene, vyskusane a overene na velkom pocte inych zien. Luxusne vecere, drahe darceky, vikend v rime za cenu ojazdeneho auta. Ked ma mal pevne chytenu, ked vedel, ze som namotana, vtedy povedal, ze je zenaty, ze ma deti. Rozvod nie, lebo manzelka na ID a on je charakter a nenechal by ju, ked mu vychovala deti a pomohla vybudovat karieru. Jeho matka je chora, nezvladla by psychicky rozvod, po smrti otca sa na neho uplne naviazala.. Trvalo to necele dva mesiace. Zrazu bum, ani obraz ani zvuk. Pisala som, nic. Stroha odpoved, ze ma toho teraz vela a ozve sa. Znova som pisala, znova ta ista odpoved. Potom si ma blokol. Bola som hotova, zamilovana po usi, islo mi rozthnut srdce na polovicu. Schudla som 5 kil, nevedela som sa na nic sustredit. Po 3 mesiacoch sa ozval akoby nic, ci s nim pojdem na vikend do Prahy. Mam si vybrat hotel. Az vtedy, vtedy som si uvedomila, ze som mu robila vlastne eskort. A ked sa mu to opat hodilo, opat mal zaujem.
Skusenost je sice neprenosna, ale ver, ze pre neho znamenas tolko ako prd vo vetre. Takych ako ty mal pred tebou a bude mat aj po tebe. Prave taki elegani, kultivovani, seriozni, vzdelani, rozhladeni, financne tazko za vodou, su si presne vedomi toho, co maju, ako na zeny posobia, vedia kedy a co povedat, aby zaujali, aby posobili doveryhodne. To su roky praxe. A este cosi, chlap, ktory ma tolko penazi, ze ani sam vlastne nevie, kolko ich ma, nepojde pichat nejaku platenu, ktoru pred nim pichali mozno jeho prvostupnovi zamestnanci. Okrem toho chlap je od prirody lovec.
Nic pre neho neznamenas, ani si nikdy neznamenala. V tvojom pripade je velkym minusom, ze ta tak rychlo dostal a aj to ho mohlo odradit od dalsieho stretnutia. Adrenalin z neistoty rychlo vyprchal, lebo ta rychlo zlozil. Takych spriaznenych dusi ako ty on ma na kazdy prst desat. Vzdy sa niekde najde taka ako ja a taka ako ja, ktore naletia. Uz ma v hladaciku onu.

anonym_faace3
22. nov 2025

Pozri sa, ja som tiez netusila, ze zijem v manzelstve, ktore je roky nefunkcne a som harpia, ktora by mu vzala dom, firmu, 3 Bmwcka a doma si len sunky psychicky labilna valam😀 Ked som objavila podobnu konverzaciu s osudovou slecnou ako si ty, tak som doma mala zrazu mega uplakaneho nadpriemerneho nadurovnoveho manazera z top 50ky Forbes na SVK. Bol by spravil cokolvek, aby sme ostali spolu. Bla bla, sladke reci, kajanie, mega darceky. Nepomohlo, poslala som ho za osudovou laskou. Myslim, ze si este parkrat vrtzli a ja som az pri vypratavani jeho veci po rozvode zistila, ze takych slecien boli desiatky😀 bolo to zabavne oslobodzujuce citat koverzacie zo stareho telefonu. Tiez tam boli reci o elektrizujucich spojeniach, busiacom srdci, neuveritelnej charizme a mentalnom prepojeni na viacerych urovniach ;) ODPOVED preco to robia- za peniaze si kupia vsetko, no ten pocit, ze mu staci lusknut a za par veceri a manipulativnych reciciek ma zenu, ktora mu vsetko zozerie aj s navijakom, aky je uzasny, skvely, mnam mnam. Sex nie je vzdy ten hlavny ciel, hlavny je ten opojny pocit moci. Ze ON vzdy dostane koho chcel, ze dalsia naletela, bla bla. Mozno mu prave na to prisla manzelka , tak ma fazu, kedy bude 3 mesiace sekat dobrotu. Neboj, potom sa ozve, zjavne je to charakter, ktory az po tyzdni podlahol osudovej laske😀😀😀

wayway
Autor odpoveď zmazal
anonym_e622c3
Autor odpoveď zmazal
caky150
Odpoveď bola odstránená
zuzanita1609
22. nov 2025

Keď chceš iba odpoveď na otázku,že prečo sa prestal ozývať? No jednoducho,prišla mu na to manželka a on si uvedomil,že mu to za to nestojí. Možno pochopil,že byť s manželkou a rodinou je pre neho viac,ako sa zaoberať niekým,kto veľmi rýchlo "rozkročí" náruč len pre pár poslaných srdiečok a drahých večerí. Možno si uvedomil,že nestratí len rodinu ale aj peniaze, pretože aj milenka niečo stojí 😏. Alebo len jednoducho namotáva už niekoho iného...si sa ho mala opýtať,my tu nemáme veštecké guľe a on asi ani tie svoje,keď sa odmlčal ,len tak... 🤭.

caky150
22. nov 2025
@viestta

@anonym_autor bud si naivna alebo hlupa. Vyber si. Viac k tomu nemam co dodat.

