icon

Prečo si komunikatívna žena nedokáže nájsť partnera?

5. jan 2025

Ako je možné že žena 30+ pracovne uspesna, mila, sikovna, komunikativna,…si nemoze najst partnera?
Jedna sa o niekoho koho mam velmi rada a sama to nechapem, ja keby som muz tak by som ju brala vsetkymi desiatimi…

Strana
z3
hendikep
6. jan 2025

@madeincssr ved dobre, moj muz netvrdi ze ma IQ Elona Muska… skor to myslel tak ze neskocim na kazdu marketingovu manipulaciu priklad, mam vlastny rozum a kriticke myslenie… a neimponovalo by mu ak by videl ze neviem si pospajat 2+2 atd. Moj muz ma napriklad extremne analyticke myslenie atd. Ja nehovorim o vzdelani, moj muz ma len maturitu, nie je ziadny PhD. , zaroven titul nic neznamena, sam si povedal ze medzi titulovanymi poznas aj menej “chytrych” a to hovorim ako niekto s titulom.

majka99999
6. jan 2025

Ako pises o tom turistickom klube, len sa potvrdzuje, biologiu a podvedomie neoklames. Pacil sa jej akurat zenaty alias predselektovany muz, ktory uz ukazal, ze je schopny zavazku. Ajaj... Neverim, ze v turistickom klube su vsetci ostatni muzi neatraktivni. Urcite nemaju 150 kg, s tym by sa nikomu nechcelo slapat.

autor
6. jan 2025

@majka99999 no ver mi že o žiadnom inom mi nerozprávala 😅 sú tam muži ale tiež takí okolo 60tky alebo chodia aj so ženami

majka99999
6. jan 2025

Buduci manzel nema nejakych znamych? Bratrancov, kolegov...

autor
6. jan 2025

@majka99999 jeden bratranec je nezadaný ale o dosť mladší a kolegovia všetci ženatí tak tu cesta nevedie ale ja čo i len spomeniem nejakého muza tak ze nemam nikoho dohadzovat, no jednoducho sa nemam starat

eva8
7. jan 2025

@michal_dr ta kamaratka na rande mozno chlapa zaujala, ale oni nezaujali kamaratku. Alebo nemali vydrz

Strana
z3