@viestta si veľmi rozumná žena s nohami pri zemi jedna z mála

mischy00
22. nov 2025

To naozaj dospela žena s 2 deťmi, veri na tieto osudové prepojenia? Keby nebol tak vysoko postavený, ze áno 🙂, asi by to nebolo až také mentálne prepojenie.....juj žienky , žienky 😉 .

Mam kolegu, síce je slobodný ale ten je taký citlivý, emocny a oddaný ked chce získať ženu, ze by si odpadla z neho 😀. A pritom prvotriedny kurevnik....a to takto namotal desiatky a desiatky žien, proste vie čo zeny potrebujú 😉.

autor
22. nov 2025
@anonym_faace3

Pozri sa, ja som tiez netusila, ze zijem v manzelstve, ktore je roky nefunkcne a som harpia, ktora by mu vzala dom, firmu, 3 Bmwcka a doma si len sunky psychicky labilna valam😀 Ked som objavila podobnu konverzaciu s osudovou slecnou ako si ty, tak som doma mala zrazu mega uplakaneho nadpriemerneho nadurovnoveho manazera z top 50ky Forbes na SVK. Bol by spravil cokolvek, aby sme ostali spolu. Bla bla, sladke reci, kajanie, mega darceky. Nepomohlo, poslala som ho za osudovou laskou. Myslim, ze si este parkrat vrtzli a ja som az pri vypratavani jeho veci po rozvode zistila, ze takych slecien boli desiatky😀 bolo to zabavne oslobodzujuce citat koverzacie zo stareho telefonu. Tiez tam boli reci o elektrizujucich spojeniach, busiacom srdci, neuveritelnej charizme a mentalnom prepojeni na viacerych urovniach ;) ODPOVED preco to robia- za peniaze si kupia vsetko, no ten pocit, ze mu staci lusknut a za par veceri a manipulativnych reciciek ma zenu, ktora mu vsetko zozerie aj s navijakom, aky je uzasny, skvely, mnam mnam. Sex nie je vzdy ten hlavny ciel, hlavny je ten opojny pocit moci. Ze ON vzdy dostane koho chcel, ze dalsia naletela, bla bla. Mozno mu prave na to prisla manzelka , tak ma fazu, kedy bude 3 mesiace sekat dobrotu. Neboj, potom sa ozve, zjavne je to charakter, ktory az po tyzdni podlahol osudovej laske😀😀😀

@anonym_faace3
Dobre si urobila
Za mna vzdy nazor - ak mas doma problemy, ries ich :/)
On mi nevyplakavql o zene ani sme to moc neriesili - zhrnul to len kratko
Ja som mu napriklad o tom ze mam deti povedala ovela neskor ako on mne, nevedel ani ci som zadana

Super ze si silna zena a sekla si s tym
Ine zeny sa nechavaju podvadzat a ostavaju v takyxh vztahoxh roky

autor
22. nov 2025
@zuzanita1609

Keď chceš iba odpoveď na otázku,že prečo sa prestal ozývať? No jednoducho,prišla mu na to manželka a on si uvedomil,že mu to za to nestojí. Možno pochopil,že byť s manželkou a rodinou je pre neho viac,ako sa zaoberať niekým,kto veľmi rýchlo "rozkročí" náruč len pre pár poslaných srdiečok a drahých večerí. Možno si uvedomil,že nestratí len rodinu ale aj peniaze, pretože aj milenka niečo stojí 😏. Alebo len jednoducho namotáva už niekoho iného...si sa ho mala opýtať,my tu nemáme veštecké guľe a on asi ani tie svoje,keď sa odmlčal ,len tak... 🤭.

@zuzanita1609 akoby mu na to mohla prist?

zuzanita1609
22. nov 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 akoby mu na to mohla prist?

@anonym_autor Priznal sa? Mal viac takých "rozrobených" a prišla mu na inú, podobnú? Nepodceňuj manželky,čo sa týka svojích rodín,sú ako tigrice a lepšie ako FBI 😉.